32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#31448 te semmit sem kapsz :) -
#31447 renben
azt a házat kérem, amiben most játszom -
Flora2 #31446 Hát pénzverdém nekem sincs... csak olyan szerencsés vagyok, hogy van állásom, és a fizetésemből meg tudom venni... nyilván nem egyszerre, hiszen félévenként jön egy kieg... most ezért szégyellnem kéne magamat?
-- ez kicsit off volt, elnézést kérek --
Az sem biztos, hogy a patch segítene, a játék tele van ilyen érthetetlen "nem működik" bugokkal... de szerintem azért aki csak tud, patchcseljen. -
#31445 tudom, csak úgy írtam. -
#31444 Arra várhatsz jó sokat, nagyon kicsi az esélye annak. -
#31443 ha nyerek a lottón, mindenkinek megveszem az összes cuccot eredetibe :D. -
kuzsee #31442 van üzletvezetőm.
Semmi cucc nincs hozzá letöltve, a downloads mappa üres.
patch nincs telepítve, nem tudom bezavarna e ha telepíteném, mert a játék nem eredeti. (sajnos nincs pénzverdém h meg tudnám fizetni ezt a rengeteg kiegészítőt :D)
-
#31441 Na sikerült végre felrakni az alapot, és tök jó, a kiegészítőt majd később rakom fel, csak annyi volt hogy rosszúl crackeltem benne. -
#31440 Most szereztem meg a játékot, de nem lehet elindítani mert az alapjátéknál valami hibaüzenettel leáll, a kiegészítőnek az évszakokban meg a dvd-t kéri amikor benne van, mi a baja akkor? -
Desmodronic #31439 Köszönöm a segítséget!Sikerült!Köszi,Köszi -
Flora2 #31438 Csak a biztonság kedvéért kérdezem, hogy ugye, van kinevezett üzletvezetőd (mert nem említetted)?
Ha van, akkor ha jól emlékszem, egy napi egyszeri üzletbe telefonálás során meg kéne mondania, hogy mennyit keresett aznap. Valamint azt is meg kell tenni, hogy cirka ötnaponként be kell menni a boltba, és a tulajnak végig kell csinálnia egy napot ott, mert kb. 5 nap átlagában kalkulálja a profitot a játék.
Ha boltvezetőd is van, be is mész időnként egy napot végigcsinálni - haszonnal!, és mégsem keres pénzt a boltvezető, akkor ott valami bug vagy letöltött hack is bezavarhat. Az első kérdés ilyenkor, hogy fent van-e a hivatalos javítópatch a játékon (minden kieghez kiadtak legalább egyet). A második kérdés pedig rutinszerűen az, hogy van-e valamilyen hack-ed (pl. telefonálással kapcsolatos hack)? A hiba akkor is fennáll-e, ha a játékból kiveszed a Downloads mappádat, és úgy próbálod felhívni a boltvezetőt? -
#31437 winrar-ral -
#31436 Tömörítve van.
Tömörítsd ki őket és utána telepítsd. -
Desmodronic #31435 Helló!Bocsássatok meg hogy ilyen hülyeségekkel zaklatlak titeket, de több barátom is modnta hogy tök jó játék a sims2!Erre mondom, hát jó akkor én is leszedem!Felmentem ncore-ra-találtam egy olyat aholbennevan az összes kiegészítő,cuccok meg minden!Örültem is neki hogy végre meglesz miden de jó!1-óráig töltöte is les szegény gép!Reggel ideülök a géphez erre látom hogy az alajáték mappába olyan file-k vannak hogy:thesims2 r01,r02,r03!És erre sehogy nemtudok rájönni, hoyg hogyan kell telepíteni!Léccives segítsetek nekem!!Előre is köszönök mindent -
kuzsee #31434 Üdv mindenkinek!
Egy visszatérő problémám lenne a Vár az üzlettel kapcsolatban, nem tudom volt e már másnak is ezzel gondja. Szval a gondom a következő. Van több üzletem is, haszonnal működik...ha ott vagyok, azonban ha hazajövök vége a dalnak. Otthonról egyszerűen nem tudok velük pénzt keresni. Mikor viszont nyaralni volt a simem akkor jött a kis üzenet h x összegű bevételem volt az üzletben.
Nem értem mi lehet a probléma. Mikor itthonról hívom akkor azonban kiírja h minden rendben, köszi h hívtam...de pénzről szó sem esik :(
ha meg megint hívom akkor meg nyilván kiírja hogy minek hívom megint...szóval nem értem mi lehet a gond, ha tudtok légyszi segítsetek mert marhára zavar. -
#31433 nem, mindegyik kieget külön könyvtérba, ahogy fel is ajánlja, persze a főkönyvtár lehet egy, a sorrend mindegy, lényeg hogy az utolsóval indítsd
vista - valszeg megy rajta
tedd fel az összes kieget ha jó a géped -
#31432 Hali!
A kereső sajnos bedöglött, legalábbis nekem nemjo!
2 kérdésem lenne,:
-hogy kell feltenni a simseket, 1 könyvtárba, vagy az mind1, ill van sorrend is?
-megy vistán a játék?
