32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#24996 ott nincs
ha kiteszed rá lehet kattintani, az nagyszerü :)
ellenben most már itt van (24995)
köszi a választ -
#24995 na mivel senki nem irt ezért kiirtam
tegyük már be a faq-ba, ha már megcsináltam
nekem angol verzióm van, a magyar verzióban használt kifejezéseket inkább nem találom ki
rövidítések:
cooking co
mechanical m
charisma ch
body b
logic l
creativity cr
cleaning cl
Majors:
psychology
cl, ch, cr, l
ideal careers:
law, education, business, law enforcement, paranormal
history
ch, m, cr, l
law, military, politics, artist
physics
cl, m, cr, l
gamer, medicine, science, paranormal
literature
ch, m, cr, b
music, adventurer, criminal, slacker, show business
political science
cl, ch, cr, b
law, military, politics, show business
mathemathics
cl, m, cr, l
gamer, criminal, science, natural scientist
economics
ch, m, cr, l
music, business, politics, show business
biology
cl, m, b, l
education, law enforcement, medicine, natural scientist
philisophy
co, ch, cr, l
journalism, culinary, slacker, paranormal
art
co, ch, m, cr
journalism, culinary, slacker, artist
drama
ch, cr, body, l
athletic, politics, show business
-
Flora2 #24994 Mire, hogy honnan tudni, ki milyen szakot végzett? Elvileg, ha diplomát kap a sim, és azt kiveszi az inventoryjából és a falra akasztja, akkor "meg lehet nézni" a diplomát és kiírja, milyen szakot végzett.
Nem tudom, van-e ilyen lista a neten, hogy mely egyetemi szakhoz mely állások passzolnak (az Évszakok állásai ebben még kapásból nincsenek benne!), de ha van ilyen, akkor a snootysims Info Centerében talán van. -
#24993 nem tud senki nekem mondani semmit? :( -
#24992 Ha mégse, van segítség... :) -
#24991 honnan lehet tudni ki milyen szakon végzett az egyetemen? vagy írjam fel egy cetlire, azzal együtt melyek azok az állások amik a szakhoz passzolnak? -
#24990 én betudom elvileg, majd megpróbálom :) -
Gólya #24989 hát kísérletezgess, jobb ötletem nincs - előbb-utóbb kiderül, mennyit bír normálisan megcsinálni -
Coolfire #24988 Na holap jövök,addig válaszoljatok.... -
Coolfire #24987 Na készülnek a bannerek(thx bannermühely).Ki fogja tudni flashbe rakni öket?Kis szépséghiba:aPets és a Seasons lesz.De küldhet bárki borítót akinek magyarja van,és rendelkezik scanerrel...:)) -
#24986 nem dolgozna csak a kertben -
Gólya #24985 szerintem ez attól is függ, hogy dolgozik-e a simed, van- e kertészed
az enyém pl. 3 napot dolgozik, tehát jócskán művelgethetné a földjét (főleg, hogy az asszonytárs is csak 1 napot dolgozik hetente), viszont náluk csak 3 fa, meg 6 négyzetnyi zöldség van - ettől jóval többet is képesek lennének ellátni -
Gólya #24984 igen -
Gólya #24983 persze, ezek nem magyar simek -
#24982 milyen hidegvíz? iszik pl. a csapból? -
#24981 1 ember körülbelül hány fát tud ellátni, ha még a földet is túrja? és abból is hány parcellát? -
#24980 31 sim egy telken, uh :O -
#24979 én gyári ágyat használok, az ágyak spec tetszenek
de tény az, hogy a 6-8 alvásérték nem teljesen reális, mert fentvannak 1-ig, és 6-kor már ugranak is ki az ágyból (óra nélkül) és érdekes ha kialaudta magát akkor is 6-kor kel fel, addig lustizik.
ez mindekinél így van?
-
#24978 tedd azt, hogy ezeket a hibás telkekeet egy helyre rakod egy csoportba, és mivel amúgy sem játszol vele teljesen mindegy mi lóg át
egyébként nálam is vannak töltelék simek, üres telek, egy asztalon telefonnal, rajta 8 felnőtt sim, hogy legyen népesség, és lehessen kikkel ismerkedni :) -
#24977 aha értem
sajnos az oszlopos megoldás nem szép
mert ott nincs föld
nekem meg az kéne hogy a házfal a földig érjen és ne legyen luk -
#24976 Naja! A "családcentrikus" simeknek van a gyümölcsprésre óhajtásuk néha-néha (és persze a kertészeti tudományok is leginkább őket zsibasztják) , de a padlizsán italon kívül (ami szó-szó inkább már cheat:)) nem látom sok hasznát. Így inkább az ételkészítéshez használom a megtermelt növényeket mert ott aztán "kigyön a nyami" (na jó yummi) rendesen, még jó hogy a hűtő simán "friss élelemmé" konvertál mindent mert ciki lenne ha feszt "eperes citromlébe pácolt zöldbabos lecsót kellene nyomigálni uborkás-narancsos padlizsánsalátával és almaszósszal":))! -
#24975 Mik azok a várfalak az udvaron? -
#24974 szívesen.. -
sithlord #24973 oké köszönöm -
#24972 Hát elvileg még márc. 18.-ig lehet warezolni... wanadoo-n fent van, szedd le a reloaded változatot.
