32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#24876 van egy fő alapom
ahhoz nem tudom passzintani azt ami a domboldalon lenne
ellenben kicsivel odébb véletlenül pont összejött -
Coolfire #24875 A beragadást,és az elfelejtést sosem tudják szvsz. tökéletesen javítíni,mert ez változó,nem fix progihiba.:( -
#24874 Mike, légyszi szúrj be egy képet róla. Egyrészt, mert kíváncsi vagyok hogy néz ki, másrészt meg a hegyoldalba építkezés trükkös dolog. Lehet, hogy olyannal próbálkozol, amit úgy nem is lehet megcsinálni.
Magasságkiírót még sose láttam. De két dolgot tudok ajánlani:
- boolprop constrainfloorelevation false: lerakod az oszlopot a hegyoldalba, és a terrain toolsok között a területszintezővel rácspontonként beállítod a szükséges magasságot. Oszloppal együtt is hagyja állítani.
- lehetetlennel próbálkozol, ha a háznak nincs alapja. Csinálj alapot. -
#24873 Nekem beragadt a telkemre a pingvin. Persze semmit sem lehet vele kezdeni... Ő egyfolytában csak megy, viszont egyhelyben, a telek szélén.
Szerencsére nincs útban.
De amilyen szerencsém lesz, ezt nem fogja javítani a peccs... -
Coolfire #24872 Nagyon jó lenne,csak rettenetesen bogárkás...már várom az alant említett peccset. -
Pirlipát #24871 És válasz a 24850-re Mikenak. Nagyon köszönöm a segítséget, hál az égnek véletlenül rájöttem, hogy mi a baj. És szólok is, ha valakinek megvan at MTS2-ről Targa átszinezett tavai, ami egyyébként gyönyörű, (nekem türkisz szinüek voltak) hát annak sajna törölnie kell. Szerencsém volt, mert megláttam, hogy télen befagy a tó. És akkor esett le, hogy nekem hiába vannak letiltva a saját tárgyak, a tavam türkisz, hátha ez lesz. És ez lett!!!! Annyira örülök, hogy nem kell mazsoláznom a letöltésekbe, hogy elsemmondhatom! Szóval vigyázz Targa tó veszély!!!
Csak egy megjegyzés: szerintem ez a legjobb kiegészítő... az üzlet sem volt rossz.:-) -
#24870 Tedd fel újra a CEP-et. -
#24869 Ilyenkor menj át egy másik helyszínre. Például a városba.Ekkor magától ment a program. Utána már kiléphetsz a játékból. -
#24868 A Kertész Klubtól lehet ajándékba kapni a kívánság kutat, amennyiben szépnek találják a kertedet.Kívánság kúttal meg kívánhatsz pénzt, barátokat, szerelmet... -
#24867 nincs valami program arra, hogy kiirja adott pont magasságát?
volna egy épületem egy hegyoldalban, ée egyszerüen nem tudom oldalról osdzlopokkal megtámasztani, mert nem akar az istennek sem passzolni -
matti12 #24866 senki????? -
DaVinci Betti #24865 Az évszakokban mire jó ha valaki a Kertész Klub-hoz tartozik?Egyáltalán jó vmire? -
matti12 #24864 hali.
pénztárgépet lehet venni(üzlet fel van rakva)vhol? ha lehet akkor hol???
mire jó amugy???meik ár a normál amit meg is vennének??? -
Dave0092 #24863 h
tén tiszta ideg vagyok!
jácotam 2 orát vele, és amikro lpénék ki, szürke a kilépés mentés gomb, :S mi lehet az oka:? -
Hay #24862 Azzal kezdtem, de abból bizony nem derül ki! -
#24861 Leggyakrabban Előforduló Kérdések -
Gólya #24860 de miért kiabálsz?
attól még nem biztos, hogy találsz megoldást -
matti12 #24859 NINCS LETÖLTVE SEMMI
NEVETSÉGESEN OLCSÓN MEG NEM AKAROM ÁRULNI
-
Hay #24858 Hi!
