32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• rage at work
    A hivatalos fórumban volt, sok embernél előjött ugyanez a probléma (főleg Gef 6200-as kártyák esetén) s ezt beállítva nekik már választható volt az 1024*768.
  • Gólya #24262
    mi is kipróbáltuk, nem jött be
    viszont van egy másik, amivel kicsit jobb a helyzet (enyhe tojás alakot vesz fel a kezelőpanel):
    uintProp maxResWidth 1280 és uintProp maxResHeight 960 (cheat-ablakban is működik)
  • cseri001
    Én is mindig elfelejtem. De felírtam. Csak azt se találom soha, mikor kéne. Írd fel te is valahová, ahol majd BIZTOSAN megtalálod.
  • cseri001
    Sony Ericsson K510i (elvileg kompatibilis lenne, legalábbis a SE oldalán le lehetne tölteni rá, régebben próbáltam is, de persze pont az az oldal nem működött, így aztán...)- meghát 900-ért--- igencsak gondolkodtam rajta. Plusz még hozzáadódott volna a letöltés költsége is azt hiszem. Szóval nem lett belőle semmi. Ezért örültem meg, mikor megláttam a FAQ-ban.. csak most meg nem tudok vele mit kezdeni. :)
  • Coolfire
    Kiakaszt ez az Q betq..
  • Coolfire
    Azt hittem az a kinti és nem a sims hQmérséklete...
  • Coolfire
    Csodálkoztam is amikor,mindig más színq volt a hQmérQ:
    * Időjárás tippek
    - Kísérd figyelemmel az időjárásjelentést: kapcsold be a tévét vagy olvasd el az újság híreit. Készülj fel a várható viharokra, jó idő esetén egy kis pillangókergetésre vagy hívd át a szomszédokat egy kiadós hócsatára. Vigyázz, az időjósok persze nem mindig pontosak.
    - Az időjárás viszontagságai simjeidet is megviseli. Figyeld személyes hőmérőjüket, ha túlságosan felmelegednek, akkor kidőlhetnek, és ha túlságosan lehűlnek, akár meg is fagyhatnak!

Hmm..a takarékosság..
    Maradék
    - Túl kicsi a család? Hat emberre főzöl, pedig csak ketten vannak? Simjeid végre eltehetik a maradékot egy későbbi alkalomra. Kattints az ételre, miután mindenki evett, és válaszd a TEGYE EL A MARADÉKOT. Máris visszakerül a hűtőbe! Később simed a hűtőre kattintva kiválaszthatja a VEGYE ELŐ A MARADÉKOT menüpontot, majd kiválaszthatja a maradék típusát.
    Látszik,hogy magyarok is dolgoztak rajta..:))

