32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#24796 Nincs telepítési sorrend, menni fog. Lényeg, hogy mindig az (időrendben) utolsóval indítsd a játékot... -
#24795 Lenne egy kérdésem:
ha felrakom a Sims2-t és mondjuk az Évszakokat meg a Bulis! cuccokat és még párat ami még megjelenik akkor is fog menni? Vagyis van telepítési sorend? -
#24794 Nem, nem tudjuk, mert már válaszoltunk volna az előző üzenetedre...
Egyébként miért akarod te annyira állítani az időt? Az életben sem tudod... :)
Játékot pedig úgy tudsz venni, ho elmész az üzletbe, és ott valamelyik polcra rákattnitva kiválasztod, ho melyiket akarod... -
#24793 Hi!
Nem tudjátok hogy lehet-e a játékban az időt állítani?Ha lehet pls vki írja már le a cheatet.ÉS letöltöltöttem a modthesims2.com-ról ilye ps2es játékokat sokat de hiába rakom be a downlods mappába nem jelenik meg és sehogy se tudok venni.Ha vki segítene azt megköszönném. -
#24792 :))rosszul értelmezed a képet:))) ez egy olyan abrosz ami elsődlegesen randihoz terveztek és direkt van rajta lyuk hogy a hapsi lába elérje a csajosét és akkor lehet mindenféle "morzézást" mivelni és a pasas ortopéd, mintegy cca. 1 méter hosszú ujjai szerinted hol kalandoznak, hát látod a nő milyen boldog:)))! -
#24791 Hali!
Nálam van egy simcsapat akik a boltjukban uniformisként használnak egy eféle cuccot: nadrág-pólóval+zöld kötény+szalmakalap.
Az Évszakok egyébként is igen megnövelte a korábban kissé feleslegesnek számítő öltözőszekrény ázsióját (persze használni nem kötelező itt sem). Én a simjeimet a mindenapos öltözetük megtervezésénél is évszakonként átvariálom (pl. nyáron mini vagy short+rövidujju póló, télen hosszú nadrág+pulóver), kezdek hasonlítani egy öltöztetős babákkal nyomuló kilánykához:)))! Nagyon tetszik pl. hogy az egyes ruhakategóriákhoz "frizurát" (pl. fejfedőt) is hozzá lehet rendelni, így a simek nem csak kabát, hanem sál-sapka is és ugye ezt szépen csinálják oda-vissza az ajtóban, vagy akár egy mindennapra szóló frizura más mint egy alkalmi hajköltemény, vagy mondjuk egy csatokkal feltűzött haj nem praktikus fürdőruhához vagy pizsamához (főleg a simhölgyeknél nagyon mutatós, az urak nagyrészt úgy is kopaszok:)))! -
rage at work #24790 Lesz benne pár jó cucc... pl esküvői dolgok. Leginkább amiatt érdemes feltenni, hogy ha valaki ezt a mesht átírva készít valami baromi jó cuccot, ami neked megtetszik, akkor nem lesz meg hozzá neked az eredeti mesh, ha ezt nem teszed fel. -
#24789 Mire jó? Szerintem tök felesleges cuccok vannak benne.
Inkább állatosat csináltak volna, annak lenne értelme.. De ez?!
A neten ha egy kicsit keresgélsz, ezer hasonló cuccot találsz.. akinek kellett, az már szerzett magának, aki meg nem... hát vegye meg. :) -
#24788 És milrt nem fogod feltenni? Azt megértem, ho nem adsz ki érte pénzt,de attól még szerintem jó... -
#24787 Na, most megnéztem ezt a Celebration Stuff-ot vagy mit.... Kb. ugyanaz a véleményem, mint az eddig megjelent többi ilyen stuff izéről...
Aki ezt megveszi ezt xxxx kemény magyar forintért, az meg is érdemli!!!
Nem tudom, mennyibe fog kerülni, én ingyen se fogom feltenni.
