Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
http://uploader.xdl.hu/upload/2007-01-14-screenshot_13.jpg
Nem kicsit fázik a gyerek..:)
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
[/cserf][/fülünyúl]
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ha már mentettél marad a költözés
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Pl. nálam olvasgatott a kanapén mindkettõ, egyszercsak kigyulladt a karácsonyfa. A nõ megfagyott a könyv visszarakásánál, ott áll kezében kinyújtott könyvvel és semmit nem csinál. A pasi még felhívta a tûzoltókat, és óbégatott egy kicsit a tûznek, majd az oltás után a higiénia hiánya miatt megemelte karját és zöld füst csapott ki a hónaljából. Nos ezután a pasas karja így maradt, megmerevedett, idõnként zöld felleget eregetve, de vele bármit tudok csinálni, már zuhanyzáson is túl van.
Ilyenkor reinstall, format c, vagy mi a teendõ?
[/cserf][/fülünyúl]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ez nem igaz. Nekem legalább ötszintes a Downloads könyvtáram. Tökéletesen mûködik minden akármelyik alkönyvtárba is tettem.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
köszi szépen! szép napot! :)
Úristen hód, fújd már ki!!!
aztán szerencsére a maxmotives segített
mire visszaértem, nagy meglepetéssel szemléltem a szemem elé táruló igencsak izgalmas látványt: mindketten kinyírták magukat! (házaspár)
Az egyik megrázatta magát árammal (mondjuk én küldtem megjavítani a hifit,még mielõtt magukra hagytam õket), a másik meg éhenpusztult, mert kongott az ürességtõl a hûtõ... hoppá! :)
jöhetett a visszatöltés, még jó, hogy automatikusan nem ment a játék... :D
Neighorboods - N001, N002, N003 alapból, de ha van még térképed, akkor lehet ez 4, stb, ebõl azt amelyikkel játszol, illetve azt az egy file-t amit ebben a könyvtárban találsz
Savedsims - ide menti a Bodyshop a kész dolgait
Projects - Bodyshop projektek
mit is kell biztonsági mentéskor átmásolni máshová?
Downloads mappa, meg a Neighorbood? és még mit is?
ezzel kapcsolatban még egy kérdésem lenne...
a Sims2Pack-ok hova a fenébe mentõdnek??? mert hogy a Downloads mappába nem, az biztos, mert újratelepítéskor nekem az, amit Sims2Packos volt, nem igazán volt benne a játékban... (úgyhogy volt néhány sim, aki egy ideig kopasz fejjel szaladgált ennek eredményeként:)
szóval hogy lehet ezt elkerülni???
Help! :)
pl. a csajról, akirõl meséltem pár hsz-szel korábban, még az elején ki akartam nyírni mindenféle változatos módon, nulla tudással fõzött, mindent megszerelt, és még sorolhatnám, az istenért nem halt meg
nálam egyszerüen nem hal meg senki
(a kettõ kivételével, akiket még az alapjáték idején a medencébe fojottam, hogy megél-e a tini 2 csecsemõvel egyedül)
volt egy, aki az ollóval szaladgálás miatt meghalt, de azt is visszakönyörögte a fia a haláltól
meg örökké büdös
mi a szar magyarul a stepfather, nem jut eszembe
a fõvámpírral több baj is volt:
- mániákusan takarított
- ha magára hagytam meg akarta harapni a csaj kölkét, aki ugyan már egyszer volt vámpir, de nem tetszett neki különösebben a vámpír lét, ezért itattam vele vámpírizmus elleni a szérumot, a börszinét pedig a simPE sim surgery-vel hoztam vissza, szal nem akartam, hogy a stepfather megharapja újra, ezért kajálás közben egymásra loccsantottak a piát, egybõl utálták egymást, lehetett is verekedni, amiben a srác gyõzõtt, szal megvolt a kellõ gyûlölet, és így a srác mindig elhajtotta a vámpírt
- npc fõvámpír meddõ, nem lehet vele szaporodni, szal anyuka ezek után áthívta 2. sz. barátot és azzal smacizott a kertben, mire vámpírunk ezt kiszurta, így anyuka kidobta egy pillanat alatt
érdekes hogy a kölök most meg emiatt az anyjára haraxik, holott gyûlölte vámpíraput
ezek után a kölköt elzavartam az egyetemre, és lenyugodtak a kedélyek
az üdvözlés után tudok velük játszani, sõt némelyiket nevelni is tudtam
kóbor állatot is meg lehet szidni, meg dicsérni
a zuhannyal letudható a wc is, ez reggel elõnyös
egy fát is letöltöttem, miután kiszedték az alapban benne lévõ bokorba vizelést
azt anno Wazowski apuka csinálta, mielött beszállt volna a limóba munkába menet
ha a máásik is benne van, elvonulnak a házba
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!