Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
anyám <#falbav>

jól sikerült randi után a simemnek hoztak egy szép nagy csillagvizsgáló távcsövet a jobbik fajtából..le is tették az apartman ajtaja elé..ahonnan persze nem tudom felvenni -.- még jó hogy a dzsin által eldobált pénzeszsákokat feltudtam..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Leszedtem az Apartman Life-t, gondoltam ha már egy házban élnek a simek, végre megcsinálják azt hogy mindenhol egyszerre telik az idõ, dehát nem... ez a legnagyobb hiába a játéknak...na majd a S3-ban, talán.

nem akarok okostojáskodni, csak elég gyakran hallottam már hasonló panaszokat - azért tudnám mindenkinek ajánlani, aki cheat-eket használ, alapmûvelet legyen a számára: cheat bekapcsol, módosítást megcsinál, cheat kikapcsol - minden egyéb csak utána
(több ismerõsnél jelentkeztek már régebben is problémák - elegánsan ráfogták a cheat-ekre, aztán csendben kiderült, hogy bekapcsolva hagyták a chet-eket, úgy folytatták az építkezést/játékot)

Minden lakásban ez van, vagy csak egy bizonyos telken?
Mert csak egy bizonyos telken ez a hiba akkor elõjöhet, ha valami cheat (fõleg a boolprop) kavar be. Nem cheat-eltél valamit, mielõtt minden elromlott volna? Sajnos, amennyire én tudom, ez a hiba javíthatatlan, az egyetlen lehetõség, hogy kiköltözöl abból a házból, a helyét sóval szántod fel, és soha senki más nem költözhet oda. 😞

http://snootysims.com/ - tessék

felhívnám a figyelmet a bal oldalon található felsorolások között a cheats címû részre - már az Apartment Life cheat-ek is fönn vannak

használja mindenki egészséggel<#wave>

nekem ilyen gondom nincs csak eza javítgatós õrület<#szomoru1>
Mike at home
én most abba futottam bele, hogyha azt mondom, tanulja vmelyik új képességet akkor egy pillanatra kinyitja a könyvet, majd becsukja és visszateszi a polcra

nektek is elõfordult ez?

régi házamban meg, amikor betöltöm, a négylábúak félig be vannak süppedve a padlóba, a növények mind halálosan betegek. ez is nagyon furcsa

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hali!
nekem vmiért a nagyvárosi életbe mindig megkell javítani a zuhanyzót, kádat, slozit ha már használtam...egyszeri használt után mindig javítgatnom kell!ezmértvan?találkozott már valaki ezzel?<#wow1><#szomoru1>
Mike at home
jó, adj róla linket
vagy be lehetne tenni a faq-ba a linkek közé

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Upsz, most látom, csináltak egy Maxisos tutorialt pdf-ben, képekkel.

Apartman-építõ tutorial link

Hoztam egy szöveget azoknak, akik már vadul építik az elsõ apartman-házukat, de a játék nem fogadja el/ nem menti el. Talán hasznos tudni.

"A játék hivatalos gájd-ja szerint, ha apartmant építesz, minden lakást be kell rendezni. Amikor a sim-ed bemegy, hogy lakást nézzen magának, csak a következõ dolgokat fogja látni: víz- és villanyvezetékes dolgok és szerelvények; füstjelzõk; konyhapultok; fali és mennyezeti lámpák. A bútorok automatikusan eltûnnek abból a lakásból, amit kibérel. Ugyanakkor azokban a lakásokban, ahová NPC-k költöznek, a bútorozás aktiválódik, és elvileg ha bekopogsz a szomszédodhoz és bemész a lakásába, látnod kell ott az eredeti teljes berendezést. - - Plusz, apartman-építéskor kötelezõ az is, hogy a "közös területet" berendezd, egy-két szórakoztató célú egységgel, hogy a szomszédok tudjanak hová öszegyûlni és szórakozni."

A fenti szöveget a modthesims2 fórumán írta egy építkezõ.

Levágtam a mentéseim,és elkezdtem újra.
Most gonosz egyetemista boszorkány lett a simem.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

roofslopeangle /15-75/ - adjust the slope angle on all roofs on a lot

Mike!

valahova felülre jó lenne kiírni a snootyt, mert rengeteg kérdésre választ kaphat minden simsezõ az oldalon<#confused>

Hmmm...ez hasznos nfo volt,mert az ilyesmit jobban szeressük..😊

hali
hogy lehet a tetõ magasságát változtatni?

rage
Csak érdekességnek :

A Gamecopyworld-ön megtalálható mini image a 4.30-as Daemon Toolst és YASU 1.3-ast használva tökéletesen elindul az eredeti exevel.

Legalább így egy hibalehetõség kilõve.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

cseri001
azt hiszem, nem mindegy, hogy honnan hívod a másikat. próbáld meg a sok "jacuzzis" telekrõl hívni a kiválasztottat (valami forrásizé a neve), hátha mûködik onnan....

