Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
hádde a címe mi?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hja, ilyen a világ<#idiota><#hehe>....egy nyamvadt felirat ehh..... nehéz megtanulni angolúl amúgy 😛. Nicns meg neked, vagy másnak szinkronosan? <#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Csak picit szar, hogy messzire elcipeli.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fido4life
pontosan..😄

Mike at home
tessék megtanulni angolul, egyébként is lopd a filmet, és még te vagy felháborodva?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

bmffm856
nana azért túlzásokba ne essünk 😛 és télleg álszent duma volt 😄 (nem kicsit...) 😄 ne mondd nekem hogy 17-18 évesen (merthogy az is tini) nem lehet ilyet csinálni, mert leszakad a mennyezet 😄DDDDdddddd

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Fido4life
pff ilyen álszent dumát 😄 majd ha lejött az összes kieg, nekem is elkéne majd egy olyan hack..😄 mondjuk én úgyis fiatal felnõttel fogok nyomulni, a tinédzser szart se tud 😊

mindent a maga idejében<#ejnye1>
esetleg már kisiskolás korban?

nincs ennek semmi baja - még jó, hogy nem vársz egy állandó bejárónõt, aki ott áll a kávézó sim mellet, elveszi a csészét és rohan mosogatni<#wave>

egyszerû: amikor kiveszi a számlát a ládából, áthúzod a bal felsõ sarokban az ikont, akkor leteszi a földre és már meg is oldódott a probléma - onnan be tudja fizetni

bmffm856
ennyire láma dolgot kérdeztem volna? 😄😮

loool

rotator
Ejnye!

bmffm856
hello! hajnalban keresgéltem a topikban, de lehet a fáradtság miatt nem találtam semi ilyesmit, illetve egyet igen, de az nem mûködött. szóval egy olyan hacket keresek a Pets-hez, amiben tinédzser korban is tudnak woohoo-zni a simek. anno még a nightlifeig volt hozzá egy ilyen hackem, azóta nem simseztem, most kaptam rá újra, és most nincsen, és nem is találolok. köszi elõre is a seígtséget.

Shiwo
én csak azt nem értem, ha egyszer kiveszem, azonnal be is fizetem, szal minek elcihelni onnan..miért nem bírták úgy megcsinálni, hogy ládán a számla befizetése, oszt kivenné, írkálna vmit, visszatenné, csókolom..
amúgy hogy lehet letiltani ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

lol...nekem a mosogató a konyhapultba beépítve van, a pulton pedig picit mellette a kávéfõzõ. Leül, megissza és mégis valamelyik rohadt asztalra rakja le a csészét... lol, jól megcsinálták kávézgatás terén ezt a Sims 2-t és társait.

a számlát csakis az asztal miatt viszi be a házba, ha nincs közelebb
mert ezek "rendes" simek, nem hányják szét a cuccot<#circling>
nálunk a párom szokott kirakni asztalt a postaláda mellé, én inkább letiltom, hogy bevigye, vagy a szgépen fizettetem ki vele
de az tény, hogy ha a lakás berendezése ezt indokolja, a kávézás helyéhez közelebb esõ asztalra teszi a cuccot - ha épp a fölötte levõ szinten van (de pont fölötte), akkor az közelebb van, mint mondjuk a dolgozóhoz a konyha vagy a nappaliban levõ kávésasztal
pl. szoktam olyat csinálni, hogy a kávéfõzõ mellett hagyok annyi helyet, hogy elférjen egy fotel, meg egy kávésasztal - akkor tuti nem barangolja be a fél házat - mint ahogy Mike is írta
s persze nem árt, ha a mosogató közelében van az egész, mert akkor megintcsak nem kell az egész házat bejárni egy csésze elmosásáért

A neve az engem is érdekelne amúgy (lsd: #22167) Amúgy thanks!<#eljen><#wave>

Basszus, csak kijeöltem a hsz számát, hogy ne keljen bepötyögönm, erre ez a szar bemásolta az egész oldalt ide a francba is és törölhettem az egészet<#violent>. Plusz tökre felhúztam magam a fordítók miatt a felirat.hu-n, hogy nem képesek észre venni kérésemet és írtam nekik egy jó nagy hsz-t most...van egy film, amit 9, vagy 8éve nem láttam és volt is HBO-n nemrég, csak az nincs nekünk és leszedtem torrentrõl angolúl és csak egy felirat kellene<#rinya>.

Shiwo
mi a neve ?

Shiwo
eddig még nem rágták szét..

