Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
][ ВАЗ ][
[/cserf][/fülünyúl]
mellesleg sok ház - ami oda fel lett töltve, nekem kísértetiesen hasonlít itt-ott látott házakhoz<#lookaround>#lookaround>, ami egyáltalán nem baj
elég sok házam van nekem is, ami ilyen letöltött dolgokból alakult saját szájíz szerint
alszanak
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
][ ВАЗ ][
már az university se megy ha csak a sims 2 van fenn meg az egyetem már annál alkalmazás hibát ir ki
][ ВАЗ ][
v.ki léécci irja le pontról pontra mer sztem ott a gebasz
[/cserf][/fülünyúl]
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
talán rage erre jár majd mond valami okosat
addig várj türelemmel
vagy olvasgasd a hivatalos fórumot
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[/cserf][/fülünyúl]
vagy te hogyan telepitetted fel?
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
Sims 2
University
Éjszakák
Vár az üzlet
karácsonyi csomag
Mesés diszletek
Csili vili cuccok
Házi kedvenc
igy raktam fel ez is a sorrend
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
a hiba üzenet pont úgy néz ki mintha cenzúrázná a kislányt! 😄
a kislány meg elég rosznéven veszi hogy takargatja! 😄
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
külön mappába van
van codecpack installálva a gépeden?
ha nincs akkor nem tudom mit csinálhatnál
mondjuk tedd fel az egészet újra 😞
de mindig nézd meg elindul-e
mondjuk elindul-e az alap
ha már az sem, akkor a windowsoddal van a gebasz
de mielõtt vadul újrainstallálnál, várd meg mit mondanak a többiek
mert a kép alapján úgy tûnik, mintha egy könyvtárba raktad volna fel az összeset
ellenben ha jól tudom, már van scriptelõ, mozgató program is, elvileg innentõl olyan plusz mozgások lehetnek, amilyeneket csak akarunk
a sims modderek tábora meg hatalmas
az összes ilyen gondozzuk a lovat, lovagoljunk program lányoknak készül, vagy annak van kikiáltva
láttam én is gördeszkát, de sajnos az csak dísz
pedig a ház elõtt az úttesten simán deszkázhatnának a kölkök, a trükkökrõl nem is beszélve, meg a jó kis börleszedõ esésekrõl
meg kevesebb idióta kérdést 😊
Please Heeeelp!!!!
Üdv.:Gergõ