Ez szerintem még soványabb lesz, mint az eddigiek...
-
#24786 Igen, előfordul.
De vedd figyelembe, hogy ez nagyon összetett játék...
Itt, ellentétben a legtöbb játékkal, nem a játék grafikája, a megjelenés számít, hanem a játékmenet (amit ugye minden játékos úgy alakíthat, ahogy ő szeretné...).
Mellesleg kit érdekel, hogy belelóg a lába a terítőbe, amikor a nő arca viszont ilyen kifejező tud lenni?
Kiegyenlítődik, nem? :P -
#24785 Ez a minden tárgynál igy van a Sims2-ben? -
#24784 nem szép dolog kigúnyolni végtaghiányos simeket :))) -
#24783 meg a keze is...
de nekem mindegy, hogy átlóg-e, vagy sem... attól még lehet jó valami, hogy van benne hiba, ez meg olyan kis részletkérdés, hogy szerintem kár vele foglalkozni. -
#24782 Az tény, hogy még béna... meg nem is nagyon érdekli a kertészkedés, ahogy elnéztem...
Kicsapongó életcéllal persze, hogy nem ugrál a földtúrásért...
Külön kertészcuccot eddig még nem láttam..., de ha nincs, hétszentség, hogy hamarosan lesz... (ámbár mintha hivatalos képen láttam volna valami ilyesmit?) -
#24781 Azért ekkora bakit egy hivatalos képen:
(ha valaki nem látná a foszer lába a teritön átlog) -
#24780 aki béna, az csak paradicsomot nevelhet
majd később lesz más is
van külön kertészcucc, amit fel lehet venni? -
#24779 nincs egyetlen egy sem
ezek szegények egyetemre járnak, szal nem sok idejük van még erre is
citrom bezzeg már most kéne :)
nálad egy ideje minden ő Q-nak látszik
vagy nálad nem? -
#24778 Az én szerencsétlenemmel tegnap kezdtem el a kertészkedős mizériát... de csak paradicsomot tud ültetni. Tudja valaki, hogy miért? Vagy lehet valahol vetőmagot venni? Hol? -
Hoz_Hun #24777 Én még egyszer sem permeteztem őket és mindenki burjánzik (bionővény rulez). A beszéd a legjobb, meg arra figyelek, hogy mindig hamar gyomtalanítsak. Már öntözni sem öntözök, mert rájöttem, hogy elég nekik az automata locsoló. De asszem bővíteni fogom az üvegházat mert még egy fa kell mindenből, hogy alama citrom barack is legyen bőven (téli alvás miatt kiesnek.) A fáknak kicsit többet kell beszélni, mint a palántáknak. Én töbnyomásos gazdálkodást csinálok így sokkal kevesebb a melóm velük, azaz elültetek egy területnyit a többit csak betrágyázom, és azokba csak pár nap mulva ültetetk. Mivel kezedetben egy kicsit többet kell foglalkozni velük így elég jól megoszlik, ráadásul a betakaritás is folyamatosabb.
