32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sp3Dy
    Hello!

Lenne egy problémám. Egy otthoni vállalkozást akarok indítani. Megcsináltam stílusosan mindent. A probléma az, hogy amikor kinyitok, a vevők a saját házamba is bemennek és igen kellemetlen dolgokat művelnek, valamint a saját simeim sem tudnak nyugodtan élni. Kérdésem az lenne, hogy van-e arra mód, hogy lezárjak bizonyos ajtókat. Vagy valami ilyesmi. Nem akarok más telekre építkezni, mert a gépem nem egy erőmű és hosszú lenne a töltési idő. Meghát mégiscsak nagyobb fíling az, mikor reggel felkel a sim és nyithat is ki akkor amikor akar :).

Előre is köszönöm a segítséget.
  • Mike at home
    akkor törölni?
  • sikerb
    Azt csináltam, de nem volt hatásos, mert nem tudom átfújni. :)))
  • Mike at home
    nem kompatiblis az utolsó kieggel amit felraktál
    kli kell törölnöd/át kell fújnod
  • sikerb
    Sziasztok!

Az lenne a gondom, hogy a telkemen a fű, persze letöltött, kéken villog, és nem tudok semmitse csinálni vele.
    Az még vele a bajom, hogy ez olyan letöltött fű, ami működő képes volt.
    Tudja-e valaki, hogy hogyan lehetne legalább változtatni?

Köszönöm előre is.
  • [HUN]FaTaL
    Köszi szépen :)

Meg neked is Mike :D
  • Mike at home
    Cool, írmagja sem maradt
  • Coolfire
    Ezt nekem is csinálja.Kedvesen megkérdezi,hogy van-e elég hely az indításhoz.:)A rendszerpartícón több mint 3 GB van..

• Mike at home
    de nem nagy gond, mert van rá megoláds, szal np
  • Mike at home
    Ikea stuff, ja
  • Gólya #31269
    aha...
    ez valamelyik Cuccos-csomaggal jött ugye?
    mert nekem csak a normál nagy kiegek vannak, azért volt először ismeretlen a polc...
    ezek szerint mégis szívat a Maxis? (vagy akárki is csinálja)
  • Gólya #31268
    megnézem majd, nálam működik-e
  • Gólya #31267
    ez ikeás?

mostmár tudom, miért nem tetszenek nekem az ikeás dolgok
  • TopGun
    Ok. rendben.
  • Mike at home
  • Mike at home
    gyári cucc
    nem letöltött
    és igen, kipróbáltam

másik, amióta windows-t frissítettem kiirja, hogy nincs elég hely a vinyón (1,7 giga szabad hely van a rendszerpartición)
  • Gólya #31263
    hmm...
    melyikre gondolsz? az a jobbra-balra eltolt polcos?
    mert az is rendben van - tényleg valószínű, hogy valami gyáron kívüli dolog kavarhat nálad
    úgy nem nézted, hogy letiltod a letöltéseket?
  • Flora2
    Nekem még az AL előtt csinált ilyet, amikor behozták, hogy a könyvespolccal a "szülői ismereteket" is lehet tanulni (FreeTime kieg). Nekem akkor is sokszor csak kinyitotta, és rögtön be is csukta a könyvet, ezért csak 1 simem volt képes végig megtanulni a jó-szülőséget. Most nem csodálkozom, hogy ez a macerázás folytatódik az AL-ban is. :(
  • Mike at home
    az ikea eléggé gyári cucc
  • Coolfire
    Nekem sem volt eddig..,éppen ezért kérdeztem,hogy van-e vmi homemade cicc fent a gépen.Mert lehet,hogy az kavar.Mint az előző kiegekben..
  • Gólya #31259
    szerintem ez annyira nem hiba - persze kellemetlen, de ha jól értem, Mikenak nem gyári cuccal van gondja, ugye?
    keresni kell majd a frissen megjelent dolgok között olyat, ami már kompatibilis ezzel a kieggel
    az eredeti dolgokkal még nekem sem volt semmi gondom
  • Coolfire
    Teljesen mindegy..Az a lényeg,hogy először az alapot telepítsd.:)És utána ne az Egyetemet,hanem valami mást.Sokszor írták,hogy a patchelésnél unistállja magát,de ha későbbi cuccost raksz fel,nem lesz ilen probléma.
  • Coolfire
    Akkor még egy hiba...Nekem a könyvespolcaim hibátlanul működnek.
  • Mike at home
    ahogy jólesik
  • Mike at home
    van vibri ágy? :o
  • Mike at home
    nem tudja mindegyik
    ha kicsit figyeltél volna, épp az volt a problémám, hogy az új tanulási témák bugosak, leveszi a könyvet, kinyitja, majd becsukja, pl. az ikeás ilyen, de az alap könyvespolccal nincs gond
  • [HUN]FaTaL
    Sziasztok! Gondoltam kipróbálnám ezt a játékot, le tudná valaki írni hogy milyen sorrendben kell telepíteni a kiegészítőket (a minipackokkal együtt)? (Gondolom olyanban, amilyen sorrendben megjelentek, de nem találtam infot erről sehol)
  • Coolfire
    Hát néha angolul jelennek meg az opciók,pölö a ruhásszeknyél vagy a vibrációs ágyon jön ki valami bibi.
  • Gólya #31251
    milyen hibákról olvastál eddig?
  • Gólya #31250
    majd' minden kieget építkezéssel kezdtem- pl. a mostaniban a túl kevés ablakot nem vette be a gyomrom (bár ez majdnem minden gyári háznál/közösségi épületnél jellemző)

