32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• mariann84

Rage,látod,így megy ablakosan csak,ha beírom azt, amit írtál, pedig 1024 van neki megadva...akármit csinálok sz@r.
  • LegionarR
    Jujj bazz... Az új daloknál a Hi-fiban a Lili Allen (vagy ki) dala valami borzasztó... Olyan hamis mint az atom... Pedig az eredetit szeretem.... Pedig a Pussycat Dols jól megcsinálta a blablabla változatot az egyik számukhoz...

Ha valakinek ötlete sincs mit zagyválok itt össze, elmondom hogy a Sims 2-ben a Hi-fikből, rádiókból, magnókból, zenegépekből hallgatható dalokra gondolok...
  • mariann84
    RAGE! VAn más ötleted hogy mi lehet a gond a felbontással?
  • SNAKE01
    sims telepítés megy nálam is!
  • david508
    wanadooról lejön kb fél óra alat vagy még annyi se kell
  • david508
    megvan az Évszakok emberek. szerintem nagyn jó
    ajánlom minden sims rajongónak
  • mariann84
    Megpróbáltam amit írtál, az első a sima R-es nem működött ugyanúgy 800*600ba megy, és nagyon rossz a grafika... viszont a w-s ablakos mód működött annyiban mhogy ablakban indul el, de megint 800*600-as,viszont! a grafika "kisimult". Csak icike-picike ablakban fut...nem igazán élvezem így.. van még ötleted? :)
  • Mike at home
    látod, elboldogulsz te szépen önállóan is
  • Neoncsoves
    "kölcsönvettem" nővérem eredeti lemezeit... cd kulcsot persze a faq-ból nézek :)
  • Neoncsoves
    jaok :)) thanks a helpt Kata ;)
  • Kata
    Felrakod az alapjátékot, onnantól kezdve tetszőleges a sorrend.
  • Neoncsoves
    a telepítési sorrend :)
  • Kata
    mi a kérdés?
  • Neoncsoves
    egy hülye kérdés, és normális választ kérek (igen v nem szót ha nem akkor kijavítani htx :) )

sims2
    university
    Nightlife
    Karácsonyi Party
    Megnyitottunk vár az üzlet
    Mesés díszletek cuccok
    Csilli Villi cuccok
    Pets
    Happy Holiday stuff
    Seasons

igaz? :)
  • Neoncsoves
    télleg mostmár lehet orvost kihívni, vagy orvoshoz menni? mert ugye kihülés,napszúrás meg minden van :)
  • rage
    Próbáld ki azt,hogy az Évszakok ikonján jobb klikk, tulajdonságok, s az elérési út mögé szúrt oda, hogy -r1024x768
    Tehát valahogy így nézzen ki :

"E:\Games\Sims 2 - Seasons\TSBin\Sims2EP5.exe" -r1024*768
    Persze,nyilván nálad az elérési út más lesz, de a logikát látod, az idézőjel utáni szóköz, majd az r-es paraméter.
    Sőt, azt is kipróbálhatod, hogy ugyanígy, de ablakban fusson
    Akkor így nézzen ki:
    "E:\Games\Sims 2 - Seasons\TSBin\Sims2EP5.exe" -w -r1024*768

