Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Nem kell valamit paraméterként átadni? Igy magában nem megy.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nos. Nekem is ezt irta ki akkor, amikor a régi mentést akartam rátenni az új installálásra.
Letöröltem az egészet és újra felpakoltam mindent. Igaz, kezdhettem elölrõl, de legalább megy.
Amúgy neked mikor jött elõ?

Þór vígi þessi rúnar

Csak azt ne mondjátok hogy vegyem meg az eredetit.

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

valaki segítsen

[/img]

közösségi telek, próbafülke - még csodálóid is lesznek<#vigyor2>

Carlos
Köszönöm, megnézem.
Másik kérdés. Public woohoo... Hol is lehet? Próbáltam már hot tub-ban, meg autóban, de egyik sem volt az igazi...

Þór vígi þessi rúnar

intprop censorgridsize

Carlos
Igen. Újra kellett telepitenem a open for business-t. Nem vészes.
Másik kérdés. Volt régen egy kikockázást eltüntetö csit.
Az megvan még? Sehol sem találtam.
Simán be kellett irni oda, ahova a pénzcsitet, meg a többit. Valami cifra parancs volt. Emlékszik rá valaki?

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
mivel nincsenek boltjaid, szerintem ne zavartasd magad
a lényeg az, tudsz-e majd boltot nyitni
ha nem, akkor mehet a telepítés újra, sajna 😞

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Carlos
Nos, haggyuk az elõzõ kérdést, kezdeném elölrõl.
Viszont!
Feltettem minden kieget, belértve a Pet-et is.
Felkrekkeltem. Erre induláskor kiirja, hogy mivel uninstalláltam a Open for busines-t, ezért bukom az ottani boltjaimat, ha a continue-ra bökök. Ez normális? (nem uninstalltam semmit)

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Szia Mike!
Van egy nagy problémám!
Régi motorosként újra feltettem a játékot az university-ig, mivel akkori mentés van backupolva.
Feltettem a mentést és a terület töltõ képernyõn kifagyott. Mindig. Van valami ötleted?
Vagy kezdhetem elölrõl az egyetemi részt?

Þór vígi þessi rúnar

Mike at home
ne winrarozzunk már

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike
kolesz vagy geekhouse

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

beköltözteted a saját simedet, a többi helyre pedig a program költöztet be másokat - nem kell irányítanod õket, de mégsem vagy egyedül, mert amikor õk is "otthon" vannak, a simed beszélgethet stb. velük
az már kicsit nehezebb, ha több saját simet raksz egy koliba, de megpróbálhatod - végül is nem bonyolultabb, mint ha egy családdal játszanál

Shiwo
vegyé macskákat..csak etetni kell õket, meg eleinte rászoktatni, hogy ne hugyozzanak a padlóra..utána már allig kell velük foglalkozni, nem vagy 1edül, ha valamelyiket tanítgatod, akkor jól nõ a fun meg a szoci csík, és mellesleg elég jól keresnek, ha munkába küldöd õket..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hassan B
Költoztess be több sim-et(de ne egyszerre)...(?)

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hassan B
Szerintem nincs, de azért örülök, hogy sikerült...<#vigyor2>

istenostora03
hi all!
felraktam ujra a sims 2 -õt és nem tom 800*600-as felbontásnál nagyobbar tenni.Pedig elöte jó volt.

Fido4life
hoppá

Fido4life
jah, de ott megint egyedül, magányosan tengetheti a hétköznapjait a simem...

Hassan B
"Egyetemvárosban" ahol vannak a házak, ott vannak koleszok is és oda simán beköltösztetheted.(mint egy házba)

Fido4life
koleszba ? öö azt meg hogyan ? (újhús vagyok még nagyon a kiegészítõk körében)

Hassan B
Télleg... Az egyetem részével nem nagyon jáccok... 😊

N1ggA
menj koleszba

Spread De Love!

