32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
mariann84 #31368 igen minden benne van, de nézd meg, elvileg mindegyik mellett van kép is, meg mesh is. -
Zantac #31367 Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy a játék mentéseit hova tárolj a gép? Formáznom kéne a gépet de szeretném ha a mentéseim megmaradnának. Előre is köszi a választ. -
#31366 és a meshek is benne vannak a csomagban? -
#31365 egyébként meg nemtom, de szerintem Louis, Raonjena, xmsims, helaene, windkeeper kicsit sem rossz, sőt -
#31364 miért neked mik voltak? vannak képeid is a letöltött cuccokról?
ha igen, betömörítve feltehetnéd vhová, ahonnét le lehetne tölteni, érdekelnének -
mariann84 #31363 szivesen :) -
phoenix1 #31362 1000x köszönet a linkekért. :) -
mariann84 #31361 Még 1 oldal, előre elkészített és becsomagolt simeket lehet itt találni, valami gyönyörűek, egy ideje már csak ilyen emberekkel játszok és az egész várost kicseréltem már. Csak rá kell kattintani a kiválasztott nevére, majd download:
http://simstyle.forumfree.net/?f=4585552 -
mariann84 #31360 nah akkor megadok nektek egy honlapot, ahol az összes fizetős sims 2höz való letöltéseket feltették, mondván paysites must be destroyd, a fizetős oldalakat el kell pusztítani, :) isteni cuccok vannak fent, csak végig kell bogarászni, töltsetek:
http://paysites.mustbedestroyed.org/booty/ -
phoenix1 #31359 Igen ahogy mondod: bőr, haj stb.
Eszembejutott, hogy még régebben kiírtam DVD-re a feltelepített játékot, ott megvannak a régi kiegészítők; viszont azt NAGYON bánom, hogy akkor nem töltöttem le a simsfiles-ről a többi kiegészítőket.
Ezeket az oldalakat és még jópárat végignézve - azokhoz képest amik nekem voltak meg ezek a mostaniak nem sokat érnek - vannak azért jó dolgok nehéz találni de vannak.
-
#31358 mi nálad a genetika? bőr, haj, ilyesmik?
Louis, Raonjena, xmsims, simresources, helaene, windkeeper, sim2sisters, seomi, simguys, happy honey hunt, stb -
phoenix1 #31357 Tudnátok ajánlani egy jó weblapot ahol genetikákat lehet letölteni. Régen annyira jó volt a http://www.simsfiles.de/, mostanra már csak lakberendezési dolgok vannak rajta. Nagyon sajnálom, hogy ennyire megváltozott azóta, sok tényleg nagyon jó oldal ezalatt a 3-5 év alatt eltünt a süjjesztőbe, amiket most lehet látni az interenet azok semmit sem érnek sajnos. :(
Léci segítsetek, előre is köszi. -
#31356 Koszi! nekem teljesen ertheto volt a valasz, a feny tronja kerdesemre! -
Gólya #31355 még ami jellemző a mágiát tanuló simekre: ahogy haladnak előre a mágiában, úgy változik a bőrük - talán olyan 6-7-es mágiatudásnál (amikor már jó boszi) szépen csillogóvá válik a bőre (mintha csillámló testápolóval lenne bekenve:)), aztán a teljesen elkötelezett simet egy fénybuborék-akármi veszi körbe (ez látszik a képen az én simem körül is)
természetesen a varázslatok "megviselik" a simeket, elfáradnak és csökken a varázserejük is, tehát nyilvánvalóan utána pihenniük kell s tanulni, tanulni újra
no és persze a mágikus dolgok is elfogynak egyszer (attól függően, milyen gyakran varázsol a sim), de ezek beszerezhetők illetve elkészíteti a sim is, ha rendelkezik megfelelő tudással
-
Gólya #31354 ja azt persze megint lehagytam, hogy az első képen készül az a bizonyos trónus, a másodikon pedig megpihen a fáradt sim az eredményes munka után:)
(off: ez mire volt jó, hogy nem lehet sms-ben vip-et rendezni? akkor tudnék javítgatni magam is a hsz-okon) -
Gólya #31353
remélem, most már jó lesz...
