32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#23929 Sims topikban megkérdezted? -
nenus #23928 Sűrgös lenne !!!!!! -
nenus #23927 Császtok!
Kaptam egy weblapot, ahonnan a sims 1 house partyhoz lehet kiegészítőt leszedni (pl.:ruha,ember stb.) én innen nem tok leszedni cucokat mert nem értem hogy kell leszedni. Légyszi agyatok egy másikat ahonnan könnyen tok leszedni cuccokat. -
Coolfire #23926 Nekem is mindig beakadnak a parancsoknál,pedig semmi plusz cucc nincs fent.De mindig más és más parancsot "felejtenek el" végrehajtani. -
#23925 nekem 2 gb raamom van egy 7600GT-vel, ez azért még bírja a lassan 2 giga plusz cuccot -
Gólya #23924 nem tudom.....
én rengeteg simet, házat csináltam az utóbbi időben - na ezeket kiselejteztem
meg a rengeteg letöltött házat is
most (legalábbis részemről) olyan üres a falu, hogy még - össz-vissz egy simet hagytam meg házastól
sajna a downloads-könyvtárból nem nagyon tudok válogatni (pedig biztos jólesne a játéknak, ha kevesebbet kellene szenvedni, de hát erről ugye már volt szó, hogy a Maxis-cuccok nem nyerték el a tetszésemet (legalábbis egy jó része)
lehet, inkább gépet kellene cserélnem? -
#23923 no igen, de minek alapján döntsem el, mit tegyek vissza és mit nem? -
#23922 hát nem tom, lehet -
Gólya #23921
nekem általában mindet megjegyzi - azt hiszem, 8 vagy 10 lehet fönt egyszerre, de még eddig nem volt gubanc (még nagyobb családban sem)
nem kellene kicsit "rendberakni" a cuccaidat az Évszakok előtt? -
#23920 ehyszerüen idagbajt kapok, nálatok is elfeljtenek a simek mindent? kiadok 3 parancsot, 1-et még megcsinál, aztán annyi -
#23919 lehet tudni mikor éhes? -
Coolfire #23918 Van egy olyan opció,hogy "etetés" akkor kap egy szép nagy csülköt..azzal el van egy darabig.Viszont,ha éhes kirakja a csalit..:) -
#23917 mivel kell etetni? -
Coolfire #23916 Ha folyamatosan eteted,akkor nem eszik meg senkit.Ha éheskirakja a tortaszeletet),akkor hívd át a nemkívánatos simeket..:)) -
#23915 A SimPe ezt írja ki mikor indítom: Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135). -
#23914 aztán benyeli egy bocinövény
éppen ezért nekem egy sincs -
Coolfire #23912 Akarom mondani 2 sim.. -
Coolfire #23911 Hajajjj..de még mennyi..gondold el,van egy full tápos simed,és azt akarod,hogy soká éljen.Volt amikor 2 1/2 tartállyal ivott meg egy sim.:)Kicsit nem figyeltem oda az öregedésére..:))) -
Coolfire #23910 Vagy a bocinövény "teje",az is fiatalít 3 napot,bármilyen módban iszod. -
#23909 az az életelixir
ha aranyban vagy platinában iszod fiatalít 3 napot
5 töltet van benne, amit egymás után, egyszerre is meg lehet inni
-
Coolfire #23908 Hát pölö azért mert nem ma kezdtem játszani...:))Ha a Titkos Társágban jársz,egyszerűen beraksz mindent a hátizsákodba..de ez a kolira is igaz. -
Dexantreal #23907 Lol, hogyan lehet a kaszás-hívót megfújni? :S -
Dexantreal #23906 Grat! Nekem nem megy ilyen hamar és sokszor ne mjön össze, vagy mert ne makarom, vagy mert egyszerűen elbaltázom. -
#23905 Az ifjúság hozó ital vagy hasonló nevű szerkentyűnek van valami szerepe?
23894 hozzászólásnál látható a képen. -
Coolfire #23904 Sőt meditátam és jógáztam is.. -
Coolfire #23903 De mire jó a víruskészítés?A nem kívánatos szomszédok ellen?Gyógyszert is hiába készítettem velük platinában alig használt valamit.Most mindketten őrült tudósok..:) -
Coolfire #23902 Valami olyasmi..rohan,ráül,hány és köhög.Azt írja vmi. rejtélyes betegség...biztos e-coli..:) -
#23901 fosás is van a játékban? :o -
#23900 no ezt pl. SimPE-ben fix áttudod irni
másrészről
csinálj egy családot akiknek boltjuk van köztelken
áruljanak kocsit dupla áron
te ne a menüből vegyél kocsit, hanem menj el a boltba, és vedd meg tőlük
mindjárt 20k az autó -
Coolfire #23899 Egyébként már mid a kettő sim meghalt 1-2 szer,mert a jutalomtárgy(gyógyszerkészítő)adott nekik rendesen.Fostak,hánytak,köhögtek és kakukk.Még jó,hogy a titkos társasából megfújtam a kaszás-hívót..:)Úgyhogy volt egy-két eljegyzés és lagzi is..Az volt a legjobb amikor szinte mindenem eladtam,hogy összejöjjön a 10000 simi.Hát az az arcplasztika készlet se kutya(TT szintén),olyan rútságot csinált a nőből platina módban,hogy csak néztem..Egyszóval,zajlott az élet..:)) -
CyrSyS #23898 Ezért szeretném átírni a tárgyak árait mert sztem a sims 2-ben hamarabb hozzálehet jutni drága cuccokhoz mint az 1.be. Ha jól tudom 10e dollár egy kocsi. Legyen 20e :D Máris hiába van 50e pénz abból fele majdnem elmegy. -
Coolfire #23897 Ezt most dobtam össze cc. 2 nap alatt. Most már várom a Seasonst.Mindkét sim örök platina,megvettem a legnagyobb kéglit Tengerszemfalván,úgyhogy jöhetnek az Évszakok.Még halastavam is van..:) -
Dexantreal #23896 LOl, de kemény szöveg. Meg ez a Józsika név is, ahogy így olvasom kész. Grat a lóvé bezsebeléshez! -
Dave0092 #23895 nekem kerek 50 000 a rekem... és asszem zsebtolvajként -
Coolfire #23894 Most ez a legtöbb jutalomlóvém..:
-
Dexantreal #23893 Mint mindig. -
Coolfire #23892 27.-én jön ki először sajna.Csúsztatnak.:( -
#23891 időpontok:
febr. 23. 27
márc. 2 -
#23890 nem egészen
a simPE egy általános editor
nagyon sok mindenbe bele lehet vel nyúlni, többek között ebbe is, hogy egy adott sim-nél ne 8 nap legyen a gyerekkor hanem mondjuk 20
de még egy csomó mindent be lehet a simeknél állítani
töltsd le, nézd meg
tools - neighborhood - neighborhood browser - sim browser
hogy globálisan is át lehet-e állitani dolgokat? azt nem tudom, ennek a fórumokon utána kéne olvasni -
CyrSyS #23889 Lehet hétvégén is kijön. Vagy az nem lehetséges?