32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Hassan B
    Először preparálni kell... (asszem :) )
  • Hassan B
    Hát nem tudom... Probáldd meg lejjebb venni a grafikai opciókat.Ez nem biztos, hogy megoldja, de egy próbát megér...
  • Dexantreal
    Én meg nem tudtam a falra tenni a halat :S.
  • Firerock
    és ezt hogy lehet kikerülni?
  • Hassan B
    Annyit tesz, ho megtelik a memóriád, a gép pedig nem üríti, ezért kezd akadni...
  • Shiwo
    nálam télen jött
  • Firerock
    honann szettedezt a pingvinet??:)
  • reménytelen
    Jó valamire a pingvin vagy csak úgy van?

• Coolfire
    Tudom,de anno a Nightlifeot,és az Universityt megtaláltam.Na mindegy,ha nem keresem úgyis meglesz..:)
  • Firerock
    te jó isten
    vmi csít nincsen hozáá?
    a konfigom:Intel Celeron 4A,2200MHz;alaplap:Kobian KOB P4X400NDS;RAM:512mb DDR.;Videókártya:nVIDIA GeForce FX 5200(128mb)
    mi az a memory leak??
  • Hassan B
    Lehet, hogy memory leak, bár sims-el kapcsolatban még nem hallottam róla...
    Mi a konfigod?
  • Coolfire
    Jó,lehet,hogy még a bónuszokat feltöltöm,de most teljesen össze van "zuhanva" a család és a kert,megyek vissza pátyolgatni Qket.:)
  • Flora2
    Jáccatni két állatot egymással (jó kis türelemjáték):
    Csak úgy tudod elérni, hogy két állatkád nagyon jóban legyen egymással (hogy szaporodjanak is), ha sokat játszanak egymással. Ehhez viszont legalább az egyiküknél el kell érned, hogy a Játékossága a maxon legyen. (Van egy ilyen tanítható készsége az állatnak, hogy mennyire ellenséges-játékos a többiekkel. Ha jól emlékszem, ilyen kis műegér az ikonja.) Ehhez azt kell csinálni, hogy ahányszor észreveszed, hogy játszik (mondjuk a játékaival), vagy ha játszik egy másik állatkával, akkor meg kell dicsérni a játékosságát. Vagy ha észreveszed, hogy ráfúj a másikra, meg kell szidnod.
    Így lassan maxra megtelik az a zöld kémcső, ami a játékos készségét jelzi, és ettől kezdve parancsba adhatod neki, hogy játsszon valakivel. Ez sem rövid folyamat, amíg annyiszor játszatod őket egymással, hogy hajlandóak legyenek kamatyolni - kitartó jó munkát kívánok...
  • Firerock
    Mitől függ hogy menynire akadozik a játék??
    mert amikor veszek 1 újj házqat(ami be van rendezve[van négy karakter a házban])akkor még tök jól megy,nem akadozik
    de eltelik 5p és nagyon elkezd akadozni(msn stb ki van kapcsolva)
    valaki heeelp
  • Devids Pro
    Beraktam a faq-ba a koktélok elkészítési módját, illetve hogy mire jók, valamint a növények ültetési és betakarítási idejére vonatkozó ajánlatokat, a lentebb lévők alapján, utólagos engedelmetekkel!
    Köszi Coolfire és Flora2!
  • Firerock
    jáccassam?
    le tudnád írni hogy ezt hogy kell?
    Válasz 'Dave0092' üzenetére (#24471)
  • Flora2
    Nem hiszem, hogy teljes Prima Guide-ot találsz a neten, hiszen a teljes Guide fizetős. Ingyen max részleteket belőle. A sims2.com fórumán szoktak lenni olyan topicok, ahol a topicgazda a Prima Guide megjelenésekor elég sok részletet begépel nekünk szívességből, már az angolul tudóknak.(Még azt is tudom, hogy rosielarea és vibrateforyou az a két csaj (de lehet, hogy vibrate fiú), akik minden kieg-nél megteszik ezt! A snootysims fel is tett linket a főoldalán rosie-hoz és vibrate-hez, amikor kijött a Guide.)
  • Coolfire
    Nem találom a prima guidet,na mindegy megyek játszom egy kicsit.
  • Coolfire
    Köszönöm szépen,mindenki nevében..:)Ha nem én,más úgyis kérte volna.
  • Flora2
    És az ültetés fordtása:
    Tavasszal jó ültetni a padlizsánt, paprikát, epret - és nyáron szüretelni; ugyancsak nyáron jó szüretelni a narancsot, citromot
    Nyáron jó ültetni a: paradicsomot, uborkát, babot - és ősszel szüretelni - ugyancsak az alma is őszi szürettel ideális.
  • Flora2
    Gondolod, hogy fordítsam?
    4 almából dzsúz: gyorsabb házifeladat
    Szépség koktél 2 narancs 1 uborka (minő szexuális célzás): szerelmi bájital
    Padlizsán 1: random skill pont
    4 citromból limonádé: lehűti a sim hőmérsékletét
    4 narancsból dzsúz: kikúrálja a meghűlést
    oranzsád 3 narancs 1 citrom: random pedál medál
    paprika puncs: (1 paprika, 4 bab, 2 alma): felfelé viszi az energiát
    csizmapüré: hát, fura kitöréseket produkál (?)
    6 eperből dzsúz: leviszi a haragot (?)
    3 citrom, 2 eper: platina mód!
    3 paradicsomból dzsúz: felmelegíti a lehűlt simet
    zöldségkoktél: (2 paradics, 1 ubi, 1 paprika, 3 bab): gyorsabban tanul skilleket
  • Kaadu
    Hé!Mi baja lehet az Évszakoknak,ha nem indul el???Semmi kiírás,sőt a Windows intéző szerint fut a program!LLLÉÉÉCCCIII IIRRJJAATTOOKKK!!!!
    Nem tom mi van!Tegnap egész délután ezzel tököltem!!!
  • Coolfire
    Hú de beindultam...:)
  • Coolfire
    Tessék forró csoki.."You have to buy the Hot Chocolate machine (which is located in the same place as the Food Processor and coffee machine are.) After that, just put it on the table or counter and have your Sim click on it and it'll say "Make Hot Chocolate" and "Juggle Cups".
  • Coolfire
    Ha nem pofátlan kérés,lefordítanád?:)Mi megértjük,más nem biztos...Én most a könyvét túrom fel vhol..
  • Coolfire
    Szívesen....a prima officialról nem tudsz vmit?:)
  • Coolfire
    Megvannak a bonus cuccok is a digit letöltésböl,felrakjam?
  • Flora2
    Köszi, pont egy ilyent kerestem, hogy melyik zöldséget mikor ajánlott ültetni...
  • Coolfire
    Bazzeg,most esett le...tehaát mindenböl csak annyit amennyi a receptkönyvben va...hiába reggel van még..:))
  • bazsi0
    Valaki segítsen felrakom a Sims2+egyetem+éjszakák és akármelyiket rakom fel az éjszakák emblémája jelenik meg majd egy piros X valaki tudja hogy miért?
  • Coolfire
    Na ennyit már találtam:
    The only effect the quality of the crop has on the juice is how long the effects of the juice lasts and the hunger satisfaction it provides.

