Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a baj-mivel én szeretem a 6 vágyat-akkor végig kell randizni az összes városrészt,hogy találjak egyet.És egyáltalán nem biztos,hogy a progi generált nekem egyetemi végzettségû simet.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike
piztos petofilt kiáltottak amcsiban

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Eddig a GL-ig minden egyetemistával meg lehetett nõsüli/férjhez menni,de most mióta fent van a Pets vmiért nem megy.Egy szem egyetemistát sem lehet megházasítani.Ez nekem személy szerint nagyon nem tetszik...

Nem is akarok,és idõm sem lenne rá.😊

na látod... ezért nem leszel modi<#idiota><#hehe>....<#wink>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jól van pászmeg,de ha modi leszek az egész fórumot bezárom...ehehehh..😊)

#22120-#22123-ig mind lol<#eljen><#hehe><#hehe>. De ti tudjátok, én meg azt, hogy esetleg elkészítem.. de gestapos egyenruha nem elsz 😛. Csak a nevük lesz olyan és a többi nem 😛... de az se biztos, hogy megkreálom...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike
elolvasod a program readme-jében magyarul

zAkkEr

Lol?!

Hassan B
Minta...

Egyébként szerintem is van egy-két beteges beütésed, de semmi gáz...<#eljen><#nyes><#nyes>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

N1ggA
já látom már leesett 😊

Spread De Love!

N1ggA
mármint vótmá nekem is ilyen hogy így aludt el, a képet még nem láttam 😊

Spread De Love!

Mike
ha majd találtál a neten gestapos egyenruhát, szólj

Mike
Führerem, kér egy kis tejját?

reménytelen
Ja, és mindegyik körül felgyújtja a konyhát...
Mike
hát aki szerint megcsinálni a náci vezérkart, poén, már megbocsáss
Gestapo is lesz? és zsidók is?

Most miéééért? De gonoooosz vaaagy brühühühûûûû<#rinya><#hehe>. Szerintem nem beteges, hanem egy nagy poén lenne az egész<#eljen>. Csak nem lehet pontosra meg kreálni az egész Harmadik Birodalom bagázst és ennél fogva picit hát öhh.... pocsék lesz<#hehe>.

Mike
hádde nem
most már így marad, hehe 😊

Mike
akar is meg nem is
nincs ebben semmi
akar babát, de belül retteg attól, hogy milyen lesz ha gyereke lesz
szerintem vannak páran így

Mike
ha lesz pénze, elsõ útja egy plasztikai sebészhez vezessen

Mike
most erre mit lehet mondani? beteges 😊

zAkkEr
Hali!
zenét lehet vhogy beraknI?

Lol?!

rotator
Hogyan lehet utólag eltüntetni a testvéri kapcsolatot? A TS2 Enhancerrel elvileg megcsináltam, de semmi változás. 😞((

Ha már ilyen karakter létrehozásnál tartunk... én meg Sims 2-be azon agyalok, hogy létre kéne hozni a Harmadik Birodalmat<#idiota><#hehe>... nem vagyok náci, nyugi, csak így full poénból olyan nevekkel nyomulni, amik a Harmadik Birodalomba voltak.

Aha, nem semmi kari, fõleg az orra állati nagy<#idiota><#hehe>...de amúgy jó<#eljen>.

reménytelen
Csináltam egy érdekes karaktert. Neve Golberg Steinbaum, mindig elegáns, pénzorientált, életcélja 100.000$-t keresni, jó az üzletben, mindenkivel meg tud alkudni. Lakóhely: Dob utca 9. <#nyes><#zavart1>

reménytelen
Amikor a Sims aspirationje arany vagy platina, és tisztesen megöregszik és úgy hal meg, akkor koszorúsan, táncoslányokkal jön a Kaszás érte. És ha egyedül volt a Sim, akkor utána még egy ideig nyomon lehet mövetni a Kaszás tevékenységét, melynek elsõ lépése általában az, hogy elmegy WC-re <#vigyor>
Szóval ugyanaz mint nálad, csak az én Simem öregen, boldogan halt meg.
Hassan B
Nahh... készítettem egy tégla figurát, a hülye sim-em meg be akarta tanítani valami trükkre...<#banplz>