Hassan B
Jó gondolat, de szerintem nem lehet megcsinállni... 😊

Fido4life
császtok ! lenne egy láma kérdésem: az Egyetemben, nem lehet azt megoldani valahogy, hogy ha egy 9 fõs lakást, megterítek emberkékkel, akkor én csak és kizárólag mondjuk a 9-dik emberkét indítom ? szal nem lehet azt megoldani hogy egy házban többen laknak, de én csak az egyiket irányítõm, a többit a gép ? elõre is kössz a választ !

Hassan B
Jólvan na...<#nevetes1><#buck>

Mike at home
egy szmájlit azért hiányolok

Hassan B
Az, hogy nem vetted meg eredetibe...

Shiwo
és akinél mûködött, annál milyenek voltak a körülmények ? nem lehet hogy vagy a kocsi vagy a garázs nem tetszik neki ?

Fido4life
nálam volt, két Sim nap kellet, és már párásodott az ablak 😄

Shiwo
hát..nálam annyiba "csatlakozik", hogy beül a kocsiba..oszt semmi vuhú..

Segítsen valaki letöltöttem az open for busniest el is indul de amikor családot akarok csinálni akkor egy hibaüzenet jelenik meg.
Mi lehet a baj?

aki írni tud, az elvileg kell, hogy olvasni is tudjon, ui. másképp nem megy (fordítva igen)
így viszont nem marad más, mint a "hangos" internet - tehát sürgõs feltalálók kerestetnek

lol nextgen szláv nyelv XD

Mike at home
me,tudom, vlaszeg = nem tudom, valszeg

Mike at home
én meg nemtok irni 😊))

Mike at home
me,tudom, vlaszeg nem olvassák el/nem tudnak olvasni

hálás köszönet

Devids Pro
engedélyeztem az "ó"-t
felh. névre csak ékezet nélkülit enged

Devids Pro
Külön kell regisztrálni.
Miért nem enged? Mit ír ki?
Devids, miért nem tudok bejelentkezni a faq-nál?
mintha valami olyat olvastam volna, hogy aki itt a fórumon bejelentkezett az ott automatikusan bejelentkezhet
az enyémet viszont nem fogadja el - ha meg új regisztrációt kérek, nem enged
ennyire béna vagyok?<#szomoru2>

még annyit szeretnék hozzáfûzni a "honnan töltsek tárgyakat, stb." mûsorhoz, hogy minden oldalon van linkajánló - azokat is meg kell nézni, aztán az azon oldalakon ajánlottakat is - és így tovább az idõk végezetéig

Mike, nem lehetne ezt a "mielõtt bármit kérdezel" kiírást valahogy nagyon-nagyon kiemelni?
vagy felesleges, mert úgysem olvassák el?
lehet, ha kiabálna míg a fórumot olvassák, ill. kérdeznek <#nezze>

Pedig a legtrébb kocsiban is lehet kupakolni.Beülsz,megkéred,hogy csatlakozzon és hajrá.Esetleg nem jó a modja azért száll ki.Az én simem is jár így:álló cerka jön a csaj,lefekszik mellé,erre az felpattan és elmegy enni...a hülye..😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Shiwo
vannak szívek, kapcsolat 100 / 100 -on, ágyba, fényképezõizébe sikerült..kocsiba nem megy

Mindig a megjelenésben(idõben)a legutolsót kell crackelni,és elindítani.Ez jelenleg a Pets.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

A sorrend azt hiszem midnegy és, ha Mike irományára jól emlékszem, csak a legutolsót, a Pets-t kell crackelni.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Hy! Régebben játszottam a Sims2-vel kiegészítõk nélkül. Most meg szeretném szerezni az összes kiegészítõt magyarul. Az addig ok, h. leszedem a DVD-s alapjátékot, meg az University-t magyarul. Aztán fölteszem az összes kiegészítõt (Nightlife, O.forB., Pets, Christmas party pack, Family fun stuff, Glamour Life stuff, Happy holiday stuff). Az, h. milyen sorrendben teszem fel mind1? Melyikeket kell crack-elni? Ha valaki le tudná irni, annak nagyon megköszönném.