Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ujra telepitetem és akkor sem jo
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
üzlet: az ajtókon engedélyezni lehet ki mehet be rajta
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Meg az lehetséges, h ha indítok egy üzletet az otthonomban és a ház mellé építek egy kisebb helységet, akkor a vevõk csak oda menjenek be ne a házba?
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ps3 ID: Gascoigne74
igen, van pár, ami tényleg jó, de mint írtam, bizony van egy vagon "selejt"
mert hogy néz az ki, hogy a szekrény befér a lépcsõ alá, holott magasabb, mint amekkora hely van? (s még mennyi minden ehhez hasonló van!)
s lopás, nem lopás, ilyenekért kár fizetni
Mondjuk a 23311-ben említett emberek közül egyedül Windkeeper az, akitõl nekem is tetszett cucc, a többié nem nagy pukkanás, de hát ez is ízlések kérdése.
Egyébként van egy Norbi N nevû magyar srác is a featured artistok között a TSR-en. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
és mondjuk engem is megkérhettek, hogy valamit szedjek le 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
windkeeper, evi, chazdesing (ahhoz képest hogy egy kiskölök!), helaene, luis, rosemagic, seomi (és még sokan mások)
vagy az oldalak:
happyhoneyhunt, simplystyling, xmsims
messze jobbak mint a Maxis
persze a Maxis elött is fejet kell hajtani, hogy már alapból gondoltak a moddingra

[/cserf][/fülünyúl]