Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég ha én látom és Devids.Most is ott van..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

nem igazán értem, mit gondolsz összes alatt
de általában minden sims-letöltéssel foglalkozó oldal témakörönként csoportosítja a cuccokat - szerintem így könnyebb is keresgetni
végül is azt csak tudod, mit akarsz letölteni, s így sokkal egyszerûbb (szerintem)
mert ugye, ha egy ágyat akarsz letölteni, nem kell végignézned kisezer holmit, hanem csak a komfort vagy ágy címszónál lévõket kell kukucskálni (s egyáltalán nem mindegy, hogy mire megtalálod, amit keresel, kiesik a szemed, vagy még látsz valamit)

és az öszeset hogy tudom lekérni hogy ne csoportositva adja ki hanem mindent ami az oldalon van?
most másolom be egyesével amit leszedtem a netröl 2 ora alat 😄
22206.
végig kell nézegetned az oldalakat, mert szinte mindenütt van elektronika is

nagy segicségre lene szükségem elektronikai cucokat hol találok böngézsek de idáig nagyon keveset találtam http://www.modthesims2.com
Hassan B
Valószínüleg igen... 😛

][ ВАЗ ][

kitömöriteni? 😄 bocsi
amit leszedsz a netröl egyedi tartalmat álltalában rar ban van megadva
muszáj kidömöriteni?
Hassan B
Biztos vagybenne? Mert nem látom... 😊

][ ВАЗ ][

Ha nokiád van akkor a nokia pc suite-val pászítsd át a telóra.

A gyökérbe egy coolfire könytárba.Ugyanis én is zúzhatok ott bebebe...😊))

Hassan B
Aham...még nem hallottam róla de biztos van...

][ ВАЗ ][

karbantarto az a lényege hogy a meg lévö letöltésekre ügyel valami cor vagy mi a neve az a dolga hogy a hibás letöltéseket kijavcsa
amit te a netröl lezsedc azért karban tarto
nagyon jo mert ami nem müködö képes ( be kerül a game és pl amikor rá katintasz elszál a program töle) észre veszi és kiszüri vagy kiszedi ha aszt álitod be
Hassan B
Hogy érted azt hogy "karbantartó"? Mit tartson karban? 😊

][ ВАЗ ][

Hassan B
A F.A.Q. szerverén belül hova? 😊 Mert nem látom....

][ ВАЗ ][

egyedi tartalom karbantarto programot a sims 2 höz hol találok?
tök mulis dolgokat találtam a fag tetcik szelemek szine pl
pince 😄

de nem találom a klieset honan szedhetem le ingyen és müködö képesen a game mobilra
Itt van a mobil sims 2-t támogató telefonok listája.

Nem tartozik nagyon ide,hacsak Will Wright miatt nem,de én a Spore-t és a SimCity 5-öt várom már nagyon..

Nokián,Alcatelen,Samsungon és az én putri melóban használatos ótvar sagemen is megy.De ha minõségi játékokat akartok,akkor a Gameloftos játékokat ajánlom.Van egy pár packom.😊

Felraktam a FAQ szerverre-pár aprósággal együtt-,majd Devids kilinkeli.

akor e-mail ba valaki elküldené nekem a mobilos sims változatot ha meg kérhetném köszönöm
Azt mondom, hogy messze van az még<#shakehead>... de legalább a Sims 2 kiegészítõkkel és az eddigiekkel elleszünk<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

rage
Csilli-Villi Cuccok - Crack

Rapidshare-re feltettem.
A bejövõ oldalon kattints alul a FREE-re
Aztán, majd ha a visszaszámolás véget ért, írd be a mezõbe a mellette lévõ kódot, s töltheted is.
Utána csomagold ki a rar-t, s írd felül az eredeti exet ezzel.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Igen. 2009 január 7-én kb
😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Gerygrey
Fura lenne 😊
valakinek meg van a csilli villi cuccok crack-ja nagyon kéne elõre is köszi
a sims 3 jan 7.-én jön
sziasztok
Gerygrey
Hello emberek, rég jártam erre... 2741 új üzenet <#wow1><#wow1>

Mobilos Sims 2-t én is letöltöttem, de sem a 3650-en, sem a SE P900/910-en nem megy. Majd asszony V3-asán kipróbálom, hátha...

Mit szóltok, hogy 2009-ben jön a Sims 3 😊
elküldöd nekem e-mail ban

[email protected] mert ami van hibás (a programot kézileg még nem néztem át mi a hiba)

nagyon hálás lenék ha elküldenéd
Bakker,mire rájöttem,hogyan kell melóba járni,el is ment a kedvem tõle.Viszont van egy koppintása a New York Nights,na az nagyságrendekkel jobb(Gameloftos játék).

Fido4life
az nekem is megvolt, 10 percig elis voltam vele 😄

Hát az a 272Kb marha nagy....még ímélen is el lehet küldeni ha kell vkinek.

Van mobilon sims 2,nekem is megvan.Elég ratyeszka..😊

meg van érdekel titeket hol találtam meg ingyen?

1 p alat lejöt
jamba találtam de drága kicsit
akor nem tudjátok honan lehet leszedni?
N1ggA
hehh 😊

Spread De Love!

Mike at home
van mobilra én is úgy tudom

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

igen mert a nete találtam egy jav alkalmazást mobilra csak nem volt jo és most keresem mint az örült hogy hol lehet kapni(pénzért)
vagy letölteni (ingyen)
N1ggA
mobilon sims2?

Spread De Love!

sziasztok ujra zavarom a légkört bocsi ezért

nagy kérdésem van 6020 noki mobilra hol lehet sims 2 game leszedni ingyen vagy pénzért

a választ elöre is köszönöm
Jahh lol tényleg...én a zsidó scávóval kevertem össze...Kyle-al. Neki van Ike, elfelejtettem, sry. De, akkor legyen mostantól szó Sims 2és társairól is<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fido4life
Kyle Broflosky vagy hogy írják... Stannek csak nõvére van -.-

Mike at home
ej, ej, nem tudod mit utasítasz el

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hallottam róla, de rohadtul nem érdekel. Egyébként kimaradt a "h" betû, vagyis Stan Marsh.

Mike at home
mondom, gumiszoba! ismered? élveznéd

Ike Stan Mars öccse from South Park<#idiota><#hehe>.