Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
találtam a neten egy csomó verziót.nem tudjátok melyik a helyes ami önmagában játék és nem patch vagy valami?
a 2.86 gigás?
nem nagykoru sim nem lehet üzletvezetõ? nem lehet otthagyni neki a boltot?
nálam eddig ez volt a csúcs, csak aludni mentek be egy viskóba
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
10+ sim esetén termésetesen
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Amúgy picit off, meg nemis, de hogy megy a gépeden a sims, mondjuk bonyolultabb telkeken sok simmel? Csak mert hasonlót veszek én is hamarosan (3800+ 7600gt 1 - pár hónap múlva 2- gb ram) és nagyon fontos szempont hogy makulátlanul menjen a sims, ikább spórolok még ha ez gyenge.
Amit még megtudtam, hogy a simek pocsolyafüggõk, esõben állandóan a pocsolyában akarnak ugrálni 😊
annyira biztos nem lesz túlbonyolítva hogy fûtést kelljen szerelni, gondolom télen ami fedett és fallal körülvett az meleg, ami meg nem az hideg. Bár ki tudja, kandalló eddig is volt, el tudom képzelni hogy le kell rakni minden helységbe egyet, és az egy szobán belül hatásos, mint pl a riasztó.
meg kell majd fûtõtest is a lakásban?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
magyarán a kutyámra tegyek majd pulcsit ? 😛 meg tök jó lesz, amilyen intelligens szokott lenni, tuti hogy megpusztulnak kint, mert pl 1ik blökim folyton kint alszik..az télen tök jó lesz neki..
elvileg ugye ugy lehet kinevezni üzletvezetõnek egy alkalmazottat ha van 5 pontja pedálmdálból és ha kinevezem, és megkérem hogy "vigyázzon a boltra" akkor haza is mehetek és azaz alkalmazott elvezetgeti nekem meg csak telefonálni kell nem?
meg is csináltam csak mikor hazaakar menni a sim mindig bezár a bolt és kizavar mindenkit az alkalmazott meg hazamegy :S
mostakkor hogy kell?? vagy az gond lehet hogy az üzletvezetõnek akit kineveztem még tinédzser?
sõt aludhat is
1 nap alatt?
A lóerő legyen veletek! :))
mondjuk én jobb szeretem a közösségin levõ boltot, ui. amikor otthon csinálta a sim, a kedves vásárló egy idõ után megkergült, s a bezárt ajtó elõtt leállt raplizni, mondván, be van zárva az ajtó - volt olyan sim, aki egész nap ott vergõdött
persze, ha nem sok pénzed van, biztosabb az otthon indított - majdcsak megszeded magad
Otthon?
És akkor mindenki bejön a lakásba? CSináljak mellé egy kis épületet ami e célt szólgál?
Þór vígi þessi rúnar
Majd meglátjuk.
Macerás?
Þór vígi þessi rúnar
Van valami 5let?
Þór vígi þessi rúnar