tehát: A Fény Trónusát nem lehet megvenni, meg kell csinálni
illetve...
ha tanulsz úgymond "fénymágiát", akkor egy bizonyos szint után eljuthatsz Az Örök Fény Birodalmába (fordítás szabadon:)), s az ott található trónt igénybe veheted
a trónon ülő sim valamennyi értéke (éhség, tisztaság, stb.) maximumra fut
a mágikus telken megtalálható Phoebe Akárki, akitől vásárolhatsz mágikus dolgokat, amiket felhasználhatsz varázslataidhoz (ismerős ugye a Sims1-ből)
ahogy a tanulás során fejlődik a sim mágiatudása, úgy képes egyre több dolgot elkészíteni
A Fény Trónusát csak a fénymágia felé maximálisan elkötelezett sim képes létrehozni - igen fárasztó munka, de az eredmény önmagáért beszél:)
boszi pedig úgy lehet egy simből, hogy kellőképpen összebarátkozik egy elkötelezett boszival (vagy a jó vagy a rossz képviselőjével), s úgy 70/20-30-as kapcsolat esetén megkérheti, változtassa őt boszivá
van tehát jó és rossz boszi, ill. egy "közömbös" - ez valahol a kettő között van
na ez most egy eléggé összecsapott dolog, de talán értetek belőle valamennyit:)
-
#31352 Hogy lehet valakiből boszorkány és milyen lehetőségek vannak még? (pl.Druida van?) -
phoenix1 #31346 Sakkfigura, utánna még kell kattintani még valahová; a lényeg, hogy onnan már könnyedén megtalálod. -
#31345 A távcsöveket melyik menüben találom? (minden simem azt akar, de sehol se találom. -
#31344 Szia! A Feny tronjat hogy lehet megszerezni, vagy megvenni? -
#31343 mégis lenne gond.. én a dvd-s változattal játszom ahhoz meg kell crack carckelem és nem jó :S -
#31342 nem kell köszi.. a FAQ-ban van egy két tanács.. ha azzal se megy akkor még jelentkezek! -
#31341 Sziasztok! Az miért van hogy nem tudok falat építeni?:S meg kerítést? bokrokat meg bútorokat azt tudok vagy valamit rosszul csinálok?:S válaszokat előre is köszönöm :) -
#31340 bármilyen más kérdésedre, szívesen válaszolunk :) -
#31339 Okés,Azért köszönöm. -
#31338 letöltési linket itt nem kapsz
elmész a boltba és megveszed
ha mégsem, az a magánügyed
hg -
#31336 a package fájlokat mivel tudom kicsomagolni? vagy lehetséges ilyen?
gondolok én itt a zenékre :D -
phoenix1 #31335 Húú, hát készítettem egy teljes listát az angol és magyar nevekkel, csak most ninsen itthon nálam. Valószinűleg addig vki megírja. Ha jól látom azért még hiányzik kiegészítő a listáról. Itthon is van egy lista de az nem updatelt. :(
Én is kérdeznék. A Kertvárosi Krónikák (angolul keverem inkább nem írom) a PackageInstaller runtime hibával el sem indul. Kerestem a google-n, de semmit nem találtam. Nagyon egyszerű szöveget ír, vmi C0x00. Nem tudtok rá megoldást. A Kertvárosi Krónikákat magyar nyelven tettem fel a konzolba is előjön egy-két hiba, lehet, hogy valahol a nyelv miatt lenne, hogy nem indul. Mondjuk a konzolba olyakot ír, hogy duplikált erőforrás - duplicate resource ami azért elég fura. :(
Előre is köszi. A listát pedig ahogy tudom felteszem. ;) -
#31334 Ez minden vagy van még valamilyen kieg?
