32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Gólya #25237 ja ...
simem kifogta élete első halát (igen szép példány, olyan szép, szivárványos színe van), aztán amilyen nagy horgász, következő horogvetésnél akkorát esett ...
aztán sikerült még egy szép halat fogni
úgy tűnik, a mai vendégsereg halvacsorát kap -
Gólya #25236 ami késik, nem múlik ....
sokáig nálam sem volt
persze, a villámnak is van esze - nem a villámhárítóba csap, nem ...
neki fontosabb volt az a pici terasz -
#25235 érdekes..nálam még nem csapott be a villám semmibe...pedig van 1 brutálnagy fám a kertben...lehet nálam müxik a villámhárító a tetőn ? :P
pedig nem csodálkoznék rajta, ha kigyulladna..simem emlékei közt vagy 8 tűzeset szerepel már.. -
#25234 naja, de ahhoz készpénz is kell, ami nem mindig van -
Gólya #25233 a bödönkével most kissé óvatos vagyok - hátha lesz rá valami javítás, hogy ne gyulladjon ki - sajnálnám a simjeimet - szerencsére a kártya is vonzó még a lótifuti simeknek is; olyan szépen elülnek mellette, mint a befőtt
ráadásul ez a toll, amit a csajszim kapott az előlépések során, nagyon jó hatással van rájuk -
#25232 nekem van mindkettő :) -
Gólya #25231 nekem most a jacuzzi helyett kártyasztal van benn a házban - a vendégeim meg éjfél után kettőkor kezdenek gondolkodni, hogy azért mégsem otthon vannak - aztán elindul az egyik, 4 körül a másik, a harmadik reggeltájt, a negyedik úgy dél körül már unja magát egyedül
-
Gólya #25230 különösebben engem sem zavar - csak most kicsit összejött: este lecsapott a bejárati ajtó mellé - azt eloltotta a sim, éjjel belecsapott az egyik fába, hajnalban a másikba, napközben mindkettőbe egymás után
ennyiért nem hívok tűzoltót -
#25229 meg lehet blogot is irni -
#25228 ehehehe, én bizony spuriztatom a simjeimet viharban, lassan teljesen leszokom a szabad ég alatti dolgokról, holott régen simán kipakoltam mindent
most már zárt garázs, inkább még egy emelet minthogy bármit kitegyek, csak a jacuzzi meg a medence van kint, a jacuból is behívom a nem NPC vendégeket.
-
#25227 nem kell foglalkozni a fa kigyulladásával
én is elsőre megijedtem, hívtattam is a tűzoltókat
mire kiértek, a tűz elaludt, a tűzoltó lehordta a simemet, fizettem 500 büntetést, a simem meg haraxik a tűzoltóra :)
2 villámhárítóm is van, ezzel együtt mindig ég a fám
de a legvicesebb egy köztelken volt ahol télen jártam utoljára: még nagy hó volt de már villámlott
másik esetben meg a simkölköm elment bulizni a branccsal, a társaság fele a nagy viharban kiült a teraszra, persze a simem nem (ő okos :) pár perc múlva látom is, az egyik emberke kissé el van szenesedve :) -
Gólya #25226 kellemes tavasz - de igazán ...
-
Gólya #25225 a kis gonosz - most akkor a villámhárító tényleg csak dekoráció?
-
Gólya #25224
újságírói karrier-jutalomtárgy ( a toll) - a helyiségben tartózkodó valamennyi simnek "pofozgatja" kissé a szükségleteit
nagyon praktikusnak tartom vendégség esetén: nem rohan el öt perc múlva a nehezen átcsalogatott sim, mert neki bizony sürgősen kajára vagy bármi másra lenne szüksége (még ha előtte degeszre ette magát, akkor is előfordult már nálam ilyen) -
Flora2 #25223 Én is pont ezt akartam mondani! Szerintem ez nem hiányzik a Sims2-ből (mármint az, hogy mit gondolnak és mondanak), mert ezt nekünk kell hozzágondolnunk! A Sims2 nekem elég unalmas lenne egy idő után, ha csak azt látnám benne, ami a képernyőn történik. De játék közben (ha nem vagyok éppen agyilag lefáradva) én hozzágondolom, hogy mi zajlik le a simekben belül, mit gondolnak, min ármánykodnak, és ettől történetté válik a játék, nemcsak egy napi életszimulációra. Szerintem jobb, ha saját fantáziánkat kell aktivizálnunk, mintha előre megírtan lejátszanánk mások sztorijait. -
Gólya #25222 hát ha van egy kis fantáziád, hozzágondolhatod ... a fejük fölött megjelenő képek alapján egész jó kis sztorikat lehet kitalálni
nekem pl. nagyon tetszik, amikor a simem a növényeinek elefántokról, gyárakról magyaráz -
Stickee #25221 Sziasztok!