Tényleg érdemes elolvasni a readmet..:)))
  • Coolfire
    Nem értem mondjuk mire gondolsz,de ha fent a tulipánjelecskére kattintol,olyan idQjárást hozol létre,amilyet csak akarsz.
  • Coolfire
    De milyen jó lesz az komposztnak.Akkor ha azzal tápolod a földed és beszálsz a növényekhez,rendesen burjánzanak..:))A kertészklub fQnökénekm adtam egy rohadt parit,hát nem örült neki..:)
  • Coolfire
    Bakker van ilyen a beállításoknál,hogy talaj behavazása?Beszarok...
  • Coolfire
    ha itt lettem volna,én még a moncsi driverre tippeltem volna,de ha az ikszpé 1024-ben indul..
  • rage
    A következőt tedd.
    A Seasons mappában keresd meg a TSData mappát, azon belül a Res mappát, s ebben a CSConfig könyvtárat.Ebben a könyvtárban nyisd meg mondjuk Notepaddel a graphic rules.sgr nevű file-t.
    Keress ebben arra rá, hogy ScreenModeResolution
    Itt egymás alatt találsz több beállítási lehetőséget a uintProp maxResWidth és a maxResHeight értékekre. Hármat vagy négyet is, mindegyik esetben a maxot írd át 1024-re illetve 768-ra.
    A default értékeket ne bántsd.
    Most mentsd el a változásokat, s el fog indulni a játék 1024*768-ban.
  • gettobuxa
    télleg, ha már lehet egetverő baromságot is kérdezni:
    aging off-al nem is lehet nyomni, h váltakozzanak az évszakok? :(
  • Dexantreal
    Lol. Én Szépkellemesbe nyomom és ősznél tartok, szóval majd kiderül, hogy lesz-e ott is.
  • Shiwo
    gyanítom, hogy köze lehet ahhoz, hogy sivatagos pályán jáccom (de csak ezért nem tiltottam ki a telet :D)
  • Dexantreal
    Ez nagyon kééésszzzz loooooooooool! Szerintem amúgy nem annyira látszik, hogy minimum graf. Hogyan került oda a pingvin? Egyszerűen téli időszak miatt Északi sarkról eltévedt ide, vagy mi?
  • gettobuxa
    és pénzt nem is kért... vagy rosszul emléxem hogy minden alkalom után fizetni kell, mikor hazaindul? a másnap még nem volt, mert azóta építkezek...
  • Shiwo
    máker..
  • gettobuxa
    sehogy, maradt magától... én is csodálkoztam, vártam is mikor jön be vécére vagy valami, de semmi, robotolt végig... :)
  • Shiwo
    de hogy marasztaltad ? o.O
  • mariann84
    minden más ment 1024-ben, petsig bezárólag minden jól ment.
    mára feladtam, lefárasztott . délben tettük fel és még ma nem játszottam vele... Köszi azért a segítséget és ha van vmi ötleted írd meg ide fórumba, mert holnap délután fogok azért még próbálkozni.
  • gettobuxa
    jah, 5 napig non-stop :)
    legnagyobb telken kis vityilló, hatalmas kert :)
  • rage
    Minden más játék szépen működik 1024*768-ban?
    S amikor a Seasonst leszedted, s a Pets-et indítottad, akkor is normálisan elindult 1024-ben?
  • Shiwo
    éjjel is locsolt ?!? nekem hazahúzott, mondván, hogy késő van... és persze akkor nem is láttam, vagy 3 napig...
  • Flora2
    Hát igen, ettől féltem, hogy ha jön az ősz, a simjeim egész nap a kertben gereblyézhetik a leveleket, különben lemegy a Környezetük pirosba és óbégathatnak... (?) Még jó, hogy a Maxis nem találta ki, hogy a fű is nőni fog és egész nyáron folyton füvet kellene nyírni... még jó!
  • mariann84
    feltelepült az új directx,nem segített, a win98-as ötlet se lett jó..
  • gettobuxa
    nekem volt már h 5 napig ott volt a kertészcsaj, és éjjel is locsolt, gazolt... persze mikor hazament, nem mondta h mára végeztünk, mert nem is így volt :) ...kevés az az 5 fa meg hosszú sövény :))
  • rage
    Ha esetleg ez sem segít, akkor most azt próbáld ki, hogy az indítóikonon jobb klikk/tulajdonságok, kompatibilitási mód, s tedd win98 kompatibilis módba.
    Hátha...
  • mariann84
    igen, pets teljesen jó volt. meg eddig se volt probléma, most telepítem az új directx-et, hátha jó.
  • rage
    Direct X -2007 február

Próbáld meg ezzel frissíteni a Direct X 9-est
  • Shiwo
    meg kell állapítsam, hogy a fürdőmedencém főtött :) legalábbis nem fagyott be úgy, mint a kis tavacskám..pedig mindkettő a szabadban van..meg jól megszívtam..van 1 szép nagy kertem, 4-5 fa, baromi hosszú sövény, miegymás.. hát most nem győzöm a melót..fizetett kertésszel együtt a karim egész nap ott melózott és nem sikerült a teljes kertet rendbe tenni...
  • rage
    S a Pets még teljesen jó volt, csak a Seasonsnál jött elő a probléma?
  • mariann84
    Geforce 6200 nvidia 93.71 forceware internationalwinxp
    az asztal 1024, 32bit, igen.
  • rage
    Milyen VGA kártyád van, s melyik drivert használod hozzá?
    Másik kérdés ? Az asztal 1024*768-on és 32 biten megy ?
  • gettobuxa
    sziasztok :)
    látom megy a pörgés :)
    asszem én még várok kicsit, és olvasgatom a tapasztalatokat :)
    ez a pingvin cuki :D
  • Shiwo
    amúgy még mielött megkérdezitek, hogy miért ilyen randa a kép..szotyi gépem van, minimum grafon tolom..
  • Shiwo
    gyááá...beszaráááás :DDDD megalooool :D ezen kész vagyok :DDDD

tök édi :DD
  • mariann84
    Már azt is próbáltam.. ez nem avi :D
  • Neoncsoves
    alt-enter :)
  • mariann84
    Bocsi , de még egy kép.Láttatok már ilyet, képernyőfelbontásnál csak 1 variáció van.. persze hogy nem az 1024..