32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#24676 modtehsims-en van hot tub
próbáld ki -
#24675 Valamelyikre kattints rá és "elköszön mindenkitől", utána szépen hazatakarodnak. :) -
#24674 Hi all
Nem rég keztük el nyomni a Sims2-t párommal, (full magyar cucc a házikedvencig), működik is szépen meg hurrá meg minden, de valaki mondja már meg pls hogy mit lehet csinálni ezzel a sok gyökér környékbelivel???
Mert az elején jöttek, csöngettek, ismerkedtünk... OK.
De most már ott tartunk hogy 4-6 ember folyamatosan mászkál a lakásba fel-alá, és elég nevetséges hogy emberünk alszik, erre bejön a nappaliba az éjszaka közepén két csóka és nekiáll meccset nézni!
Minap kigyulladt a sütő, és a tűzoltó alig tudott bemenni a konyhába, mert HATAN álltak bent és persze mindenki nézett mint a moziban!
Ja és miért esznek a konyha közepé állva, amikor pár lépésre ott a faja kis étkező asztal 6db székkel???
THX -
Gólya #24673 nekem custom-bödönke van, lehet azért nem égett még -
Gólya #24672 melyik lehet a jobb?
-
#24671 Télen:(! Nem is lenne nagy gond ha az NPC-k nem kapnának lángra. Az enyémek hőmérsékletét látom és ha bepirulnak akkor beavatkozom, de a kretén NPC-nek hogyan mondjam meg hogy kifelé a bödönből? Arra gondoltam, hogy van azért installálva pár nem Maxis-made hottub aminek nincs kompatibilitása az Évszakokkal, hátha ezt a lökött hőmérséklet cumit sem képesek átvenni és akkor csak azokat használnám amig valaki bele nem szerkeszt vmi modot, mert lemondani egyszerűen kicsesz lenne az általános szocializálási stratégiámmal! -
Gólya #24670 más ...
a folyamatosan síró babáról - másik fórumon azt mondják, etetni kell állandóan, akkor csendben van
igaz, így célszerű eleve két kiságyat beszerezni, mert egyben úgysem fog elférni
no majd kiderül két-három simnap múlva ... -
Gólya #24669 mármint saját magáról álmodik -
Gólya #24668 ja ... a dilis kismamának mi az óhaja?
szeretné, ha belecsapna a villám (lehet, nem az ürgének kellett volna feleségül venni?) -
#24667 mármint aki álmai alapján önmagába szerelmes? -
Gólya #24666 az enyémek közt van ám egoista is -
Gólya #24665 aha, aztán majd társulhat az IHM-hez énekelni -
#24664 legvégső esetben használjátok a maxmotives parancsot, a sim csak akkor hal meg ha minden értéke lenullázódik, ergo egy kis tűzben jó állapotban nem lehet belehalni, egyszerüen egy jól tartott sim, aki zöldben tengeti napjait, nem tud tűzben meghalni, ha ég az egész szoba, az ágy amiben fekszik, akkor sem -
#24663 aha, na majd kifigyelem
az álmaik is érdekesek
az egyikük sokszor álmodik az egyik haverjáról kis piros szivecskék kiséretében, pedig nem langyi, most feküdt le a 6. nőjével, és mindbe szerelmes is, de eddig meguszta a labukást -
#24662 sivatagos pálya, egyetemváros
3 nyár, 1 tavasz
az egyik srác szinte minden nap használja az éppen aktuális partnerével (milyen jó hogy a simsben nincs sztb) igaz ő ha felforr az agyvize sem tud leégni a napon
a másik srác (ketten laknak egy házikóban) meg elájult egy make-out-tól, aztán bement a házba és elájult ott is, de már ő is hazsnálta a love-tube-ot és semmi nem történt (mondjuk mindig a love-ot használom, mivel az enm kerül pénzbe, aspi pont meg van dögivel)
szal nálam eddig egyzser nem gyulladt még ki
próbáltátok már benne a házban?
tegyek be képeket a házikójukról?
(spec magam is el tudnék lakni egy ilyenbe) -
#24661 az ágy is veszélyes,az leszakad és átdöfi az embert a rugó!:) -
Gólya #24660 legjobb, ha visszatérsz a bevált ősi módszerre - hátha az ággyal nem lesz gond (bár ki tudja?) -
Gólya #24659 kis mázlista
mondjuk még nekem sem gyulladt ki, de most kicsit jobban odafigyelek majd rá - sajnálnám szépen gyarapodó kis családomat -
Gólya #24658 álmodni eddig is álmodtak, most viszont dumálnak - először az ürgénél figyeltem föl rá, most viszont a csajszit is hallottam, hogy dünnyögött
-
Flora2 #24657 Vagy csak mázlid van, vagy nem mindegy, milyen évszak... azon gondolkozom, hogy a kigyulladó hot tubok mintha mind nyári szezonban lettek volna... Sipőcz, neked milyen évszakban gyullad ki a kád?
