Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csá all lenne egy kérdésem a sims 2 pets-be hol lehet az állatnak ételt,játékot stb. venni?

Köszi a tanácsot, elolvastam, mindent úgy csináltam,ahogy a FAQ-ba írva van, de így sem indul... Már sok fórumon olvastam , hogy ez másoknak is problémát okoz, nem tudtok valami más megoldást ? KÖSZI !!!
Fido4life
FAQ

Sziasztok ! Fennt van már a gépemen a Sims 2 , Egyetem , Éjszakák, ez így még elindul. Ha felrakom a Vár az üzlet-et, azt írja ki: nézzem meg a meghajtóban van -e a lemez... cracket nem találtam rajt, (mind magyar nyelvû) TUDNA VALAKI SEGÍTENI, KÖSZI !!!
Most vettem magamnak két dalmatát,de elég nehéz elférnünk a lakásban.Meg egyszerre tanítgatni,fegyelmezni õket...rosszabbak mint a gyerekek.Ráadásul -egyelõre-egymással nem nagyon szimpatizálnak.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

szerintem neked vannak homosexuális hajlamaid <#nezze>

Shiwo
az se semmi, hogy elajándékoztam az 1ik kutyám..azóta is rendszeresen visszatér célnak, hogy ezt vagy azt csináljak vele, meg fõként 5k-s értékkel, hogy a kutya befogadása a családba..meg félelmeim közt is rendszeresen félti a simem a borz hátsójától..még jó hogy azóta kb. csak 2szer járt nálam a blöki..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

tiszta Dr. Dolittle 😄DD

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Fido4life
tiszta hû szimuláció ez a Sims 2 😄

Bameg eldobom az agyam...ugye az a cél,hogy 20 legjobb(állat)barátom legyen.Na én marha elkezdtem velük haverkodni,bejöttek a lakásba is.Míg az egyetemi ismerõseimmel szórakoztam szétkapták a legdrágább baldachinos ágyam és a kanapém,de úgy,hogy csak forgács maradt belõle.Mert be kellett volna zárnom az ajtót.Na most nincs hol aludnom,mert nincs egy vasam sem szinte..qrva jó.Szóval arra ügyeljetek kit engedtek be a házba,vagy zárjátok az ajtót.😊

Adig rakj fel vmit,mielõtt nagyobb gáz nem lesz.De az is lehet,hogy "csak" vmi reklám,kém v. trójaid van.

Fido4life
bnem vagyoki benne biztos, meg nincs is vírusírtó a gépemen 😄

Ha tudod,hogy vírus miért nem küldöl rá vmi jóféle vírusírtót?

Most nekem is lassul scrollozáskor.Lehet,hogy vmi szart updatelt a windows,de az is lehet,hogy én is bekaptam vmit.Bár mostanság már nem járok olyan sokat "csúnya" oldalakon.

Fido4life
most ideges vagyok mert bhekaptam egy vírust, és úgy belassítja a Simsemet hogyáááááááááááááááááááárrrrrrrrrrrrrghhhhhhhhhhhhhhh

Mike at home
ok, jólvan <#smile>

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Shevchenko
Nekedis kössz<#worship>

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Köszönöm szépen a segítséget fõnõk<#worship>

FORZA MILAN!!!

amikor én hasonló módón jártam el, azért nem engedélyezte a többitt, mert az akkor aktuális kieg-ek nem voltak aktiválva olyan szinten hogy kilett volna választva a belváros is meg stb

reménytelen
Nekem egy ismerõsömnek volt ilyen gondja, hogy mindent jól feltett, mégis úgy vette a játék, mintha csak az utolsó kiegészítõ lenne fent. Ilyenkor valószínûleg a registryben lehet valami bibi, nála a Windows-újratelepítés megoldotta a problémát.

Ha nem ez a problémád, akkor:
Mindig az utoljára megjelent, külön mappával és exével rendelkezõ kieget kell elindítani, mert akkor jó lesz az összes elõzõ.
Na letöröltem(szokás szerint)a régi mentéseim.😊Most olyan életcélt kaptam,hogy legyen 20 legjobb állat barátom...na ezzel mi a f@szt kezdjek?Ez rosszabb,mint az 50 álomrandi..most mehetek mindenhova az állatkákkal haverkodni,mert 20-at biztos nem veszek a portámra..😊

Mike at home
es mieleott megsertodnel, en bizony nehanapjan elolvasom a regi irasaimat, es meg vagyok gyozodve rola, hogy mennyire jok, meg arrol is, hogy 10 ev alatt mennyit romlottam, es mennyire szarul irok ma mar

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
errol az a tortenet jut eszembe amikor rokat megkeri a skorpio hogy vigye at a folyon

segitenek neked emberek, erre te belejuk marsz? ej ej 😞

Mike at home
igy van
milyen kar, hogy orokbant kaptal

itthagylak a tobbike okulasara

😄

Mike at home
ja es komam, tanulj meg visszaolvasni, mert kb 10 hsz-szel korabban pont ez volt a tema, legkozelebb siman kivaglak innen

Mike at home
es roppant faraszto
ha nem akarod hogy ellopjak
a) ne publikalj, nyomtasd ki otthon, neha olvasgasd el mennyire jo az irasod
b) jelentesd meg offline, azt jobban vedi a jog, nehezkesebb a masolasa
ezzel egyutt a b. megoldas sem tokeletes

1 kerdes: nalad a sims2 uzleti vallakozas? mert akkor megertenem ezt a "fene nagy" felelmet, hogy "jaj, ellopjak a munkamat"

tudom, nem magyon tetszik a velemeneyem

Mike at home
😊 nem okoz gondot
en pont ezt tartom az internet lenyegenek
az ossznepi nagy tudashalom bovuleset
lenyegtelen hogy ki irja
ezt masokert csinalom, nem onmagamert (illetve de, mert nekem oromet okoz ez) nem nevet akarok szerezni, vagy tiszteletet, hanem csak a kozosseget erositeni
nem tudom, ti meg megertitek e ezt?

