32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#24303 hol mutatja hogy meleg van vagy fázik a sim? -
#24302 http://gportal.hu/picview.php?prt=398423&gid=1737084&index=1
-
#24301 hogy keresned se kelljen...
az előzőt elb..sztam -
#24300 http://wanadoo.netipar.hu/index.php -
#24299 mért van olyan szar kedve az ürgének??? -
#24298 wanadoo-n nézd meg, ott megtalálod...
most lehet warezolni, szóval nem leszek ezért seggbe rúgva :)
-
Gólya #24297 éjszaka kitört a hóvihar, bár az időjós száraz hideg időt ígért - már csak a farkasüvöltés hiányzik -
rage at work #24296 Ahogy írtam korábban is, a probléma a játékkal van, főképp a 6200-as kártyákkal kapcsolatosan. A hivatalos fórumban ezt írta az EA mint megoldás, ott több embernek bejött ez, ha neked nem, az akkor elég balszerencse, de sokat jelenleg nem tudsz tenni, várni kell egy patchre, vagy egy újabb EA által kiadott megoldásra
Nem hiszem, hogy a fórumozók sok új ötletet tudnának itt neked adni ezeken felül (esetleg 1024*768 helyett írj 1280*1024-et mindenhova), figyelgesd te is a hivatalos fórumot. -
Gólya #24295 24262
egész tűrhető - és már nem tojás csak ki kellett lépni a játékból meg vissza (ebből is látszik, milyen érzékem van bizonyos dolgokhoz) -
Coolfire #24294 A fáradozásaim jutalma:
És már mindenki növényember...meg van két virággyerek is..
-
mariann84 #24293 Szia
Reggel még gyorsan kipróbáltam amit mondtál,ts data-ban átírást.. ugyanúgy csak 800*600 ... és nem is választható semmi más :( pont a gef6200-as szériához nem jó a season?? hihetetlen... remélem marha gyorsan adnak ki valami patchet mert így nagyon csúnya a grafika...Valakinek más ötlet? :s
Rage ezer köszi az eddigi segítségedet is! Majd még később visszanézek, írok, ha valami sikerült.. -
Dexantreal #24292 Kemény. Nem szóltam, akkor semmit. Ha télen már fázik, az is jó. Csak mondom: én levagyok maradva picit. Tegnap telepítettem és két órán át építettem Bud birtokát. Kissé drága lett lol. A Kertészklub vizsgálóbizottsága, mikor vizsgáztatta a kertet, vagy hogy mondják ezt már.... szemlét tart, mit tudom én, akkor el volt ragadtatva a végén. Csak a parcellát, vagy mi a fenét hiányolta a meleg házból.
Majd teszek be képeket du-tán, ha haza értem. -
#24291 Évszakok időjárásmérő -
DaVinci Betti #24290 Valaki légyszi mondja már meg hogy honnan töltitek le az évszakokat!!!!!!!!Az összes többi megvan de ezt nem találom!!!!!!!:(
-
#24289 van olyan, aki összel simán mászkál rövidben...az oroszoknak meg tán még melege is van olyankor még :D viszont a tél az trükkös a játékban..még kabátban is elkezd fázni egy idő után kint a sims.. -
PEE01 #24288 Élet szimulátor!