00.A Sims 2
01.A Sims 2 Egyetem
02.A Sims 2 Éjszakák
03.A Sims 2 Megnyitottunk vár az üzlet
04.A Sims 2 Házi kedvenc
05.A Sims 2 Évszakok
06.A Sims 2 Jó Utat
07.A Sims 2 Szabadidő(freetime)
08.A Sims 2 Nagyvárosi élet
09.A Sims 2 Mesés Díszletek
10.A Sims 2 Csilli-Villi Cuccok
11.A Sims 2 Bulis Cuccok
12.A Sims 2 Divatos Cuccok
13.A Sims 2 Trendi Tini Cuccok
14.A Sims 2 Konyha és Fürdőszoba lakberendezési Cuccok
15.A Sims 2 Ikea-s lakberendezési Cuccok -
#31333 Srácok a Package és a Sims2Pack kiterjesztésű fileket hova kell rakni?
Van a játékhoz (alapjáték) olyan crack, hogy nem kérje a DVD-t? -
Gólya #31332 apartmentBuildBuyRestrictions [on/off] Enables build/buy mode tools in an apartments lot
valaki tudja, miért nem működik? vagy csak nálam nem jön össze?
lehet számolnom kellene: "1, 2, 3 mukodj!"?
-
Plata #31331 Segítene valaki? -
Plata #31330 Azt olvastam egy fórumon,hogy az csak az alapjátékkal megy. -
Sp3Dy #31329 Összesen 8 kieg jött ki a játékhoz eddig.
University: Kapsz egy új életkort (fiatal felnőtt). Egyetemre küldheted a simedet, amit ha elvégzel, magasabb fizetséget kapsz. Az egyetemi élet nagyon mókás. Bulizhatsz sokat, csatlakozhatsz házakhoz stb.
Pets: Olyan mint a Sims: Unleashed. Vehetsz/csinálhatsz kutyákat, macskákat. Vehetsz papagájt, hörcsögöt megilyenek.
Open for Business: Véleményem szerint ez az egyik legjobb kieg. Saját boltot nyithatsz, alkalmazottakat vehetsz fel és persze rengeteg bevételt csinálhatsz.
Seasons: Mindenképp érdemes feltenni. Végre megkapod a 4 évszakot. Gyümölcsfákat telepíthetsz és kertészkedhetsz, horgászhatsz is. A termést eladhatod vagy feldolgozhatod.
Free time: Szabadidős foglalkozásokat kapsz. Minden simnek lesz egyfajta hobbija, amivel foglalkozni akar szabadidejében.
Nightlife: Belevághatsz az éjszakai életbe. Csomó közösségi területre mehetsz szórakozni. Plusz ami a legjobb: saját autód lehet garázzsal.
Bon voyage: Olyan mint a Sims: Holiday. Simeket elviheted nyaralni különböző helyekre.
Apartmant life: Simedet elköltöztetheted közösségi területre kis lakásb. (ezzel még nem játszottam)
A kiegek mellé jött 7 tárgykiegészítő-csomag is. Ezeket is érdemes feltenni mert azért vannak benne jó dolgok :)
Bocsi a wall of text-ért -
#31328 Ja amúgy szia.
Rég láttalak.
Jó az új logód. -
#31327 Úgy természetes a játék, ha nincs rajtuk ruha akkor meztelenek a szereplők nem? -
#31326 nudista pecss mi? -
#31325 Mégegy kérdés:
Összesen hány kieg jött ki a játékhoz, mik ezek és melyik min változtat? -
#31324 Sziasztok.
Pár kérdés.
Melyik az utolsó patch az alap játékhoz? (ha lehet linket is kérek)
Honnan tudok jó kiegészítőket (házak, ruhák, szemek, szájak, stb...) leszedni az alapjátékhoz?
Tudtok adni egy linket az alapjátékhoz való nude patch-hoz? -
Plata #31323 A Hajótörött krónikában hol találok bozótvágó kést?