Úristen hód, fújd már ki!!!

kem001
bárhonnan letöltheted

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Sziasztok! Tudtok egy olyan oldalt ahonnan normálisan lelehet tölteni a The Sims 2 alapjátékot ? elõreis nagyon köszi
Nekem is feltûnõen hosszabb lett a betöltési idõ, akármilyen telket töltök be.
Én nagyrészt az új NPC-kre gyanakszom egyébként. Az Apartment Life annyi új városbeli sim-et generált nekem, hogy a városomnak kb. kétszer annyi lakosa lett, mint eddig! (Ugye, ezek a speciális városi kulturális csoportok...) Sose volt még olyan - de most már van - hogy ha kinyitja a sim-em a telefonkönyvét, akkor egy másodpercig homokórázik a játék, amíg betölti az összes arcképes kapcsolatát! Én ilyet eddig csak akkor láttam, amikor egy-két simem az egész várost ismerte.
De hamarosan úgyis minden sim ismerni fogja az egész várost, mert ha közösségi telekre megyünk, ott az összes többi sim, akivel eddig nem ismerték egymást, oda fog menni bemutatkozni! Mindenki bemutatkozik, ez autonóm parancs (amíg valami hacker le nem állítja). Szívás, tele lesz a telefonkönyv 0-10-es futó ismeretségekkel. Ezt realisztikusnak sem tartom. 😞

kem001
A CEP fájlokkal mit kell kezdeni?
Leszedtem hozzá a programot de nem jelennek meg a játékban a képek, miért?<#szomoru1>

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Ilyen nincs leszedtem egy magyartalan seasons-t...

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

kem001
megtaláltam

kem001
Nem találom, nem tudnád légyszi leírni?

Az én simem a szomszédnál mosott fogat.😊A mysismsesek írják,hogy Tükrözõdõ Büszkeség Faliszekrény-t kell használni,mosdókagylóval.

Olvasd el a readme fájlt, ami a kieggel jött...

kem001
Apartman építési kódot nem tud valaki? Olyan kellene,hogy amit építek lakásokat, apartmanként üzemeljenek

Aha,akkor ez biztos olyan apartmanban van,ahol még nem jártam..mert két városrészben játszok az új kieggel,de ez a bug egyiknél sem jött elõ.Melyik apartman ez?Már csak azért,hogy nehogy oda költözzek.😊

kem001
Nálam is ez volt, bementem szomszéd lakásába, és nagy sötétség, azt láttam, hogy valamiben elakad a sim

sztem is sokkal lassabban tölt, meg akad mint állat, kéne majd patch.
de hol lehet fogat mosni ? én nem találtam ilyet benne😊
rage
Nem, a hivatalos oldalon is írnak már róla.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Nekem még nem volt ilyen...nem az ön készülékében van a hiba?😊

A hajótörött krónikákban oda jutottam, hogy férjet kell választani a Nagy Öt, és kaptam a fönöktöl egy kagyló telefont amivel fel kell hivnom a sim-eket akikböl választhatok. Viszont csak azokkal lehetne kapcsolatom akiktöl ajándékot kaptam... de amikor öket hivom az összes olyan pasinak a rögzitöje kapcsol be. már nagyon régota probálom de mindig a rögzitö jön be, és nemtudok továbbjutni...vki segitsen légyszii!!!
FZoleee
nem fizette szerintem az áramszámlát <#hehe>
ja msot látom a torrenten, igen 😄

kijött az apartmen life?

rage

Átmentem meglátogatni a szomszédot, viszont sötét maradt a lakás
Még vannak bugok...

FZoleee
az összeset nem fogom felrakni, mert akkor 5 percet tölt mindenhol, de azért köszi 😄
Nekem azt írkálja indítás elõtt mindig,hogy kevés a hely a winyón,ezért akadhat a játék....néha pillanatokra nekem is megröccen.

Mike at home
aha
nálatok is szaggat ott, ahol eddig nem? új kieg, és most már ott is szaggat ajol eddig nem
el kell adnom a nagy hézat, és beköltözni egy kisebbe

A fiziológia és a tûzvédelem tanulása.De még ezen kívül van 4 dühkitörés elfojtása,párkapcsolat a többi most nem ugrik be.😊

Mike at home
összeset 😊

és ne kérdezd meg újra!

FZoleee
#31120-ra pls valaki 😄 fontos lenne 😄
Mike at home
nekem meg szaggat a régi házam, igaz elég nagy, meg rengetegen laknak benne

Mike at home
az a lelakatolt 2 ikon micsoda?

Én a kávézónál találkztm egy nagyon gonosz boszival,de mire odaértem volna elrepült.

Nos átköltöztem a Lagúnába.Igaz elveszítettem mindent,de tök jópofa.Mondjuk kábé 30 voodooból 2 ha bejön.Hiába mászkálok a közösségi telkekre egyszerûen mind visszafelé sül el.A csók-csók drága köszönés az nagyon tetszik,már elég jó a hírnevem is.Úgyhogy vissza kellett térnem a "hagyományos" barátkozási technikához.😊Lett egy szobatársam(na õt meg tudtam voodoozni)és felajánlotta nekem vakrandira a legjobb barátnõjét.Be is jött a csaj 3 villámocska,meg ilyenek.😊

Egy kis protekció sosem árt.😊

egy pici "kieg." lesz - valami cuccos, de februárig már nem lesz több - ahogy nézem, kicsit mintha ezt is összecsapták volna már így a hármas elõtt...
(azért még elleszünk vele egy ideig😊))

nálam valamelyik régi házban volt két szemben lévõ falon tükör - semmi különös, a-ban látod, amit b-ben és viszont

hmm...
csak alkalmazkodtak a szabványhoz😊
nálunk sem véletlenül építettek anno "csak" 4 emeletes házakat, oda még nem kell lift, csak az ötödiktõl😊)
legalább edzettek lesznek a simek...
(tényleg - ezt nem számítják be skillpontnak?)