32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#31408 mennyire alapos a gyerek? mert azok szoktak úgy enni mint a csiga
enyéim általában malacul esznek, belapátolják az ételt -
#31407 hát nemtom, nekem ezt nem csinálja, illetve az apartma óta nem tuom, mert szaggat a házam, amivel játszottam, (1 jeti, 2 anyuka, 3 gyerek, 3 kutya, 1 macska, + fizető vendégek - két család lakik egy telken, egyik apuka beadta a kulcsot, a másik meg lelépett, a 2 anyukából az egyik már idős, remélem hamarosan meghal, kurva sokan vagyunk, állatokat is ki kéne paterolni, meg bezárni a bazárt, úgyis van kb 200k-juk, el sem tudjáák költeni - nem igaz, mert egy vallálkozás beindításához simán kellhet ennyi) -
#31406 no meg arról nem bezsélve, hogy a reggeli melletti csevegés pont jó a suocializáció szintentartására, és akkor sincsen baj, ha nem jólakottan megy a sim suliba, melóba, mert akkor majd eszik ott -
#31405 szerintem másnak is csinálja, de azért el lehet készülni időben, 2-3 kölökkel is simán
felkelnek 6-kor, zuhanyozás, evés, némi játék is belefér, 8:30-kor elmennek mondjuk a busszal
de ha lekésik a buszt sincs baj, ha délig beérnek a suliba (nagytesó, apu beviszi a gyerekeket a suliba kocsival), akkor nem esik az osztályzat, A+ -nál elég kétnaponta suliba járni
A felnőttek elég zagyván járnak melózni, ott inkább az előléptetés szokott bekavarni az időrendbe
egyébként meg alap a legjobb ágy, mindenkinek, bár utóbbi időben néztem, hogy az olcsó ikeás sem olyan vészes -
#31404 :D, jahh, ez szarság.
de én má nem jáccom vele :), majd talán felteszem hamarosan megint :S :S. -
Gólya #31403 nem tudom, ki volt az a pihent agyú, aki ezeket az időigényeket kidolgozta - lehet, neki ennyi időbe tellnek ezek a dolgok? -
Gólya #31402 hát az kevés...valami megoldás kellene, hogy ne dumáljanak annyit
leülnek reggel hatkor enni és nyolc előtt pár perccel úgy kell felállítani az asztaltól a gyereket, mert a busz azonnal indul. s még félig sem lakott jól -
#31401 :DD... részvét. -
Gólya #31400 csendes idegbaj kerülget...
nem igaz, hogy egy ember (jelen esetben egy sim) egy óráig ül a wc-n, további egy órát zuhanyozik, aztán ha legalább másodmagával ül le enni, akkor egy kis tálka müzli elfogyasztása kb. három óráig tart - és még sorolhatnám, de gondolom nemcsak az enyémek csinálják ezeket...
arról nem beszélve, ha házaspárt kell ébreszteni reggel (vagy akár csak egy szimpla párt), kb háromnegyed-egy óra, míg kigabalyodnak egymásból...
volt egy cheat, ami jócskán korlátozta a simek evés közbeni "szómenését" - valami ilyesmiről tud-e valamelyikőtök, ami most is működik?
-
Gólya #31399 kicsit késői reakció, de nálam most jött elő a postaláda átváltozás...
viszont nálam egy letöltött házzal jött valami szemét, ami miatt megváltozott - sőt egy szemetes is beépült a különlegesség/különlegesség részbe
kiszedtük a downloads-mappát, s csodák csodája, minden a helyére került -
balint93 #31398 Kösz a gyors és pontos válaszért, midenkinek -
#31397 A patch nem javította ki azt a problémát, hogyha átmegyek meglátogatni valakit a másik apartmanba, akkor ott ne legyen minden töksötét... -
#31396 Ok, nekem az uccsó kieg az ikeás volt asszem :D. -
phoenix1 #31395 Erre én is kíváncsi vagyok :) -
#31394 Ja, de nem ez a legújabb. Jön nemsokára a Luxus Cuccok -
#31393 amúgy jó a múvi a bannerben... még ezzel a kieggel se jácottam :D. -
#31392 telepítsd fel az alapot, majd az összes kieget és csak a legutolsót krekkeld, aztán azt indítsd fel és így bármelyiket tudod használni. azt hiszem. gondolom ez volt a problémád, a szmájlik miatt erre következtettem. -
#31391 persze, hiszen azért vannak! Kieg. nélkül nem sok értelme van a simsnek -
#31390 lehet
sőt
akár az összeset is lehet egyszerre -
balint93 #31389 hello Lehet egyszerre 2 kiegészítőt használni a sims2-höz? -
#31388 Értem.