Mike at home
5 karakterre adott hosszas valaszt olvasni legalabb annyira irritalo

Mike at home
hat perste mert azt utolsot kell inditani
benne lesz minden amit felinstallaltal

Peccselni nem muszáj,mert peccselik egymást.A Pets meg biztos,hogy elindította a többit is.A többi ikont a petsen kívül hanyagold.Ha bemégy a játékba,kiválasztod a 3 városrész közül ahol akarsz élni,létre fogod tudni hozni:a belvárost tengerszemfalvát és egy egyetemvárost.Ezt csak az aláírásod miatt írtam le milliomodszorra.😊)

Shevchenko
Sziasztok!

1. Sims 2-t feltelepítem! Ha van hozzá patch felteszem azt is.
2. Sims 2 egyetem+patch
3. Sims 2 night life+patch
4. Sims 2 OFB+patch
5. Sims 2 karácsony csomag
6. Sims 2 Csili vili cuccok+patch
7. Sims 2 Glamour life
8. Sims 2 Pets

Az utolsót Crackkelem (Pets) mert aztmondták ugy kell,de csak a 8.-al vagyis a Sims 2 Pets-el tudok csak játszani.A többi nem indul el.Valaki tudna segíteni miért.Köszi.

FORZA MILAN!!!

reménytelen
1 db köszönés fórumban egyéb szöveg nélkül erõs chathajlamra utal...
(Súgó: ez nem chat)
hello
Web mester
Csináltam egy Seasons-os videot. Akit érdekelitt nézheti meg.

Fido4life
teljesen egyet értek veled

És miért nem?Mi van benne buzis?Bakker lenyomok pár 8-12-16 órát intenzíven,családom van, tehát minden percben találkozom emberekekkel,fiú vagyok és mégis simsezem az õsidõk óta.Ez csak hülye duma,hogy csak lányok játsszá/játszhatják.Van pár kollégám orvosok ápolók etc.. akik szintén nyomják kevés szabadidejükben(igaz nekem köszönhetõen)..😊))Itt is a forumozók nagyrésze kani,és nem a haverja lánya játszik,hanem õ.Én a játékok terén mindenevõ vagyok.Most pölö F.E.A.R,Psychonauts és a Sims2 megy párhuzamban.Na vége az offnak.

Ennyi voltál...

Shiwo
ha van is akkor kevesebb, mint az olyanoknak, akik ilyet írnak ide, mint te... és még mielött belém kötnél, van barátnõm, és komoly a kapcsolatunk..

Köszönöm a sok segitséget rendes vagy.!!!
kösz de nem én játszok vele hanem egy haverom lánya de nem tudnám rola elképzelni hogy buzi lenne.Különben valoban nem manusoknak való
[ACP]aSSault
aki ilyennel jatszik annak biztos vannak homosexualis hajlamai, igaz? :SDF

Belvárost és valamelyik egyetemet hozzáadhatod a szomszédságodhoz.

Shiwo
onnan ,hogy bennelesznek a kieges cuccok, pl hogy ha fentvan a nájtlájf meg a juniverziti, akkor rendelhecc a szomszédsághoz egyetemet meg bevásárló központot vagy mit

Shiwo
sõt, az lett volna a baj, ha 1 könyvrátba megy az összes

Azt honnan látommeg hogy tartalmazza a többi részt?
Köszönöm a gyors válaszototkat de az nem gond hogy az EA GAMES könyvtárba nem egy helyre telepitette a játékot hanem mindeggyik részt külön egymás alá akkor is látni fogja??
ha az utoljára telepítettet elindítod, akkor az tartalmazni fogja a régebbieket is!

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

rage
Telepíts fel mindent sorban
Ne indíts el semmit, csak telepítsd fel a részeket

Mivel neked az Éjszakák a legújabb rész, azt kell indítani úgy,
hogy az legyen bemountolva.
Mást nem kell elindítani, az Éjszakákat indítva a játék tartalmazni fogja az Egyetem elemeit is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Bocsi most értem vissza szoval van egy Sims 2 DVD-m egy egyetem 2 cd-s változat és egy éjszakák 2 cd-s változat ugy csinálom hogy feltelepitem az alapot utána bemotolom mind a két cd-t az egyetemböl ott van egy kis malör felül kell irni az TS2UPD exe file-t és bemotolni a Sims2EP1 mir-t és onnan elindul de mikor utána ugyan ugy feltelepitem az éjszakákat szintén elindul de a többi nem ja szintén kéz cd-s az éjszakák.
Huhh...írd már le,hogy neked milyen sims2-k vannak.