Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ebben nem tudok segíteni mivel egy pakkom sem volt még.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ah=ha

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hmmm.... okés, megjegyzem és thanks!<#wave> De, ah a jeelnlegi XP Code packot leszedem a géprõl, akkoris már maradnak ent fáljok errõl is, meg az Ace Mega Code Packrõl is, mivel uninstallnál kiírta, hogy kívánom-e xy cuccot törölni, ha igen, akkor esetleg más programok nem mûködhetnek, szal inkább nem-re kattintottam.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Szori..most már adobe.

A flashplayer?Azt a macromedia oldaláról installálhatod..sõt az explorer is ajánlgatja.

Ha az elõzõk is magyarok,ezeknek is magyarul indul a telepítõjük.

Jó... de különben nem lett volna frissítve a macromedia flasyplayer-m 😛 és akkor nem látnám most a bannert<#shakehead>. Szal mégiscsak jó volt valamire.

Hát képezd magad..😊

Szerintem sem javallottak a kodek pakkok.Nekem mindig egy divx,xvid,ac3 és ffdshow van fent és a bsplayer..ennyi semmi több.Néha esetleg a quicktime,ha .mov filet akarok nézni.

Jó-jó, csak gyökér vagyok gépekhez<#idiota><#hehe>, nem annyira vagyok otthon témában.

Mike
fox te még a codec packok miatt szívni
egyiket sem kell feltenni a gépre, sõt, nem is ajánlatos

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Sziasztok !

Mi történik akkor, ha a magyar alapjátékra, és a meglevõ 3 magyar kiegészítõre rátelepítem a Pets és a Glamour life angol nyelvû kiegészítõket ?
Mind angol lesz? Vagy csak részben, amikor hozzá nyúl az új kiegészítõk anyagához? Vagy marad minden magyarul ?
Köszi a választ.
Tamás

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

Micsoda?A directx diagnosztika?Az pont arra való,hogy kiszûrje a hibákat.

Hja, persze. Most látom, mikor banner kattoltam jobb klikkel.... about macromedia flashplayer9.... ezek szerint a code pack - valamelyik - frissítette és ezért<#hehe>. No nem baj, fõ, hogy minden oké<#eljen><#hawaii>.

Jah és király, csodaaaa éljen és hiphiphurrá!<#eljen><#worship>[#worship.

Emlékeztek, hogy régen panaszkodtam arra, hogy nekem nem jön be a banner? Meg kértem a FAQ linkjét is, mert az is ugye bannerba volt...

Nah, hát most behozza végre ismét!<#eljen><#hehe> Birizgáltam a code packokat...XP Code pack 2.05 volt ent, meg rar-ba a gépen Ace mega Code Pack nemtom hányas... nah XP pack le, fel Ace Mega Code Pack 6.0 valahányas és az se volt jó... aztán le és vissza XP Code Pack 2.05 és yeah, látszik ismét a banner!<#eljen><#worship><#hawaii> Mert bsplayer egy-két dolgot valamiért hang nélkül játszott le és unknown file format-t is kiír párra, pedig ott van rajta bsplayer cucc, hogy azzal is játszható és ezért volt code pack birizgéálás... legalább bannert látom és azok a cuccok, amik hang nélkül mennek, vagy unknown file format, annyira nem fontos.

Hmmm... és ez tutti nem cseszi el a cuccot? Ilyenkor ugyanis mindig felmerül bennem a gyanú 😛... de thanks!<#wave>

Hassan B
Jaja...<#violent><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#buck>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hassan B
Nem azért mondom, hanem azért, mert általában kiválaszható nyelv a magyar... 😛

dragon11
Nem jobb a saját nyelveden játszani mint egy másikon?

Blow up your PC? <#gonosz1><#hehe>

Hassan B
Start menû/ Futtatás..., oda beírod ezt: Dxdiag
...Akkor minden cuccot kiír. (lehet kérdez majd valamit, akkor menj igenre)

Mesélem én, csak nem vágom, hogy ho ltudom megnézni a konfigot :S...

FAQ-t elolvastam és igy sem ment pls ha valaki tudja hogyan kell megcsinálni az pls vegyen fel msn-re MSN:[email protected]

Mike
na meséld azt az ütõs gépet!

milliócsak=milliócska

Kéne pár száz milliócsak ,legyen világbéke, mindenki kapjon ütõs gépet (mondjuk nekem az van) és stb-stb<#eljen><#hehe>.

Mike
volt vmi, panasz, kérés, sóhaj?

Hassan B
Jahh...látod te jobban tudod...(pedig én is szerkesztem a FAQ-t...<#hehe>)

lol, kemény<#eljen><#hehe>.

rage
Semmi köze a CD-hez, meg a letöltéshez
Annál inkább az eltérõ nyelvi verziókhoz.
Viszont erre is van megoldás, némi registry módosítás, ami
a FAQ-ban le van írva.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hassan B
Akkor nem tom, lehet nálam se a cd volt a rossz... De egy biztos....azt már nem fogod használlni. Megveszed, vagy újra letöltöd... 😊

Nincs kiriva a gépen van fent

rotator
Én meg akkor valószínûleg félreértettem, amit te írtál... <#conf>

rage
A FAQ-t olvasd el.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

urbijoe
valaki nem tudja véletlenül hogy a ps2-es sims kiegészitökhöz kell az alap sims 2?
ugy mint pc-n?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Hassan B
#22000 <#vigyor0><#vigyor0>

Ezt is megértük...

Hassan B
Uhh...gáz. Nekem is volt ilyen, ha ki van írva cd/dvd-re akkor rossz a lemez....

Hassan B
Most õszintén, minek hozzá magyarítás? 😊

Szevasztok
Az mitöl van hogy ha felrakoma sims2 és utána az egyetemet valamiért azt irja ki hogy rossz és magátol le uninstalálja ez mitöl lehet? pls help

dragon11
Hy all!
Valaki mondja már meg,hogy honnan lehet leszedni a Vár az Üzlethez a magyarosítás.Help!!!

Megprobálom.Köszi a segitséget.
Hát valamilyért csak nem jó!!PAAASSSZ...
rage
Miért nem telepíted akkor újra a játékot?
Bár, nem hinném, hogy az exevel lenne a probléma

Most probálkozom.

Csak az alap sims2 van fent?Mert ha igen,akkor jó k azok a címek amiket alább írtam.És nem nagyon jó crackelni õket.

Hú ezt most nagyon nem értem...

Sajnos valami tötént az eredeti .exe-vel ,mert nem akar vele futni a játék.Ha megcreckelem akkor meg nem magyar.Ezért kérnék egy magyar exe-t.A kislányom kedvéért.
rotator
Az ottani tutorial alapján csináltam és nem volt semmi probléma! Az elsõ lépések elég kegyetlenek, de amikor már minden ki van exportálva, onnantól baromi gyors a munka. 😊

Hassan B
Vagy ha csak az eredeti .exe kell az rajta van a cd-n... 😊

Ha angol simsbõl akarsz magyart csinálni akkor v. a FAQ v. a http://simsim.atw.hu/ oldalról le tudod szedni a szükséges fileokat.