32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#24436 meg szeretném kérdezni: felraktam az alap sims 2(angol)+magyar university-t és nem indul.a faq-ban leírtak szerint letöltöttem a mini image-ot de így sem megy kiírja hogy tegyem be a CD/DVD-t.ír valami registry-t is azt hol kell keresni mert azt sem találom hogy átírjam. -
Coolfire #24435 Ilyet szokott csinélni,nyomj egy "mégse" gombot,és befejezi a telepítést.Ja majd a legutolsóval crackeld. -
Dave0092 #24434 tök mind1 hogy rakod fel őket.......
-
#24433 amikor telepítem a kiegészítőket
kiírja hogy kérem várjon és ezt a hibaüzenetet küldi!
ha az utólsót is feltelepítem és Crackelem(mert eddig 1iket se,mert vhol azt olvastam hogy csak za utolsót kell)akkor megoldódik???
-
#24432 01-sims2
02-university
03-nightlife
04-xmas party pack
05-open for business
06-family fun stuff
07-glamour life stuff
08-pets
09-happy holiday stuff
10-seasons -
#24431 Valaki le tudná írni a telepítési sorrendet?
meg hogy pontosan hogy kell telpíteni? -
#24430 Az Évszakokban lehet horgászni -
#24429 horgászni a legújabb (évszakok) kiegben lehet -
#24428 az én simemnek télen is röpködtek a feje körül, mikor robotot eszkabált össze (legalábbis úgy rémlik, hogy tél volt..) -
#24427 kertváros??ez vmi újj kieg??
melyik kiegbe lehet horgászni? -
Coolfire #24426 A halhoz még annyit:nincs 3 kívánság teljesítö aranyhal?:) -
Coolfire #24425 Nem tudok róla,csak a kertészetröl. -
Coolfire #24424 Csak mint már annyiszor említettük Rage-vel a patchelés így egy csöppecskét könnyebb.Ja nekem már nem csak kukac csalim van,hanem mittomén mi.:) -
Dexantreal #24423 Milyen bakit? Azt a másik simem húzta ki, ha a baki alatt bakancsot értettél. Majd, mikor betöltöm ő telkét, akkor lehet. Lol, jól fog mutatni a falon. Amúgy meg nem tudom mit finnyáskodsz a crack miatt. Az is ugyan olyan jó. Átmásolod és be se kell mountolni, meg minden ilyesmi.
Pont ősz van és azt jelentik a jelek a feje felett? Pedál-medálok horgászatban? Na, jó tudni. Horgász verseny nincs? -
Coolfire #24422 Az a baj,hogy nincs lékhorgászat,pedig jó lenne..:)Beleseni a jó hideg vízbe. -
Coolfire #24421 Szvsz. Qsszelgyorsabban tanulnak(eddigi tapasztalataim szerint).Javítsatok,ha hülyeséget mondtam. -
Coolfire #24420 Csináltam már én is rostonsült harcsát,és sügért szósszal.A bakit meg rakd fel a falra dísznek..:) -
Coolfire #24419 Az,hogy pont ösz van.A horgászatban is vannak pedál-medálok,minél magasabb annál jobb csalit kapsz. -
Coolfire #24418 Igen,de a magyar régiókóddal magyar nyelvü lett.Még most is azzal tolom,ahhoz nem kell crack. -
feri0325 #24417 hol tudom letölteni a sims 2 kertvárost?
-
Dexantreal #24416 Bud viszont kifogta a halat.
Na és az említett jelek a feje körül.
-
Dexantreal #24415 Lol... most horgászat közben Peg kifogott egy bakancsot. Meg, mikor horgásznak, Budnak a feje körül néha ilyen izék prögnek, azok mik? :S Valami jelek.
Amúgy Szépkellemesben belépéskor néztem egyet, hogy mekkora Bundy birtoka.
A kifogott bakancs lol.
-
Dexantreal #24414 Ja jó. Csak, mert megjelenéskor ugye te olyat szedtél le emlékeim szerint, ami még angol volt. -
Coolfire #24413 Mindben benne van,csak a telepítéskor nem jön elö. -
Coolfire #24412 Ez olyan mint amikor az egyetemista csajom költöztettem be,akkor 9000 simit hozott,de elfelejtettem menteni.Visszatöltöttem ugyanez,de akkor már 23000 simi lett.Érdekes..látszik,hogy tényleg véletlengenerátoros. -
Coolfire #24411 Anyira nem figyeltem meg,elvileg akkor a legapróbb tulajdonságainak is egyeznie kell.Tehát maradjunk csak az ikerpár-nál..:)Más mint a valóság. -
Coolfire #24410 Pedig az a jó..na jó nem nekem.:)) -
Coolfire #24409 Arra nagyon figyelni kel,söt nem árt ha van automata locsolód,és olyan kis katicabogaras házikód sem.Mondtam egész embert kíván.Kívácsi vagyok,a kúton kívül mit adnak még. -
Coolfire #24408 Egyébként nem tudom észrevettétek-e,de az Évszakok-olvassel-ben is kisebb a gépigénye,sokal simábban fut mint eddig.lehet,hogy is lett teljes az engine,már nem zabál annyit.Vagy az új XP a ludas,vagy az,hogy ezt már Vistára mérezeték..:))) -
Dexantreal #24407 Akárhonnan. Mindegyikben - legalábbis a reldeoadban - benne van a magyar nyelv telepítéskor. -
DaVinci Betti #24406 Magyarosítva hol lehet letölteni az évszakokat??? -
#24405 Na mennyire lett jó az új kiegészítő (látom, vannak, akik istenítik), ill. milyen sorrendet állítanátok fel "jóság" terén az eddigi kiegek között? -
#24404 Évszakok mini játék -
Gólya #24403 akkor most képzeld el, hogy amikor a Sims2-vel kezdtem játszani, volt olyan házaspárom, akiknél hármasikrek voltak
gondolhatod, mi volt ott .... (a bolondokháza kifejezetten nyugis helynek tűnt ehhez képest) -
Gólya #24402 akkor biz' addig nem szülünk -
rage at work #24401 Ha valakinél a csecsemő nem akarja abbahagyni a sírást, az bug, a hivatalos fórum szerint javítás majd a Seasons patchben... -
#24400 Király a legújabb kiegészítő. Végre valamit kapunk is a pénzünkért.
Képek a Sims 2 Évszakokból: www.gportal.hu/screenshots -
#24399 Azért halljátok könnyen dobálóztok itt ikrekkel, a valóságban sem nektek kell kihordani és megszülni. Ugyan még nem tapasztaltam, de higgyétek el, egyet is bőven elég egyszerre... :) -
#24398 A gyerekek neme a születés pillanatában dől el. Ha lányt akarsz (xeth), mentsd el a játékot közvetlenül a szülés megindulása előtt. Ha mégis fiú lesz, töltsd vissza. Legközelebb lehet, hogy lány lesz. Amikor én lány ikreket akartam, tízszer kellett visszatöltenem, mert mindig fiúk vagy vegyespáros lettek.
Egyébként szoktak egypetéjű ikrek születni? Nekem sose voltak egyformák az ikrek. -
#24397 Nálam az egész család rájár a kertre, de nagyon satnya a paradicsomom.