(Én most emiatt nem merem a kádban csinálni... ;) -
#24656 nemtom, igaz nálam csak ketten szoktak benne lenni általában, de szinte mindig kefélnek, és egyszer nem gyulladt még ki
vagy csak mázlim van -
#24655 mármint álmodnak? -
#24654 ezt angolul ladybug bigyónak hívja vagyis a katicás cucc
ok, akkor meglesz -
#24653 nálam állandóan ül benne valaki, és még nem gyulladt ki egyszer sem
pedig kint van az épületen kivül -
#24652 kell törődni
nem kell uninstallálgatni -
Flora2 #24651 Ja, és az eredmény eddig négy halott... -
atak #24650 sziasztok!Feltelepitettem az évszakokat és mostmár nem magyar a sims?
töltsek le magyaritást? -
Flora2 #24649 Jelentem, nálam is holocaust lett a hot tub-okból (még az aspi pontokért kapható piros rózsás szerelem-pezsgőfürdő is folyton kigyullad, ha öt percnél tovább csevegnek benne!). Miért, óh miért?! Én ezt riportolni fogom angolul a Maxisnak azon a kérdőíven, amin a Seasons bug-okat lehet jelenteni. Gyilkoló szerszámnak ott egy csomó más tárgy (a tehénnövény, a rohangálós olló stb.), miért kellett a jacuzzit is gyilkolósdivá átalakítani? -
Gólya #24648 hűha ........ most, hogy van macsi, s persze nem egyidőben alszik a simekkel, kifigyeltem, hogy dumálnak a simek álmukban (vagy csak én nem vettem észre eddig?) -
#24647 Amire hivatkoztam az nem a lámpák, hanem az épitkezés kertészkedés szekcióban, a szezonhoz tartozó új csoportban van sárga oszlopon piros fejü lom és én nem lámpának látom, animációban apró pici bogarak zsongják körül, olyan mint egy "mezei szokványos szexcsapda" (nem kell feltétlen a nemi érintkezésre gondolni:))), van ilyen az egyszerű mezőgazdasági művelésben (én nyomultam annak idején a "kollektivizmusban" mgtsz-ben is szval láttam már a tényleges szerkezetet:)) roppant szellemes cumó! -
#24646 Hali!
(vaaaaazz!) a Maxis holocaustot csinált a qrva jaccuziból:(((, (francbele) az NPC is túlmelegszik csak nem száll ki abból a rohadék bödönből és felgyújtja magát meg a környezetét. Úgy kivágtam a jaccut hogy netudmeg, a legjobb szocializáló cumót rontották el (4 sim realtime interakcióban!!!), bele sem merek gondolni hogy egy jaccus woohoo szvsz. egy kisebb nukleáris detonátor:((. Jobb kaland meg strat. gamák már tartalmazzák a violent szint beállító kapcsolókat, itt mi a rossebnek nem lehetett berakni??? Ha találtok vmi modot ami visszaadja a "régi jo kis hottub"-ot, túlhevülés meg öngyuladás nélkül feltétlen linkeljétek vagy szóljatok! -
Gólya #24645 24304
a legjobb, mikor matekról dumál -
#24644 Amúgy az emberkém, köszöni szépen, jól van. Szerzett jópár skillpontot (nem simPE-vel), leveleket gereblyézett, aztán -miután jól kiörülte magát a hó miatt- hóembert épített, a szomszédokkal hócsatázott, korcsolyázott, és hóangyalkákat is csinált.
Volt három első randija, és mindhárom nőszemélybe halálosan szerelmes. Most várja, hogy kitavaszodjon, és egy negyedikkel essen halálos szerelembe..
-
#24643 tényleg leszedte... Jó hogy szóltál! (ámbár amilyen óvatosan nyúlok hozzá mostanában, a biztonság kedvéért azért lemásoltam volna azzal a tudattal, hogy úgyse kell majd...) Leszedte a kis szemét valóban. De miért így van ez megcsinálva, azt nem értem...
(Most akkor, ha esetleg megúnom valamelyik kieg-et és másikat szeretnék, vissza se tudom másolni a mentést, mert abban az is benne lesz, amit uninstallálni akarok... nem?) Vagy olyankor nem kell azzal törődni, hogy mi volt fent a mentés készítésekor? -
#24642 majdnem mindegy, csak ne rá a már feltelepítettre.. -
#24641 ja és ha lehet pls vki írja ár le a cheatet ide -
#24640 lehet benne időt állítani mint a sims 1 ben??megvan az összes kieg meg minden -
#24639 Oda, hahova a telepítő felejálnja, vagy ha az alapot nem az alap helyre telepítetted, akkor az mellé... -
matthew king #24638 hy lehet hogy kicsit hülye kérdés de hova kell telepíteni a sims kiegészítőit? -
#24637 vagy nálatok a katicás a bogárcsapda?