Sims 2 és az Egyetem magyarul fennt van és műxik, tenném fel az Üzleteset is magyarul. Kapott korongon nincs crack vagy miniimage, s eddig a neten sem találtam. Hogy tudom elindítani majd (ha feltelepítettem)? -
Gólya #24857 párom szokta csinálni, ő ért hozzá, nem én, nekünk így bevált -
Flora2 #24856 Nem minden földrészen és országban van ez a négy évszak, és az Évszakok készítőit dicséri, hogy gondoltak erre. Ha az új szomszédságban (Virágvége - Riverblossom Hills) hosszú (dupla) a tél, és nincs nyár, nyilván olyan éghajlaton van a város (Kanada? Alaszka?). Ez teljesen jó így szerintem. Pl. ha alkotok egy afrikai-pálmafás-mediterrán custom szomszédságot, akkor én nem teszek bele telet, csak pl. tavasz-nyár-nyár-ősz. Csak a fantáziád szabhat határt. -
Coolfire #24855 #24849,#24853 jajj.......:)) -
Dave0092 #24854 amikor bemész egy adott városba pl.: Virágvége, akkor felül van egy oyan gomb ami iyen virág stb..
arra kattints rá, és ott beleeht álitani az évszakokat, csak anyit kel csinálnod hogy az elsőt beálitod tavaszra, másodikat nyár ra harmadikat őszre negyediket téler és nolám ott a 4 évszak -
#24853 [IMG][/IMG]
ezzel a képpel csak az a gond hogy 3 évszak van
én így tanultam az oviban hogy :tél, tavasz, nyár, ősz,
ezen meg : tél, tavasz, ősz, tél és a játék is így viselkedik -
#24852 Ja, de azt mér vinné lejjebb? Há az a legjobb... -
#24851 ne teljesítsd a vágyait egy ideig és akkor le fog menni aranyba
a fehér a platina mód -
#24850 nem kell törölni
tedd disabled-re
akkor is villog a hó? -
#24849 hát ez rohadt jó de nekem maxon van az aspiration level de csak ezüst színű viszont ha zöldbe vagyok akkor zöld ha pirosa akkor piros de ARANY SEHOGYSE AKAR LENNI!!!!Hogy tudnék arany lenni???? -
Pirlipát #24848 Hát sajna a driver nem jött be. Pedig jobb lett volna!!! Mégis valami letöltött tárgy lesz a gond, mert megosztottuk a gépet, és másik felhasználonál tökéletes a hó. Nekem meg idegesítő villogo nagy kékség. Esetleg még valami ötlet, mielött törölnöm kéne a szuper letöltéseimet???!!!! -
akos1818 #24847 Hello! A Sims 2 Házi kedvencek inditásakor azt írja ki, hogy directx 9.0c kompatibilis kártya felismerése sikertelen. Eddig rendesen futott csak mióta XP SP2-t használok azóta van ez. Mit tehetnék, hogy ne irjon ki hiba üzenetet? Legújabb videókártya driver, és directx van fent. Valaki segítsen! -
Dexantreal #24846 Történt valami mostanában? Érdekes dolog, valami Sims 2 hírecske, esetleg patch az Évszakokhoz. -
#24845 24835
olvasni is kéne tudni
ha semmit nem vesznek meg, akkor egy letöltött tárgy okozhatja a bajt
-
#24844 piros-zöld-arany-platina
ezek a fokozatok -
matti12 #24843 bocs mégegy.mikor melyik kiegészitöben és hogyan tudok horgászni??? -
matti12 #24842 nem vesznek
-
Pirlipát #24841 Nagyon köszi, tök jól leírtad. Akkor lehet, hogy driver hiba lesz, talán frissitenem kéne. -
#24840 meg én nem úgy értettem a játékot azt tom hogy lehet venni de amit letöltöttem modthesims2 ről package fájlok és hiába megyek be városba nemtok venni. -
#24839 arany módba hogy lehet kerülni me nekem maxon van az aspiration level és szak szar ezüst vagyok arany nemtom lenni. -
#24838 kérdezni szabad, csak ne kiabálj :) -
#24837 mást megvesznek, vagy semmit sem vesznek meg?