Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Részemrõl is ennyi.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
magadnak irtad vagy a közösségnek? rólad szól a faq vagy a sims2-rõl? melyik a fontosabb?
2 évig irtam sztech lapba nagyon régen (10 éve) soha nem okozott lelki válságot hogy lefénymáslhatták, ellophatták a cikkeimet
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Viszont:egy programozó fizetésért csinálja azt a bármilyen programot(még talán örül is,milyen népszerû a "gyermeke"),ergo õt semmilyen anyagi veszteség sem éri a warez miatt,legfeljebb a kiadót,de még azt sem nagyon mert az erdeti játékok eladásából ez is fedezve van,mert beleszámítják ezt a "kis" bevételkiesést is(belerakják az árába).A felh. progiknál,zenénél filmnél uae a helyzet,itt is megkapja mindenki a "kis" pénzecskéjét.Na jó a zenészek arányosan,de a warez miatt õk sem fognak koldulni,legfeljebb 2 villával és 3 kocsival kevesebb lesz abban az évben..És általában a warezolók nagy része afféle demóként néz a programra,tehát ha tetszik neki,akkor kell az eredeti is.
Attól, mert warez oldalon kint van a software, még mindig ugyanõ írta
A kiadót jobban zavarja ez, mint õt.
késõbb aztán felülkeredik a mohóság
Mivel a képeket csak linkeli, ezért bevághattatok volna az eredetiek helyett valami szép nagy méretû képeket. Had törje szét az oldalát. Esetleg a lopásra utaló feliratot is elhelyezhettetek volna a képeken!
Igaz, ekkor a pclife-on át kell nevezgetni és a forrásban is módosítani kell, de ennyit talán megér, nem?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Félelmetes, mik vannak... még az Éjszakák megjelenésekor írtam egy cikket a kiegészítõrõl a PC Life oldalán, itt:
Sims 2 - Éjszakák
Erre most kiszúrtuk, hogy valaki lelopta a cikket és kitette a saját írásaként (valami Tokman), ide: http://portal.kani.hu/node/1105.
A gyerek még a képeket is a PC Life-ról linkeli. Írtunk neki, hogy legalább a forrást tüntesse fel, nem kéne ilyen gátlástalanul lopni...
<#wilting>#wilting>
Nem válaszolt. Szemét.
De elgondolkodtatott. Mit érezhet egy programozó, amikor a saját játékának a linkjét egy warezoldalon látja, vagy a torrenten? Mit érezhet, ha látja, hogy igazságtalanság történt vele és nem tehet ellene semmit?
ON
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A játékoz minden nagyobb kiegészítõ föl van telepítve + ez a télapós cucc is és érdekes dolgot tapasztaltam:
Tegnap kedvet kaptam egy kis építéshez. Gondoltam legyen pincegarázs! Ezel is kezdtem. A korábbi írásom (#15634) alapján most nem sikerült!
Minden megy, addig a pontig, míg a süllyesztett talajra rá kellene simítani a kocsibeálló betonját. Csakhogy most hiába próbáltam ez ESC-et nem jött össze! Minden maradt a levegõben!
A megoldás: meg kell fogni a lebegõ beállót (az egér gombját NEM kell nyomva tartani!) és EL KELL MOZDÍTANI! Lehetõleg olyan messzire, hogy a süllyesztett talaj fölött se legyen! Most kell az ESC-et megnyomni és a beálló betonja rásimul arra a süllyesztett részre, ahonnan éppen az elõbb lett elmozdítva.
Lehet, valamelyik kiegészítõ okozta a változást! Remélem lesz onyan, akit megmentek pár óra dühöngéstõl! 😄
Na és pont én írogatok ilyeneket, mikor a sims 1-gyel sosem játszottam.
Amit leírtál, az teljesen normális. Rábízod az üzletet, hazamész. Bolt automatikusan bezár. Otthonról betelefonálsz, és minden nap éjfélkor, ha aznap nem voltál bent az üzletben, jön a bevétel. Amennyiben az utolsó bent töltött nap nyereséges volt, és gondolom a bolt szintjétõl is függ a dolog. Minden nap egyre kevesebbet fog hozni a bolt, 7 nap múlva mindenképpen be kell menned, mert nullára csökken a bevétel, hiába telefonálsz rendszeresen.
Þór vígi þessi rúnar
anno egyzser elpvettem vmi Need for Speedet
hát emlékeimben nagyon szép volt a valóság... yikes
Optimalizáltság: alapjáték szépen fut gyengébb gépen is. Összes kieg és 2+ giga custom content mellett már bajos a dolog, ezen a gépemen már játszani sincs kedvem, mert a játékidõ fele töltögetéssel megy el. Én is leginkább "ezért a szarért" veszek új gépet (na jó, ha már megvan akkor aftereffects-t is kipróbálom végre, de a sims a legfontosabb)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]