Amennyiben egy részt uninstallálsz, mindent töröl az EA Games/The Sims 2 mappából (mentéseket, letöltéseket, mindent) ez mindig is így volt, úgyhogy érdemes előtte erről teljes mentést készíteni.
  • Dexantreal
    Mellesleg tetszik ám az Évszakok! Szerintem jó így első ránézésre is. Eddig ugyan is csak arra volt időm ,hogy bementem Szépkellemesbe és ott elolvastam a leírást, majd betöltöttem Bud telkét és most fogom felépíteni. Közben meg a közeli orvoshoz elugrottam egy papírt oda adni neki. Na, de majd most bővebben kiismerhetem végre az új kiegészítőt.
  • Dexantreal
    Thanks! Huhh, akkor én eléggé hanyagoltam. Mióta felpakoltam a Sims 2 és társait, azóta egyszer se készítettem egy biztonsági mentést... te meg új kiegészítő felrakásakor is..... úgy, hogy ideje lesz egyet összehoznom. Majd lehet, hogy követem a példád és rarba teszem az egészet, ezt még nem tudom :S. Helytől is függ.
  • Neoncsoves
    igen megvan a lista, mint említettem bejött a találat rendesen, thx a helpet! most meg se próbáltam a keresőt (mert multkor nem volt jo semmivel se XD) köszzzzz márcsak le akarom tölteni vhonnan, de wnd-re nem találok egy egetverő reget, meg ingyenes torrentről csak 2kb/sec-cel jön xDD
  • Ádám008
    És melyik magyar torrent ez? :p
  • CyrSyS
    Én magyar torrentről szedtem átlag 200k-val a Seasons-t. Külföldi ingyenes torrenteknél nekem is csak 30k/secc-el hozta volna.
    Apropó melyik ingyenes sims 2 oldalon tudok leszedni ruhákat? Ismerek egy párat csak arra vagyok kiváncs hogy melyik a legjobb vagy a legnépszerűbb!
    Amúgy minden tutin megy.
  • Ádám008
    Miért, te honnan töltötted?
  • Pharaoh
    Pont azért jön lassan mert sokan töltik. Tuti valami free helyről töltöd, ahol senki nem szeret feltölteni túl gyorsan
  • Shiwo
    amúgy felháborító

a mikulás-ruci nem számít kinti viseletnek...
  • Shiwo
    nekem 2 óra alatt lejött..
  • Pharaoh
    Az miért van, hogy esik az eső, automata locsolóberendezés is van, mégis száradnak a virágok?
  • hen-tes
    Nemrégiben leszedtem az összes kieget. (jól lehet seedelni)
    Aztán most láttam ezt a négyévszakost, és bekukkantottam.
  • Mike
    mivel én irtam oda
    az nincs ott hogy nekem kell érdemben válaszolni
  • Mike
    jelenleg nem
    akik csak addig jutnak, hogy mindent megkérdeznek aztán várják a sültgalambot, ahelyett hogy önállóan nekilátnának megoldani a problémájukat, azok ne számítsanak semmi jóra

megtaláltad már a listát?
  • Neoncsoves
    ellenben egetverő baromságokat is kérdezhettek

Olvasni tudsz?
  • Mike
    te szoktad a sims topigot olvasni henti?
  • Mike
    ad 1. nem kell komolyan venni amit irtam
    ad 2. hülye kérdésre hülye válasz
  • Mike
    ha kellenek a képek - Storytelling
    letöltések: Downloads, Savedsims
    települések: Neighborhoods

de én néha betömörítem az egész Sims 2 mappát ahogy van
    ha mondjuk új kieget rokok fel akkor is
  • hen-tes
    100megabig véletlenül nem a hálókártyád maximális sebessége?
  • Mike
    jelenelg csak én vagyok itt, szal reménykedhetsz :)
  • Neoncsoves
    sértődött meg a.... de fravik-nak igaza van, normális hangnemben nem tudsz beszélni ember?
  • Ádám008
    Nekem 100megbit-es és csak 4kb-al jön le (mininovás torrent), reggel 5 óta töltöm és 36,6%-nál tart. Marha nagy öröm, le 4kb, fel meg 24kb. -.-
  • fravik
    csak tájékoztatásul közlöm, h nincs szar netem...igaz, nem olyan gyors, mint a tied (3megabit), de mi nem vagyunk elszállva anyagilag!! Mellesleg, ha nem tudsz normális hangnemben válaszolni a kérdésekre, akkor inkább ne is írj (lsd #24183 és #24178)!!! ne a forumozókon vezesd le a feszültséget!! na csá
  • Dexantreal
    Tényleg miket is kell kimásolni? Gond nélkül feltelepítettem, csak azért nem ártana tényleg egy biztánsági mentés valamelyik másik meghajtóra, mert sok jó sim pályafutása van meg és nem szeretném elveszíteni.

Szóval honnét kell kimásolni a zilyen dolgokat? :S Mindig elfelejtem.
  • mariann84
    Na ne viccelj hogy a szoftver nem élőlény, peg azt hittem.jajj, de nincs humorod, már bocs.
    most kezdtem el a downloads mappát feltölteni újból...egy ideig eltart majd.. hát sajnálom hogy senkinek nics ötlete, vmit ki kell találnom, mert nem fogok 800*600ban játszani, elég béna úgy...