32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#25076 Hát az elég szép amikor a betörő megveri a rendőrt nem?:D -
Coolfire #25075 Nagyon az szerintem...de a megvételétöl ez független,inkább a pénztárcához van köze.:) -
#25074 Én egyelőre nem forszírozom a Seasons megvételét, elég bugosnak tűnik. -
Coolfire #25073 Azért ez már enyhe túlzás:
A családból senki sem maradt....a hQguta sem jó,mer sokáig semmit sem csinál,plusz le is ég,de ezt remélem Qk se így akarták,és a peccs javítja majd. -
Coolfire #25072 Ez a 25066 képe lenne..:)Kösz Mike az infót.. -
Coolfire #25071 -
Crazy Mate #25070 #25064 erre is válaszoljon valaki plz! -
#25069 miért nem teszed fel a gelériádba a képet
vagy mivel vip vagy 200k-s képet a képfeltöltéssel is feltehetsz -
#25068 ja akkor az lehet, mert a végére totál beteg lett, ki is dobtam -
Coolfire #25067 Hmmm...úgy látszik ez az én titkom marad..:)) -
Coolfire #25066 Ezért:
Ez egy natúr félévi vizsga dolgozat volt,de többet ér a házi és kutatás is.Mindent sokkal gyorsabban taulnak összel,ergo érdemes pölö az egyetemvárost folyamatos öszre állítani. -
#25065 köszi!
tényleg van -
Crazy Mate #25064 Légyszi valaki írja le azoknak a progiknak a listáját,amivel saját tárgyat lehet készíteni,majd berakni a játékba.Csak a lista kell,írja le valaki plz. -
Gólya #25063 jaja, nem szabad agyonöntözni - nálam elég az is, hogy a kertész egyszer naponta meglocsolja; ezenkívül csak dumálni szokott a simem egyszer-kétszer, s már virulnak is -
Coolfire #25062 Köszi a gyors válszt!Erre nem is gondoltam,hogy én rothasztom a növényeim..:)) -
mariann84 #25061 Azért izzad mert túllocsoljátok. :) Mikor zöld a növény és teljesen egészséges, nem kell locsolgatni, csak mikor palánta. Amúgy bőven elég neki amit a locsológéptől és a kertésztől kap. Az azért érdekes hogy a kertész locsolhatja mindig a nagy növényeket, attól nem lesz baja, de ha a sim meglocsolja rögtön kisposhad :) -
Coolfire #25060 Ezen filózom én is.Most a két egyetemista ikerrel es kis GH-ban lakom,és van ültetve 4 pari:a levelei barnásak,és olyan mintha bogararak repkednéek körülöttük,de a progi egészségesnek írja(igaz lefelé mutató nyillal).Lehet,hogy már permeteznem kellene,de a bronz PM-ra ez még nem jó?
Másik:ha nincs OFB akkor pedál medál sincs(horgászat,kert)?
Ja és a gemini a-t kilötte a villám,de úgy hogy bele is halt szegényke..most kezdhetek 1 1/2 szemesztert elöröl.:( -
#25059 amelyik növény "izzad" annak mi baja? mert amúgy jól érzi magát -
#25058 Két Sims hír -
#25057 nyah..leteszteltem..másodszor is megkapja a karier-tárgyat..amúgy most elvagyok..számítógépen keresek munkát (ügyebár ekkor nem a legamatőrebbként kezdesz, hanem jobb besorolásban)..elmegyek dolgozni..1-2 napon bellül megvan az előléptetés és meg is van a karier-tárgy :)
másik észrevétel, hogy készítettem 1 tál ételt..vmi halféle, a szezonba jöhetett be, mert eddig nem volt (szépen csillog is a kaja)..viszont nem engedett belőle kajálni, se eltenni invertoryba, csak felszolgálni, kidobni, ilyesmi..viszont engedte, hogy eltegyem a hűtőbe..és miután betettem a hűtőbe, meg újra ki, utána már engedett belőle enni..amúgy jó kaja..1 adagnyit ha nem eszem meg, hanem leállítom az evést mikor fullon vok, akkor vagy 3 étkezésre elég..és 1 tál több adagnyi :) -
#25056 Biztos ősszel gyorsabban tanulnak az emberek, mert olyan a hangulat az iskolaév kezdete miatt. -
#25055 modthesims-en nézz körbe, mintha lenne -