-
#24971 "mifélemittörölaminek" - ez tetszett
Ez a gyümölcspréselés igen érdekes dolog. Tényleg csak egy pohár cuccot nyernek ki egy rakat hozzávalóból?! Nem fair.... -
sithlord #24970 és honna lehet letölteni magyarul? -
#24969 A szomszédságra nem tudok mondani semmit, viszont magyarosítás az nincs. Telepítésnél tudsz nyelvet választani, így magyart is. De ha az alap nem magyar, akkor nem minden lesz magyar... -
#24968 Akkor a FAQ-ban meg így kéne lennie: ?
Alma dzsúz (3 alma) - Gyorsabb lecke írás.
Szépség koktél (2 naracs, 2 uborka) - Szerelem ital.
Padlizsán dzsúz (2 padlizsán) - Véletlenszerű tapasztalati (skill) pont.
Limonádé (6 citrom) - Lehűti a Simeket.
Narancs dzsúz (6 narancs) - Meghűlést gyógyító ital.
Narancsszörp (4 narancs, 2 citrom) - Véletlenszerű pedálmedál pont.
Paprika puncs (2 paprika, 1 bab, 1 alma) - felviszi az energiát.
Csizma püré (1 csizma) - Fura kitöréseket generál.
Eper dzsúz (3 eper) - Leviszi a haragot.
Eper limonádé (2 citrom, 2 eper) - Platina mód.
Paradicsom dzsúz (6 paradicsom) - Felmelegíti a Simeket.
Zöldség koktél (1 paradicsom, 1 uborka, 1 paprika, 1 bab) - Gyorsabban szerezhetők meg a tapasztalati (skill) pontok.
(Devids másold be...)
Ámbár én még sehol se tartok, nekem még csak álom, hogy ilyesmit igyon az ürgém. :) -
sithlord #24967 hello! lenne egy problémám: letöltöttem a sims 2 évszakokat, de az eddig megszerkesztett szomszédságomat nem tölti be, csak ki van irva hogy loading, és nem csinál semmit. nem tudja valaki hogy mért van ez? ja és még valami: nem tudja valaki honnan lehet leszedni az évszakok magyarosítását? lécci segítsete! előre is kösz -
#24966 No... előzőben neked is válaszoltam :)
Szóval dumálni nem tudok még a növényekhez... -
#24965 Értem, köszi. Eddig még csak narancs érett meg, volt egy pár, azokat betettem a hűtőbe (én hülye), egyet meg a gépbe... Azt hittem, hogy a hűtőből újra ki lehet majd venni... hát nem. Úgyhogy most várhatok a következő szezonig.
Dumálni még nem tudok hozzájuk... (ezüst fokozatú pedál-medálom van még csak eddig... nem tudom függ-e ettől) -
Gólya #24964 ez az eper-juice esetleg nem a farkasharapást gyógyítja?
mert a bit-nek van egy ilyesfajta jelentése is (bite=harapás, csípés, marás) -
#24963 Remélem! a snootysims még nem vert át:))! -
Gólya #24962 hát nekem 3 pariból nem tudott semmit csinálni a simem, de biztos akkor lesz, ha már mindet kipróbáljuk -
#24961 Mondjuk így ránézve vannak azért logikai bajaim a gyümölcs-zöldség levekkel: pl. ki nyomakodna egy vegakoktélt ha egy padlizsánpiából amugy is kijön egy skill pont (persze a random esetleg magyarázat rá), vagy ki használná fel egyetlen lehűtéshez citrom-termelésének jelentős részét, amikor arra a szimpla hidegvíz is megteszi, aztán meg hogy az eperlé az mifélemittörölaminek:). Én azt gondoltam eleve, hogy a sim présel egy adag juice-t (mondjuk annyi mennyiségben amennyi db komponenst felhasznál hozzá) és azt már bármelyik sim tudja fogyasztani a készlet erejéig. -
#24960 tuti ennyik kellenek, mert akkor javítom a faq-ban? -
#24959 Idenyomom a snooty receptjeit (temélem a tab-okkal nem lesz gond:]?)
Juice Ingredients Result
Apple juice 3 apples Faster homework
Beauty Coctail 2 oranges, 2 cucumber Love potion
Eggplant juice 2 eggplants Random skill point
Lemonade 6 lemons Cools sims down
Orange jucie 6 oranges Cures colds
Orangeaid 4 oranges, 2 lemons Random Badge points
Pepper Punch 2 peppers, 1 pole bean,
1 apple Energy boost
Pureed boot 1 boot Sims freak out
Strawberry juice 3 strawberries Clears furious a bit
Strawberry lemonade 2 lemons, 2 strawberries Platinum mood
Tomato juice 6 tomatoes Warms up sims
Vegetable cocktail 1 tomato, 1 cucumber,
1 pepper, 1 polebean Build skills faster -
Gólya #24958 hát akkor bizony 3-ból bajosan lesz bármi is -
Gólya #24957 nos megpróbáltam nyomozni haj-ügyben ....
a mama haja rosesims-es, a lányoké viszont gőzöm nincs, ui. nem írja ki a CAS-ben sem, játékban sem