Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!

Lenne egy problémám. Egy otthoni vállalkozást akarok indítani. Megcsináltam stílusosan mindent. A probléma az, hogy amikor kinyitok, a vevõk a saját házamba is bemennek és igen kellemetlen dolgokat mûvelnek, valamint a saját simeim sem tudnak nyugodtan élni. Kérdésem az lenne, hogy van-e arra mód, hogy lezárjak bizonyos ajtókat. Vagy valami ilyesmi. Nem akarok más telekre építkezni, mert a gépem nem egy erõmû és hosszú lenne a töltési idõ. Meghát mégiscsak nagyobb fíling az, mikor reggel felkel a sim és nyithat is ki akkor amikor akar 😊.

Elõre is köszönöm a segítséget.

Geforce 7300 GT, 768 Mb DDR RAM,AMD Athlon 2400+ 2GHz, 110 Gb HDD

Mike at home
akkor törölni?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Azt csináltam, de nem volt hatásos, mert nem tudom átfújni. 😊))
Mike at home
nem kompatiblis az utolsó kieggel amit felraktál
kli kell törölnöd/át kell fújnod

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sziasztok!

Az lenne a gondom, hogy a telkemen a fû, persze letöltött, kéken villog, és nem tudok semmitse csinálni vele.
Az még vele a bajom, hogy ez olyan letöltött fû, ami mûködõ képes volt.
Tudja-e valaki, hogy hogyan lehetne legalább változtatni?

Köszönöm elõre is.
[HUN]FaTaL
Köszi szépen 😊

Meg neked is Mike 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Mike at home
Cool, írmagja sem maradt

Ezt nekem is csinálja.Kedvesen megkérdezi,hogy van-e elég hely az indításhoz.😊A rendszerpartícón több mint 3 GB van..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike at home
de nem nagy gond, mert van rá megoláds, szal np

Mike at home
Ikea stuff, ja

aha...
ez valamelyik Cuccos-csomaggal jött ugye?
mert nekem csak a normál nagy kiegek vannak, azért volt elõször ismeretlen a polc...
ezek szerint mégis szívat a Maxis? (vagy akárki is csinálja)

megnézem majd, nálam mûködik-e

ez ikeás?
<#ijedt>

mostmár tudom, miért nem tetszenek nekem az ikeás dolgok<#nyes>

TopGun
Ok. rendben.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike at home

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
gyári cucc
nem letöltött
és igen, kipróbáltam

másik, amióta windows-t frissítettem kiirja, hogy nincs elég hely a vinyón (1,7 giga szabad hely van a rendszerpartición)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

hmm...
melyikre gondolsz? az a jobbra-balra eltolt polcos?
mert az is rendben van - tényleg valószínû, hogy valami gyáron kívüli dolog kavarhat nálad
úgy nem nézted, hogy letiltod a letöltéseket?

Nekem még az AL elõtt csinált ilyet, amikor behozták, hogy a könyvespolccal a "szülõi ismereteket" is lehet tanulni (FreeTime kieg). Nekem akkor is sokszor csak kinyitotta, és rögtön be is csukta a könyvet, ezért csak 1 simem volt képes végig megtanulni a jó-szülõséget. Most nem csodálkozom, hogy ez a macerázás folytatódik az AL-ban is. 😞

Mike at home
az ikea eléggé gyári cucc

Nekem sem volt eddig..,éppen ezért kérdeztem,hogy van-e vmi homemade cicc fent a gépen.Mert lehet,hogy az kavar.Mint az elõzõ kiegekben..

szerintem ez annyira nem hiba - persze kellemetlen, de ha jól értem, Mikenak nem gyári cuccal van gondja, ugye?
keresni kell majd a frissen megjelent dolgok között olyat, ami már kompatibilis ezzel a kieggel
az eredeti dolgokkal még nekem sem volt semmi gondom

Teljesen mindegy..Az a lényeg,hogy elõször az alapot telepítsd.😊És utána ne az Egyetemet,hanem valami mást.Sokszor írták,hogy a patchelésnél unistállja magát,de ha késõbbi cuccost raksz fel,nem lesz ilen probléma.

Akkor még egy hiba...Nekem a könyvespolcaim hibátlanul mûködnek.

Mike at home
ahogy jólesik

Mike at home
van vibri ágy? :o

Mike at home
nem tudja mindegyik
ha kicsit figyeltél volna, épp az volt a problémám, hogy az új tanulási témák bugosak, leveszi a könyvet, kinyitja, majd becsukja, pl. az ikeás ilyen, de az alap könyvespolccal nincs gond

[HUN]FaTaL
Sziasztok! Gondoltam kipróbálnám ezt a játékot, le tudná valaki írni hogy milyen sorrendben kell telepíteni a kiegészítõket (a minipackokkal együtt)? (Gondolom olyanban, amilyen sorrendben megjelentek, de nem találtam infot errõl sehol)

http://goo.gl/gd6Zi5

Hát néha angolul jelennek meg az opciók,pölö a ruhásszeknyél vagy a vibrációs ágyon jön ki valami bibi.

milyen hibákról olvastál eddig?

