32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• cseri001
    Én nem emlékszem ilyenre, pedig már érett be terményem.
    Akkor majd kiderül, szerintem ma is érik valami. :)
  • cseri001
    Akkor már nem kapok majd többet. (mármint pedál medált) De kár!
    A kertészklubbot mikor érdemes hívni??
  • cseri001
    "földet a telek szélére"
    van valami nyeremény a helyes megfejtésért???
    'Adide!
  • Mike at home
    na ezt fejtsétek meg! :)))
  • Mike at home
  • Mike at home
    hogy nekem mennyi eszem van!
    összel ültttem paradicsomot, plusz a földrz a zrlrk szélére raktam, hogy még féletlenül se tudjak köré melegházat építeni :)
  • Sipocz
    Ja! a "zőccség" minősége, a kurzort ráviszed a nyövényre és ott mondja hogy "tasty pepper" vagy "mouthwatering pepper".....
  • Sipocz
    Nem sok az egész letölteni, aztán a readme-k alapján installálod amelyik tetszik.
  • Sipocz
    A pedálmedal szuper bővitmény, végsősoron a hagyományos skill csoport kiegészítése, igaz nem 11 (0-10), hanem csak 4 fokozatu skálán (nincs,bronz,ezüst,arany). Az OFB-ben nálam van olyan üzlet, ahol főleg a simjeim által készített játék, robot és virágkötészeti remekek az eladni való attrakciók, vagy pl. a házat teleduggatod "sárkányvirággal" és gyönyörködni lehet a kipöfögő effektben, ráadásul a simek imádják (naná amikor megy tőle felfelé a need-jük:)). (a 25022-ben ott link még csak keresned sem kell Pescado, Dr. Boris ,stb urakat:))
  • cseri001
    igaz is...
  • cseri001
    E! Kösz! Itt jó sok van... Melyek a szóban forgók?
  • Gólya #25025
    attól még ....
  • cseri001
    Eeegen, erről beszéltem... Kecseg Ámbár nálam nő a kertész.
  • cseri001
    Ezt a Pescado-t majd megnézem..., mert az e hivatalból bekukkantó tényleg nem sok vizet zavar.
    Azt hol látod te, hogy milyen kategóriába sorolja a játék a termelt gyümit-zöldséget?

Különben ez a pedál-medál hülyeség ez jó valamire? Csak mert nekem nincs fent a Vár az üzlet...
  • Sipocz
    Lássátok feleim milyen jó vagyok hozzátok! és ne csak utaljak azokra a jó kis modokra:))!
  • Gólya #25021
    ez elképzelhető - nálam is előfordult, hogy az ürge beszélgetett a dudvákkal, a kertész meg úgy otthagyott, de úgy ....; hiába lett volna dolga az üvegházban, mivel a simem ott volt, úgy döntött, hogy minden rendben
  • Gólya #25020
    jól van, na .... nekem nem lehet néha lazítani olvasás helyett?
  • Sipocz
    A simek autonom ébredési szokásai:
    6.00 és 23.59 között ha kialudta magát (fullenergy)
    0.00 és 5.59 között ha kialudta magát és van programozott feladata (a program lehet a gamer által adott->pl.: "mosakodj!!"; vagy a gama által adott is->pl.: "havazik!!":)
    Tehát éjféltől reggel 6-ig nem kell fel, ha nincs rá parancsa vagy programja, igazán ezt lehet időszinkronizálásra használni (pl. ha munkahelyi promóció esetén megváltozik az időbeosztása).
  • Coolfire
    Az a gond,hogy nem nagyon szoktam visszaolvsni,mert úgy gondolom,hogy mindent kielégítQ tökéletes vászt csak én adhatok..eheheh..
  • Coolfire
    ja nálam eddig ízetlen paradicsom,és zamatos eper volt pölö,de más a színe is.A csizmapürétQl meg büfögtek és fingottak mint a gép..:)
  • Mike at home
    24995
    de nem te vagy az első, nem olvastok vissza? :)
  • Coolfire
    Úgy látom neked is bejött a kertészkedés..:)
  • Coolfire
    Nem fogok...és az,hogy melyik karrierhez,milyen szakirány passol azt én sem tudom.Esetleg úgy lehet rájönni hogy az magasabb fizut kínál..