Olyan problémám van, hogy a sims2 alap megy, felrakom a kieg-eket, elindul, és mikor bejönne a töltöképernyö akkor kidob egy piros X-es ablakot, de semmi szöveg nincs rajta!! Rosszul tettem volna fel, vagy rosszul crack, vagy mi a baj?
(probáltam külön könyvtárba, egybe semmi... Sims2 jovolt egyedül, Univ, meg a többivel már nem...
Valaki tud segiteni? Köszönöm -
#31431 Harry Potter :D. -
#31430 vagy ha nem ez az oka, akkor a CSBIN-ből inditsd a packageinstallert -
Dominic901 #31429 Hogy lehet mágiát tanulni? -
Dominic901 #31428 Bocsi a barkácsolás helyett bütykölést akartam írniXD -
perko #31427 Köszi.
Valószínüleg az van amit mondasz, mert csak az alapjáték van fenn.
-
Dominic901 #31426 Hali
a barkácsolás jó vlamire vagy csak a hobbi szintet viszi feljebb? -
phoenix1 #31425 Valamelyik kiegészítő hiányzik. Nézzed meg az oldalon, hogy mit írnak, milyen kiegészítővel lett létrehozva a sim. -
perko #31424 Pár új simet akartam feltelepíteni és ezt az üzenetet kaptam:
Meg tudná-e mondani valaki, mit hiányol a telepítő?
Nem mindegyiknél, van amit rendben felrakott. -
#31423 okés, így már világos. -
Gólya #31422 ez apartman:) -
#31421 :D... de most hogy vannak szomszédok? Eddig úgy voltak, hogy csak a házuk látszódott és rájuk kattintva játszhattál, de nem láttad mit csinálnak. Az új kiegek ezt is megoldották, vagy ez egyetem és ilyen több szobás? :D
#31420: nekem anno szépen kitakarított mindent :PP. -
Gólya #31420 még valami:
apartmanban játszók - a bejárónőtök takarít rendesen?
mert az enyém megigazítja az ágyat, esetleg kiüríti a szemetest és közli, minden rendben - az kicsit sem zavarja, hogy bűzlik a fürdőszoba
vagy csak az enyém ilyen lusta?
jut eszembe: a kismamáknak még mindig nincs téli ruhájuk? vagy csak kézbe kéne venni a szememet, hátha...? -
Gólya #31419 ja és utána a falszomszédom bömbölteti a zajládáját, míg nem dörömbölök:) -
Gólya #31418 remek szomszédaim vannak - két napja ezen somolygok (kezdik reggel úgy nyolc körül és nem unják egész nap este tizenegyig...):
-
#31417 ha van far managered, akkor elég a nul-ba másolni -
#31416 A lemez tartalmát le tudod másolni egy mappába ?
Ha nem, akkor nem tudja olvasni a meghajtód. -
#31415 hy all
van egy próblémám:
a game eredeti, de mégse akarja beolvasni a gépem, 1x feltelepítettem, századszorra beolvasta, de most egyáltalán nem akarja...
nem tudjátok mi lehet a gond? -
sikerb #31414 Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki,miért van az, hogy ha fullon van a grafika, majdnem minden egyes mozdulatnál változik a minősége?
Mozdítok egy tárgyat homályos lesz. Mentem a játékot megint jó a grafika, és így tovább, hol-így hol úgy. -
Gólya #31413 na ja:)
különben nem is tudom...én olyan dolgokat nem igazán tapasztaltam, amikre panaszkodnak többen is...
a postaládát - mint írtam is korábban - egy letöltött ház vágta haza, miután kiszedtük, helyreállt a rend
ez a kaja helyett duma dolog már az alapnál is megvolt - van/volt is rá megoldás, csak már nem akarom piszkálni a játékot (nem biztos, hogy ennyi kieggel is ugyanolyan jól működne) - ha eddig viszonylag simán ment, ne most rontsuk már el
na jó, panasznap vége:) -
#31412 ez nem a valóság :D... bug lehet a géjmben, vagy rosszul megírt akármi, azér nem lehet minden tökéletes, hogy kefe után egy ágyban legyenek :D. -
Gólya #31411 nem mondod...
akkor Te nem cheatelsz, én meg szerintem elég kreatív vagyok - legalábbis a simjeimnek megfelel
(azt azért kicsit furának tartom, hogy egy jóízű kefélés után anyuci és apuci külön ágyba vonul - persze ízlések és szokások...) -
#31410 mint mondtam, ezek nekem okoztak ekkora problémát
egyenek külön és akkor nem fognak beszélgetni, aludjanak külön, és akkor nem fognak összegabalyodni, az étkezőasztal meg legyen az ajtónál, a ház pedig legyen közel a postaládához, igy minimalizálható a mászkálásból adódó időveszteség is, mindemellett pedig a kis luk ház sem jó, mert abban is csak egymást zavarják
nem cheatelni kell, hanem kreativnak lenni :) -
Gólya #31409 konkrétan az a bajom az egésszel, hogy evés közben egyfolytában dumálnak - illetve a duma miatt iszonyú lassan esznek
mondom, volt korábban erre egy cheat - ezt nem ismeri senki??
meg a másik az összegabalyodás - míg kigubancolódnak egymásból...