#25054 tanuláskor miért röpködnek összel a levelek a mérce körül? -
#25053 tud csinálni valaki sungoku simet? :) -
#25052 az én simemnek is már 10es minden skillje..meg már az őrült tudóst is elérte, szal örök platina kedv..amúgy most munkanélküli..pedál-medálokra gyúr...csak ahogy elnézegettem a snootysims.com-ot, láttam, hogy van 1 olyan revard, hogy "Golden Skull of Jumbok IV"..a leírás szerint boostolja az energiát, komfortot, a szociált meg a higéniát..attól függően, hogy minek van a közelében...gondoltam 4-5 ilyen jó lenne a házba :P -
#25051 A karriertárgy az két meghatározott promóciós szint között jön be, lehet hogy megkapod kétszer. Ilyet soha nem csináltam még és Neked sem javaslom mert nem sok újat ad. Egy átlag sim, még akkor is ha az ő zártabb aspirációs körében mozogsz képes végigcsinálni egészségesen 3 különböző karriert amivel képes lefedni a teljes skill sorozatát úgy hogy a végére mindenből min. 6-8-as szintre feljut, és ez már emberes dolog. Odahaza a páromnak meg nekem is vannak olyan simjeink akik minden skilljüket 10-re nyomták, na egy ilyen fazonnal már igen csak laza a játszódás:))! -
#25050 Paladin: a megadott linken bejutsz a csávó honlapjára és ott a baloldalon írva vagyon olyan is hogy Sims2, erre bökve kapsz egy csoportosítást (objects, fixes...) és ott a fixek között vannak a gamára vonatkozó globális hackek, az ucsó kettő a felmelegedés miatti kellemetlenségek kizárására van. -
#25049 apropó..ha végigtol a simem 1 kariert és megkapja a kariertárgyat, majd felmondok és újra abban a karierben vállalok állást, akkor újra megkapom a karier-tárgyat ? -
#25048 Köszi, azt le is szedtem...
Viszont írtál valami Paladin-os modokat is, azt viszont én nem találom a paladin's place-en... vagy azok is ott vannak, ahol a dailygardener??? -
#25047 hehe..ezt nem is tudtam..
Werewolf: * Can attack burglars and always win
forrás -
#25046 milyen szakok vannak az egytemen jelenleg
adott szak erős skilljei, amik kelleni fognak,
végül az adott szak által támogatt karrierek
ha egy egytemistával szakot választasz a számítógépen, akkor irkálja ki ezeket -
#25045 Még valami, ha használni akarod a dailygardenert akkor a mostani kertészedet mond le és kösd újra a szerződést, a napi ütemezésü csak a mod felrakása után megrendelt kertészre igaz!! -
Gólya #25044 hajrá
ikreim egyikének ez az életcélja
úgy döntöttem, kipróbáljuk - bár most még politikát tanul az egyetemen, de ettől még bármi lehet belőle -
#25043 hmmm "Rock God"
egy ilyen karit kéne csinálnom :P -
#25042 Hát a greenfeeling az nehéz lesz az összesnél, amíg van uborkám is... Mert azok elvétve zöldek. :(
De köszi! :) -
#25041 Nemvágom teljesen hogy mi ez. Melyik munkához miylen skill pontok kellenek vagy mi? -
Gólya #25040 legalább ha rosszul minősítik a kertet, bezárhatod őket, aztán lehet nézni, hogy virulnak -
Gólya #25039 gépírás tanítását vállalom -
#25038 Ha csak az Évszakok van fent akkor nem, itt 2 pm. van a kertész meg a horgász, az OFB-ben van 3 kraftolós (játék, robot, virágkötészet) meg 3 üzletviteli (eladás, árufeltöltés, pénztárgép kezelés). Az jó ha a simnek van want-ja a Gardening Club-ra, de bármikor hívhatod őket csupán arra figyelj hogy ne legyen rendezetlen az udvar (avar, szemét, tócsák) és a növényeknek "greenfeeling"-je legyen, gyönnek vagy hárman úgyhogy lesz nyüzsi gazdagon (a legszebb amikor a 3 kertészklubos muki beszorul az üvegházba:))). -
#25037 mánhogy a telek szélére?, na oda mehet barmi