Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az angol Sims 2 cd/dvd és az University értelemszerûen nem akad össze.Még úgy nem is próbáltam,hogy felrakni mindkettõt utána egybe az egészet magyarítani.Mondjuk nem biztos,hogy sikerülne.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

1.Ha angol simsed van,de mindet magyarul szeretnéd játszani,
akkor érdemes lemagyarítani:
a.)Install,no crack!
b.)A magyar fileokat és a regfilet letöltöd(FAQ).
2.Ha már magyar az alap,akkor jöhet az (angol) University:
A régiókódot írd át a registryben MXHG7704637-rõl MX08004261-re(ez az uk_us régiókód),ha ezt nem teszed meg,akkor azt mondja,hogy nincs fent az alap sims 2 és leszedi magát.Ha vége az University telepítésének í­rd vissza a magyar régiókódot,a letöltésekbõl szedd le az University magyarítást.
Elvileg ezután a Nightlifetõl kezdeve minden magyarul fog telepedni.A FAQ-ban megtaláljátok a szüksége regfileket is,ha nem találjátok a registryben az átírkálni valót.

Sajna építés témában nulla vagyok.Van itt egy pár "építész",õk bizti tudnak neked segíteni.

Na megoldottam a nõkérdést.Mivel semmit nem tudtam vele kezdeni,ezért jól összebalhéztam,felbontottam az eljegyzést és megette a bocinövény..3 nap fiatalság lett az egészbõl hasznom.Mondjuk elég "maradi" a játék,hogy nem enged több eljegyzést és házasságot.Valami hárem patch nincs?😊De már ki is van a simemnek szemelve az új asszony.Ha ez sem jön össze,legfeljebb elixír lesz belõle.😊Majd elfogynak egyszer az NPC-k.

Sziasztok! Segítséget kérnék! Hogy tudom úgy megoldani, hogy a lakás egybe legyen építve a garázzsal (vámpír a lelkem) de a ház alatt alap van, bármilyen megoldás érdekel, mert az alap mellé nem enged falat rakni. thx

Hassan B
Hát ezt télleg... 😊

][ ВАЗ ][

Hú ezt nagyon benéztem bocsika..eg picit ideggyege vgyok emiatt a szar játék miatt.Mike szedd ki lécci ezt a két hozzászólásom.

Ez nem a viccek topik és nem is a gumiszoba.Ezt mellõzd lehetõleg.

Hú de hányszor..eheh..😊

N1ggA
vótmá

Spread De Love!

reménytelen
Nektek már volt olyan, hogy a Sim evés közben aludt el? Elég vicces, ahogy platty, bele a kajába <#vigyor3>

Hassan B
The Sims 2 Offical (csak eredeti game-el...)

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

sziasztok!
még régen találtam valahol érdekes skineket, zombisimeket, meg mindenféle vicces dolgokat, de most nem találok sehol! valaki nem tudná honnan lehet letölteni skineket, tárgyakat, meg minden cuccost? eredeti sims2-höz, kiegészítõket leszedtem... google szarokat dob ki...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Nem a gépne van rajta mind a 2
:SSSS

a többi kiegészitö megy de ez nem nagyon :S

Devids Pro
Alap sims2-re próbáljatok elõször valami más kiegészítõt felrakni és csak utána az egyetemet
Ha fel rakom az egyetemet utána ki ir valami hibát és letölri saját magát

Most olvastam lent h Hawk3ye-nek is ez volt a baja.A cd/dvd-vel volt a baj?
Letöltöttem 7 Exp. csomit és fel tudom telepíteni de amikor update-elni akar és berakom a 4.cd (tök mind1 h 4-es cd-t vagy dvd-t kér, elfogadja)
Meg is csinálja a piros csík felmegy maxra és akkor kiírja h vmi hiba lépett fel és elkezdi az egészet uninstallálni.Tud vki segíteni?
Hassan B
Miben? Mi a problémád?

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Pls Help elolvastam FAQ-ban a Angol cd/dvd Sims 2+angl University telepítés-t és megprobáltam megcsinálni de nem sikerül valaki ha tud segitsen már fontoss lenne 😞 😞 😞 😞

Nem tudom nem értek hozzá,csak tipp volt.

rage
Nekem is angol az XP, viszont a regional settings magyarra van benne téve. Gond nélkül ment rá fel a magyar Sims, s mûködik is magyar nyelven.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Valószínû,hogy az angol ikszpé kavar be.De,hogy mi a megoldás azt sajna nem tudom.Mivel a redszered angol szerintem a registryben is úgy ír.Azt megpróbálhatod,hogy összehasonlítod a registryd és a faq-ban lévõt.Ha nem egyezik akkkor írd át,hátha úgy jó lesz.

Reméléjük,hogy most már minden EA játék magyar lesz.

sziasztok!

Megvan nekem a sims2.mdf fájl, ami 2.927.296.512 GByte.
Elvileg ez a magyar változat.
De míg telepítésnél magyar, addig a játék már angol nyelvû.
Tud valaki segiteni?<#wilting>

...amugy a WinXP angol nekem, de magyar nyelvi csomag van rajta...minden beállitásban magyar....csak a Sims 2 nem <#szomoru1>
Amiga
Már magyar a FIFA is...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Csak az a bakj,ha otthagyatom vele az egyetemet,nem lesz meg a 6 vágy 2 lockkal.Ahhoz meg nincs kedvem,hogy még 2 szemeszternyit játsszak vele.

