Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kijöhetne má :P

Picsába,most keltem még zombi vagyok...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Jelent pár új kép a hivatalos oldalon.Ez a legjobb szerintem:
http://uploader.xdl.hu/upload/2007-01-14-screenshot_13.jpg
Nem kicsit fázik a gyerek..:)

Kata
Az egész falat ha kitörlöd?

[/cserf][/fülünyúl]

Holdpro
azzal sem <#zavart2>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Kata
moveobjects paranccsal sem?

[/cserf][/fülünyúl]

Holdpro
Mitõl van az ha beragad az ajtó ? Kinyilik és ugy marad napokig , nem tudom becsukni sehogy és törölni sem :( megoldás ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Kata
Megorvosoltam a helyzetet. Moveobjects paranccsal a nõcimet odébb tettem, ezután már elindult, de az õ egyik keze is úgy maradt. Ezután elmentek dolgozni, és mire hazajöttek, megszûnt a bug.

[/cserf][/fülünyúl]

Ha túl sok interakciót jelölök ki nekik,akkor párat totál kihagynak.De mindig mást,ez az érdekes..tehát még bugos a drága mindig.Grafikai hiba is volt-a koliban az egyik sim félig az ajtóban volt-de beragadni még egy sem ragadt be.

Shiwo
barátnõmnél a szerelmes jakuzziba ragadtak bele puszi közbe..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike at home
elég kilépni, DE mentés nélkül
ha már mentettél marad a költözés

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kata
Fordult már elõ nektek, hogy a simek belefagytak valami cselekvésbe?
Pl. nálam olvasgatott a kanapén mindkettõ, egyszercsak kigyulladt a karácsonyfa. A nõ megfagyott a könyv visszarakásánál, ott áll kezében kinyújtott könyvvel és semmit nem csinál. A pasi még felhívta a tûzoltókat, és óbégatott egy kicsit a tûznek, majd az oltás után a higiénia hiánya miatt megemelte karját és zöld füst csapott ki a hónaljából. Nos ezután a pasas karja így maradt, megmerevedett, idõnként zöld felleget eregetve, de vele bármit tudok csinálni, már zuhanyzáson is túl van.
Ilyenkor reinstall, format c, vagy mi a teendõ?

[/cserf][/fülünyúl]

Mike at home
jó neked, nekem úgy nem ment

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kodlovag
Pl a .sims2pack formában letöltött házakat ezektõl külön mappába teszi. Fejbõl nem vágom, hogy hova. És a .sims2pack simekkel ugyanez van. Bár nálam ilyen simek a Downloadsba vannak kicsomagolva, tehát pl a hozzá tartozó haj a Downloadsban van...

Kodlovag
"Downloads - ezekbe nyithatsz subfoldereket is (alkönyvtárakat), de csak 1 szintet"

Ez nem igaz. Nekem legalább ötszintes a Downloads könyvtáram. Tökéletesen mûködik minden akármelyik alkönyvtárba is tettem.

Mike
adoptáljon magának egy kölyköt

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Shiwo
nahjó, de ha 1edül van akkor ki könyörgi vissza ? a kutya meg a macska ?

Mike
egyszer kipróbáltam, hogy lehet valakit éhenhalasztani, hát nem egy nap kell hozzá, hanem legalább 3-4, szal attól senkinek nem szabadna éhen halnia, mert óbégat, hogy éhes

cseri001
most mennem kell sajnos, de holnap leírom újra a problémát...
köszi szépen! szép napot! :)

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001
igen, az szörnyen bosszantó, mikor mondjuk pont azért nem eszik, hogy nyivákoljon, közben meg a nyivákolás miatt pusztul éhen. <#zavart2>

Mike
nem igazán értem mi a problémád

Mike
én ezzel nagyobbat szívtam, pontosan én is azt hittem hogy pause-ra tettem, holott nem, csak nekem egy köztelekn lévõ boltban volt ugyanez, mindenhol kv-scsészék, mindeki hullafáradt, és mivel ketten voltak, haza sem tudtak menni, mert mire az egyik beszállt a kocsiba, a másik kiszállt, hogy nyavalyoghasson, hogy álmos
aztán szerencsére a maxmotives segített

cseri001
köszi, felírom
sims2pack-os dologra valami ötleted?

cseri001
lemaradt: azóta úgy állok fel a géptõl, hogy na, leállítom, mert kinyírják egymást... :)))

Mike
a haláltól megmenekülés azt jelenti, hogy visszaköynörgi valaki a kaszástól, vagy feltámasztatja a speckó telefonnal

cseri001
halálozásról annyit, hogy nálam már olyan is elõfordult, hogy véletlenül úgyhagytam a gépet, nem nyomtam pause-t, közben elmentem zuhanyozni, meg enni stb.
mire visszaértem, nagy meglepetéssel szemléltem a szemem elé táruló igencsak izgalmas látványt: mindketten kinyírták magukat! (házaspár)
Az egyik megrázatta magát árammal (mondjuk én küldtem megjavítani a hifit,még mielõtt magukra hagytam õket), a másik meg éhenpusztult, mert kongott az ürességtõl a hûtõ... hoppá! :)
jöhetett a visszatöltés, még jó, hogy automatikusan nem ment a játék... :D

Mike
Downloads - ezekbe nyithatsz subfoldereket is (alkönyvtárakat), de csak 1 szintet

