Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Web mester
A www.infolap.gportal.hu -n ház szépségverseny van!Jelentkezzetek!

1.)Addig amíg nincs piros szív nem tudod sehol sem megékelni(pezsifürdõ,automata,próbafülke,ágy és a kocsiban sem).

2.)Ha nincs alkalmazott nem,ha van igen.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Valószínû,igazad van mert a Maxis nem szokott általában hazudozni,mint a többi fejlesztõcsapat.Ezt én értelmeztem rosszul.De a pécésben is elfért volna egy állatorvos melcsi.

Semmilyet,mert ez nincs..legalábbis a pécés simsben..😞

A karrierjutalmak között.De a Nightlife is kell.

Shiwo
ill még 2 kérdés:

1) kocsiba hogy lehet wuhúzni ? mert nekem az istennek nem engedi.. legjobb kocsim van és garázs..odáig megy, hogy beleülök a csajjal...oszt nicns wuhú, csak olyan, hogy menjen 1 kört, meg hogy menjen közterületre..de mind2nél kiszáll a csaj mielött elindulnék..

2) közterületen ha csinálok 1 olyan üzletet, ahova a belépõs automata kell (pl diszkó, kondi-terem, ilyesmi), akkor hogy kapok manit meg csilagot ? ha ott van a simem, vagy ha otthon lóg, akkor is jön folyamatosan ? vagy ilyenkor is kell alkalmazott ? ha igen, milyen ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Én úgy tudom, kisállatkórház (meg állatorvos) a konzolos Sims2 Petsben van, nem a PC-sben.

Mike at home
errõl én se tudtam
és milyen karrier tárgyat adnak ehhez?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Shiwo
csiribú masinát hol találok ?

Természetesen változatos kiegészítõket, hasznos kellékeket vásárolhatunk háziállataink részére, sõt ezáltal új szakma is elérhetõvé válik, állatorvosként dolgozhatunk a városi Kisállat Kórházban.Ja,most nézem ez augusztus 8-án íródott.Azóta változtak a dolgok...pff..kapják be.

Ejjjpászmeg...most olvasom,hogy van már állatorvosi állás is a játékban?
Ahhoz képest,hogy majd 2 hónapja jelent meg a game,egész gyors voltam.😊De érdekes errõl az egyszem új állásról sehol nem volt szó,és én meg egyik karimmal se nagyon keresgéltem mostanában,hogy megtaláljam.Ti tudtátok?Ja és akkor a jutalmak között is lennie kell vmi újnak.

Ja az egyetemen harmadévig,és a csiribú masinával.

Shiwo
életcél-t meglehet változtatni a késõbbiekben ? (csalás használata nélkül..)

google:sims2downloads

Hy ki tudná megmondani.
Hogy hol találhato a játékban a Butorok, Ruhák, Fali diszek, Padlo, Tapéta vagy festés. Na meg a házak.
Mert találtam itt http://www.parsimonious.org/furniture2/bedroom/jc-Snow_Flake_Bedroom.shtml kirgegeket. ami nagyon jol jönne aki tud segitsen pliz.
Ez egy nagy szamárság,a Petsnek totál mindegy,õ a registry bejegyzést keresi.De milyen így?Mert az alap parancsai,városrészek leírása etc... angol marad.Egyszerûbb azt a pár filet leszedni az alaphoz és az Univhoz.De te tudod.

rage
Hát, mûködik rendesen az DVD-s verzióval is, fõleg a legjobb, ha az is magyar, meg a kiegészítõk is magyarok.
De registry átírogatással ugyanúgy megoldható ez.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

hy

Meg van már a gond köszi. Az volt hogy nekem a dvd verzio van. S csak a cds et fogadja el a Sims 2 Pets kieg.
Nyelv szerintem mindegy mert a teljes Sims 2 angol, A happy haliday angol a pets kieg pedig magyar s mükszik rendesen.
rage
Nem a crack-kel lesz gond, inkább a különbözõ nyelvi verziókkal

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hassan B
Ha nem eredeti a játékod a akkor a FAQ letöltése között találsz egy crack-et(asszem😊), azt tedd föl...

