32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Amiga
    Én örültem a hozzászólásodnak. Nem volt az olyan spoileres. Elég baj lenne, ha csak ennyi lenne a kiegben. De hát százszor ennyi van.

Legalább olvastam egy hozzászólást az elmúlt százból, ami a játékkal foglalkozik és nem a letöltéssel vagy a technikai gubancokkal.
  • Mike at home
    felmerült már ez a kérdés, de hogy mi volt rá a megoldás?...

sajnos csak a kérdésekre szoktam emlékezni, a válaszokra már nem
  • rage at work
    Az a Kertvárosi Krónikák.
    Azért tartják annak, mert kisebb a hardware-igénye, meg gyárilag ablakban fut, amit amúgy ki lehet kapcsolni :)
  • geri486
    Hali!
    Az új Sims mitől "laptopbarát" ?
  • Mike at home
    ok
  • atak
    Sziasztok!
    Az lenne a gondom, hogy feltettem már az éjszakákat, az üzletet, télapós cuccokat, mesés diszleteket, ezután próbáltam a házikedvenceket,sikerült is, elis indul a játék, de a bemutató után mikor beadná a város választás
    lehetöségét lefagy, kiirja, hogy The sims egy kis négyzetben, gondolom,
    ez valami hibajelzés, és vége.
    Tudnátok segiteni, hogy ez miért lehet?
  • Coolfire
    Egyébként ha túl sokat foglalkozol a növényeiddel,arany fokozatban,akkor lehetsz növényember...pufff...még egy poén..:)
  • Mike at home
    huh, simem dugott egyett a jakuzziban, egyből irtó melege lett :)))
  • Coolfire
    Nem tudom,ez teljesen véletlen alapon megy,az biztos ha ikrek kell,akkor túrótortát kell etetni a asszonnyal,az ivarra nem tudok mit mondani.Dea z biztos,hogy lehet egy v. kétpetéjü ikred is.A hármasikernél nem tudom,mi az ivararány.
  • xeth004
    Hogy csináltad a 3 lányt?? Nekem 4 fiam van, pedig lányt akartam. Általába éjszaka akciózunk, bár egyszer egy másik családdal REGGEL bírkóztunk az ágyba és úgy lány lett, bár több mint valószínű, hogy csak véletlen. Ha gondolod cserélhetünk vagy 2őt
  • mariann84
    Sokmindent lehet csinálni és minden nagyon jó benne :D
  • rage
    A DX9.0c detektálási hiba azt hiszem megoldható, ha a játékot -w paraméterrel ablakban futtatja.
  • rage
    Akkor csak bejött a trükk :)
  • Shiwo
    azt tudtam, hogy meglehet simogatni..amúgy én is kitettem a hóembert, és nálam is elkezdett trécselni vele :D
  • DaVinci Betti
    Valaki írna mit lehet az évszakokba csinálni és hogy mi a jó benne?!
  • mariann84
    Nah, nekem is sikerült a felbontást belőni Geforce 6200-asok, figyelem! írta valaki lentebb a következőket , amit én a szomszédságban írtam be cheat ablakba: uintProp maxResWidth 1280 és uintProp maxResHeight 960. látszólag nem csinált semmit, de azért megnéztem a graf.options-t, és csodák csodájára ott volt az összes felbontás, választható és működik.Rage! Neked ezer köszönet a fáradozásaidért :)
  • Dexantreal
    Tájékoztatás pusztán.
  • Mike at home
    igen, de nem kell minden poént ellőni, még fel sem tettem
  • Coolfire
    Azt hittem ez a topik a tapasztalatokról/élményekröl szól..úgy látszik rossz helyen járok...
  • akos1818
    Na mind1 azért kösz!
  • Mike at home
    gondoltam

kicsit visszaolvasoll, van még egy versenyző aki a 6200-zal szív

hivatalos fórumot olvasgasd
  • akos1818
    Geforce 6200. De mondom nem volt eddig semmi baj vele, csak újra telepitettem az Xp-t és azóta nem indul.
  • Mike at home
    nekm pont ellentétes a bajom
    eddig a csak fiúk vannak a családban, örökbefogadással is csak fiú :)))
  • Mike at home
    milyen vidkarid van?
  • Mike at home
    mondj el mindent, ne is törődj vele, hogy sokakanak még nincs meg
  • Mike at home
    hát nem tudom, szerintem az egyetem rém unalmas, a üzlet jó, mert sok újat adott és érdekes amig összeszeded a sok pedál-medált, randi rendszer sem rossz, de sok újat nem adott, a háziállatok meg hiába jól kidolgozottak, elég vérszegény, hogy a kutyának van egy gumicsontja aztán szevasz
  • Mike at home
    Vistán szar lassú
  • akos1818
    A legfrissebb driver van a gépemen, és direcx-et is raktam fel újat. A faq-ban azt olvastam, hogy az SP2 miatt is előfordul ez a hiba. De nincs leirva hogy hogyan lehetne megoldani ezt a próblémát.
  • Mike at home
    ez kit érdekel?
  • Web mester
    Vagy globális felmelegedés :D
  • Dave0092
    remélem :D
  • Hassan B
    Próbálkozz csak tovább... :)
  • Hassan B
    Új VGA driver, esetleg DirectX...
  • Japep
    Hello!
    Miért van az, hogy nekem 3 gyerekből 3 lány ???
    Nincs rá valami mód, hogy lehessen szabályozni, mert én fiút akarok...
  • akos1818
    Hello! Segitséget szeretnék kérni, mert a faq-ban nem kaptam egyértelmű választ! A Sims 2 inditásakor azt írja ki, hogy directx 9.0c kompatibilis kártya felismerése sikertelen. Eddig rendesen futott csak mióta XP SP2-t használok azóta van ez. Mit tehetnék, hogy ne irjon ki hiba üzenetet? Nagyon örülnék ha valaki segitene!
  • Web mester
    Mert asszem 4 naponta változnak az Évszakok.
  • Dave0092
    hellllo
    nah kirpobáltam.
    most aza gondom, hogy azt irja tél van, meg halom hogy zug a szél, meg ruszkiba mennek ki, de egy falat hosem jött kb 3 napja
    mi lehet a gond:??
  • Gólya #24346
    szerinted?
    a játékban fotóztam - de beszél ám matekról is meg minden egyébről, amiről a simek is szoktak
    ezenkívül meg lehet simogatni, s amíg hóember van az udvaron, addig visszajár
  • nenus
    Köszz!tudsz még vmit adni ahól van még ilyen cucc (mármint az 1-hez)
    Előre is köszz!(amúgy te ezt attad http://www.thesimsresource.com/downloads/free/sims1/
  • CoD23
    Mindenkinek műxik Vistan ??