32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#24343 Seasons-ben csak az új városban változnak az évszakok? -
Coolfire #24342 Ja és erröl az jutotteszembe,mikor az alapjáték megjelent,már akkor volt olyan kép amikor a simet megqrta a villám a jacuzziban/nál.Már ezek akkor tudtak vmit.:)Csak szépen folyamatosan adagolják.Azért bukta lett volna-anyagilag-,és kb. 10GB a játék,ha ezt mind belesüritik. -
Coolfire #24341 Nekem is az van,miskolcon még a régi értékekkel megy,majd vmikor nyáron talán 2 hét nem müködés után lesz 10mbit. -
Coolfire #24340 Én elöre azt mondtam,szerintem jobb lesz mint az elözöek.Nos ez-föleg,hogy megkaptam a kívánságkutat beigazolódott.3 kívánság van egyenlöre?Románc,pénz és barátok.A villám is elporlasztott két simet,mondjuk ezzel rápacsáltam,mert elöléptetés volt utolsó fok,jött volna a platina,erre kinyiffantak.Mondjuk visszafokoztak sima feltalálóvá,mert elqrtam a választóst.Most arra leszek kíváncsi,ha mindenki kap ellenszérumot,akkor a tipegökböl is normál gyerek lesz?Mert ha igen,akkor így fogom csináltatni a gyerekeket velük.Nincs v. terhes v. nem,3 nap okádás és 3 nap csecsemökor.
Ui.:Nem felejtettem el helyesen írni,csak még mindig nincs hosszú "ö"-m. -
Dexantreal #24339 Nincs olyan itt, hogy jobb, vagy rosszabb. Szerintem. Egyszerűen arról van szó, hogy vagy nem gondolkodtak nagyon az alap Sims 2 kiadásánál a fejlesztők;vagy nagyon megakarták szedni magukat a kiegészítőkből, amik most jönnek. Midnegyik kiegészítő jó és hasznos, s egyiknek sinscen hátránya, csak előnye. Mivel új dolgok érkeznek. No, persze most itt van a Pets után az Évszakok, amit mindenki annyira várt: talán ez picivel jobb a többinél - azt mondtam ninsc jobb. Van, ha a nép azzá teszi a nagy várakozásával és ilyesmijével -, egyébként ez is csak egy egyszerű kiegészítő. S amiért talán jobb: az időjárás változás, évszakok. Ám ez mind-mind benne foglaltatik a Sims 2-be, tehát, hogy visszakanyarodjak gondolatom elejére: semelyik kiegészítő se jobb, se rosszabb a másiknál.
Azonban játszani jó az összessel! -
Neoncsoves #24338 OFF:
Akinek chelloja van [Extreme(Classic) + Professional(Plus)] Leginkább a classic-os érdekel. Amsterdam, London,Budapest. Mennyi a feltöltés/letöltés? Budapestre 3mb LE 900kb/sec FEL. London-ba 374kb LE 340 FEL Amsterdam-ba 300 le és fel... valami szutyok van a chelloval. külföldi servereken 160as pingek
ON -
#24337 És van olyan aki Vistan fittatja ??
-
#24336 az én elvárásaimnak megfelelt...
(nem mintha lett volna bármiféle elvárásom a kieggel szemben...:P ) -
#24335 Sztem eddig ez a legeredetibb kieg a Sims 2 mellé... -
#24334 Hali
(akinek fenn van, és játszik vele)
arra lennék kíváncsi, hogy mit szól ehhez a kiegészítőhöz??
-
#24333 hát most elvagyok a kutya, macska tartással :) -
#24332 attól függ, neked mi a jó -
#24331 egy kérdés: a seasons jobb mint a pets? -
#24330 A fenébe...
Hogy minden kiegészítő pont olyankor jelenik meg, hogy éppen nincs egy deka időm se játszani vele. Még a Petsben is annyi minden van, amit nem tapasztaltam meg. Arról nem is beszélve, hogy csak egy hónapja csináltam az első servo robotot az ofb-vel. Bekapcsolásig még nem jutottam. Azt meg már elképzelni se merem, hogy az étteremnyitást mikorra fogom halasztani...