Neighorboods - N001, N002, N003 alapból, de ha van még térképed, akkor lehet ez 4, stb, ebõl azt amelyikkel játszol, illetve azt az egy file-t amit ebben a könyvtárban találsz

Savedsims - ide menti a Bodyshop a kész dolgait

Projects - Bodyshop projektek

Shiwo
nekem meg a simem vágya volt, hogy megmeneküljön a haláltól...1szer aztán jól meg is csapta az áram, mikor aktív volt ez a vágya..valamiért mégsem teljesült, viszont vagy 2 skillpontot is buktam (volna, ha nem töltöttem volna vissza inkább :)

cseri001
ahoj
mit is kell biztonsági mentéskor átmásolni máshová?
Downloads mappa, meg a Neighorbood? és még mit is?
ezzel kapcsolatban még egy kérdésem lenne...
a Sims2Pack-ok hova a fenébe mentõdnek??? mert hogy a Downloads mappába nem, az biztos, mert újratelepítéskor nekem az, amit Sims2Packos volt, nem igazán volt benne a játékban... (úgyhogy volt néhány sim, aki egy ideig kopasz fejjel szaladgált ennek eredményeként:)
szóval hogy lehet ezt elkerülni???
Help! :)

Mike
érdekes nálatok ez a halálozás

pl. a csajról, akirõl meséltem pár hsz-szel korábban, még az elején ki akartam nyírni mindenféle változatos módon, nulla tudással fõzött, mindent megszerelt, és még sorolhatnám, az istenért nem halt meg
nálam egyszerüen nem hal meg senki
(a kettõ kivételével, akiket még az alapjáték idején a medencébe fojottam, hogy megél-e a tini 2 csecsemõvel egyedül)
volt egy, aki az ollóval szaladgálás miatt meghalt, de azt is visszakönyörögte a fia a haláltól

Holdpro
Elkezdtem simezni minden jól ment, jött egy lány házasság lett belõle, hozoztt magával egy másik lányt gondolom a lányát.. fogadtunk örökbe gyereket, de õ is terhes volt mikoris fõzés közben összeesett és meghalt :(

Amiga
Ez jó. :)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Mike
mázlista, az enyém a postaládát tiszteli meg, ott meg be se issza a föld
meg örökké büdös

Shiwo
hát én egy tök sima fát tettem be a ház mellé, a kutyám 1-2szer lecsesztem a házban pisilésért, azóta kijár a fa mellé..

Shiwo
mostohaapa

Mike
off

mi a szar magyarul a stepfather, nem jut eszembe

Mike
összejött a sim csajom a játékban szereplõ fõvámpír npc-vel, szépen össze is házasodtak, fõvámpir oda is költözött
a fõvámpírral több baj is volt:
- mániákusan takarított
- ha magára hagytam meg akarta harapni a csaj kölkét, aki ugyan már egyszer volt vámpir, de nem tetszett neki különösebben a vámpír lét, ezért itattam vele vámpírizmus elleni a szérumot, a börszinét pedig a simPE sim surgery-vel hoztam vissza, szal nem akartam, hogy a stepfather megharapja újra, ezért kajálás közben egymásra loccsantottak a piát, egybõl utálták egymást, lehetett is verekedni, amiben a srác gyõzõtt, szal megvolt a kellõ gyûlölet, és így a srác mindig elhajtotta a vámpírt
- npc fõvámpír meddõ, nem lehet vele szaporodni, szal anyuka ezek után áthívta 2. sz. barátot és azzal smacizott a kertben, mire vámpírunk ezt kiszurta, így anyuka kidobta egy pillanat alatt
érdekes hogy a kölök most meg emiatt az anyjára haraxik, holott gyûlölte vámpíraput
ezek után a kölköt elzavartam az egyetemre, és lenyugodtak a kedélyek

Mike
ja
szoktam mindet üdözölni

nincs kertészed? õ helyrehozza ezeket a lyukakat

milyen fa? a kutya is használhatja?

hát nem tudom - akkor felém igen barátságos jószágok járnak
az üdvözlés után tudok velük játszani, sõt némelyiket nevelni is tudtam

Ja,csak ahhoz valamennyi kapcsolatpont szükséges.Idegenként elzavarni,üdvözölni tudod csak.

Mondjuk ebben a zuhany+rötyi kombóban van valami..:))Kiszedték a bokorba pislantást belõle?

Mike
nekem még egy lukat nem ástak
kóbor állatot is meg lehet szidni, meg dicsérni

Aham...szóval csak reszelni mennek be?Akkor én várhattam arra,hogy bemenjenek egy partyra.:)Kösz,kipróbálom.

Mike
az én simjeim bizony a zuhanyba pisilnek, és ez jó
a zuhannyal letudható a wc is, ez reggel elõnyös
egy fát is letöltöttem, miután kiszedték az alapban benne lévõ bokorba vizelést
azt anno Wazowski apuka csinálta, mielött beszállt volna a limóba munkába menet

Mike
megmondod az egyik kutyának, hogy izéljen a másikkal
ha a máásik is benne van, elvonulnak a házba

Mike
csak akkor már laknak benne, de egyébként igazad van

Én el szoktam õket kergetni,utána betemetem a gödröt.Egyebet nem tudok.

TopGun
Koszi es a kobor kutyakkal mi a helyzet? mert tobbnyire inkabb ok a turkamesterek :(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!