Hassan B
Az durva... 😊

Jajj ez nagyon-nagyon lol<#hehe>.

rotator
Kis trükkel összevont pár háztartást. A gyerek szerint 22 fõig nagyjából kezelhetõ a dolog, de felette elveszti az irányítást az ember. 2 nap alatt felzabálnak egy legnagyobb hûtõt. 😄

Hassan B
Ezt hogy csinálltad? Mert hallottam, hogy lehet lenni kaszással is, de hogy?

Egyébként ottvan naon! <#nyes><#nyes>

<#vigyor><#vigyor> ez kurvajóóó. Én akkor lepõdtem meg amikor a csilis bab után összefingták a konyhát a simjeim<#zavart1>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

reménytelen
Rálicitálok egy koszorússal <#idiota>

edikee
na valaki segitsen már <#gonosz3>megcsinálom a családot be akarom költöztetni és erre nem tölt be de akárhányszor megcsinálom 1x se lép be a házba de mnár nem csak 1 háznál próbálkoztam sött még a jó öreg családba se enged be <#falbav><#falbav>

Hassan B
Jahh...<#banplz>

<#idiota><#banplz><#taps> nálad mindig vmi extrém dolog történik? XD

Hassan B
Meghalt a kedvenc sim-em... jó mondom van ilyen... De hogy hallt meg?! Hát nem mályvacukrot akart sütni egy lángszórón a barma?! Dehogynem... meg is gyulladt... Jolvan eljön érte a kaszás, elviszi, minden....
Kaszás elündül a házba, felslattyog az emeletre, és mit csináll?! :
Én meg majnem röhögõ görcsöt kaptam...<#banplz>

Hassan B
Egyébként az ott egy vámpír? Mert én még soha nem találkoztam vele, pedig már kerestem... 😊

Hassan B
De dúrva... ezt télleg megcsinállta valameik állat vagy csak összevágás? 😊

rotator
LOL!

reménytelen
Igen.
Tutoriál
Képekben, ezzel könnyen megcsinálod

eredeti sims2 nélkül elindulnak a kiegészitõk?

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

reménytelen
Skizofrénia kezdõdõ jelei... <#vigyor>

nézz be a snootysims-re, nemcsak erre, sok más egyébre is kisezer cheat van

Sziasztok
A sims2 kedvenceket ha felteszem akkor 96%-nál ellenörzést tart és utánna kilép ha valaki tud akkor segitsen.
Köszi.
Fido4life
Szevasztok ! Úgy döntöttem hogy újra elõveszem ezt a kis remek játékot, jövõm eljátszása érdekében..😊 Látom közben kijött egy rakás kiegészítõ is, ezeket a jövõhéten beszerzem, így állig felfegyverkezve állhatok neki a Sims világának 😄 Az lenne a kérdésem, hogy van e valami mod, avagy progi amivel real time-ba lehetne hozni a játék idõszámítását ? MErt mindig ez volt a problémám vele, hogy 1 sims nap alat alig tudtam valamit csinálni..D:

hello! nekem meg van a húsvét, haelooween és a summer life. ezekbe kb. 60db új tárgy van + zene, ruha. letöltése legális, ingyenes. ha kell írjatok a fórumba
Jah volt... mikor nosztalgiából felraktam az összeset és Simem egyetemen tanult és picit túlhajszoltam, alig volt energiája, de mondtam, hogy csak legyûri ezt a pár falatot... hát nem... paff, bele a kajába és ott dõltem a röhögéstõl perceken át, nagyon nagy volt<#hehe>... aztán mégisdsak legyûrte asszem és elment aludni, de ezt már nemtom.