Az írott és mondott szöveget megértem,de beszélni azt elég nehézkes.Mikor én jártam még suliba nem volt a diploma mellé kötelezõ közép v. felsõfok.Amit tudok,azt magamtól csipegettem össze.😊

Az én simem már summa cum laudes közgazdász.Csak a nagy õ-re vár..😊

Én a 6 vágy miatt szoktam egyetemistákat kinézni.Eddig úgy ment,hogy amikor kijárta a simem az egyetemet,iköltözött valamelyik városrészbe,pár álomrandi meg ilyenek utána eljegyzés.És akkor ha áthívtam még az egyetemen tanulót,összeköltözés opció és egybõl felnõtt eddig mind.Ezért nem értem,most miért nem jön össze.

Kodlovag
Egyetemista nem tud házasodni, csak a townie egyetemistát tudod elvenni. A GH-s lányka viszont játszható karakter. Tehát ha azt akarod, hogy összeházasodjanak, járd ki vele az egyetemet. Vagy ott kell hagynia az egyetemet. Természetesen a te simednek is.

Mike
akkor picikét még tanulj angolul, az mindig jól jön
bár... én is mindig azt mondogatom mindekinek, hogy nem tudok angolul

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ezért sem véletlen,hogy az EA elkezdte lokalizálni az összes játékát.De em is baj,ez csak nekünk jó.Bár egy picikét tudok angolul,de azért anyanyelven csak jobb játszani..😊

Hát pedig ennyi volt 2005 áprilisában..

Háj!Lenne egy aprócska kérdésem.Tehát:õrülten szerelmes a simem az egyik GH-s lánykába(gyári).Viszont akármelyik kéglibe hívom az "eljegyzés" és a "maradjon éjszakára" ezeken kívül a többi opciót egyszerûen nem adja be(összeköltözés,házasság).Már úgy is próbáltam,hogy átraktam koliba,de úgy sem megy.Már pedig tudom,hogy ezeket is el lehet venni,mert a javasasszonyon kívül mindet feleségül/férjül vették.Kérdés:Mi a f*sz van ilyenkor?Már az idegtõl nem látok,ezt a partyt nem kéne kihagyni..😊

rotator
<#merges2> 12 ezer eladott játék, pláne ilyen 10k+ÁFÁs játékból, az brutálisan sok Magyarországon!!! Ez nagyon durva!

Mike
12k az nagyon kimagasló a maygar piacon

Ja..emlékszem a Sims 2 becserélésekor vmi. 12000 db legálisról tudtak.Nem hiszem,hogy ez a szám azóta nagyon sokat nõtt.Azért az is idegesítõ volt,hogy minden nyelven lehet játszani,csak magyarul nem.

Csak most jutott eszükbe, hogy magyarok<#idiota><#hehe> és ezért lettek csak nemrég magyarok a géjmek is.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike
a magyar leány nem most alakult, már voltak egy ideje

Mike
most már késõ bánat

Mike
ez csak egy kisérlet
amagyar kicsi piac, nagyon kicsi, a magyarítás meg költség, ami egyáltalán nem biztos, hogy megtérül

Igen,sajnos elég sok hiba van a lokalizált játékokban.Pedig magyarok követik el,mert ha megnézitek a stáblistát ott virítanak benne.

Igen ennek már itt volt az ideje.Még az EU csatlakozás elõtt fejtegettem,hogy milyen jó lenne,ha magyarul is megjelennének a játékok.Igaz voltak akkor is már magyar nyelvûek,de az az érdekes,hogy éppen a kisebb kiadóktól.Az EA csak nemrég vette észre,hogy magyarország is létezik.És most már egyre több kiadó követi a példáját.

rotator
No comment!

ea.hu

Hogy tetszenek a lokalizált játékok?

Nagyon tetszik, hogy Magyarul játszhatok 80%
Tetszenek, de vannak hibák benne 13%
Szeretek idegen nyelveken játszani 7%

rage
Talán azért, mert Magyarországon elindult az Electronic Arts magyar leányvállalata, s mint kiadó, innentõl kezdve a magyar nyelvet, magyar kiadásokat is támogatja.
Nem csak a Sims jelent meg magyarul, hanem egyéb más Electronic Arts programok, lásd NFS Carbon, stb.

Mondhatjuk, végre ezt is megértük...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rotator
Mert anyagilag megéri magyarosítani. 😊

Kodlovag
A Nightlife óte minden kiegészítõ többnyelvû, és alapból tartalmazza a magyart.

De tényleg, miért tartalmazza? Biztos van ott 1-2 magyar programozó, és akkor már miért ne csinálnák meg?

Az elõzõk magyarok, csak azt nem tudom, hogy ezek a kiegészítõk több nyelvûek -e? Eredetileg angol, és nem hiszem, hogy tartalmazza a magyar nyelvet is, bár annyira nem vagyok járatos The Sims2-ben.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3