Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
mert 3 verzio van
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
én is simán elgépelek mindent
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
[/cserf][/fülünyúl]
de ha kivitted, attol mgé a családdal jáchatsz, de nem nehéz, nekem 2 napja van meg, és kiis jáccotam, és kb a vincét 2 ora alatt, rileyt is kijácotam volna enyi idõ alat, scak idõm nemvolt rá, szval max 5 ora alatt kilehet jáccani az egészet
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
[/cserf][/fülünyúl]
2007 summer ..... The Sims Pets Life
2008 winter ..... The Sims Castaway Life
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
lásd makrók
egyszer élünk 😄
várom a pets-edet, az nyáron jön...
amugy azt az észrevételt, tettem hogy nem akad, mivelc ska 1 rész, de a sims 2 azon van vagy 5 rész, és néha nagyon akad, pedig jo gépem van, 1 g ram, 8800gtx... 3200 as proci
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az az alku, hogy lemodnok földömröl, midenn vagyonomrol, házamrol, és én igent nyomtam [ egyébként igen-t is kell....] és milesz? berak a család tároloba, és 3 000 000 pénz heyett, sak 35 000 van 😛
hét igen, fordulatos kis game volt ezis 😄
nekem nagyon tetszett, remélem az állatos és a hajö töröttes is lesz iyen vagy még jobb!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ENYHÉN KOSZOS TÛZHELY :d
LOL, NEM KEVÉS MANYJA VAN EMBERÜNKNEK, ÉS CSAK 1 PERCE KEZTEM EL WINCENT TÖRTÉNETÉT 😄
én ot tartok már hogy terhes vagyok!
egyébként meg nekem tökmindegy, hogy full képernyõn futtatjátok vagy ablakban
mindenki eldönti maga, ahogy neki tetszik
szal örülnék ha túllépnénk ezen a témán
én voltam a hülye hogy felhoztam
tölt a program
indításkor amíg eljutsz a házadik az több perc
ezalatt bõven lehet itt sg-zni, vagy képet szerkeszteni egyszerübb szerkesztõvel, stb
persze most még szokatlan, de hamar meg lehet szokni 😊
mit csináltál hogy elindult?
Engem speciel jobban zavarna, ha ablakban futna.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
na és ha nem lehet srollozni? kit zavar
az hogy mellette tudok futtatni még ezt-azt az bekompenzál mindent
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Amúgy ha nincs full screenben, egérrel nem lehet scrollozni
A játék beállításánál ki kell szedni a pipát az ablakos mód elõl.