32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• cseri001
    max. nem indul el?
  • cseri001
    akkor most is átírhatom a régikódot, és most is bemásolhatom a magyar nyelvi fájlokat?
  • cseri001
    :) ja, de ennyire?! :)
  • cseri001
    az Egyetem magyar, igen. Csak az alap nem az.
    Most szedjem le???
    Nem lesz gond a mentés visszamásolásnál, hogy most angol alapon van az egyetem meg az éjszakák??

Még egy kérdés: ha egy régi mentést akarok bemásolni (amin még csak az egyetem volt, vagy csak az alap), akkor azt nyugodtan lehet úgy is, ha már rajta van az Éjszakák??? És csak az N001-et kell bemásolni (csak azzal szoktam játszani, a másik kettővel nem), vagy az egész Neighborhood-ot?
  • Coolfire
    Már nem lehet?Azt mondod elaludtál..:))
  • Coolfire
    #24440 registry+FAQ magyar fileokat 7zippel kicsomizni,ha angol az egyetemed az is ott van..
  • Coolfire
    Semmi,ha totál magyarul akarsz játszani,az alapnak mindenféleképpen magyarnak kell lennie.Az Egyetemed magyar?
  • cseri001
    és az eredeti probléma megoldása szerinted mi lehet? (magyar alap nélkül)
  • cseri001
    igen, tényleg az lenne a legegyszerűbb :) ha lenne otthon netem. most szívességből valaki letölti nekem, ami nagyon kell. éshát... én voltam a hülye, mert annak idején, mikor megjelent az Egyetem, becserélték az angol nyelvű alapot magyarra, de én nem cseréltem be...
  • rage at work
    Szerintem sokkal könnyebb lenne, ha leszednéd a netről a magyar alapot, plusz a magyar Egyetemet. Ebben az esetben csak egymás után fel kell dobálni az összes kiegészítőt,amik az Éjszakáktól kezdődően alapból magyarul szeretnének majd felmenni. S ahogy feltetted az Évszakokat, már játszhatnál is minden gond nélkül.
  • cseri001
    Nem gondoltam, hogy így be fog hülyülni... Eddig nem volt ilyen gond, csak az Éjszakák zavart be, mint állat.
    Most te ezen azt érted, hogy szedjem le, és rakjam újra?
    Mert sokat kérdeztem, és így nem világos...
    Ja, és hol vannak ezek a nyelvi file-ok a játékban? És a régiókódot ugye manuálisan is át lehet írni?
    Bocs, biztos fárasztó vagyok...
  • Coolfire
    Rakd fel a Sims 2 magyar nyelvi fileokat +reg .
    Nem értelek..miért nem górsz fel minden kieget?Felrakod az alapot,magyarrá teszed,s szórod rá a többit..:)
  • cseri001
    Cool, Mike (és mindenki, aki tudja a választ, segítsetek lécci:
    Fent van az alap (angol), feltettem az Éjszakákat (magyarul), aztán az Egyetemet (magyarul), viszont a vágyak/félelmek ikonoknál marha nagy keveredés van,(teszem azt: egy nyilvános budi képe azzal a szöveggel van, hogy például a sim úszni szeretne), és még véletlenül sem magyarul... - ez iszonyat zavaró!
    Régebben az Egyetemmel egész normális volt, de az Éjszakák óta teljesen meggárgyult az ikonokkal kapcsolatban a játék.
    Lehetséges az, hogy én MOST felteszem az alapjáték magyarítását??? (vagy azt már most nem lehet, hogy két kieg. fent van?) Bocs, ha hülye kérdés...

Esetleg ha leszedem az egészet, és az alap telepítésekor magyarosítom a végén, és az Éjszakákat meg az Egyetemet is magyarul rakom fel, akkor majd a mentés visszamásolása nem okoz majd galibát? (magyarul, nem írja felül (nyelvileg) a mentés az újonnan telepített cuccot???)

