32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• rotator
    Wow, máris nedves lett a paplanom!
    :)
  • rage
    Celebration stuff
    :-)
  • Neuman
    Mobiltelefont hol tudok vásárolni? mert eddig sehol nem találtam
  • Dexantreal
    Oké, thanks! Majd, akkor igyekszem megkeresni őket és elérni a három barát szintet. Buddal meg van, csak ő felnőtt. Kelly meg még nagyon az elején van az Egyetemen: első éve.

Esetleg nicns valami opció telefon híváskor, vagy számítógépen (és ilyesféle helyeken), hogy Ttikos Társaságba csatlakozás? :S
  • rotator
    Engem már nem is érdekel a Seasons.
    Mi jön utána?
    :)
  • Dexantreal
    Majd kiderül mikor jön. A lényeg, hogy hamarosan.
  • CyrSyS
    Holnap 27.e USA-ban megjelenik! A többi magától érthetődő. De ha nem is holnap de a héten már meglesz minden kedves sims kedvelőnek rajongónak ;)
  • CyrSyS
    Ha minden igaz holnap már meglesz :P
  • CyrSyS
    Lehet van annyira intelligens a sims hogy belekalkulál olyat is hogy esetlegesen egy nő nem lehet terhes :(
  • CoD23
    hali
    tud valaki valamit a seasonról ??
  • Neuman
    Miért nem akar terhes lenni a csajom, már egy ideje próbálkozok, de nem akar?
  • Coolfire
    Mivel NPC-k,teljesen kiszámíthatatlanok.Volt olyan hogy nem is kellett vadászni rájuk-mert,mint utólah kiderült-a lakótársaim is "lámások" voltak.Az a lényeg,hogy 3 barátod legyen.
  • Dave0092
    feltettem vistára a simset,
    háát akad, nincs élsimitás :S:S
    nvidia 6600gt 128 mega kártáym van
    100.25 es driverrel
  • Mike at home
    matthew king, szerinted minek küldtem neked privátot?
    passzióbol? ha nem hiszed el, amit írok, menj és kérdezd meg bárhol, de itt többet ne
  • Mike at home
    nekem köztelken is van custom cucc, semmi baja
  • Neuman
    Számít gyereknemzésnél hogy milyen az életcélmutató? Szülésnél vagy gyereknemzésnél?
  • cenobite
    Nálam XP-n is tökéletes. Mindegy, ezen nem veszünk össze. :)
  • Dexantreal
    használak=használok
  • Dexantreal
    Ezért használak én úgymond gyári Sims 2 és társait. Semmi letöltött cucc, bár lentebb ugye kifejtettem, hogy igen szép és hasznos munkák.

Amúgy, te otthon dekkolsz? Vagy mi, hogy ilyenkor Sims 2-zöl? Ha igen, jó neked, én is lennék otthon végre már... hamarosam majd megyek haza és, akkor végre Budnak az új kéróját felépítem, mert felnőtté vált. Vettem egy nagy telket, pontosan a legnagyobbat és elneveztem Bud Bundy birtoknak.

Szóval lesz mit építenem, ja és a Titkos Társaságot is becserkészem Egyetemen lévő simemmel. Van valami konkrét hely, ahol ezek az öltönyös, vagy milyen fazonok szoktak járkálni Coolfire?
  • Gólya #23951
    mai tapasztalatom: küldöm a simemet a kávézóba, elindul, félúton közli: hibát észlel, leáll
    no nem adom fel ilyen könnyen, ismétlés - közlemény ugyanaz
    jó, megpróbálok bejutni ép. módban a telekre, közlés ua.
    szóval a végeredmény: minden közösségi telek töröl, majd amire feltétlen szükség van, újraépít
    gyanú, hogy olyan cuccok voltak benn, ami nem tetszett a Pets-nek
    tanulság számomra: közösségi telek csak és kizárólag Maxis-cucc, utána jöhet annyi kieg., amennyi jólesik (ez a napom se telik hiába)
  • Gólya #23950
    szuper!
  • Dexantreal
    Looool, ez kész!
    Kár, hogy nem kérdeztem előbb. Szóval ez csak az Egyetemen használható? Vagy ott vannak? Mindegy, a lényeg, legközelebb lenyúlok minden hacker holmit, meg ilyesmit. Váhh, Budból mekkora vámpír hacker lehetett volna!
    Igaz, van egy simem még az Egyetemen és végzős, de talán még nem késő
  • Coolfire
    Egyetem város,3 lámaöltönyös cimbi,és éjfélkor elvisznek megbilincselve limóval.Onnantól kezdve még a jegyeid is hackelheted,req. magas logika skill...
  • Dexantreal
    Szóval mi ez a Titkos Társaság, hol tudom megtalálni és hogyan tud simem tagja lenni?
  • Dexantreal
    Csak így tovább, grat, eddig jó!
  • Coolfire
    Jobban fut vele mint az XP-vel...
  • Kata

• cenobite
    Isten őrizz, hogy vistával szennyezzem a gépem!
  • Dave0092
    kitolja vistán a sims-et?
  • Gólya #23941
    ami most hirtelen eszembe jutott: parsimonious.org ha jól emlékszem
    (de már olyan régen játszottam a Sims1-el, hogy többre nem emlékszem - meg akkor még nem is nagyon töltögettem)
    ja még azt hiszem, a komosimsen is találsz falat, padlót
  • Mike at home
    ha nagyon nem megy kérdezzél még bátran, neked segytünk, mert ha jól látom csak 11 vagy
    (ha idpsebb lennél repültél volna innen a "sürgős lenne" után a sims-gyel ugyanis ez sims2 topik)
  • Mike at home
    akkor rajta

egyébként meg google

sims house party download

vagy ott a startlap
  • Dexantreal
    A hozzád, az pontosabban Coolfire akart lenni, csak mellé kattintottam akkor. Sry.
  • Dexantreal
    Én nem játszottam Sims 1-gyel, a Sims 2 és társaihoz pedig nálam midenn gyári, vagy alap. Ahogy tetszik. Meg vagyok elégedve azokkal a holmikkal és bár nem mondom, van pár csicsás ház és a többi is jó, amit készítenek, meg a ruhák és egyéb holmik is dícséretet érdemelnek, mert igényes és szép munkák, attól én még meg vagyok az alap dolgokkal.

Keress rá google-n és néz más letöltő oldal után, vagy nem tudom. Igaz, Mike-ék itt nem rég nagy link gyűjtő akcióba kezdtek, hogy összegyűjtsék az ilyen letöltő oldalakat, ahol cuccokat lehet leszedni a Sims 2 és társaihoz, lehet, hogy köztük van Sims 1-es odlal is, bár nem tudom ezt :S.
  • nenus
    Írjatok légyszi!!
  • Dexantreal
    Nálam is minden oké és én se próbáltam ki az összeset igaz, de legalább három-négy már volt kiadva a simnek és teljesítette azoakt.
  • Dexantreal
    Lol, mik vannak. Még sehol se vagyok hozzád és Mike-hoz, meg a többiekhez képest.
  • Neuman
    Király voltam leszedtem a Csilli Villi kiegészítőt és minden eltűnt.

ezdhetem előről?
  • Dexantreal
    Ok, de mi az a Titkos Társaság? :S Még nem akadtam ilyenre a játékban. Egyébként én is egy ideje játszom vele már, csak nekem lassabban mennek a dolgok, ne mvagyok olyan szélvész, mint te.
  • nenus
    nem