32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• ratata130
    sziasztok.
    Ezt a játékot a torrenten kívűl még honnan lehet letölteni
    Előre is köszi.
  • Coolfire
    Ez kész telek,és nem csaltam lóvéilag sem...csak már egy pár karrier lement fullba.Ráadásul már 4-en dolgoznak,igaz az "alapíó" simem át akarom teljesen kertésszé avanzsálni.
  • Coolfire
    Ez a kalandozó(távcsö a jele)karrier jutalomtárgya.
  • Dexantreal
    Kíváncsi leszek rá.
  • Casper007
    Ok, kössz. Majd megpróbálom
  • Dave0092
    oké, 1-2 ora mulva feldobok egyet :P
  • matess13
    megtalálható minden nyugi..egyszerre játszhatsz az összes résszel
  • matess13
    asszem igaz...de nem bizti én a magyar részével nyomom
  • matess13
    kül...igaz én legutoljára raktam fel az egyetemet és a házi kedvenc ikonjával indult..ok majd megnézem a 4cd-s verzióval h ugy jó lesz-e...
  • matess13
    nekem írtad ?
  • Casper007
    Én azt hallottam haveromtól, hogy a kiegészítőket nem lehet futtatni a Sims 2 CD-s verziójával. Ez igaz? Mert nekem a négy CD-s verzió van meg, persze van magyarosítás, meg minden. Ja, és még egy kérdés: hogy is van ez a kiegészítős rendszer. Mindig a legfrissebb kieg ikonjával lehet indítani a játékot, s egyszerre megtalálható minden, vagy minden kieget külön-külön kell játszani?
  • Gólya #25106
    miért, mi lett a szüleivel?
  • Gólya #25105
    már megvan
  • matess13
    egy dolgot nem értek...má a tököm ki van vele...felrakom a magyar simset. rá az egyetemet éjszakákat, boltos kieget és a házi kedvencet na meg az évszakokat..oké játszok 1 órán át és vmikor leteszi tálcára a játékot és ati technologis hiba...hibajelentés küldése vagy nem küld..vmi vpu recover geciséget ad be..lassan öregedik a gépem de a haveromnak 1fokkal szarabb a gépe és neki soha nem ír ki ilyet...fax má megvettem a cuccost a gépbe de már csak az alaplab hiányzik, így a gépem teljesítménye eddi ameddig volt : ati 9000(vettem egy ati x1400-at) 2.6 amd (pfff) asus alaplap(részleteket nem tok) sb4 hangártya 1024 mb ram windows xp (service pack 2 van)...és a haveromnak ennél még szarabb van de neki nem ad ki ilyeneket..szerintetek ? (ui.: a legújabb driver van a 9000 vidimhez...megveszem az alaplapot azt hadszóljon..adiig még jáccani akarok..de nyugodtan..adiig is tipp ? királyúl nyomjátok a sims et ! SIMS FOREVER
  • Gólya #25103
    kérdés: mitől függ az, hogy valaki a gyümölcspréssel "make juice/serve juice" tud elkövetni?
    az én simjeimnek ui. felajánlja mindkettőt, a párom simjeinél nincs "serve juice"
    cooking-pontok, ill. kertészkedő medálok azonosak
  • Gólya #25102
    ez nagyon jó - nem is figyeltem eddig
    gyorsan lenyúltam egyet a csajszimnak
  • Dexantreal
    Hm, akkor én nagyon béna vagyok telek építésben. Megelégszek az olyan házakkal, mint ami a Bud Bundy birtokon is volt és be is tettem róla képet. Ha van kedved, mutass te is egyet, hogy neked milyen van.
  • Dexantreal
    Adventurer, az mi is? :S Nem mindegyik állásban volt simem. Örülj neki, remélem majd nekem is összejön, mert hasznos holminak néz ki.
  • Dave0092
    enyémhez képest semmi, ez a telek egy aránytalan kaka....
  • Shiwo
    Adventurer állás karier-jutalma.. én kettőt is beszereztem :)
  • Dexantreal
    Bakker, nem semmi a telked!
  • Dexantreal
    Honnan van?
  • Mike
    lehet ebben a játékban adoptálni?
    no persze azt mondjátok erre miért kérdezek ilyet, hiszen már hogy ne lehetne
    csakhogy én meglévő simet akarok adoptálni (illetve sim gyereket)
  • Coolfire

Ez az aranyszobor jó kis cucc,alvás közben emeli zöldbe a szükségleteket..:)
  • PLackó
    thanks,kipróbálom
  • Mike at home
    ennél van egyszerübb:

maxmotives
  • PLackó
    köszi
  • Dave0092
    boolprop testingcheatsenabled true
    beirod a konzolba, ás pl az emberedné ott az energia, ha nagyon alaconyon van meg nyomodo a shitfet és addig huzod ameddig akarod, akkor jártassáokat is lehet vele maxra tenni
  • PLackó
    Üdv!
    Lenne egy csúnya kérdésem.
    Szeretnék egy boltot igazán felfejleszteni,kiterjeszteni.
    Hogy lehetne elérni azt,hogy sem az én simsem, sem az alkalmazottak ne fáradjanak,ne legyenek igényeik? Tehát állandóan tudjanak dolgozni.
    Köszönöm
  • Mike at home
    aspi pontokból is vehetsz

minden letöltést a Downloads mappába kell tenni
  • Crazy Mate
    Letöltöttem egy időjárásmegváltoztató tárgyat,ezt hova kell berakni hogy működjön?
  • Crazy Mate
    Azt nézegettem is,köszi.Majd megkeresem Katat.
  • Mike at home
    új logod van
  • Mike at home
    ird be 40x, akkor sem fox más választ kapni, sőt beirhatod 5 percenként is, az sem zavar

mod
  • Mike at home
    már irtam neked, a modthesims fórumain kereshetsz erről infot
    akkor úgy vettem észre ez annyira nem lelkesített
    esetleg még Katatól kérhetsz segítséget, itt senki más nem foglalkozik új tárgyak készítésével
  • Hassan B
    Mi a helyzet erre felé emberek?
    Rég jártam itt... :)
  • Gólya #25081
    Sipöcz lentebb már felrakott egy linket egy bizonyos Paladin nevü hacker honlapjára mutat, na ott van 2 db fixáló mod amit ha telepítesz akkor az egyikkel -ugyan a sim melegszik továbbra is- elkerülhető az öngyuladás és következményei, továbbá a másikkal a kiskorú egyén deportálása a drága jó gyámhivatal által kihülésre/túlhevülésre történő hivatkozás miatt. Kipróbált, kompatibilis és müxik.
  • Crazy Mate
    Nem zsarolás volt,csupáncsak ajánlat.
  • Coolfire
    Valószínq,hogy incs gápközelben aki tudja,vagy nincs olyan a fórumon.Qrva nagy zsarolás..eheh..legfeljebb "véletlenül" törlQdni fog..:))
  • Dave0092
    azt észrevetétek már hogy nyáron is jön a pingvin? mert nálam jön