U.i.: beléptem a kertészklubba. Egy teljes délutánt ott kurkásztak. De végül majd hanyatt estek az elégedettségtől és agyba főbe dicsértek, meg kíváló minősítést kaptam, meg egy kívánság kutat, meg ezernégyszáz valamennyi simoleont. -
Coolfire #24776 Már rég nem játszottam vele,itt az ideje.. -
Coolfire #24775 KertészetbQl hogy állsz(pedál-medál)?Mert aranynál már ki lehet a "rontást" mindbQl beszélni..:)Igaz,permetezni,gondozni és öntözgetni is kell Qket.És akkor burjánzó lesz.Ezért írtam már régebben is,hogy a kertészkedés megviseli a simeket. -
#24774 A pénzből vegyél mindenfélét, és azt tedd az inventorydba. Én is így küldtem az egyik gyereket egyetemre: még otthon vettem néhány plazmatévét, azt bepakoltam a leltárába, majd a koleszban kirakosgattam, és ezeket (veszteség nélkül!) eladva máris tízezer simoleonnal volt vastagabb. :) -
Herti1 #24773 Csá ! Megkaptam a sims 2 egyetemet de az éjszakákat vártam volna...melyik szerintetek a jobb ? egyetembe mi a legjobb amit lehet csinálni ?? A SEASON KUVA JÓ ! Má nyomom ! NAH CSÁÁÁ -
#24772 Serial -
#24771 nálam már minden helyiségben van automata tűzoltóberendezés, a jacuzzi mellé letettemm egy locsolódroidot, remélve azt, hogy majd az eloltja. de még nem gyulladt ki senki a multkori óta )amit nem mentettem el)
könnyü mondani a citromot, csakhogy nekem nincs citromom, venni meg nem lehet -
feri0325 #24770 hello!hol találok a sims2 season-ra szériaszámot? -
Coolfire #24769 khmm...alzheimer-kór akart az amnézia lenni,csak 3x16 óra megviselt.. -
Hoz_Hun #24768 Nekem tegnap két telem úgy telt el, hogy nem esett hó. Vagyis csak pár pillanatig és egy kicsit sem lett fehér semmi. Szerencsére az aspi tárgyak között megtaláltam ezt az időjárás mahináló gépet. Rögtön benyomtam a hóesést (tavasszal). Na lett ott hó egyböl méteres. Lett hóember, hóangyalka meg minden :)), jött a pingvin is. Az a jó hogy addig esik a hó, amig a gépben ki nem kapcsolom. Utánna rögtön benyomtam a a tavasi esőt. Egész nap esett mire elolvadt a hó. Hehehe
Ja de a poén az volt hogy a havat egy olyan simmel akartam először akinek nem volt arany vagy a fölött a mutatója. Esett a tűzeső, minden kigyuladt :)). -
Coolfire #24767 Ki kell a jacuzzi mellé rakni citromos hqsítQket.Nekem már azt sem tudom mennyi halottam,van,de legalább mindig új arcokkal találkozok(lsd amnézia)..:)Nálam is rohangálnak állandóan a poroltókkal.Elég lenne egy sima leégés is,nen kéne a spontán öngyulladás..:) -
Coolfire #24766 Az jó lenne,mert itt porosodnak szerencsétlenek.. -
Coolfire #24765 Inkább a állatoknak lenne.. -
Gólya #24764 az újság pontosabb jelzést ad -
Gólya #24763 nem kellene elköltöznöd más faluba? -
#24762 Tegnap kipróbáltam, hogy mi történik, ha egy kis korizás és angyalkázás után (és szakadó hóesésben) beküldöm a simet a medencébe úszkálni. Azt hittem, hogy majd megfagy, vagy legalább kék lesz, vagy ilyesmi... Hát nem. Semmi. Vártam egy kicsit, megkerültettem vele a házat (még mindig fürdőgatyában, és csak úgy be a házba... És semmi baja nem lett... Még csak ki se hűlt rendesen...
Ezt én nem értem. A múltkor még csak nem is úszott a jéghideg vízben, és akkor meg már krehálva ment be a házba... -
#24761 azt írják a mea oldalán, hogy bent minden ok a hőmérséklettel, de nem igaz
az ágyban majd megsülnek, ha csak ülnek, dettó -
#24760 meghallgattam a tv-t, iszonyat meleg van
légkondi nincs? -
#24759 :DDDDDDDDDD -
#24758 kezdek megőrülni
eddig a zuhányzás hűtötte a simeket, most ha kicsit melegük van, zuhanyozástól fel megy maxra
ihatnak bármennyit, medence se sokat segít
mondjuk az napi használati ruha helyett a fürdőruha segít -
#24757 Szegény hóember elkezdett olvadni... :)