32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#24516 Először preparálni kell... (asszem :) ) -
#24515 Hát nem tudom... Probáldd meg lejjebb venni a grafikai opciókat.Ez nem biztos, hogy megoldja, de egy próbát megér... -
Dexantreal #24514 Én meg nem tudtam a falra tenni a halat :S. -
#24513 és ezt hogy lehet kikerülni? -
#24512 Annyit tesz, ho megtelik a memóriád, a gép pedig nem üríti, ezért kezd akadni... -
#24511 nálam télen jött -
#24510 honann szettedezt a pingvinet??:) -
#24509 Jó valamire a pingvin vagy csak úgy van?
-
Coolfire #24508 Tudom,de anno a Nightlifeot,és az Universityt megtaláltam.Na mindegy,ha nem keresem úgyis meglesz..:) -
#24507 te jó isten
vmi csít nincsen hozáá?
a konfigom:Intel Celeron 4A,2200MHz;alaplap:Kobian KOB P4X400NDS;RAM:512mb DDR.;Videókártya:nVIDIA GeForce FX 5200(128mb)
mi az a memory leak?? -
#24506 Lehet, hogy memory leak, bár sims-el kapcsolatban még nem hallottam róla...
Mi a konfigod? -
Coolfire #24505 Jó,lehet,hogy még a bónuszokat feltöltöm,de most teljesen össze van "zuhanva" a család és a kert,megyek vissza pátyolgatni Qket.:) -
Flora2 #24504 Jáccatni két állatot egymással (jó kis türelemjáték):
Csak úgy tudod elérni, hogy két állatkád nagyon jóban legyen egymással (hogy szaporodjanak is), ha sokat játszanak egymással. Ehhez viszont legalább az egyiküknél el kell érned, hogy a Játékossága a maxon legyen. (Van egy ilyen tanítható készsége az állatnak, hogy mennyire ellenséges-játékos a többiekkel. Ha jól emlékszem, ilyen kis műegér az ikonja.) Ehhez azt kell csinálni, hogy ahányszor észreveszed, hogy játszik (mondjuk a játékaival), vagy ha játszik egy másik állatkával, akkor meg kell dicsérni a játékosságát. Vagy ha észreveszed, hogy ráfúj a másikra, meg kell szidnod.
Így lassan maxra megtelik az a zöld kémcső, ami a játékos készségét jelzi, és ettől kezdve parancsba adhatod neki, hogy játsszon valakivel. Ez sem rövid folyamat, amíg annyiszor játszatod őket egymással, hogy hajlandóak legyenek kamatyolni - kitartó jó munkát kívánok... -
#24503 Mitől függ hogy menynire akadozik a játék??
mert amikor veszek 1 újj házqat(ami be van rendezve[van négy karakter a házban])akkor még tök jól megy,nem akadozik
de eltelik 5p és nagyon elkezd akadozni(msn stb ki van kapcsolva)
valaki heeelp -
#24502 Beraktam a faq-ba a koktélok elkészítési módját, illetve hogy mire jók, valamint a növények ültetési és betakarítási idejére vonatkozó ajánlatokat, a lentebb lévők alapján, utólagos engedelmetekkel!
Köszi Coolfire és Flora2! -
#24501 jáccassam?
le tudnád írni hogy ezt hogy kell?
Válasz 'Dave0092' üzenetére (#24471)
-
Flora2 #24500 Nem hiszem, hogy teljes Prima Guide-ot találsz a neten, hiszen a teljes Guide fizetős. Ingyen max részleteket belőle. A sims2.com fórumán szoktak lenni olyan topicok, ahol a topicgazda a Prima Guide megjelenésekor elég sok részletet begépel nekünk szívességből, már az angolul tudóknak.(Még azt is tudom, hogy rosielarea és vibrateforyou az a két csaj (de lehet, hogy vibrate fiú), akik minden kieg-nél megteszik ezt! A snootysims fel is tett linket a főoldalán rosie-hoz és vibrate-hez, amikor kijött a Guide.) -
Coolfire #24499 Nem találom a prima guidet,na mindegy megyek játszom egy kicsit. -
Coolfire #24498 Köszönöm szépen,mindenki nevében..:)Ha nem én,más úgyis kérte volna. -
Flora2 #24497 És az ültetés fordtása:
Tavasszal jó ültetni a padlizsánt, paprikát, epret - és nyáron szüretelni; ugyancsak nyáron jó szüretelni a narancsot, citromot
Nyáron jó ültetni a: paradicsomot, uborkát, babot - és ősszel szüretelni - ugyancsak az alma is őszi szürettel ideális. -
Flora2 #24496 Gondolod, hogy fordítsam?
4 almából dzsúz: gyorsabb házifeladat
Szépség koktél 2 narancs 1 uborka (minő szexuális célzás): szerelmi bájital
Padlizsán 1: random skill pont
4 citromból limonádé: lehűti a sim hőmérsékletét
4 narancsból dzsúz: kikúrálja a meghűlést
oranzsád 3 narancs 1 citrom: random pedál medál
paprika puncs: (1 paprika, 4 bab, 2 alma): felfelé viszi az energiát
csizmapüré: hát, fura kitöréseket produkál (?)
