Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezekre a farkasos / farkasemberes kérdéseitekre nincs válasz abban az enciklodédiában / tipptárban, amit a Pets-szel együtt felraktak a játékra? Csak kérdezem, nekem még nincs meg a Pets.

Nyugi, Cairass, ez irónia volt. <#awink>

Szerintem, a lenti hozzászólásodat töröld ki, mert akik nem ismerik annyira a játékot, teljesen meg fognak keveredni miatta

Vagy jelezd kicsit érthetõbben, hogy ez épp most poén volt.
Cairass
"ha üzletelés után kutyázni akarsz, akkor le kell szedned az üzletet és fel kell tenned a háziállatost
ja és a mentéseid mindig elvesznek, tehát mindig új családot kell indítanod"
Ezt honnan veszed?

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Mike
nem láttam hogy világítana

a telekre tévedt állatokat hogy lehet magunkhoz venni?
akarom azt a farkast

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
az ilyen elképzelhetetlen
csak az alapjáték és egy kiegészítõ mûködik jól, ha üzletelés után kutyázni akarsz, akkor le kell szedned az üzletet és fel kell tenned a háziállatost
ja és a mentéseid mindig elvesznek, tehát mindig új családot kell indítanod

hülye kérdés volt? IGEN

Mike
veszel egy samsung 2504C-t és meg van oldva

Shiwo
1. kutyát nem lehet megtanítani, hogy behozza az újságot ?
2. minden kutya szeme világít a sötétbe, vagy csak engem látogatott meg éjszaka valami mutáns ufó-blöki ? (mondjuk nem üdvözöltem, mert a karim energy-je a béka segge alatt volt...)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

majd igyekszem, hogy el ne kallódjanak a jószágok<#vigyor2>

A nyakörv azért kell, hogyha elveszne visszahozzák neked. Ha nincs nyakörv akkor is jó esélyel viszahozzák, ha telefonon felhívást intézel a keresésére.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

böröczk, rage: ezer köszönet!!!!

böröczk
hogy a fenébe tudom összepajtiztatni a simet egy farkasemberrel? hiába megy éjszaka ki, semmi..

Kumiho #2179

Igen, már régóta benne van a magyar nyelv is a kiegészítõkben
Magyar ez a kiegészítõ? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

böröczk
a tükörnél rá tudod adni az állatra : - D

valaki kérdezte, mennyire kompatibilisek egymással a kiegészítõk, hát teljesen, ki van ez találva : - P

Kumiho #2179

Az állat kinézetének változtatása opciókor sem elérhetõ ?
(Tükörre kattintva)

Én már alapból tettem neki nyakörvet, mikor az állatot megalkottam, de tuti, hogy rá lehet tenni utólag is

rimánkodom...
valaki mondja meg, hol a túróban van a nyakörv, amit megvettem?
egyáltalán kell?
vagy csak lehetõség?

Shortstop
akinek ez a problémája annak üzenem (mivel pm-ben követelték) hogy ne az eredeti Sims 2 mappába telepítsék hanem a mellé.

Szeva mindenki!Olyan kérdésem volna hogy a kiegészítõk mennyire férnek meg egymás melett?Például ha felraknám a boltost és nyitnék egy üzletet,emellé még az éjszakást is feltenném akkor gond nélkül menne-e,ilyenkor az alapjáték lehetõségei kibõvülnek vagy külön kell indítani?És ha a lemezek között nyelvi különbség van akkor mi van?pl magyar alap sims2 és angol kieg.Bocs a hülye kérdésekért csak nem vágom a témát.Egyébként marha jól elvoltam a Sims2-vel megjelenése környékén és gondoltam újra elõszedem a kiegekkel.

Neked is thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Megfontolandó. Ugyanis igaz, hogy 120 gigás vinyóm van, de jelenleg van vagy 10 giga hely rajta<#idiota><#hehe> és még jönne rá talán BF 2142 is. De lehet, hogy tartok ma majd nagy lemezkarbantartást és akkor uccu neki. Nemtom :S.

Mike at home
EA games dir 7,5
dokumentumokban 3,5

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

böröczk

Hello

komoly fél napja játszogatok a Pets-szel, de már most szeretnék kezdeni valamit a farkasemberesdivel, hogy és hol lehet elõcsalni ezeket, gondolom hasonlóképp mûködik, mint a vámpír : - P ha valakinek már vannak tapasztalatai, legyen szíves, ossza meg velem : - D

Kumiho #2179

rage
Hát, kb olyan 7,5
Ehhez még jön a letöltés mappa a Dokumentumokban
Az is van kb 1 giga, legalábbis nálam.
Van, aki több mindent tölt le, annál ez nagyobb.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Egy kérdés: alap Sims 2 + összes kiegészítõ hány giga?<#hehe>

Kitudja, lehet, hogy felpakolom mindet megin hamarosan, közeljövõben<#ravasz1>. Bár nemtom.

rage
Reloaded féle crack van, simán mûködik

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

szóval:
hogy a ménkûbe rakjam a macsira a nyakörvet?
ui. megvette a simem, kifizette, de sehol nem találom, sõt bármerre mutogatok, sehol semmi opció erre vonatkozóan
ötletek?
Coolfire, Neked megoldódott?

zsanet
Ne fárasztd magad nem nagyon segítenek

Cairass
Hy!
Most hadd ne nyálazzak vissza a több száz hozzászólásban!->Kérdés:
Kell valami a Pets-hez? Van értelmes crack, mini image, stb?

