32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Hassan B
    Akkor az az "Egy helyen le kell állítani a feladatkezelőből..." lesz a probléma. Nem tudom mi lehet vele?
    Valaki, okos? :)
  • Hassan B
    Nah, meg amin még jót röhögtem...
    Eljött hozzám az a zöld csaj, de a csávómnak nem tetszett (majnem hányt XD), aztán a tavamban fogtam egy bakancsot és odaajándékoztam neki... Megnéztem volna amikor kinyitja... XD
    :)
  • Hassan B
    Aham, már kitapasztaltam... de szomszédságban is látszik a hó...
  • Dave0092
    csak játékos modba lesz tél...
    amugy első napfog madj esni a ho, nem egyből....
  • Hassan B
    Nah, elkezdtem én is a Seasons-t, de amikor bemegyek pl 'Virágvége'-be, ott telet mutat(fehér is minden :D), de amikor építek egy házat akkor ott szintén azt írja, ho tél van, de nincs hó... Meg kell várni amég esik? :)
  • Dave0092
    1. valószinű tél van, vagy ősz vége, vagy tavasz eleje
    akkor befagy a tavad, tavaszodván ha sohajt a rét.... akkor kiolvad...
    2.jaccasd őket
  • Firerock
    két kérdésem lenne:
    1.a kerti tavammal történt vmi a vize fehér lett és ne mtudok horgászni
    2.azt szeretném hogy szüleseenek kismacskák de amikor rámegyek az 1ik macskára akkor nem akar a másikkal rosszalkodni,azt gondolom hogy a kapcsolatunk 1 kicsit meg kéne javítani,ezt hogy tudom megcsinálni?
  • Dave0092
    azt elviszi a zöldmanó
  • Mike at home
    aha
    ezeket lehet kapni a boltban is? mi van azzal aki nem ternmel zöldséget/gyümölcsöt?
  • Gólya #24467
    megkérdeztem, akitől kaptam, már nem emlékszik pontosan - a snooty rémlett meg a hivatalos oldal, de lehet, hogy valahol máshol is járt és kavarta kissé
  • Gólya #24466
    recipies for juices:
    apple juice - 4 apples = faster homework (apple for teachers)
    beauty coctail - 2 oranges 1 cucumber =love potion (so subtle sexual humor)
    eggplant juice - 1 eggplant = randon skill point (well worth the time and money to grow the plants)
    lemonade - 4 lemons = cools sims down (duh)
    orange juice - 4 oranges = cures colds (i remember seeing an episode of simpsons and the kids had an cold and they wanted, OJ, a pop culture reference)
    orangeaid - 3 oranges 1 lemon = random badge points (never deny the power of citrous!)
    pepper punch - 1 pepper 4 pole beans 2 apples = energy boost (more veggies then fruit pureed boot - 1 boot - sims freek out
    strawberry juice - 6 strawberries = clears furious bits (dont know why)
    strawberry lemonade - 3 lemons 2 strawberries = platinum mood
    tomato juice - 3 tomatoes = warms sims up (what? no peppers?)
    veggie coctail - 2 tomatoes 1 cucumber 1 pepper 3 polebeans = build skills faster (power to the vegetables!)

nagyon remélem, nem írtam el semmit
  • Kaadu
    persze mindet felraktam újra úgyhogy az egyéb letöltött cuccok se zavarhatnak be
  • Mike at home
    hár a snooty sims-en semmi infot nem olvastama turmixról, sem az új karreirekről
  • Hassan B
    Próbáltad már újratelepíteni?
  • Kaadu
    technikai problémám lenne:
    eredetiben fenn van az összes kiegészítő, a megjelenésük sorrendjében.
    a seasons is feltelepül nagy nehezen (egy helyen le kell állítani a feladatkezelőből mert mindig azt írja ki h várjak de kb mindörökké - ennek ellenére feltelpül rendesen)
    de amikor elindítom bejön a kicsi bejelentkező képernyő, aztán semmi
    processzor 100%on, fut a sims2ep5.exe, meg valami ~e5.0001 kiterjesztés nélküli fájlt is elindít, erre rá is kerestem és csak egy ilyen nevű prefetch fájlt talált...
    eddig minden kieg tökéletesen futott a gépen + a driverek is alétező legfrissebbek
    segíccsen valaki!!!
  • Gólya #24461
    küldd be az úszómedencébe, vagy van egy olyan ital(turmix),amivel szintén le lehet húzni a hőmérsékletét (vagy a hiv. oldalon, vagy a snootysimsen van ezzel kapcsolatban valami - leírva az új karrierek, a különböző italok elkészítése, stb.)
  • Mike at home
    legyen egy mászófás fekhely vagy kutyaól ahová félre tudnak vonulni