igazából én nem vettem észre ezekből a "játék folytán előugró" hibákból még semmit - a múltkori "npc-túltengést" kivéve...meg most mintha még lenne egy telek, ami nem "tökéletes": nem jön munkakezdésre a simért az autó - fura, mert haza már hazahozzák kocsival, csak kezdés előtt kell lesni, nehogy elkéssen (mondjuk lehet küldeni dolgozni, ez jó)
  • Coolfire
    Hát én építeni nem szoktam,de ahogy olvasgatom a fórumokat nagyon sok hiba előjön.Mint a Bon Voyage-ben.Úgyhogy várhatunk egy méretes peccsre.
    De a kiegekhez-azt hiszem-már semmi köze nincs Will Wrigth-nak és a Maxisnak.Ők már Spore-n és a SimCity 5-ön dolgaz/tak/nak.
  • Gólya #31248
    ja és azóta végignéztem a többi gyári apartman helyét is, csak azzal az eggyel volt gond
  • Gólya #31247
    hmm...
    mintha szívatna a Maxis...
    építettem egy apartmant, nem engedi megváltoztatni a telektípust...rendben, végignézek mindent amit csak lehet, szerintem jó, mégsem enged...oké, letörlöm, építek másikat, írnám át a telektípust, nem engedi...kicsit morcosabban újra végignézem az egészet, nem találok semmit, de ő konok és nem enged...
    megcsinálom harmadszor - élve a gyanúval egy másik helyre...mit ád az ég, szó nélkül átírja a telektípust...Maxis, Maxis...
    (semmi nem gyári nincs most fenn, tehát az tuti nem zavarhatta)
  • Coolfire
    Mike,ezt mindegyik tudja.
  • Coolfire
    De ne felejds el,hogy én Win2000 alatt tolom.Linkelni meg elfelejtettem.:)Házat,kolit,apartmant építeni nem szoktam.Elég nekem az is amit a game ad.Valóban egy cheatet használok a moveobjects-et.:)Egyébként nekem is megvan az összes színes üveg.Nem lehet,hogy valami homemade cucc kavar?Mert,ahogy alább írtam,nekem csak a hivatalos dolgok vannak fent,semmi más.Ha esetleg kellene valakinek,akkor felrakom az egészet.Csak a logomat kellene tudnom.:)
  • jocking
    Inkább nem lövöm le a poént...
    De amíg ez a 2 cucc hiányzik, addig biztosan semmi.
  • Sadun Tryst
    köszi a válaszokat, asszem lesátorozok valamelyik közösségi telken akkor :)
  • Mike at home
    mi vicces a nácikban?
  • Flora2
    Minden közösségi telken lehet boszorkánnyal találkozni, én még egyetemi közösségi telken is láttam. Amikor egy pillanatra lefagy a játék akkor kell gyorsan megnézni a telek bejáratánál a kék taxihívó telefont, mert ott szoktak ekkor belépni, és onnan nem is nagyon mozdulnak el, hacsak nem kezdesz el velük szocializálni. Ha nem szólsz hozzájuk, nem sokáig maradnak!
  • Mike at home
    ha jól emlékszem farkasember úgy lehetsz ha gazos a kert, és éjjel megharap egy világító szemü farkas

mire gondolsz? a teljesen új városrészre (bellaakármicsodára) szerintem azon kivül is találkozhatsz boszorkányokkal
    de fogalalmam sincs hol, én még eggyel sem találkoztam