Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy jelezd kicsit érthetõbben, hogy ez épp most poén volt.
ja és a mentéseid mindig elvesznek, tehát mindig új családot kell indítanod"
Ezt honnan veszed?
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
a telekre tévedt állatokat hogy lehet magunkhoz venni?
akarom azt a farkast
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
csak az alapjáték és egy kiegészítõ mûködik jól, ha üzletelés után kutyázni akarsz, akkor le kell szedned az üzletet és fel kell tenned a háziállatost
ja és a mentéseid mindig elvesznek, tehát mindig új családot kell indítanod
hülye kérdés volt? IGEN
2. minden kutya szeme világít a sötétbe, vagy csak engem látogatott meg éjszaka valami mutáns ufó-blöki ? (mondjuk nem üdvözöltem, mert a karim energy-je a béka segge alatt volt...)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Kumiho #2179
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
valaki kérdezte, mennyire kompatibilisek egymással a kiegészítõk, hát teljesen, ki van ez találva : - P
Kumiho #2179
(Tükörre kattintva)
Én már alapból tettem neki nyakörvet, mikor az állatot megalkottam, de tuti, hogy rá lehet tenni utólag is
valaki mondja meg, hol a túróban van a nyakörv, amit megvettem?
egyáltalán kell?
vagy csak lehetõség?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
dokumentumokban 3,5
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Hello
komoly fél napja játszogatok a Pets-szel, de már most szeretnék kezdeni valamit a farkasemberesdivel, hogy és hol lehet elõcsalni ezeket, gondolom hasonlóképp mûködik, mint a vámpír : - P ha valakinek már vannak tapasztalatai, legyen szíves, ossza meg velem : - D
Kumiho #2179
Ehhez még jön a letöltés mappa a Dokumentumokban
Az is van kb 1 giga, legalábbis nálam.
Van, aki több mindent tölt le, annál ez nagyobb.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Kitudja, lehet, hogy felpakolom mindet megin hamarosan, közeljövõben<#ravasz1>#ravasz1>. Bár nemtom.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
hogy a ménkûbe rakjam a macsira a nyakörvet?
ui. megvette a simem, kifizette, de sehol nem találom, sõt bármerre mutogatok, sehol semmi opció erre vonatkozóan
ötletek?
Coolfire, Neked megoldódott?
Most hadd ne nyálazzak vissza a több száz hozzászólásban!->Kérdés:
Kell valami a Pets-hez? Van értelmes crack, mini image, stb?
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Szapora a "család".. A német juhász meg a nem jut az eszembe a neve... nah õk ketten 2szer "gyártottak" kölyköt. lett 4 gyerek 1 már felnõtt 3 még kicsi 😊 a 3 az egyszerre született :p a csávóm egyedül tartja el õket.. perrsze a pénz az csíttel van 😄 a fõcsajszi a fõnõstény (Lisa) már Sztár a szórakoztatóiparnál... 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Oké, bár épp most értem haza, most másolom a mentett állásaimat és telepítem a petset.
Asszem egy kicsit kutyázni fogok most.<#finom>#finom>
Ja, nem tudja valaki, hogy milyen módszerrel tudnám beszkennelni a 3D-s kutyát? Csak, hogy színhelyes legyen a bundája és a foltjai... megnyúzni kicsit sajnálnám! <#eplus2>#eplus2>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
De nem erõszak a disznótor.
nem tudtok olyan helyet ahonnan le lehet szedni a PeggySims2 cuccait ingyen?
Köszönöm elõre is 😊
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG