Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem nem lehet belépni csak ugy ha megnyitom a dvd és ott crack és azal idditom máshogy nem is megy szerintetem miért
ujra telepitetem és akkor sem jo
oks, köszi, megyek kipróbálom...

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Mike
válás: mikor megcsalod és ezen felhúzza magát, kidobhatod, vagy kidobhatod mert megcsalt
üzlet: az ajtókon engedélyezni lehet ki mehet be rajta

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hogyan lehet elválni egy Simtõl?

Meg az lehetséges, h ha indítok egy üzletet az otthonomban és a ház mellé építek egy kisebb helységet, akkor a vevõk csak oda menjenek be ne a házba?

rotator
Nem hiszem, az elsõ is bukásnak tekinthetõ.

edikee
oh 😞 és nem is lesz ? 😛 .. ingyenes ? 😊)

Kata
Csak a Sims1-nek van egy online változata, ami természetesen havidíjas.

[/cserf][/fülünyúl]

edikee
nem tudjátok, hogy lehet-e neten játszani ?? 8-)

Majd valamikor folytatom és megmondom pontosan 😛. Kapcsolatok és ahol van a lista a simek képeivel, ott fölé viszed az egeret, ott hagyod és kiírja egy nagy táblázatban.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

LegionarR
Jóh én inkább a hivatalos dátumban hiszek <#vigyor4>

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

rotator
A hazai webes áruházak szerint márciusban jelenik meg, de az EA szerint meg (azaz hivatalosan) feb. 23-án.

LegionarR
Egyébként már halvány lila gõzöm nincs hogy hol hallottam a márciust... De attól még hogy én nem vagyok normális, te lehetnél egy kicsit kedvesebb...

LegionarR
Jól van, nem kell ilyen ellenségesnek lenni, csak azt írtam amit én hallottam... <#wow1>

a szürke részhez??? :o

Meg levan írva a kapcsolatoknál, ha oda irányítod az egeret a szürke részhez, akkor kiírja; hogy mi micsoda.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike
a vonzódás mértéke

Mike
te fel tudod fogni amit irtunk? ha azt mondjuk február akkor február, és nem március, március és február egyébként sem 2 hónap, de mindegy

ahhhaa, thx!!! <#worship>

rotator
Azzal tudsz rátapintani az elevenjére. :>

Ha egy Simmel "beszélgetek" néhány esemény mellett van egy sárga villám. Azt mit jelent pontosan? mert a "súgóból" nem vettem ki tisztán...

Hát én egy csomó helyen ezeket a dátumokat találtam... De amúgy február utolsó hete és március között nincs 2 hónap különbség!!! 😊

LegionarR
Biztos nem Márciusban? Nem mintha nem örülnék neki hogy 2 hónappal korábban jön ki, de én úgy hallottam hogy Márciusban jön ki... De NE nekem legyen igazam!

rotator
Neeeem, csak vicc volt!!!

Kata
Persze, amíg nem akarsz új, saját készítésû objektumot kreálni benne. 😊 De lehet, csak mi vagyunk hozzá ennyire bénák.

[/cserf][/fülünyúl]

Mike
pedig szerintem rengeteg mindenre jó

feb 23 a tavaszforduló nálunk??? <#wow1>

rotator
Lehet, az USA-ban máskor van tavaszforduló, ahhoz idõzítik. <#vigyor>

rotator
Jó kis program az a SimPE, csak nem túl SimpLe, mondjuk egy hexeditornál kb. 2 fokozattal barátságosabb azért. 😊 Eddig nem volt vele problémám, igaz, csak kisebb volumenû változásokat eszközöltem vele.

Thanks!<#wave> Amerikában késöbb, mint itt?<#wow1> Az szép. Általában ott szoktak hamarabb megjelenni a dolgok, de gondolom lesz azért pár nap így is, mire eljut Magyarországra a játék.

Európában Feb.23, USAban Feb.27!