Ami érdekel, abban meg nem tudok segíten, már rég nem játszom és nem volt olyan simem. -
#31387 ránézésre aranyos, de ki tudja milyen igazából? -
phoenix1 #31386 Hi. Próbáltátok a Sims Castaway-t? Épp egy olyan gépen van fent ami csak inkább szöveg-táblázat kezelésre használnak, semmi nagyteljesítményű dolog, és egy picit aggaszt, hogy a maximális felbontás csak 800x600, hogy most ez csak az integrált grafkártya miatt engedélyez csak ilyen kis felbontást vagy ez fix? -
Gólya #31385 mert mindenkinek magánügye, hogy mivel játszik és mivel nem
na szóval mondtam, meg ne sértődj:)
viszont:
akinek volt már ingatlanügynök simje, szeretném ha megosztaná velem, hogy is kell ezt az egészet elkövetni
szóval szépen aprólékosan (venni kell telkeket, építkezni rájuk vagy bármi hasonló, vagy egyáltalán hogy is van ez?)
-
#31384 most ez miért az? lol. sztem az szar. -
Gólya #31383 hmm...
(erre szokás mondani, hogy egyéni szoc.problem.):)
meg ne sértődj... -
#31382 Mit szóltok a MySimshez? én nem fogok azzal jáccani :DD. -
#31381 Kábé :), rég nem néztem ide :). -
Gólya #31380 ember...merre jártál mostanában?? a vadak között??
aug. végétől, az utolsó kieg-gel jött
Mike erről az oldalról már volt szó korábban - elfelejtetted? -
#31379 Végre kijavították a mobiltelefon problémát :D -
#31378 mióta van mágia? :D Harry Potter :DD. -
#31377 Ne durcizz :), nem áll jól neked :D. Biztos egyszer azt is javítják :S :). -
Flora2 #31376 Hát fontos pl., hogy ha bejövő hívás van a sim mobiltelefonjára, akkor a mobil már nem tűnik el az inventoryból, ha a sim fel akarja venni.
Vagy fontos, hogy ha az apartmanos mailboxba randi utáni leveleket hoz a postás (Éjszakák kieg!), akkor a mailbox nem alakul át többé normál (lakóházi) mailbox-szá, amikor a címzett sim kiveszi onnan a levelet (és onnantól nem lehetett bele pl. heti lakbért fizetni).
Azt viszont sajnos nem látom, hogy javították volna, hogy az apartman elé lerakott randi utáni ajándéktárgyak (amiket álomrandi után szoktak hozni - Éjszakák kieg) felvehetőek legyenek. Ugye, ezeket olyan helyen teszik le a lakás elé, ami közös területnek számít, és még moveobject on-nal sem lehet felvenni őket. Úgy néz ki, továbbra sem. -
#31375 Már crack is van hozzá a Gamecopy-n.
Az viszont érdekelne, hogy miket is javít. (gyenge az angolom) -
#31374 Van új patch.
A fontosabb dolgokat javítja
Bathtubs from The Sims 2 Kitchen & Bath Interior Design Stuff can now be tinkered with.
All badges now take the same amount of time to acquire as they did in The Sims 2 Open for Business.
Lots now reset when an entire family moves in with another family
Switching between a pet and a Sim during a magical fire no longer improperly disables the Rewards panel.