flejebb tornázni? sehogy
    max megdicsérheted hogy játékos a többi állattal

hogyan kell a simet lehűteni?
  • Mike at home
    de ha lecseréli a skin-t (képes rá tudom) akkor nem kicsit leszek dühös
  • Mike at home
    kinti hőmérő nincs a játékban véletlenül? nem találkozott még vele valaki? ellenben a leégést filter szerüen teszi rá a texturára, ergo a custom skin-t is lehet nyugodtan használni

azt sem értem, hogyha csak kiülök a napra nem ég le, de ha nagyebn hancúroznak vaga vadul csókolóznak, akkor igen
    vagy valami olyan kell amitől melege lesz?
  • akos1818
    A 4es CDt rakd be!
  • Firerock
    miért?
    te is kimehetsz:)csak nem mész(jobbesetben)
    azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet rávenni a macskáimat a gyermeknemzésre??(ha rámegyek az embereel a macskára és rákatt a nemzésre
    akkor nem történik semmi
    hogy lehet a két macska viszonyát feljebbtornázni?
  • Dexantreal
    Ja, de igen és meg is van. Megnéztem.
  • Dexantreal
    A Happy Holiday Stuff nekem nem rémlik :S.
  • sheva94
    hello!
    egy elég érdekes dolog történt velem. Van ez az új éltcél tárgy az időjárás változtató. Na szóval esett az eső de én tiszta égboltot szerettem volna így kiválasztottam a tiszta égbolt parancsot a gépnél. Aztán a amikor a simem elkezdett matatni a gépnél elkezdtek tûzgolyók potyogni az égből.
    Miért lehetett ez és hogy tudnám újra megismételni??
  • Coolfire
    Az enyémet az asszony poroltózta...
  • Coolfire
    Minikép a gamecopyról..
  • Coolfire
    7zip nevü progival tudod egyesíteni.http://www.7-zip.org/
  • hen-tes
    Deamon v4.08HE?
  • rage
    Igen, az SDHide-dal rejtsd el a meghajtót, s mountold be a clone CD verziót (ami nem iso, hanem mds/mdf) s akkor mennie kell.
    Daemon Tools 4.08 ajánlott
  • Sisi
    nah sikerült frissítenem, viszont ha el szeretném indítani, akkor kiírja hogy győzödjek meg arról hogy az Évszakok CD van benn és indítsam újra. Hiába az van a Deamon Toolsban nem engedi elidítani. Már próbálkoztam az SD hide progit is használni közben de így sem megy....valaki tudna segíteni???
  • Mike at home
    az miért van, hogy a legnagyobb télvíz idején is simán mászkálhat kint egy szál fürdőnadrágban?
  • rage
  • Sisi
    sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem az Évszakokkal kapcsolatban, hogy felraktam a progit, viszont automatikusan frissíti is, ami persze nem probléma, viszont kéri a Sims 2 DVD-t. Nekem Deamon Tools-n van fenn a Sims 2 és hiába rakom be az egyes CD-t nem fogadja el, így nem is tudok játszani a progival. Tudnátok valamit tanácsolni ezzel kapcsolatban? előre is köszi
  • sebtib
    még annyit szeretnék megkérdezni hogy a FAQ-ban írja a magyarosítást letöltöttem mind a 15.de azt mivel lehet kicsomagolni nekem Winrarom van
  • Mike at home
    ez elég furcsa
    ellenben tegnap felgyújtottam szándékosan az egyik simemet, hát, milyen nehezen halt meg, nem tudom egyesek hogyan tudjak olyan könnyedén megölni bárkit
    3 tüzet is túlélt (pedig égett az egész szoba), még az égő ágyban is vígan elvolt
  • Coolfire
    Nekem az energiafeltöltöböl nem száll,ki csak ha kiikszelem.Egy napig is ott visongana bene..:)Meg az interakciók fele blokkolva van.
  • Coolfire
    Ja és a regisztrációs adatbázisban(futtatás,regedit):

Ezután a gamecpoyworldról szedj le egy Sims 2 miniimaget,és indítsd el,hogy magyar-e.Ha igen nyugodtan felrakhatod a magyar Egyetemet.A fentebb említett helyen ahhoz is találsz miniképet.
  • sebtib
    és kit kérhetnék meg
  • Coolfire
    Felrakod az angol Sims 2-t,(a magyarítás letöltése, bemásolása,mindent felülír) indulhat az University telepítése.
  • rage
    Ha nem tudod, hogy mi az a registry, akkor én inkább a helyedben megkérnék valakit, aki járatos ebben, mert ha te magad kezdesz el benne ismeretlenül állítgatni, tönkre teheted az operációs rendszert.