Mikor jön ki a Seasons? :S

Kata
Na a simPE-t ne emlegesd... 😄 Most szenvedünk a repteres dologgal, a repülõgépet már elfogadja ugyan, de textúrákat még nem sikerült hozzá rendelnünk vele az istennek sem. Pedig millió tutorialt átnyálaztunk, megnéztünk pár már játékban lévõ objektumot. Szal akárki is kitalálta, elég nyakatekert és bonyolult mûködésû "valami". 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Mike at home
SimPE mindenre jo

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rotator
http://simwardrobe.com/

Ezen belül a Sims 2 NPC Replacer, elvileg. 😊

próbáltad a simshungary.hu-n?
Gascoigne
Nem tudja valaki létezik e olyan progi, amivel a szomszédságban élõ sim-eknek másik ruhát lehetne beállítani? Mondjuk azokat, amiket letöltöttem. Rémlik, mintha már találkoztam volna valamelyik oldalon vele, de most nem találom. Ha valaki tudna egy linket, megköszönném.

Ps3 ID: Gascoigne74

majd lesz vélemény, ha már játszunk vele - addig kár találgatni

hali uj vok mit szoltok az ujj kieghez ?

rotator
Nem az összeggel van bajom (leszámítva a kidobott pénzként megjelenõ adót), hanem hogy bizonytalan dologért fizet az ember. Az említett urakat/hölgyeket így névrõl nem ismerem, de majd utánanézek munkásságuknak. 😊

hááát ....
igen, van pár, ami tényleg jó, de mint írtam, bizony van egy vagon "selejt"
mert hogy néz az ki, hogy a szekrény befér a lépcsõ alá, holott magasabb, mint amekkora hely van? (s még mennyi minden ehhez hasonló van!)
s lopás, nem lopás, ilyenekért kár fizetni

Kata
Nagyon rendes tõled. <#puszis>

Mondjuk a 23311-ben említett emberek közül egyedül Windkeeper az, akitõl nekem is tetszett cucc, a többié nem nagy pukkanás, de hát ez is ízlések kérdése.
Egyébként van egy Norbi N nevû magyar srác is a featured artistok között a TSR-en. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Mike at home
pontosabban 5k fél évre, vagy elõfizetsz 1 hónapra paypalon át, és azt szedsz le egy hónapig amit csak akarsz, vagy összeálltok 4-5-en és úgy már nem is olyan sok 1 évre sem

és mondjuk engem is megkérhettek, hogy valamit szedjek le 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem akarlak megingatni hitedben, de a custom cuccok jórésze profibb mint a "gyári"

windkeeper, evi, chazdesing (ahhoz képest hogy egy kiskölök!), helaene, luis, rosemagic, seomi (és még sokan mások)

vagy az oldalak:
happyhoneyhunt, simplystyling, xmsims

messze jobbak mint a Maxis

persze a Maxis elött is fejet kell hajtani, hogy már alapból gondoltak a moddingra

Nah ezt muljátok felûl!:

Kata
Nos, abból a 360ezer cuccból van 50.000 screenshot, 200.000 szimpla recolor, a maradékból vond le a szomszédság térképeket, az egyforma falfestések és padlómintázatok 10-20 féle színárnyalatát, majd végül azokat az objektumokat, amelyek képen jól néztek ki, de letöltve rondák, vagy bugosak. Nos, nem marad olyan sok hasznavehetõ holmi a végére. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

rotator
Adóval 11 022.7275 HUF.

mennyibe van?

rotator
Ja, plusz 25% adó. 😞

rotator
Na megnéztem ezt a TSR-t, nem tûnik rossznak és viszonylag jó árban is van, végülis 1 évre kb. 1 kiegészítõ ára és azért az a 360 ezer cucc nem gyenge. 😊

rotator
Alapvetõen igazad van, Mike! Ugyanakkor ezek megbízhatatlan eredetû, nem profik által készített (vagyis nem garantált minõségû) cuccok, amiknek elõre borítékolom, hogy a 90%-a ilyen vagy olyan okból kuka. Hivatalos Maxis pakkot én se "lopnék" így. Egyébként megnéztem, 8 gigányi stuff van fent (én többre számítottam <#vigyor>).