Vagy szerintetek minden gondom megoldódna az vágy-ikonokkal kapcsolatban, ha feltenném az Évszakokat?
  • CoD23
    hali
    tudja valaki hogy lesz-e még a sims 2 höz kiegészítő , ha lesz akkor mi a következő ??
  • Hassan B
    Jó tudni... :)
  • Flora2
    Az a két kutya azért nem eszik kutyakaját, mert sim-kajához vannak szoktatva. Nézd meg a tanult szokásaik közötti al-menüben (egy ilyen csavart kör alakú kis ikon). Úgyhogy vagy sim-kaja maradékkal etesd őket, vagy kezdd el rászoktatni, hogy kutyakaját egyenek (dicséret - szidás módszerrel).
  • Dexantreal
    Ja és a hóember is, ha van.
  • Dexantreal
    Pingvin az magától jön majd? Ugyanis most végre eljutottam addig, hogy Budnál már tél van.
  • Hassan B
    Hmmm... fura jelenség, először nekem is volt ilyen, aztán valahogy megoldódott. Probáld meg egy másik háznál, vagy ha még nem próbáltad, csak simán indítsd újra a játékot.
  • Katinagyi
    Sziasztok!A Pets,ben a játkban levő két kutyát beköltöztettem egy családhoz,de hiába rakom teli a házat kívül-belül kajástállal(feltöltve kajával),nem esznek a kutyik,pegig már 0-ra lemegy az éhségük,és kiírja a játék,hogy éheztetem őket.Mitől fognak enni?
    Köszi a választ.
    Katinagyi
  • reménytelen
    Köszönöm a segítséget, nem tudtam, hogy lehet ilyet arany medállal, mert nekem még nem volt. Majd igyekszem megszerezni.
  • CoD23
    Felraktam az Évszakok kiegészítőt, és nagyon teccik. Ez az eddigi legeredetibb kieg szerintem
  • Firerock
    Faq...
  • Timejja
    Nem tudja vki az évszakok telepítő kódját?:)
  • Hassan B
    Nem mondod?! XD
  • Coolfire
    Beszélni kell hozzá(arany)és akkor burjánzóvá válik.
  • Katinagyi
    Kedvs ágybanalvó!
    Nagyon szépen köszönöm a segítségedet,már játszom is vele.Mégegyszer köszi
    Katinagyi
  • reménytelen
    Van valakinek valami jó fanevelési tippje? Mert az ambrózia gyümölcsfáim előbb-utóbb állandóan betegesek lesznek. Mindig elkezdenek körülöttük bogarak röpködni, ha lepermetezem, marad beteges, a katicák meg nem nagyon kapkodják el őket...

Hogyan lehet szépen, egészségesen tartani egy ambrózia gyümölcsfát?
  • ágybanalvó
    thx nagyon
  • Shiwo
    mindel egyszerre..
  • reménytelen
    Lehet egyszerre, de a legújabbat kell elindítani.
  • ágybanalvó
    pls valaki válaszoljon
  • Hassan B
    Kell hozzá Daemon Tools. Aztán ezzel a programmal be kell mountolni(megnyitni vele) a bin file-t, és ezután a gép úgyveszi mintha betetted volna a cd-t. Gondolom a többit már tudod...
    CD kulcsot találsz a FAQ-ban, vagy az nfo fájlban, ha társitod pl. wordpad-el.
  • Katinagyi
    Sziasztok:)Egy naiv kérdésem lenne,letöltöttem a házikedvenceket és van egy bin fájlom,egy cue fájlom és egy nfo fájlom.Mit kell csinálnom velük.Eddig olyan rendes voltam,hogy az összes többit ,az alapot és a három kieget megvettem a boltban,mind magyar,de most már nem volt rá pénzem,de nem is tudom mit kezdjek a letöltött fájlokkal.(Ezért kellett mrgvennem a többit is.)Kérem a nagy tudorokat segítsenek,ha tudnak
    Köszönöm szépen
    Katinagyi
  • Gólya #24522
    gondolod, ennyi idő alatt már mindenki tud mindent?
    ahhoz a nap 24 órájában a gép előtt kellene ülni
  • DaVinci Betti
    Ja és mennyi idő alatt lehet kitapasztalni az összes dolgot amit lehet csinálni???
  • DaVinci Betti
    Az évszakokban vannak új hajak,ruhák,sminkek,bútorok?(vagy ilyesmik?)köszi
    Úgy irigyellek titeket!!!!!Nekem csak holnap lesz meg az évszakok,de már alig bírom ki!!!!!!!!!!
  • ágybanalvó
    szevasztok, lehet hogy nagyon hülye lesz a kérdés de ha több kiegészítőt teszek fel akkor csak külön-külön lehet velük játszani vagy minddel egyszerre?
  • Firerock
    le van véve minden(kivéve a felbontás(de ha azt lejjebveszem semmivel selessz jobb:(
    milehetagond??
    mert ez így jácchatatlan
    sima időbe gyorsabban megy az idő mint 3x sebességgel:S
  • Dexantreal
    Oké, majd megnézem és thanks!