32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• rage
    Az FTP oldalak tárhelyek, ahonnan le lehet szedni a felrakott anyagokat.
  • ratata130
    Szia rage.
    Az FTP-ket honnan lehet letölteni???
    Én így még nem is hallottam, hogy FTP!!!
  • Hassan B
    Mi?
  • Hassan B
    A jósnőtöl lehet venni. Elvileg az elején jön magától, de a ha nem fel lehet hívni. (a szolgáltatások közt van)
  • Olcsy
    490 vagy 489?
  • Olcsy
    Ok!:)
  • rage
    Ebből nem létezik demo
  • Olcsy
    De ugye nem demo?
  • Olcsy
    De ugye nem demo?
  • Olcsy
    Köszike!:D
  • rage
    Pl felmész az Isohunt.com -ra
    Beírod a keresőbe, hogy Sims Seasons
    Letöltöd a torrent filet, aztán letöltöd az uTorrent nevű progit, ezzel ezt megnyitod, s máris töltheted.
    Nyilván vannak egyéb helyek is, (FTP-k akár ingyenesek, akár fizetősek) de ezeket nem reklámozza senki ilyen oldalon, így neked kell őket megkeresni.
  • Olcsy
    Légyszi adja meg vk a címet!
  • rage
    Le.
  • Olcsy
    Le lehet tölteni az évszakokat?
  • matess13
    izéé..van bennt parfüm..azt hogy kell szerezni ? vagy hool lehet találni ?? help
  • zAkkEr
    Hello!
    Lenne 1 kérdésem..szval hiába rakok ien öntözö gépet a kertbe max az lején 1x locsol,aztáns semmi :S
    Szval kell vmi hozzá?vagy mi a probléma?
  • rage
    Használj sdhide-ot, viszont Daemonban a Safedisk emulációt kapcsold ki
  • Nuno88
    szasztok!
    lenne egy kérdésem! nekem a 4 cd-s verzió vnn meg, daemonba 2 meghajtó van, az egyikbe berakom a miniimage-et a másikba a 4cd van berakva és nem indul el... kiír egy hibaüzit...valaki tud valamiféle megoldást? előre is köszi!
  • Hassan B
    Ha még úgy sem jó, esetleg megpróbálhatod az sd4hide-al... (megtalálod a 'Leggyakrabban előforduló kérdések'-ben)
  • cenobite
    Köszi a segítséget!
  • rage
    CloneCD és CloneDVD
  • rage
    A kiegészítők az előző játék súlyosabb hibáit javítják, így talán nem akkora probléma, ha utólag nem tudsz patchelni.
  • sozs
    Még mindíg emuláló programot észlel, mi tartozhat ebbe a körbe?? Nero, Clondvd-cd, Dvdshrink, Anydvd....?
  • PLackó
    az összes kiegészítő végén azt írja hogy már frissített,pedig egy patchet sem raktam még fel.
  • rage
    Felteszel egy kiegészítőt pl.
  • PLackó
    Szerintetek hogy telepíthetném fel a javításokat? (mivel ugyebár felraktam az alapjáték magyarítását,az felülírta a verziószámot nagyra,így egy javítást sem rakhatok fel)
  • Hassan B
    Meg lehet, mert az ilyen programok között általába összeférhetetlenség van... A másikat töröld...
  • sozs
    Daemon-t használok, Alcohol nincs is a gépen. De most,hogy mondod van fenn a gépen egy UltraIso nevü progi, lehet ez a baja? Ugyanis már próbáltam leszedett Daemon-al is akkor is ua. hiba volt!
  • Coolfire
    Mikor is jön?Április 3 ugye?
  • Coolfire
    Hát amíg ki nem jön a celeb stuff addig no sims 2(direkt kisbetüvel írtam,mit szegény Nemecsek nevét a PUF-ban)..hacsak hamarabb nem jön peccs.Lehet hogy rokonok vagyunk?:)
  • GTheo
    Csőcső srácok, plz vki help, öcsémnek feltettem tegnap a sims 2-t, az alap game simán futott, majd az összes kiegészítőt a pets-ig, update, majd crackkeltem a pets-et és nm indul el a játék, PLZ HELP vki !
  • GDI
    Hali,valamiért nem indul a sims2 nekem.Pedig mindent ugy csináltam ahogy a FAQ-ban le van irva.Deamon tools 4.0 használok,bemountolom a mini image filet inditom a gamát ki jön a sims 2 iconja és utána nem csinál semmit,mi lehet a gond?Elöre is thx
  • Gólya #25165
    olyan ... magával ragadó...
  • Gólya #25164
    jajj....
    olyan vagy, mint az egyik rokonom...
  • Hassan B
    Hát nem szép pár? :) Egyébként testvérek...
  • Coolfire
    Nem kell a külsös cucc,már mondtam.Már nincs is fent..:))Most bérgyilkolok egy kicsit,meg tombréderezek.
  • Gólya #25161
    Paladin!
  • Shiwo
    faq-ba benne van..bekell mountolni demon toolsba... de akkor már 1szerübb, ha feltelepíted valamelyik újabb kieget a nightlife mellé, melyhez már van crack..
  • Hassan B
    Jah...sajnos sok benne a felesleges dolgo(legtöbb dologból3-4 db is van) és nagyon belassítja a játékot...
    Most viszont elkezdtem építeni 1-et annak mintájára, csak kissebbe...
  • Dexantreal
    Hajrá!

A "kunyhó" meg nem semmi. Szerintem már a túlzás kategóriába sorolható. Viszont tényleg szép.