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

zsanet
#20968 hsz-ben már felmerült a probléma õ megoldotta vhogy, csak hogy?

zsanet
Igen

A többi ment?Én anno mikkor a szar faket leszedtem kaptam vmit,mert folyamatosan rakott le tálcára,mert állandóan indult az explorer.Aztán egész éjszaka vírust meg adwarekat és spyokat írtottam.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Passz..

Egybõl nem tudod.De ahogy egyre többet tud(parancsok,szokások),ahogy alakulnak a szükségletei utasíthatod,hogy egyen,végezze a dolgát,játsszon,menjen aludni etc..

zsanet
Az intro után kilép a játék.Mi lehet a gond?

xeth004
Még nem raktam fel a gamét ezért kérdezek ilyet: lehet irányítani a jószágokat?

Na nekem meg elvittem a kocsim sofõrõstõl.Taxival kellett menni,és az a qrva nyert.Bebuktam..😊

Amúgy nem lehet KOPÓ-t csinálni a kutyából? Mert van 2 német juhász kiskölyök és azokat kopónak szeretném...

jaja az naon kemény 😄D én meg vmi vaka....-t felvettem a díjkiosztóhoz hogy elvigyük limoval. elvittük õ nyerte, de felhívta a kutyumat a színpadra és azt mondta hogy szeretné ha az én kutyám kapná a díjat :-)

Szapora a "család".. A német juhász meg a nem jut az eszembe a neve... nah õk ketten 2szer "gyártottak" kölyköt. lett 4 gyerek 1 már felnõtt 3 még kicsi 😊 a 3 az egyszerre született :p a csávóm egyedül tartja el õket.. perrsze a pénz az csíttel van 😄 a fõcsajszi a fõnõstény (Lisa) már Sztár a szórakoztatóiparnál... 😊

Érdekes játék ez a Sims.Az elõbb a kaszkadõr kutyám elrontotta a választóst(lemondtam a díjkiosztót egy reklmért),vagyis azóta már 3-mat.De viszont az elrontott után is elõléptettek sztárrá.Most már fekete limó jön a kutyuért.😊

Nem, teljessen más. Ez biztos.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

TopGun
Hi! Ez az "idõjárásos kiegészítõ" nem azonos a "Telapos cuccokkal" ugye?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Lool. 😊

Oké, bár épp most értem haza, most másolom a mentett állásaimat és telepítem a petset.
Asszem egy kicsit kutyázni fogok most.<#finom>

Mike
majd ha mindezeket kipróbáltad, ird le a tapasztalataidat, mert ezek minket is érdekelnek 😊

Mike
nekem mindegy, ami most fent van, azt sem én csináltam

Nah, nekem is megvan végre! <#vigyor2> Este megpróbálom lemodellezni valamelyik kutyát... bár, lehet, hogy elõbb inkább csak kipróbálom a kieget! <#vigyor2>
Ja, nem tudja valaki, hogy milyen módszerrel tudnám beszkennelni a 3D-s kutyát? Csak, hogy színhelyes legyen a bundája és a foltjai... megnyúzni kicsit sajnálnám! <#eplus2>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Még egy (pár) olyan kérdésem lenne, - üzletes kérdés - hogy ha van üzletvezetõnk, akkor nem kell helyben lennünk, hogy fusson a bolt, ez oké. Akkor is vásárolnak össze-visza a többi szimek és költik a pénzüket vagy akkor az "tiszta" nyereség azaz ha belépek egy szimcsaládhoz nem kell nagytakarítást végeznem a hátizsákjukban mint most? Na meg a home made cuccokat az árufeltõltõ be tudja szerezni, vagy azok elfogynak és kész nincs feltöltve míg be nem lépek a telekre? Ja és nem a boltos szimmel tudok akkor odamenni vásárolni?

De jó minõségû alapot szolgálna egy ilyen banner elkészültéhez.
De nem erõszak a disznótor.

Katun
Szevasztok!

nem tudtok olyan helyet ahonnan le lehet szedni a PeggySims2 cuccait ingyen?
Köszönöm elõre is 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG