Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy problémám. Egy otthoni vállalkozást akarok indítani. Megcsináltam stílusosan mindent. A probléma az, hogy amikor kinyitok, a vevõk a saját házamba is bemennek és igen kellemetlen dolgokat mûvelnek, valamint a saját simeim sem tudnak nyugodtan élni. Kérdésem az lenne, hogy van-e arra mód, hogy lezárjak bizonyos ajtókat. Vagy valami ilyesmi. Nem akarok más telekre építkezni, mert a gépem nem egy erõmû és hosszú lenne a töltési idõ. Meghát mégiscsak nagyobb fíling az, mikor reggel felkel a sim és nyithat is ki akkor amikor akar 😊.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Geforce 7300 GT, 768 Mb DDR RAM,AMD Athlon 2400+ 2GHz, 110 Gb HDD
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
kli kell törölnöd/át kell fújnod
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az lenne a gondom, hogy a telkemen a fû, persze letöltött, kéken villog, és nem tudok semmitse csinálni vele.
Az még vele a bajom, hogy ez olyan letöltött fû, ami mûködõ képes volt.
Tudja-e valaki, hogy hogyan lehetne legalább változtatni?
Köszönöm elõre is.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
ez valamelyik Cuccos-csomaggal jött ugye?
mert nekem csak a normál nagy kiegek vannak, azért volt elõször ismeretlen a polc...
ezek szerint mégis szívat a Maxis? (vagy akárki is csinálja)
<#ijedt>#ijedt>
mostmár tudom, miért nem tetszenek nekem az ikeás dolgok<#nyes>#nyes>
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

nem letöltött
és igen, kipróbáltam
másik, amióta windows-t frissítettem kiirja, hogy nincs elég hely a vinyón (1,7 giga szabad hely van a rendszerpartición)
melyikre gondolsz? az a jobbra-balra eltolt polcos?
mert az is rendben van - tényleg valószínû, hogy valami gyáron kívüli dolog kavarhat nálad
úgy nem nézted, hogy letiltod a letöltéseket?
keresni kell majd a frissen megjelent dolgok között olyat, ami már kompatibilis ezzel a kieggel
az eredeti dolgokkal még nekem sem volt semmi gondom
ha kicsit figyeltél volna, épp az volt a problémám, hogy az új tanulási témák bugosak, leveszi a könyvet, kinyitja, majd becsukja, pl. az ikeás ilyen, de az alap könyvespolccal nincs gond
http://goo.gl/gd6Zi5
igazából én nem vettem észre ezekbõl a "játék folytán elõugró" hibákból még semmit - a múltkori "npc-túltengést" kivéve...meg most mintha még lenne egy telek, ami nem "tökéletes": nem jön munkakezdésre a simért az autó - fura, mert haza már hazahozzák kocsival, csak kezdés elõtt kell lesni, nehogy elkéssen (mondjuk lehet küldeni dolgozni, ez jó)
De a kiegekhez-azt hiszem-már semmi köze nincs Will Wrigth-nak és a Maxisnak.Õk már Spore-n és a SimCity 5-ön dolgaz/tak/nak.
mintha szívatna a Maxis...
építettem egy apartmant, nem engedi megváltoztatni a telektípust...rendben, végignézek mindent amit csak lehet, szerintem jó, mégsem enged...oké, letörlöm, építek másikat, írnám át a telektípust, nem engedi...kicsit morcosabban újra végignézem az egészet, nem találok semmit, de õ konok és nem enged...
megcsinálom harmadszor - élve a gyanúval egy másik helyre...mit ád az ég, szó nélkül átírja a telektípust...Maxis, Maxis...<#ejnye1>#ejnye1>
(semmi nem gyári nincs most fenn, tehát az tuti nem zavarhatta)
De amíg ez a 2 cucc hiányzik, addig biztosan semmi.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
mire gondolsz? a teljesen új városrészre (bellaakármicsodára) szerintem azon kivül is találkozhatsz boszorkányokkal
de fogalalmam sincs hol, én még eggyel sem találkoztam
lenne 1 olyan kérdésem, h az új városrészen kívül lehet e boszorkányokkal találkozni, mert eddig sajna nekem nem sikerült. vagy van valami módszer, kód vagy valami amivel ezt találkozás nélkül is meg lehet oldani a boszorkányságot?
azt tom, h a vámpírt, a növényembert + zombit hogyan kell csinálni, de boszorkány + farkasember még nem sikerült... (farkas eccerûen nem akar megharapni)
thx elõre is a helpet! 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
közösségi telken van, meg lehet tanulni tõle, akár a tûzesbotot
még nem próbáltam, de valószínû ezt is elõbb meg kell tanulni, aztán lehet produkálnia magát a simnek
a szemem esik ki, de nem látom (tudom, kéne egy szemüveg...ill. ki kellene cserélni a meglévõt...)