A való életben is ez idegesít. :D -
Dexantreal #24287 Ja évszakokról jut eszembe. Budnál ősz van. Újatlan pólóba és farmerba öltözött, vagy mi, mikor felnőtté vált. Egy nap maradt a nyárból, mikor játszani kezdtem. Most ősz van és lazán sétálgat a kertjében ebben a cuccban. Azért nem semmi, hogy hidegben is ilyen jól elvan. Bár mondjuk én is bírom a hideget, de újatlanban azért nem mászkálnék. -
Dexantreal #24286 Igen, de nem írja le, hogy mikor kell. -
Dexantreal #24285 Thanks az útmutatást! -
#24284 köszi!! -
#24283 a tanyasi élet örömei -
#24282 na látjátok emberek, ez a különbség közetetk és rage között
ő ELOLVASSA a hivatalos fórumot is
te meg NEM -
#24281 jar fileokat felmásolod vmivel a telefonra (usb kábel, infra) majd telepítés -
#24280 kezdhetnél megtanulni ékezetek nélkül irni, mert ez így nagyon szar -
#24279 az aging off okozhat problémákat
pl. eltűnik a telek a követező kiegnél, nem jön többé semmilyen jármű
egyszerübb akkor már a simPE-be beirni a gyerkkorban 8 helyett mondjuk 20-30-at, vagy ha gyerek tini korba lépett sims age kóddal visszaállítani gyerekké
tini kortól szintén nem kell az aging off, mert a tini már tud inni lötyit, 15 nap alatt meg simán össze lehet szedni 30k pontot -
#24278 esetleg locsolódroid jól jöhet -
#24277 le kell mindent betonozni, ahogy az egyik haveromék a házuknál, szép lassan lebetonozták 5 év alatt a fél telket, mondtam is neki, hogy nem normálisak :) -
Coolfire #24276 Még az lenne a jó,ha a budiból ki lehetne vinni az anyagot egy pöcegödörbe.Természetes trágya...:)) -
Coolfire #24275 Nekem a TV idQjósa mondta,hogy egy villámhárító nem ártana.Viszont a simem vágya,hogy megcsapja a villám... -
Coolfire #24274 A kertközpontban van minden. -
Coolfire #24273 Mikor a sok szar növénybQl komposztot csinálsz.Ez a kertészkedés külön iparág,egy teljes embert kíván.Azért,hogy mindig minden burjánzó legyen,meg kell ám dolgozni.ElQször parcella,majd rá mqtrágya v. komposzt(ez biocucc,ez jobb szvsz).Utána ültethetsz fákat,és paradicsomot.Ahogy nQ a jártassági szint,egyre több féle növényt tudsz termeszteni(OFB pedál-medál).Öntözgetni,gondozni,permetzni kell Qket foyamatosan.Én az arany medálommal már beszélek is hozzájuk..:)) -
Coolfire #24272 Elküldtem ismét a másik címre. -
#24271 időjárás-jelentés újságban:
"..szép napos idő van.." < ezt valahogy megbírtam állapítani én is :) bezzeg azt nem írta, hogy este vihar lesz..apropó...ázott el már valakinek a simje ? enyém még nem...érdekelne a hatás :D -
Dexantreal #24270 Lol, ez eszembe se jutott, hogy readme-ben ilyen is lenne. Eddig egyszer se néztem meg a readmet, csak nfo-t a telepítés miatt. Hasznos dolgokat írtak le. Úgy, hogy thanks Coolfire a bemásolását! Ja, látszik, hogy magyarok is benne voltak... bár, ha bele gondolok, akkor ezt nem nagyon értem :S, mert hát eddig is benne voltak, mióta magyar nyelv van a telepítőknél, nem? Kifordítaná le azt a sok-sok angol dolgot a játékban angolról magyarrá, ha nem egy elszánt magyar csapat? Vagy ez máshogy történik? :S -
Dexantreal #24269 Ja komposzt: erről jut eszembe, hogy mikor kell komposztálni? :S Ültettem pár paradicsomot a melegházban. Meg a másik, hogy csak trágyázni lehet egy, vagy több zsákkal és paradicsomot ültetni egyet, vagy többet? Nálam ezek a funkciók vannak és hát nem tudom :S, mintha azt olvastam volna, hogy építés menü és ott a nem tudom milyen részlegnél, ahol a kertész cumók vannak; lehet választani. Csak, hogy onnan vettem ki ezeket a dolgokat.
Szóljatok, ha nem érthető. -
rage at work #24268 Mindenhol átírtad a maxot ? (low, medium, high) -
#24267 köszi, aranyos vagy.
megnéztem, de nem jött át, válaszoltam.
(ránk fog szólni Mike, hogy ejnyebejnye) -
Coolfire #24266 .jar fileként amit be kell vennie a telódnak. -
Coolfire #24265 Elküldtem mélbe,próbálkozzál vele.. -
Gólya #24264 még mindig csak a 900*600-as (azt hiszem) választható (vagy 960*600? - nem igazán értek a műszaki dolgokhoz), de már lényegesen jobb a helyzet