Mike at home
letölthetõ, de mûködik jól

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nah, nem semmi<#eljen>. Na és melyik az?<#fejvakaras><#hehe> Vagy csak letölthetõ cucc ez, nem alap? Amúgy thanks!<#wave>

Fido4life
hóó akkor jó, alig várom hogy lejjön már 😄

Mike at home
van olyan psotaládára tehetõ cucc, amitõl a postaládábak lesz asztalkája is

ah=ha

Nem drogos játék ez<#idiota><#hehe>....vízipipa az van... ah az a nagy álványos izé az.... ahova leülnek és fúják, aztán röhögnek... nemtom mi a neve annak<#hehe>.

Én a számlánál megvárom, míg kiveszi és elindul. Rögtön rákattintok és bezárom, leteszi, rákattintok és visszaviszi és kifizeti<#eljen><#hehe>. De jó ötlet ez az asztalka dolog a postaláda közelében is<#eljen>. Kóbor állatok nem rágják szét?<#hehe>

Fido4life
füvezni, dohányozni már lehet vmelyik kiegészítõben ? (Asszem vizípipázni már lehet az Egyetemben 😄)

Shiwo
mint mikor a számlát is beviszi a házba, csak azért hogy kivihesse? 😊
mondjuk én ezért teszek a postaláda közelébe egy "kávézó-asztalkát", a nagy henger-alakú izét 😊

mert valószínûleg az van a legközelebb (nem úgy, ahogy mi, emberek számoljuk, hanem ahogy a program, ill. a programozás lehetõségei)
nem magamtól vagyok ám ilyen okos <#wink>, engem is dühített ez a dolog, aztán megvilágosodtam (kellõ tájékoztatás után, persze)

De egyébként a piszkos kávéscsészék lerakása a legmagasabb emeleti szárny legtávolabbi asztalkájára tényleg a legdühítõbb szokás a Simsben és nem lehet kiikszelni! <#falbav>

Állítólag akkor hatásosabb a kávézás, hogyha nem egyedül csöndben kávézik a sim, hanem együtt valakivel (plusz egy fotel, és ott kávézik a másik sim), és közben beszélgetnek. Én nem mértem meg filctollal <#nevetes1>, állítólag így sokkal jobban felmegy zöldbe az energy.

Van, csak asztalka nem mindig szokott lenni, de thanks a tanácsot<#wave>.

Mike
kvfõzõ, fotel, asztalka
hopp meg van oldva
nálam minden emeleten van kvfõzõ, több dohányzóasztal, kanapé

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Shiwo
az legalább vicces..a 2. után rázkódik 1000L 😄

Én nem vacakolok kávéval, mert mindig elviszi utána a csészét vagy mit és lepakolja messzire a ház egyik sarkában... nemhogy konyhai asztal, ááá neeem. Szoktam kis asztalkát tenni erre a célra... de én nem is foglalkozok a kávéval ezek miatt, hogy ide-oda elviszi és kereshtem, alszik amikor kedve van.

Mike
igyon kettõt

Shiwo
amúgy elhiszem hogy nõ, csak marhára nem gazdaságosan..fõleg ahhoz képest, hogy valami 8 vagy 10 asszem a kávénál az energia vagy mi..

Shiwo
nahde annyira lemegy tõle, hogy szarni megy utána, nem pisálni 😞

Mike
hidd el, növekszik az enrgia
pisiltesd meg

Shiwo
sõt..utóbbi még ennél is többet..szal nem túl gazdaságos 😞

meg amennyit "visszahoz", annak fele kb. el is megy míg megissza a kávét.. ha wc-re is elmegy ,akkor meg ugyanott vagyok ahol voltam..

Shiwo
hmm..így nem jó.. naszval ->.<- és ->.........<-

Shiwo
hát.. ha -> <- nõ az energy, akkor kb. -> <- ennyit csökken a szarhatnék..

Mike
akkor figyeld eerõsebben
egy alkoholos filctollal jelöld be a monitorodon hol volt az enegiacsíkja kv ivás elõtt, és akkor láthatod mennyit is nõtt

Shiwo
a legdrágább van 😞

Mike
vegyél neki drága kvfõzõt

Shiwo
köf..

jah, még 1 kérdés..nálatok a kávé mennyire hatékony ? mert nálam kábé semmit nem nõ tõle a fáradtság, ezzel szemben a karim szarhatnékja zöldbõl pirosig lemegy...

Mike at home
egyetemet el kell hozzá végezni
mind a 8 félévet

Shiwo
ömm..hogyhogy nálad 6 vágya van a simnek ?

<#fejvakaras><#fejvakaras>