All versions of Jewelry Rack from The Sims 2 Bon Voyage will now be available
Sims can now ask neighbors they have good relationships with to watch their children when leaving the lot
Cauldron now has ‘resume’ option for interrupted spells
Witch’s hats no longer become the default hairstyle when a Sim witch ages.
Sims may now invite their apartment neighbors to house and sports parties
Teens in neighboring apartments will no longer briefly appear both in the car and in their room when asked to sneak out.
Gameplay will no longer get stuck when a witch goes to the magic world while on a blind date
Maids and Butlers will now make the Murphy Bed and Heart Bed if they are messy.
Roommates can now gain hobby enthusiasm
Toy Dog will no longer get stuck in ‘Play With’ animation
Occupied apartment lots can now be moved in neighborhood view
The nanny will no longer stop working if a toddler falls asleep in a pet bed
Lots saved while the NPC witch is present will still have the witch when loaded again.
Sims can no longer be let into neighboring apartments while Freeze Time is in effect.
In Thai, spellbook now properly shows alignment.
Sims who use Vivificus Zombiae no longer end up with wants and fears as if they had a relationship with themselves.
Cars placed on unoccupied apartment lots now remain when a Sim moves in
Apartment neighbors of pre-made families are now hidden properly.
Downtown Community lots Similar Sights Sculpture Park and Lulu Lounge no longer are overlapped by buildings
Maxing out physiology knowledge no longer makes gaining all other skills much easier.
Typos in item descriptions fixed
In Traditional Chinese, while selecting “Spell: Save from Death,” Sim’s name is now properly displayed.
Apartment Mailboxes now behave properly when Sim attempts to retrieve a Love Letter
Hand of Darkness Floor Lamp now takes less time to create.
Correct thought bubbles now appear while Sim is reading a genre book without The Sims 2 FreeTime installed.
Sims on hotel vacations with their roommate are no longer stranded after their vacation time expires.
Toddlers and babies are no longer chosen as part of a group when going downtown.
Wall decoration height adjustment hot keys now match game tips in all languages
In Polish, build mode music track list is fixed
Correct Sim names will now be displayed for all Networking Messages
Conjured servants no longer count against the Sim per household limit
College Rock now an available radio station without Sims 2 University and Sims 2 Pets installed.
The lifetime aspiration pop-up window now appears correct in all languages.
The heads of witches will now look correct after they drop out of college.
Sims with Body Skills from 1 to 4 are now susceptible to death by Murphy Bed
Sims will now continue to play the piano until told to stop
Adult Sims can no longer ask young adults to be roommates.
There is no longer an error when a Sim returns to their parent’s apartment after college.
Computer in Apartment now behaves properly when Sim is awarded many scholarships
The landlord will now continue gardening, even if a butler is present
A nine Sim family can no longer be attained by having twins when there are already seven members
Sims may now Marry/move-in with their landlords
Moved in families’ apartments will no longer be hidden from view when the occupying family exits them
Error will no longer occur when player locks in and strands a neighbor in their apartment
Sims will now properly answer their cell phones and the phones won’t disappear from the inventory
A former landlord that has moved in with a Sim can no longer collect rent
Freeze Time spell no longer causes errors with Contained Pets
Chastity Gere will no longer cause an error if married
Dream Date Flowers/Card can now be placed anywhere on shelves
Butler will no longer leave the lot with a baby
Legújabb DT + 1.3-as YASU továbbra is viszi
De akinek kell, GCW-n van hozzá crack is. -
#31373 Szia! Ezek TENYLEG Gyonyoruek! es az elozo hozzaszolasodhoz is grat, az is nagyon jo! -
#31372 Dokumentumok/EA Games/The Sims 2
és onnan mindent -
phoenix1 #31371 Nagyon szívesen feltölteném, csak itthon még egy nyavajás DVD olvasóm se nincsen. :( -
Zantac #31370 Köszi a választ, és ez eddig okés is de melyik mappából mert olyan mappa hogy neighborhood minden kiegészító mappájában van... :-( -
mariann84 #31369 én úgy tudom hogy a neighborhood (szomszédság) mappát vagy mappákat kell menteni és akkor az egész város megmarad elvileg, ha visszamásolod.