6 eperből dzsúz: leviszi a haragot (?)
3 citrom, 2 eper: platina mód!
3 paradicsomból dzsúz: felmelegíti a lehűlt simet
zöldségkoktél: (2 paradics, 1 ubi, 1 paprika, 3 bab): gyorsabban tanul skilleket
-
#24495 Hé!Mi baja lehet az Évszakoknak,ha nem indul el???Semmi kiírás,sőt a Windows intéző szerint fut a program!LLLÉÉÉCCCIII IIRRJJAATTOOKKK!!!!
Nem tom mi van!Tegnap egész délután ezzel tököltem!!! -
Coolfire #24494 Hú de beindultam...:) -
Coolfire #24493 Tessék forró csoki.."You have to buy the Hot Chocolate machine (which is located in the same place as the Food Processor and coffee machine are.) After that, just put it on the table or counter and have your Sim click on it and it'll say "Make Hot Chocolate" and "Juggle Cups".
-
Coolfire #24492 Ha nem pofátlan kérés,lefordítanád?:)Mi megértjük,más nem biztos...Én most a könyvét túrom fel vhol.. -
Coolfire #24491 Szívesen....a prima officialról nem tudsz vmit?:) -
Coolfire #24490 Megvannak a bonus cuccok is a digit letöltésböl,felrakjam? -
Flora2 #24489 Köszi, pont egy ilyent kerestem, hogy melyik zöldséget mikor ajánlott ültetni... -
Coolfire #24488 Bazzeg,most esett le...tehaát mindenböl csak annyit amennyi a receptkönyvben va...hiába reggel van még..:)) -
bazsi0 #24487 Valaki segítsen felrakom a Sims2+egyetem+éjszakák és akármelyiket rakom fel az éjszakák emblémája jelenik meg majd egy piros X valaki tudja hogy miért? -
Coolfire #24486 Na ennyit már találtam:
The only effect the quality of the crop has on the juice is how long the effects of the juice lasts and the hunger satisfaction it provides.
Apple Juice (4 Apples) - Faster Homework.
Beauty Cocktail (2 Oranges, 1 Cucumber) - Love Potion.
Eggplant Juice (1 Eggplant) - Random Skill Points.
Lemonade (4 Lemons) - Cools Sims Down.
Orange Juice (4 Oranges) - Cures Colds.
Orangeade (3 Oranges, 1 Lemon) - Random Badge Points.
Pepper Punch (1 Pepper, 4 Pole Beans, 2 Apples) - Energy Boost.
Pureed Boot (1 Boot) - Freak Out.
Strawberry Juice (6 Strawberries) - Clears Furious Bit.
Strawberry Lemonade (3 Lemons, 2 Strawberries) - Platnium Mood.
Tomato Juice (3 Tomatoes) - Warms Sims Up.
Vegetable Cocktail (2 Tomatoes, 1 Cucumber, 1 Pepper, 3 Pole Beans) - Build Skills Faster.
This is the list I've got (from the Prima Guide, which I reccomend picking up.)
Prefered Planting Season for seeds:
Cucumber - Summer
Eggplant - Spring
Peppers - Spring
Pole Beans - Summer
Strawberries - Spring
Tomatoes - Summer
Prefered Harvesting Season
Apple - Fall
Cucumber - Fall
Eggplant - Summer
Lemon - Summer
Orange - Summer
Pepper - Summer
Pole Bean - Fall
Strawberry - Summer
Tomato - Fall.
The guide says this presumes a normal season cycle between Spring and Fall.
These only add bonuses to the quality of the crop they can be planted or harvested in any season (except Winter.) -
Coolfire #24485 A primal office guide-t keresem,de nem találom.Láttam belöle bemutatót csekély 215 oldal...abban le van írva minden.:) -
Coolfire #24484 Most azt keresem,amit pár napja láttam a simsresourceon...képpel illusztrálva,söt még a vetési idöszakok is le vannak írva.Arra már rájöttem,hogy aranyhalat is lehet fogni.:) -
bazsi0 #24483 Felraktam a Sims2+Univer+Night de ha a többit felrakom nem indul el egy nagy piros X lesz és kilép.Miért? -
Gólya #24482 hm, a recept szerint csináltad? -
Coolfire #24481 Hogy kell koktélt csinálni?Beledobálok én mindent,de csak egyféle lé jön ki.Azt tudtátok,hogy a kifogott hallal lehet a kis pingvint etetni? -
Gólya #24480 ezt még nem tudom -
Coolfire #24479 Nekem a padlizsánlé a skilljeimet nyomja állandóan..:)) -
Coolfire #24478 Az ~e5.0001 a védelemé,az mindig fut.Crack v. minikép?Meg mindenféleképpen meg kellett volna várnod,amíg ö maga fejezi be a telepítést. -
#24477 jáccassam?
le tudnád írni hogy ezt hogy kell?