32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#23977 Wow, máris nedves lett a paplanom!
:) -
#23976 Celebration stuff
:-) -
#23975 Mobiltelefont hol tudok vásárolni? mert eddig sehol nem találtam -
Dexantreal #23974 Oké, thanks! Majd, akkor igyekszem megkeresni őket és elérni a három barát szintet. Buddal meg van, csak ő felnőtt. Kelly meg még nagyon az elején van az Egyetemen: első éve.
Esetleg nicns valami opció telefon híváskor, vagy számítógépen (és ilyesféle helyeken), hogy Ttikos Társaságba csatlakozás? :S -
#23973 Engem már nem is érdekel a Seasons.
Mi jön utána?
:) -
Dexantreal #23972 Majd kiderül mikor jön. A lényeg, hogy hamarosan. -
CyrSyS #23970 Holnap 27.e USA-ban megjelenik! A többi magától érthetődő. De ha nem is holnap de a héten már meglesz minden kedves sims kedvelőnek rajongónak ;) -
CyrSyS #23968 Ha minden igaz holnap már meglesz :P -
CyrSyS #23967 Lehet van annyira intelligens a sims hogy belekalkulál olyat is hogy esetlegesen egy nő nem lehet terhes :( -
#23966 hali
tud valaki valamit a seasonról ?? -
#23965 Miért nem akar terhes lenni a csajom, már egy ideje próbálkozok, de nem akar? -
Coolfire #23964 Mivel NPC-k,teljesen kiszámíthatatlanok.Volt olyan hogy nem is kellett vadászni rájuk-mert,mint utólah kiderült-a lakótársaim is "lámások" voltak.Az a lényeg,hogy 3 barátod legyen. -
Dave0092 #23963 feltettem vistára a simset,
háát akad, nincs élsimitás :S:S
nvidia 6600gt 128 mega kártáym van
100.25 es driverrel -
#23962 matthew king, szerinted minek küldtem neked privátot?
passzióbol? ha nem hiszed el, amit írok, menj és kérdezd meg bárhol, de itt többet ne -
#23961 nekem köztelken is van custom cucc, semmi baja -
#23955 Számít gyereknemzésnél hogy milyen az életcélmutató? Szülésnél vagy gyereknemzésnél? -
#23954 Nálam XP-n is tökéletes. Mindegy, ezen nem veszünk össze. :) -
Dexantreal #23953 használak=használok -
Dexantreal #23952 Ezért használak én úgymond gyári Sims 2 és társait. Semmi letöltött cucc, bár lentebb ugye kifejtettem, hogy igen szép és hasznos munkák.
Amúgy, te otthon dekkolsz? Vagy mi, hogy ilyenkor Sims 2-zöl? Ha igen, jó neked, én is lennék otthon végre már... hamarosam majd megyek haza és, akkor végre Budnak az új kéróját felépítem, mert felnőtté vált. Vettem egy nagy telket, pontosan a legnagyobbat és elneveztem Bud Bundy birtoknak.
Szóval lesz mit építenem, ja és a Titkos Társaságot is becserkészem Egyetemen lévő simemmel. Van valami konkrét hely, ahol ezek az öltönyös, vagy milyen fazonok szoktak járkálni Coolfire? -
Gólya #23951 mai tapasztalatom: küldöm a simemet a kávézóba, elindul, félúton közli: hibát észlel, leáll
no nem adom fel ilyen könnyen, ismétlés - közlemény ugyanaz
jó, megpróbálok bejutni ép. módban a telekre, közlés ua.
szóval a végeredmény: minden közösségi telek töröl, majd amire feltétlen szükség van, újraépít
gyanú, hogy olyan cuccok voltak benn, ami nem tetszett a Pets-nek
tanulság számomra: közösségi telek csak és kizárólag Maxis-cucc, utána jöhet annyi kieg., amennyi jólesik (ez a napom se telik hiába) -
Gólya #23950 szuper! -
Dexantreal #23949 Looool, ez kész!
Kár, hogy nem kérdeztem előbb. Szóval ez csak az Egyetemen használható? Vagy ott vannak? Mindegy, a lényeg, legközelebb lenyúlok minden hacker holmit, meg ilyesmit. Váhh, Budból mekkora vámpír hacker lehetett volna!
Igaz, van egy simem még az Egyetemen és végzős, de talán még nem késő -
Coolfire #23948 Egyetem város,3 lámaöltönyös cimbi,és éjfélkor elvisznek megbilincselve limóval.Onnantól kezdve még a jegyeid is hackelheted,req. magas logika skill... -
Dexantreal #23947 Szóval mi ez a Titkos Társaság, hol tudom megtalálni és hogyan tud simem tagja lenni? -
Dexantreal #23946 Csak így tovább, grat, eddig jó! -
Coolfire #23945 Jobban fut vele mint az XP-vel... -
-
#23943 Isten őrizz, hogy vistával szennyezzem a gépem! -
Dave0092 #23942 kitolja vistán a sims-et? -
Gólya #23941 ami most hirtelen eszembe jutott: parsimonious.org ha jól emlékszem
(de már olyan régen játszottam a Sims1-el, hogy többre nem emlékszem - meg akkor még nem is nagyon töltögettem)
ja még azt hiszem, a komosimsen is találsz falat, padlót -
#23940 ha nagyon nem megy kérdezzél még bátran, neked segytünk, mert ha jól látom csak 11 vagy
(ha idpsebb lennél repültél volna innen a "sürgős lenne" után a sims-gyel ugyanis ez sims2 topik) -
#23938 akkor rajta
egyébként meg google
sims house party download
vagy ott a startlap -
Dexantreal #23937 A hozzád, az pontosabban Coolfire akart lenni, csak mellé kattintottam akkor. Sry. -
Dexantreal #23936 Én nem játszottam Sims 1-gyel, a Sims 2 és társaihoz pedig nálam midenn gyári, vagy alap. Ahogy tetszik. Meg vagyok elégedve azokkal a holmikkal és bár nem mondom, van pár csicsás ház és a többi is jó, amit készítenek, meg a ruhák és egyéb holmik is dícséretet érdemelnek, mert igényes és szép munkák, attól én még meg vagyok az alap dolgokkal.
Keress rá google-n és néz más letöltő oldal után, vagy nem tudom. Igaz, Mike-ék itt nem rég nagy link gyűjtő akcióba kezdtek, hogy összegyűjtsék az ilyen letöltő oldalakat, ahol cuccokat lehet leszedni a Sims 2 és társaihoz, lehet, hogy köztük van Sims 1-es odlal is, bár nem tudom ezt :S. -
nenus #23935 Írjatok légyszi!! -
Dexantreal #23934 Nálam is minden oké és én se próbáltam ki az összeset igaz, de legalább három-négy már volt kiadva a simnek és teljesítette azoakt. -
Dexantreal #23933 Lol, mik vannak. Még sehol se vagyok hozzád és Mike-hoz, meg a többiekhez képest. -
#23932 Király voltam leszedtem a Csilli Villi kiegészítőt és minden eltűnt.
ezdhetem előről? -
Dexantreal #23931 Ok, de mi az a Titkos Társaság? :S Még nem akadtam ilyenre a játékban. Egyébként én is egy ideje játszom vele már, csak nekem lassabban mennek a dolgok, ne mvagyok olyan szélvész, mint te. -
nenus #23930 nem