Apple Juice (4 Apples) - Faster Homework.
    Beauty Cocktail (2 Oranges, 1 Cucumber) - Love Potion.
    Eggplant Juice (1 Eggplant) - Random Skill Points.
    Lemonade (4 Lemons) - Cools Sims Down.
    Orange Juice (4 Oranges) - Cures Colds.
    Orangeade (3 Oranges, 1 Lemon) - Random Badge Points.
    Pepper Punch (1 Pepper, 4 Pole Beans, 2 Apples) - Energy Boost.
    Pureed Boot (1 Boot) - Freak Out.
    Strawberry Juice (6 Strawberries) - Clears Furious Bit.
    Strawberry Lemonade (3 Lemons, 2 Strawberries) - Platnium Mood.
    Tomato Juice (3 Tomatoes) - Warms Sims Up.
    Vegetable Cocktail (2 Tomatoes, 1 Cucumber, 1 Pepper, 3 Pole Beans) - Build Skills Faster.

This is the list I've got (from the Prima Guide, which I reccomend picking up.)

Prefered Planting Season for seeds:

Cucumber - Summer
    Eggplant - Spring
    Peppers - Spring
    Pole Beans - Summer
    Strawberries - Spring
    Tomatoes - Summer

Prefered Harvesting Season

Apple - Fall
    Cucumber - Fall
    Eggplant - Summer
    Lemon - Summer
    Orange - Summer
    Pepper - Summer
    Pole Bean - Fall
    Strawberry - Summer
    Tomato - Fall.

The guide says this presumes a normal season cycle between Spring and Fall.

These only add bonuses to the quality of the crop they can be planted or harvested in any season (except Winter.)
  • Coolfire
    A primal office guide-t keresem,de nem találom.Láttam belöle bemutatót csekély 215 oldal...abban le van írva minden.:)
  • Coolfire
    Most azt keresem,amit pár napja láttam a simsresourceon...képpel illusztrálva,söt még a vetési idöszakok is le vannak írva.Arra már rájöttem,hogy aranyhalat is lehet fogni.:)
  • bazsi0
    Felraktam a Sims2+Univer+Night de ha a többit felrakom nem indul el egy nagy piros X lesz és kilép.Miért?
  • Gólya #24482
    hm, a recept szerint csináltad?
  • Coolfire
    Hogy kell koktélt csinálni?Beledobálok én mindent,de csak egyféle lé jön ki.Azt tudtátok,hogy a kifogott hallal lehet a kis pingvint etetni?
  • Gólya #24480
    ezt még nem tudom
  • Coolfire
    Nekem a padlizsánlé a skilljeimet nyomja állandóan..:))
  • Coolfire
    Az ~e5.0001 a védelemé,az mindig fut.Crack v. minikép?Meg mindenféleképpen meg kellett volna várnod,amíg ö maga fejezi be a telepítést.
  • Firerock
    jáccassam?
    le tudnád írni hogy ezt hogy kell?