][ ВАЗ ][

Shiwo
melyik kieget tetted fel ? a kiegészítõbe is bemásoltad a cracket ? ill. van 1-2 amelyhez van mini-image fájl, és azt kell betölteni, hogy mûködjön..valamint ne feledd, hogy kieg után nem a sim2-t kell indítani, hanem a telepített kiegek közül azt, amely legutoljára megjelent...

Shiwo
nekem az university szokta ezt csinálni, ha közvetlenül az alapjátékra akarom telepíteni..az segített, ha másik kieget telepítettem elöbb..lehet nálad is mûködne..

üdv mindenkit

Lenne egy kisebb problémám. a The sims 2 Pets játékal. Telepítés végén kéri a Sims 2 2 cdjét DE nekem a dvds verzio van meg s ellenõrzés után ki irja HIBA s letõröli amit idáig felrakot. mit tudok evvel csinálni???
A segitséget elõre is köszi.
Hassan B
hmmm... az jó... 😊

][ ВАЗ ][

Mike
nem, én sátánian foogk kacarászni 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hassan B
Selytettem, de amikor törölgetsz akkor te fogsz sírni....<#eplus2><#eplus2>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

lobig
köszi

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

<#hehe>, jólvan, igyekszem ám nem offolni 😛, nem kell beijedni<#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike
nem én fogok sírni, hanem ti 😊

Hassan B
Már elõre sajnállak...<#nyes>

Mike
nem jó
egy idõ után meg meg fogom unni, és akkor drasztikus törölgetés lesz, meg sírás

Engem ugyan nem zavar.... az off jó, az off szép, az off hasznos dolog.

<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Jah..de szerintem te offolsz a legtöbbet itt a fórumon..ezt most minden bántás nélkül mondom.

Hagyd, nem kell veszõdni az ilyen hsz-kal. Bejössz, körbe pillantasz, sebesen átfutod a szöveget, ha valami érdekes van, elolvasod, de egyébként tovább a dolgodra. Én így csinálom.

SZiasztok!!!
Röviden a problémém annyi, hogy leszedtem a sims2 dvd image-t, ami mûködik is. Viszont akármilyen kiegészítõt akarok felrakni hozzá nem mûködik. Feltelepítem, frissít, de aztán folyton kéri a kieg. lemezt. Azon a tsbinbõl kiszedtem a fájlokat, le is cseréltem de nem használ.
Ha tudtok légyszives segítsetek!!!
Elõre is köszönöm!
Válaszotokat elkeseredetten várva: Aym
Kikapcsod,beárazod és eladod(persze,ha van boltod).Vagy kiköltözteted,törlöd etc..

Inkább az elõzõ 2 oldal pár kivétellel..De legyen inkább ilyen off,mint warezos legalábbis szerintem.

lobig
sziasztok! hogy tudok megszabadulni a servo robotomtól???

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

N1ggA
34

Spread De Love!

Mike at home
at elmúlt 33 hsz nem szólt semmirõl 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nah ennyi polírozás elég is volt..😊)

Pardon..itt az SG-n.

De azért ha megnézzük,asszem a Sims 2 fórumnak volt elõszü FAQ-ja(az én ötletem persze)és én is írtam az elsõ verzió nagy részét..😊

Az lehet...mert én csak ilyen kis szarokat nyomkodok fel néha..😊

Hassan B
Neeem...én beszéltem arról... te arról beszéltél ahol a letöltések vannak...(külön van) 😊

Na jó lehet tárhely is.😊

Pfff...én arról beszéltem,ahol a FAQ van..és te?

könyörgöm, hogy akarod egyszerre látni mondjuk az MTS2 vagy a TSR teljes kínálatát?
nagyon silány kis oldal, aminek a tartalma elfér egy képernyõn

Hassan B
Kiderült ho nem ugyanarról a szerverrõl beszéltünk...

igaz de néha jobb látni a teljes felhozatalt,de hatalmasak az oldalak(több 1000 GB )