Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
de általában minden sims-letöltéssel foglalkozó oldal témakörönként csoportosítja a cuccokat - szerintem így könnyebb is keresgetni
végül is azt csak tudod, mit akarsz letölteni, s így sokkal egyszerûbb (szerintem)
mert ugye, ha egy ágyat akarsz letölteni, nem kell végignézned kisezer holmit, hanem csak a komfort vagy ágy címszónál lévõket kell kukucskálni (s egyáltalán nem mindegy, hogy mire megtalálod, amit keresel, kiesik a szemed, vagy még látsz valamit)
végig kell nézegetned az oldalakat, mert szinte mindenütt van elektronika is
muszáj kidömöriteni?
amit te a netröl lezsedc azért karban tarto
nagyon jo mert ami nem müködö képes ( be kerül a game és pl amikor rá katintasz elszál a program töle) észre veszi és kiszüri vagy kiszedi ha aszt álitod be
pince 😄
de nem találom a klieset honan szedhetem le ingyen és müködö képesen a game mobilra
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Rapidshare-re feltettem.
A bejövõ oldalon kattints alul a FREE-re
Aztán, majd ha a visszaszámolás véget ért, írd be a mezõbe a mellette lévõ kódot, s töltheted is.
Utána csomagold ki a rar-t, s írd felül az eredeti exet ezzel.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Mobilos Sims 2-t én is letöltöttem, de sem a 3650-en, sem a SE P900/910-en nem megy. Majd asszony V3-asán kipróbálom, hátha...
Mit szóltok, hogy 2009-ben jön a Sims 3 😊
[email protected] mert ami van hibás (a programot kézileg még nem néztem át mi a hiba)
nagyon hálás lenék ha elküldenéd
1 p alat lejöt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
vagy letölteni (ingyen)
nagy kérdésem van 6020 noki mobilra hol lehet sims 2 game leszedni ingyen vagy pénzért
a választ elöre is köszönöm
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]