majd' minden kieget építkezéssel kezdtem<#circling>- pl. a mostaniban a túl kevés ablakot nem vette be a gyomrom (bár ez majdnem minden gyári háznál/közösségi épületnél jellemzõ)

igazából én nem vettem észre ezekbõl a "játék folytán elõugró" hibákból még semmit - a múltkori "npc-túltengést" kivéve...meg most mintha még lenne egy telek, ami nem "tökéletes": nem jön munkakezdésre a simért az autó - fura, mert haza már hazahozzák kocsival, csak kezdés elõtt kell lesni, nehogy elkéssen (mondjuk lehet küldeni dolgozni, ez jó)

Hát én építeni nem szoktam,de ahogy olvasgatom a fórumokat nagyon sok hiba elõjön.Mint a Bon Voyage-ben.Úgyhogy várhatunk egy méretes peccsre.
De a kiegekhez-azt hiszem-már semmi köze nincs Will Wrigth-nak és a Maxisnak.Õk már Spore-n és a SimCity 5-ön dolgaz/tak/nak.

ja és azóta végignéztem a többi gyári apartman helyét is, csak azzal az eggyel volt gond

hmm...
mintha szívatna a Maxis...
építettem egy apartmant, nem engedi megváltoztatni a telektípust...rendben, végignézek mindent amit csak lehet, szerintem jó, mégsem enged...oké, letörlöm, építek másikat, írnám át a telektípust, nem engedi...kicsit morcosabban újra végignézem az egészet, nem találok semmit, de õ konok és nem enged...
megcsinálom harmadszor - élve a gyanúval egy másik helyre...mit ád az ég, szó nélkül átírja a telektípust...Maxis, Maxis...<#ejnye1>
(semmi nem gyári nincs most fenn, tehát az tuti nem zavarhatta)

Mike,ezt mindegyik tudja.

De ne felejds el,hogy én Win2000 alatt tolom.Linkelni meg elfelejtettem.😊Házat,kolit,apartmant építeni nem szoktam.Elég nekem az is amit a game ad.Valóban egy cheatet használok a moveobjects-et.😊Egyébként nekem is megvan az összes színes üveg.Nem lehet,hogy valami homemade cucc kavar?Mert,ahogy alább írtam,nekem csak a hivatalos dolgok vannak fent,semmi más.Ha esetleg kellene valakinek,akkor felrakom az egészet.Csak a logomat kellene tudnom.😊

Inkább nem lövöm le a poént...<#vigyor2>
De amíg ez a 2 cucc hiányzik, addig biztosan semmi.

Sadun Tryst
köszi a válaszokat, asszem lesátorozok valamelyik közösségi telken akkor 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Mike at home
mi vicces a nácikban?

Minden közösségi telken lehet boszorkánnyal találkozni, én még egyetemi közösségi telken is láttam. Amikor egy pillanatra lefagy a játék <#buck><#nyes> akkor kell gyorsan megnézni a telek bejáratánál a kék taxihívó telefont, mert ott szoktak ekkor belépni, és onnan nem is nagyon mozdulnak el, hacsak nem kezdesz el velük szocializálni. Ha nem szólsz hozzájuk, nem sokáig maradnak!

Mike at home
ha jól emlékszem farkasember úgy lehetsz ha gazos a kert, és éjjel megharap egy világító szemü farkas

mire gondolsz? a teljesen új városrészre (bellaakármicsodára) szerintem azon kivül is találkozhatsz boszorkányokkal
de fogalalmam sincs hol, én még eggyel sem találkoztam

Sadun Tryst
hi
lenne 1 olyan kérdésem, h az új városrészen kívül lehet e boszorkányokkal találkozni, mert eddig sajna nekem nem sikerült. vagy van valami módszer, kód vagy valami amivel ezt találkozás nélkül is meg lehet oldani a boszorkányságot?
azt tom, h a vámpírt, a növényembert + zombit hogyan kell csinálni, de boszorkány + farkasember még nem sikerült... (farkas eccerûen nem akar megharapni)
thx elõre is a helpet! 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Mike at home
mindegy, Flora már irta, hogy a CEP hibája

Mike at home
ez a tanár
közösségi telken van, meg lehet tanulni tõle, akár a tûzesbotot

Mike at home
de a tûzes jó, ellentétben ezzel a nemtommivel

félórát vigyorogtam, amikor felfedeztem a gardrob új funkcióját - aztán fixíroztam a mienket...hát nem tudom...szerintem kicsi<#nyes>

közösségi telken láttam break-tánctanárt - (nem is olyan kicsi az a magnó...) - ugyanúgy van szõnyege, mint a tüzeskedõ mukinak
még nem próbáltam, de valószínû ezt is elõbb meg kell tanulni, aztán lehet produkálnia magát a simnek

tárgytalan - megtaláltam...pfff

hol a pitliben van ez a szekrény?
a szemem esik ki, de nem látom (tudom, kéne egy szemüveg...ill. ki kellene cserélni a meglévõt...)

ne sértegesd a pingvineket - õk kifejezetten kecsesek ehhez képest

valami nálad nem stimmel - nekem minden színben megvannak...<#nemtudom>