  • Sipocz
    Nagyon sokat segíthet a dolgon (az egyébként már Sims1-nél is alapból ismert) mindennapos kertész-szolgálat, nem tudom a pontos url-t, de Pescado néven érdemes a modkészítőre ráguglizni és neki van egy rakás apró modja, így a daily gardener is. A want-ok között nálam meg szokott jelenni a juice készítés mellett a kertész pedálmedál, a kertészklub tagság, a szüreteljünk jó gyümölcsöket kívánság is.
    Nemtom figyeltétek-é, de a termést minősége szerint is osztályozza a gama, pl. van "ízletes" (tasty), "összefut a szádban a nyál" (mouthwatering), meg ilyesmi kategória:)).
  • Mike at home
    megint meg fogsz sértődni, de nem ezt írtam én is? másrészről kéne hanyagolni az olyan szlenget amit nem mindeki ért
    pl. bircsázol - ha nem lenne ott a szövegkörnyezet, én ugyan nem tudnám miről beszélsz. arról is szó volt, hogy a diplomát el lehet olvasni
    ezzel együtt a snooty-n sem találtam meg azt, melyik szakhoz melyik karrier passzol, ergo begépeltem ide
  • cseri001
    Nálam a kertész finoman szólva is tojik a veteményre... A fákkal még néha foglalkozik, de a veteményes: mintha nem is lenne...
    Persze meglehet, hogy pont akkor művelem pont a földet, mikor ő felméri, hogy mi a dolga (?)
  • cseri001
    Nem reálisak az értékek, szerintem sem...
    De azt hiszem attól is függ, hogy egy simnek mennyi alvásra van szüksége, hogy mennyire aktív/lusta.
    És nálam is lustálkodnak. :) Hehe. Jól teszik!
    Éppen ezért én csinálok néha olyat, hogy felkeltem őket hajnali háromkor, hogy tanuljanak, aztán visszafektetem őket, hogy újra aludjanak egy sort. Így nem telik el semmittevéssel az idő.
  • cseri001
    Az én ürgém is családcentrikus (most már)- úgy gondoltam bekötöm a fejét (kicsapongósan iszonyat boldogtalan lett volna, ha valaki mellett lehorganyoztatom)...
    És dzsúzt akar csavarni magának... Már arany pedál-medálja van, és mindent tud ültetni, beszélni is tud a növénykékhez... (az uborkák nagyon szeretik, azok mindig betegesek valamiért, de tegnap egy kis csevely után "meggyógyultak".
  • Coolfire
    Kapcsiból magasabb lóvééert tudsz elmenni burcsázni,ha a szgépen keresl,és nem az újságban.És nem 3hanem 5 melóhely van benne.Azt meg a diplomáról le tudod olvasni,hogy milyen szakon végeztél
  • Mike at home
    túlmelegszik a gyerek elviszi a gestapo? :o
  • Mike at home
    de hát már bepötyögtem, vagy most mit akarsz beirni?

más: megfigyeltétek, hogy a számítógépen nem csak több munka van, hanem magasabb szintü is? (egytemet végzetteknek)
  • Sipocz
    Hali!
    Kipróbáltam a Paladin 2 modját amit az Évszakok-hoz csinált. Bár a gama köpköd, hogy a cucc nem kompatibilis, de nem okoznak a cumók galibát. Az biztos, hogy a sim ugyanúgy "melegszik" mint eddig és ettől sz@rul érzi magát de legalább nem kap lángra. A másik modot nem tudtam kipróbálni mert kiskorum momentán nincs, elvileg a gestapót akadályozza meg hogy a kiskorú túlhevülése okot adjon a deportálásra.
    (hát vannak a Paladinnak cuccai elég agyamentek az biztos, de vannak közte jók is, mindenkinek ajánlom becses figyelmébe:))
  • Gólya #25004
    minden kieg. után fönt vannak ezek a snootyn, ha nagyon kell, megkeresem az enyémet és bepötyögöm
  • Gólya #25003
    érezd magad kitüntetve
  • Gólya #25002
    itt vannak az új kieg-hez tartozó munkák:
  • Mike at home
    :)
  • Mike at home
    25000
  • Mike at home
    ez kell nekem
  • Mike at home
    mindjárt 25000