32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• rage
    A Gamecopyworld-ön ár van mini image a Seasonshez.
    Letöltöd, kicsomagolod. Daemon Tools-ban mountolod, sdhide-dal elrejted a játék elől, s már indul is

Crack se kell.
  • matthew king
    ok thx
  • Hassan B
    Nekem még nem volt, de biztos jó lehet...
  • Hassan B
    Ment a privi...
  • NicKeE
    ok, de kezdjük ott h azt se tudom mi az :D:D na mindegy
    most mit csináljak? semmit...nincs crackem és akkor az kellene hozzá? de azt honnan szedjek?mert én nem találtam sehol
  • Hassan B
    Akkor is lehet reloaded...
  • NicKeE
    RELOADED??????
    úgy töltöttem torrentről.
  • Hassan B
    Nem RELOADED verzió?
  • Dave0092
    nektek már volt yoan hogy amikor villámlot kigyuladt a fenyőfa?
  • NicKeE
    de ebben nincs olyan.
  • Crazy Mate
    Na megvan minden,már csak olyan kell amivel meg tudom csinálni hogy mit csináljanak vele a simek,az jó amit a simmetrián találtam amivel saját mozdulatokat(animációkat) lehet csinálni a simeknek?
  • Hassan B
    A season cd-n(amit bemountoltál daemon-ba) azon rajtavan, egy Crack nevű mappában.
  • Hassan B
    Pluszba nem lehet hozzácsatolni...
  • Hassan B
    Mondjuk próbáld ki...
  • Crazy Mate
    Milkshape 3d-t találtam,ezzel csak mesht lehet csinálni vagy színezni és berakni a játékba és megadni hogy mit csináljon vele a sims?
  • Scrat
    HELP PLS!
    Lehetséges területet vásárolni ha kicsi a telek???
  • Crazy Mate
    Érdekelne olyan progi amivel saját mesheket tudok készíteni,színezni is tudom őket,és berakni a játékba.Ja és megadni hogy a sim mit tudjon vele csinálni.Én sehol sem találok ilyet.
  • NicKeE
    hm...gondoltam h ez lehet a probléma! :) nincs crackem hozzá se a petshez se a life storieshoz :/:/:/ de az a baj h már megnéztem mindenhol és nem találtam hozzájhuk
  • Hassan B
    Az Odaát szomszédságban van... (az ameiknek ien sivatagos a földje)
  • Shiwo
    crackelted ?
  • NicKeE
    sziasztok! azt szeretném kérdezni h felraktam a seasons-t, de nem indul el! azt írja h "Kérjük, ellenőrizd, hogy a The Sims 2 Évszakok lemez a meghajtóban van e, majd kattints az OK gombra az ujraindításhoz." én már mindent megpróbáltam, de nem jó! kérlek segítsetek ha tudtok!!! előre is köszi...
  • Ádám008
    Nos, az a kérdésm hoy hol van Bella Goth, mert Mortimer emlékei közt megtaláltam hogy elrabolták az ufók, de ha másik családban elrabolták, ott
    nem tünt el a családtagok kapcsolatpaneljéről ... Segítsetek, ha tudtok!
  • Hassan B
    Lehet...
    Tóban...
  • sebtib
    Lehet horgászni az Évszakokban????,
    És ha igen hogyan????
  • Scrat
    THX mindenkinek! Este kipróbáljuk, lesz Simeinknek egy nyugodt estélyük! :-)))
  • Mike
    mondjuk a tininek sok ideje nem volt velük foglalkozni, melózni és tanulni is, szal egy-két dologot nem tanultak meg a kölykök, ehhez képest simán elvégezték az egyetemet is
  • Mike
    ki is lehet lépni
  • Mike
    ugyanmár
    én ebben rutinos vagyok
    voltak nyúlék, akik a kertben laktak, nekik 8 saját gyártású gyerekük van, persze nem egyszerre volt 8 csecsemő

sőt olyan is volt, hogy egy másik családnál hogy 1 tini és 2 tipegő
  • Gólya #24688
    hát én neveltem hármasikreket, de századennyi gond nem volt (azon kívül, hogy állandóan kávén éltek a szülők - bár ez inkább a totyogó időszakban volt, csecsemőként semmi baj nem volt velük; szépen egymás után ébredtek, ettek, stb.)
    de ezek .... külön szobába raktam őket, de szegény anyjuk egyebet se csinált, csak egyiket fel, dajkálás, kiságyba vissza, másikat fel, dajkálás, kiságyba vissza, aztán kezdte elölről .... huh
    szépen kiléptem mentés nélkül, s apuka bizony nem megy dolgozni, ha százszor kirúgják, akkor sem
    mi lesz, ha elérik a totyogó korszakot?
  • Amiga
    Nekem a síró baba jelenség nem jött ki szerencsére, pedig három kiskölyök is született és fel is neveltem őket az évszakok telepítése óta.
  • Gólya #24686
    ááá ... eszelős szívatás!
    gyereket csak úgy vállaljatok, ha legalább két ember van minden csecsemőre
  • Mike
    nem baj
    legalább van aki érti :)
  • Gólya #24684
    már megrémültem, hogy érthetetlen voltam

a baj viszont nem jár egyedül:

• cseri001
    azt akarja mondani, hogy a kismama inkább a villámcsapást választaná, mint a férjét
    bocs, hogy beleszóltam
  • Mike
    azt értem, hogy kismama vágya a villámcsapás
    de ennek mi köze az ürgéhez?
  • Gólya #24681
    tavaszi fáradtság....

pedig hivatkoztam az előző hsz-ra - a kismamám óhaja a villámcsapás - hát akkor most melyik a jobb? a villám vagy az ürge? (én maradnék az utóbbinál)
  • Shiwo
    zárd be az ajtót (ajtóra klikk - bázárás - csak a háztartás tagjai léphetnek be... vagy valami ilyesmi...)
  • Mike
    van üzleted?
    rá tudsz kattintani minden egyes ajtóra, és be tudod állítani ki mehet be és ki nem
    ha sok a vendég az nem baj, kell ismerkedni, haverkodni

képeket a lakásról, meg a étkezőről
  • Mike
    aha, nálam nincs tél
    ha az épületen belül van akkor is kigyullad?
  • Mike
    hogy nmi van? egyiken villámlik másikon telefonon bezsél