A kertvárosi krónikákkal kapcsolatosan:
Kijátszottam Riley történetét. Még közben kiírta, hogy elérhető Vincent története, de a főmenübe sose láttam. És most, hogy belekezdenék, most sincs ott... Hogyan tudom Vincent történetét játszani?
A főmenübe ott van a hogyan játsz, a Riley története, és a szabad játékmód.
Egyébként szerintem jó kis történet. Már úgy untam a sims 2-t. Kellett a változatosság. Igazából a legjobb az egészben, hogy tök jó szövegeket ír ki, hogy mit gondolnak, mit mondanak. Ez nagyon hiányzik a sims 2-ből. -
#25220 Nekem simsán (Virágvégén) ült a jakuzzi-ban és egyszercsak kigyulladt... XD -
#25219 Szia rage!
mostmár értem.
köszi -
#25218 na szal melyik terület volt ahol kigyulladtak a simjeid? -
#25217 Őőő... akkor félreértettem... :)
Ilyen szempontból én sem értem... :) -
#25216 nem úgy értem
azt mondtad a belvárosban nem gyullad
és akkor melyik terülten igen? -
GDI #25215 Köszi -
#25214 7zip nevü programmal kell egyesíteni a részeket, akkor kapsz egy exe.-t, azzal már tudod telepíteni.
7zip -
GDI #25213 Letöltöttem a faqban lévő magyaritást,ami 15 részből áll de nemtom hova kell bemásolni.Mert megnyitni nem tom.Thx -
#25212 Valamikor, ha sokáig kinn hagyod a napon, kigyullad, és elég... XD -
rage at work #25211 Szerintem, reloaded verzió.
Semmi gond nem volt az installal.
A kérdésed alapján elég nehéz lett volna rájönni, hogy a telepítéssel van gondod... -
#25210 hol gyullad? -
Coolfire #25209 Ez is érdekes...most újra felraktam(eddig bírtam),de most Szépkellemesben indultam.Egyetemen kifulloztam a kertészetet és a horgászatot,és beköltöztem a belvárosba.Itt nem gyullad fel a simem,csak hQgutát kap és leég... -
#25208 pl. a servonak nálam mániája sütit felszolgálni, ha kell ha nem
a snetrybot mellett meg simán fel lehet borítani a kukát
a hőmérő sem lehet rossz -
#25207 hm... találtam Paladinnál pár jó dolgot
-
Coolfire #25206 Az nem a setupban van.Gondolom a multival szórakozol.Egyszerqbb leszedni a magyar fileokat. -
#25205 Elvileg 2,6 gigát kéne felraknia de helyette csak 90 Mb
-
#25204 Ja tudom miről szól a játék nem azzal van a gond !!!!
Hanem a játék felrakásával !!!
Neked hogy sikerült felrakni ??? És melyik verzió van meg ????
Mert nekem mindig csak 80 vagy 90 megát rak fel aztán ennyi lecrackelem aztán az application crashed hibaüzenettel kilép !!!
-
#25203 Ehh! Néztem én ott szerdán, de akkor az utolsó párat valamiért nem láttam. De most újra megnéztem, és megvan! :) (Azt hittem, hogy nem jó helyen jártam, de így már oké. Köszi!
-
#25202 Teljesen független játék. Semmi köze a Sims 2 sorozathoz.
A különbség a kettő között az, hogy itt sztori-vezérelt az egész, két család életét kell játszd 12-12 fejezeten át, egy elég fordulatos, előre megírt cselekményszál szerint. Mikor egy adott fejezet céljait teljesítetted, kiírja, hogy jön a következő, s így tovább
Szerintem érdekes volt a történet, más így játszani a Sims-t, hogy van cél is, meg egy tényleg elég fordulattal teli sztori is
Laptop-barátnak hívják, mert talán kisebb erőforrást igényel, meg alapból ablakban fut, bár ez a funkció két kattintással kikapcsolható. -
#25201 Hello elmagyarázhatná valaki hogy is van ez a Sims2 Life Stories !!!
Mert sehogyse akar összejönni !!!!
-
GDI #25200 Hali,a magyarositás milyen formátumban van?Mert nemtom megnyitni a setupot,sima Sims2.Előre is thx -
#25199 A Házikedvenc teljesen magyar? -
#25198 a warezolását mindenki maga intézze ahogy tudja, itt ne kérjen ehhez segítséget
mod