Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöröltem az egészet és újra felpakoltam mindent. Igaz, kezdhettem elölrõl, de legalább megy.
Amúgy neked mikor jött elõ?
Þór vígi þessi rúnar
Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500
Másik kérdés. Public woohoo... Hol is lehet? Próbáltam már hot tub-ban, meg autóban, de egyik sem volt az igazi...
Þór vígi þessi rúnar
Másik kérdés. Volt régen egy kikockázást eltüntetö csit.
Az megvan még? Sehol sem találtam.
Simán be kellett irni oda, ahova a pénzcsitet, meg a többit. Valami cifra parancs volt. Emlékszik rá valaki?
Þór vígi þessi rúnar
a lényeg az, tudsz-e majd boltot nyitni
ha nem, akkor mehet a telepítés újra, sajna 😞
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Viszont!
Feltettem minden kieget, belértve a Pet-et is.
Felkrekkeltem. Erre induláskor kiirja, hogy mivel uninstalláltam a Open for busines-t, ezért bukom az ottani boltjaimat, ha a continue-ra bökök. Ez normális? (nem uninstalltam semmit)
Þór vígi þessi rúnar
Van egy nagy problémám!
Régi motorosként újra feltettem a játékot az university-ig, mivel akkori mentés van backupolva.
Feltettem a mentést és a terület töltõ képernyõn kifagyott. Mindig. Van valami ötleted?
Vagy kezdhetem elölrõl az egyetemi részt?
Þór vígi þessi rúnar
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
az már kicsit nehezebb, ha több saját simet raksz egy koliba, de megpróbálhatod - végül is nem bonyolultabb, mint ha egy családdal játszanál
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
][ ВАЗ ][
felraktam ujra a sims 2 -õt és nem tom 800*600-as felbontásnál nagyobbar tenni.Pedig elöte jó volt.
][ ВАЗ ][
Mi lehet a baj?
így viszont nem marad más, mint a "hangos" internet - tehát sürgõs feltalálók kerestetnek
mintha valami olyat olvastam volna, hogy aki itt a fórumon bejelentkezett az ott automatikusan bejelentkezhet
az enyémet viszont nem fogadja el - ha meg új regisztrációt kérek, nem enged
ennyire béna vagyok?<#szomoru2>#szomoru2>
Mike, nem lehetne ezt a "mielõtt bármit kérdezel" kiírást valahogy nagyon-nagyon kiemelni?
vagy felesleges, mert úgysem olvassák el?
lehet, ha kiabálna míg a fórumot olvassák, ill. kérdeznek <#nezze>#nezze>
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!