32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Nócika #25157 és mi az a miniimage? vagy azt hogyan kell használni? -
#25156 glamour life-hoz a leggyakrabban előforduló kérdésekben találsz (letöltések - kategóriák mutatása - Crack)
az éjszakai élethez asszem nincs crack, csak miniimage.. -
Nócika #25155 Sziasztok!
Valaki tudna nekem a glamour life-hoz vagy az éjszakai élethez crack file-t küldeni?
msn címem: [email protected]
email címem: [email protected]
Előre is nagyon köszönöm!!! -
#25154 deamon toolst használj, ne alcoholt vagy 1éb virtuális meghajtót.. -
Dave0092 #25153 amit eltoltotem a modthesismről hova tegyem be? -
#25152 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy a telepített Sim2 indúlásakor azt írja ki, hogy emuláló programot észlel és leáll.
Mit tegyek? Lányom már nyúz miatta....
HELP! -
#25151 Áhh... de naon durva... még börtön is van benne! XD
Itt a link. -
Coolfire #25150 Ez a viskó?Á ilyeneket háttal is csinálok..:))) -
#25149 Nem egy rossz kis kunyhó... most találtam mod the sims-en...
-
#25148 Az jó... :)
Nekem tegnap a jakuzzi-ban gyullad ki az ember... -
Coolfire #25147 Ja és a csaj hiába fogott hal hegyeket(villódzó csigával)egy darab nem került a hátizsákjába.A zöldség,gyümölcs az igen. -
Coolfire #25146 Megint szarrá égett mindenki,és nem mentettem.Oda az arany kertész és horgász medálom.Úgyhogy uninstall lett a vége. -
#25145 Mé', mi lett? :) -
Coolfire #25144 Húúúúú most nagyon berágtam..addig nem játszom vele amíg nem lesz peccs. -
Coolfire #25143 Azt nem kell,ha sokat foglalkozol a kerttel(sokat permetezel pölö)akkor azzá válik,és csak az antiflorinnal tudod visszaváltoztatni. -
#25142 Hogy lehet olyan növény embert csinálni? -
#25141 tedd fel a többit is -
#25140 Mert még új vagy. :)
Na ma elmegyek a Tescoba, aztán meglátjuk, mi lesz. Az utóbbi időben találtam pár kellemetlen bugot a Petsben is (februári patch felrakva). :| -
#25139 Lenne egy problámám. Feltelepítettem a Sims 2 DVD verziót (a magyart), majd az Egyetemet. Mikor aztán elindítanám a kieget, kiírja, hogy a program hibát észlelt, ezért leállt. Most mit kell tenni? -
Coolfire #25138 Nekem nemsoká 5 év..bibibi...:) -
Coolfire #25137 Hát ha az alapban átírsz minden filet,akkor nem is kell peccselni.Akkor mindig at írja ez már frisített verzió. -
#25136 ilyeneket itt nem irunk!
mod -
#25135 ez biztos fájt -
#25134 Nekem 8 nap mulva lesz egy év... :) -
Dexantreal #25133 Ma regeltem egy éve sg-re, áááá!!!! Tök király! -
Dave0092 #25132 töltsd e inkább... nem éri meg megvenni.....
-
#25131 Én lehet h megveszem az évszakokat,mert érdekel...Vk aki már jártas benne tudna mondani pár okot amiért érdemes megvenni?Letöltöttem 1 videót és jó hatással volt rám... -
#25130 Próbáltatok már fürdőruciban görkorizni? Érdekes jelenség... XD
-
#25129 Huh,néztem előtte a FAQ-ot,de csak a Magyar sims+Angol univ. kérdését láttam,most látom hogy ott van legalul az én problémám is.
Viszont így nem mennek fel a patch-ek :( -
#25128 FAQ :) -
#25127 ööö milyen fájlok és mit hova honnan? :) -
Coolfire #25126 Az a baj,hogy az alapnál és az univnél még nem elég a regkódot átírni a fileok is kellenek. -
Coolfire #25125 Magyar nyelvi fileok letöltése és registry buzizás,és voilá mind magyar..:) -
Coolfire #25124 Ja,az ajtóra kattintol kijön egy opció hogy belépés blalblabla..és kiválasztod a neked tetszöt -
#25123 Ismét lenne egy kérdésem.
Mit kellene tennem,hogy magyar nyelvűek legyenek a kiegészítőim?
Mert a 4cd-s alapjáték van meg (amiben nincs magyar nyelv), viszont az összes kiegészítőm magyar.Viszont sajnos hiába telepítem a kiegeket magyarul,akkor is angol nyelvűek lesznek,gondolom az alapjáték miatt.
Mi lehet a megoldás? -
#25122 ha jól tudom van olyan funkció,hogy rákattintasz az ajtóra,és ki lehet választani hogy mindenki,vagy csak a családtagok mehetnek be rajta. -
#25121 Most nevetnem kellene? A sim-ek meg majd kint alszanak a kertben, ugye?
Szóval van valakinek valami ÉRTELMES válasza? Az üzlet a házhoz van építve (mint egy szoba), de mint említettem, külön bejárattal. Ettől függetlenül bemászkálnak a házamba a vevők. -
Crazy Mate #25120 Persze,leszeded a házadról az ajtót. -
#25119 Üdv!
Meg lehet azt valahogy csinálni, hogy ha van egy üzletem, külön bejárattal, akkor a vásárlók csak és kizárólag oda menjenek be, ne pedig a házamba?
Mert kicsit fura, hogy xy jön vásárolni, de azért előbb bekukkant a konyhába, meg nézi egy kicsit a tv-t, stb...
Előre is köszönöm a választ! -
Dexantreal #25118 Aha, így azért szép teljesítmény. A meló infót meg thanks!