32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Csak a mentésekbe bele ne kavarjon,bár még szüzike..:)
  • Coolfire
    Ez olyan..de most egy huszárvágással megoldom.Kitöröltem a magyar registry bejegyzéseket,így másik meghajtóra rá tudom rakni az angol univot és az alapot.Ha meg kijön a magyar uninstall angol registry import és enjoy...:))
  • CyrSyS
    Mondjuk én sosem olvastam sehol olyat hogy a sims 2 vagy a többi 2 változatban jelenik meg. US verzió meg europe! Ez érdekes...
  • Dave0092
    tom
  • CyrSyS
    Honnan veszed? :(
  • Dave0092
    9
    de modnom még ma lesz
  • CyrSyS
    Jaj neeee! Ne kelljen várnom az Europe verzióra. Ha még holnap jönne ki itt európában akkor azt mondom OK! De asszem az márc 1 vagy 2. az még sokáá lesz :(
  • Dave0092
    mi az msn cimed?
  • Coolfire
    Húha....ehehehhh...én még nagyobbakra..bebe..:)))
  • Dave0092
    én :P
  • Coolfire
    Höhh...még van universytim is...
  • CyrSyS
    Felvettelek! De hova tüntél az MSN-ről? Letöröltelek volna? :SS
  • Dave0092
    a legnygayobb torrent odlalakra bevok regizve szal.... bármikor látom ha fen van
  • Coolfire
    Dinnye vagy...:)Ez attól függ,hogy hol adták ki...ez valszeg az US verzió.
  • Dave0092
    uugylátom, nekem lesz meg elöször a season magyarul :P
    vegyélfel megint cyrsy, madj átküldöm
    [email protected]
  • CyrSyS
    isten szólna belőled
  • Coolfire
    Ha másképp nem megy,elQszedem a régi-régi 4cd-s angol simsem és arra felrakom.De akkor is kipróbálom ma!!:)))
  • Christian
    vki help
  • Dave0092
    LOOOL
    kiss my ass
    neem
    lesz magyarul, és még ma..., csak várni kell a reloaded es verziora, emrt az midnig redesen leszedi
  • CyrSyS
    MI?????? Nane! Petsnél sem így volt. okt 17. usa megjelenés és akkor meg is volt és abba volt HUN!
  • Coolfire
    Nem tudom...mindig az elsQk közt kaptam le a simseket/kis arc/ még "hivi release" nem is volt,de azok multisok voltak mind.
  • Mike
    azt
    hogy lehet ekkora baromságot kérdezni?
    magyar verzió március 2
  • Kata
    Ott néztem én is, de már nincs fenn.
  • Coolfire
    Aye, it's the real deal! Tho it's just in 3 languages - Traditional Chinese, English and Korean
  • Dave0092
    tom, de kuvva lassan szette...
    és lesz hun verzio is, mert life storinál is igyvolt, hogy elöször angol frencs, és később jött a multi lengvidzs
  • Coolfire
    Egyszerqen nem bírom.Mondjuk szerintem öszze fognak akadni...
  • CyrSyS
    Ez azt jelenti hogy Seasons nem lesz magyarul?
  • CyrSyS
    OKI Mike :)
    Coolfire én is elkezdtem szedni de ha nincs benne magyar úgy nem kell! Szerintem még türelem :)
  • Coolfire
    Bazzeg eltqntek az ékezetes betqim..
  • Coolfire
    Nem fake,mert mqködik.Csak az a gáz,hogy angolul,kínaiul és koreaiul tud.Tehát megdQlt a multi elmélet.Meg a jobb torrent kliensben az választol amit akarsz.
  • Mike
    modthesims-ről szedtem le
  • Mike
    nekem van
  • Mike
    jól van na, ennyire nem kell kiakadni :)
    nem irtam ám teljesen komolyan

nekem is 2 gigám van, egy 7600GT-vel, a sims szereti a 2 gigát
  • Web mester
    Azért 10 giga mert az össze sims rajt van.
  • Christian
    van egy problémám.. csináltam egy házat, rá normális tetőt, de mikor most beléptem urja a házba, az összes tető sokkal magasabb lett, nem olyan "lapos" mint volt. Akárhogy probálom, mindig ilyen magas (csúcsos) tetőket tudok csak csinálni... ez miért van?
  • Dave0092
    :D
    amugy fake ami kinvan mininován... 10 giga...
    akinek van esze csak külön teszi fel, és ez egy szivatás hogy tölcssdle a 10 gigát
  • Kata
    Nincs meg valakinek véletlenül a falra rakható nagy abc betűsorozat? Láttam pár épületen, és utánakerestem, de a forrásoldalon már nincs fenn.
  • CyrSyS
    Amúgy a gépünk teljesítménye Vga kivételével sztem egyenrangú csak az enyém Intel architektúra.
  • CyrSyS
    Eszem ágában sincs! Bár megjegyzem hogy itt sokan írták hogy 6600GT-ük van és vele megy a sims2. Nekem Élsimításokkal meg minden grafikai paraméter High úgy azért nekem nagyon minimálisakat beakadt. Gondolom ilyen kártyával ez már nem fordulhat elő. Meg ahogy kipróbáltam ez a játék 1280*1024-be nagyon szép! Na azért 1280*1024 nem olyan gyenge és oda vga kell. Nézd ez nem vagánykodás kérdése. Ketten vagyunk testvérek és összedobtuk rá. Most ebbe én nem látok semmi vagánykodást. Valakinek 8800GTX-e van és meghallgatom hogy mit tud ha elmondja tapasztalatait. Én az egészet a 6600GT-re fel reagáltam. Ram mennyiség 2gb de ez nekem csak 1 program miatt kell. sőt oda még a 2 gb is kevés :(
  • Mike
    ilyen kártyával miért kérdezel bármit? vagy csak azért irtad, hogy valaki megkérdezze milyen kártyád van, és aztán itt vagánykodj vele? mennyi ram-mal?