Addig olvasgatom a fórumot, és nézem, hogy Ti többiek milyen jót játszotok. -
#24329 most igen..de tegnap este elég dúrvánszar volt, mikor mmo-ztam.. -
#24328 Nekem is az van... Sztem jó. -
#24327 hát igen..a chello és a velejáró szívások :D -
#24326 Dekár hogy még nincs meg az Évszakok. Sajnos nincs elég hely hogy felnyomjam. -
#24325 Hát igen, az Évszakok... -
Dexantreal #24324 Második helyen vagyunk. Néha azért az is kell, hogy top 10-ben legyen a topik.
Népszerű témák
1. UPC-CHELLO
2. Sims 2
3. Partyarcok
4. IL-2 Sturmovik
5. Command & Conquer III
6. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
7. Humoros és aranyos képek, videók
8. F1CHL - Retro
9. Resident Evil 4
10. '80 as évek zenéi -
#24323 jah, az engem is idegesített, hogy minden egyes esőnél bámészkodni akart...ki is vettem az automata cselekvést.. -
#24322 ez most komoly ? -
#24321 hát ez már csak ilyen
amit utoljára építettem azt is elkezdtem éjfél körül, és csak azt vettem észre hogy már világosodik -
Dexantreal #24320 ... amúgy ez a robot hol található meg? :S Érdekelne. -
Dexantreal #24319 Igen, ez tény. Kedvelem az egyszerű stílust és ezért lett "dobozház" féle. Meg azért, mert a bonyolultabb építést még nem próbáltam. Kitartás az aztán kellett.... kemény két órát dolgoztam a telken. Legalább a Kertészklub összejött.
Mike ezt nekem írtad? :S Ha ne mtalálkoztál, hát most ennek is eljött az ideje. A kisházak amúgy szobák. -
#24318 a minap elromlott a kajaszállító robot, és az emeleten is rakott le piszkos tányért, felküldtem Kevint hozza le, hát látni kellett volna, hogy lehorgadt szegénykémnek a feje, és mint egy ónmadár felbattyogott a tányérért, és lehozta, de mint egy lassított film :) -
#24317 A formatervezés elég "dobozház", a színekről ne is beszéljünk... De azért kellhetett hozzá egy kis kitartás.
:) -
#24316 érdekes ez a házban a kisházak, ilyen koncepcióval még nem találkoztam -
Dexantreal #24315 Ja és picikét néha szaggat is, ha arrébb ciszem a kamerát, szóval ilyenkor szünet és oda tolom. Meg tényleg eltart egy ideig, mikor Bud pl medencében szórakozik, kamera meg a ház előtt van és oda vinni igaz rövid idő, de mégis olayn rossz. Valamit valamiért.... ha a telek nagy, ezt vállalni kell cserébe. -
Gólya #24314 huh, jó nagy! -
Dexantreal #24313 Na, Bud birtoka. Eléggé drága lett. Sry azért, hogy bal oldalt látszik a másik kép, de későn vettem észre, hogy a paint így arrébb tolta, vagy mi a fene :S.
-
Dexantreal #24312 Én is innen töltök. Meg is adtam volna a linket neki is, csak délelőtt, ahol vagyok, ottani gépen nicns előugró ablakok blokkolása és midnen szar előjön. -
Gólya #24311 az viszont kicsit idegesítő, hogy a simem képes éjszaka fölkelni megnézni a hóesést (lehet, túlságosan is olyan, mint én?) - s persze, kialudta magát (hajnal 2-kor) -
Gólya #24310 ezt nem tudom - idáig még nem jutottam
egyelőre csak figyelgetek
szerintem ha raksz be kandallót, akkor lesz fűtés
de biztos, hogy van, mert bent a simem egy pántos felsőben normális hőmérsékleten üzemel -
#24309 van fűtés a házban?
jó lenne ha lenne, mert akkor lehetne csinálni szaunát -
#24308 akkor cool növényemberének egy szál gatyában is melege van? -
#24307 a játrda melletti jakuzzi azért kissé fura -
#24306 Ha a veteményeskert nem az üvegházban van, akkor minden télen elszárad minden? -
Gólya #24305 a sim mellett van egy kis hőmérő - akkor oké, ha zöld -
Gólya #24304