32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike at home
    Sims topikban megkérdezted?
  • nenus
    Sűrgös lenne !!!!!!
  • nenus
    Császtok!
    Kaptam egy weblapot, ahonnan a sims 1 house partyhoz lehet kiegészítőt leszedni (pl.:ruha,ember stb.) én innen nem tok leszedni cucokat mert nem értem hogy kell leszedni. Légyszi agyatok egy másikat ahonnan könnyen tok leszedni cuccokat.
  • Coolfire
    Nekem is mindig beakadnak a parancsoknál,pedig semmi plusz cucc nincs fent.De mindig más és más parancsot "felejtenek el" végrehajtani.
  • Mike at home
    nekem 2 gb raamom van egy 7600GT-vel, ez azért még bírja a lassan 2 giga plusz cuccot
  • Gólya #23924
    nem tudom.....
    én rengeteg simet, házat csináltam az utóbbi időben - na ezeket kiselejteztem
    meg a rengeteg letöltött házat is
    most (legalábbis részemről) olyan üres a falu, hogy még - össz-vissz egy simet hagytam meg házastól
    sajna a downloads-könyvtárból nem nagyon tudok válogatni (pedig biztos jólesne a játéknak, ha kevesebbet kellene szenvedni, de hát erről ugye már volt szó, hogy a Maxis-cuccok nem nyerték el a tetszésemet (legalábbis egy jó része)
    lehet, inkább gépet kellene cserélnem?
  • Mike at home
    no igen, de minek alapján döntsem el, mit tegyek vissza és mit nem?
  • Mike at home
    hát nem tom, lehet
  • Gólya #23921

nekem általában mindet megjegyzi - azt hiszem, 8 vagy 10 lehet fönt egyszerre, de még eddig nem volt gubanc (még nagyobb családban sem)

nem kellene kicsit "rendberakni" a cuccaidat az Évszakok előtt?
  • Mike at home
    ehyszerüen idagbajt kapok, nálatok is elfeljtenek a simek mindent? kiadok 3 parancsot, 1-et még megcsinál, aztán annyi
  • Mike at home
    lehet tudni mikor éhes?
  • Coolfire
    Van egy olyan opció,hogy "etetés" akkor kap egy szép nagy csülköt..azzal el van egy darabig.Viszont,ha éhes kirakja a csalit..:)
  • Mike at home
    mivel kell etetni?
  • Coolfire
    Ha folyamatosan eteted,akkor nem eszik meg senkit.Ha éheskirakja a tortaszeletet),akkor hívd át a nemkívánatos simeket..:))
  • Neuman
    A SimPe ezt írja ki mikor indítom: Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135).
  • Mike at home
    aztán benyeli egy bocinövény
    éppen ezért nekem egy sincs
  • Coolfire
    Akarom mondani 2 sim..
  • Coolfire
    Hajajjj..de még mennyi..gondold el,van egy full tápos simed,és azt akarod,hogy soká éljen.Volt amikor 2 1/2 tartállyal ivott meg egy sim.:)Kicsit nem figyeltem oda az öregedésére..:)))
  • Coolfire
    Vagy a bocinövény "teje",az is fiatalít 3 napot,bármilyen módban iszod.
  • Mike at home
    az az életelixir
    ha aranyban vagy platinában iszod fiatalít 3 napot
    5 töltet van benne, amit egymás után, egyszerre is meg lehet inni
  • Coolfire
    Hát pölö azért mert nem ma kezdtem játszani...:))Ha a Titkos Társágban jársz,egyszerűen beraksz mindent a hátizsákodba..de ez a kolira is igaz.
  • Dexantreal
    Lol, hogyan lehet a kaszás-hívót megfújni? :S
  • Dexantreal
    Grat! Nekem nem megy ilyen hamar és sokszor ne mjön össze, vagy mert ne makarom, vagy mert egyszerűen elbaltázom.
  • Neuman
    Az ifjúság hozó ital vagy hasonló nevű szerkentyűnek van valami szerepe?

23894 hozzászólásnál látható a képen.
  • Coolfire
    Sőt meditátam és jógáztam is..
  • Coolfire
    De mire jó a víruskészítés?A nem kívánatos szomszédok ellen?Gyógyszert is hiába készítettem velük platinában alig használt valamit.Most mindketten őrült tudósok..:)
  • Coolfire
    Valami olyasmi..rohan,ráül,hány és köhög.Azt írja vmi. rejtélyes betegség...biztos e-coli..:)
  • Mike at home
    fosás is van a játékban? :o
  • Mike at home
    no ezt pl. SimPE-ben fix áttudod irni

másrészről
    csinálj egy családot akiknek boltjuk van köztelken
    áruljanak kocsit dupla áron

te ne a menüből vegyél kocsit, hanem menj el a boltba, és vedd meg tőlük
    mindjárt 20k az autó
  • Coolfire
    Egyébként már mid a kettő sim meghalt 1-2 szer,mert a jutalomtárgy(gyógyszerkészítő)adott nekik rendesen.Fostak,hánytak,köhögtek és kakukk.Még jó,hogy a titkos társasából megfújtam a kaszás-hívót..:)Úgyhogy volt egy-két eljegyzés és lagzi is..Az volt a legjobb amikor szinte mindenem eladtam,hogy összejöjjön a 10000 simi.Hát az az arcplasztika készlet se kutya(TT szintén),olyan rútságot csinált a nőből platina módban,hogy csak néztem..Egyszóval,zajlott az élet..:))
  • CyrSyS
    Ezért szeretném átírni a tárgyak árait mert sztem a sims 2-ben hamarabb hozzálehet jutni drága cuccokhoz mint az 1.be. Ha jól tudom 10e dollár egy kocsi. Legyen 20e :D Máris hiába van 50e pénz abból fele majdnem elmegy.
  • Coolfire
    Ezt most dobtam össze cc. 2 nap alatt. Most már várom a Seasonst.Mindkét sim örök platina,megvettem a legnagyobb kéglit Tengerszemfalván,úgyhogy jöhetnek az Évszakok.Még halastavam is van..:)
  • Dexantreal
    LOl, de kemény szöveg. Meg ez a Józsika név is, ahogy így olvasom kész. Grat a lóvé bezsebeléshez!
  • Dave0092
    nekem kerek 50 000 a rekem... és asszem zsebtolvajként
  • Coolfire
    Most ez a legtöbb jutalomlóvém..:
  • Dexantreal
    Mint mindig.
  • Coolfire
    27.-én jön ki először sajna.Csúsztatnak.:(
  • Mike at home
    időpontok:

febr. 23. 27
    márc. 2
  • Mike at home
    nem egészen
    a simPE egy általános editor
    nagyon sok mindenbe bele lehet vel nyúlni, többek között ebbe is, hogy egy adott sim-nél ne 8 nap legyen a gyerekkor hanem mondjuk 20
    de még egy csomó mindent be lehet a simeknél állítani

töltsd le, nézd meg
    tools - neighborhood - neighborhood browser - sim browser

hogy globálisan is át lehet-e állitani dolgokat? azt nem tudom, ennek a fórumokon utána kéne olvasni
  • CyrSyS
    Lehet hétvégén is kijön. Vagy az nem lehetséges?