Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄

ha finomabbak lennének a mozgások, meg azért feltaláná magukat, hogy ha egy 4 személyes asztalon van egy tányér és 4-5 en lennénk, akkor
azt a tányért tegey el elöször onann, és csak ugy teritsen, mrt integet öszevissza meg god damn ezek mert nemtud vele mit csinálni...
meg az ember kreálás is lehet kicsit részletesebb, pls lásd godfather...
sims 2 bõl vették az ötletet, csak átfejlesztették, mitn pl lehet pajesztváltozatni, stb stb...

Na az lesz még "robbantó" game.Alig várom.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Hát kórházat meg ilyesmit én is hiányoltam.De ez nem SimCity.Én a kajakihordót üldözöm percekg,amire át tudom venni a megrendelést.

rotator
Gondolom, a teljes valósághûséget tûzték ki célul és valószínûleg (még) nem procedurális lesz, mint a Spore.

hát azért lehet még a grafikán javitani, de az étvágy megjön amikor kinagyitom a palacsintát vgay akármi kaját, azért 2004 be készült... és nagyon jo a graff... nekem ami nem teccik, azhogy nem taláékonyak, és nem foyamatos a mozgás... teszem azt, jön egy vendég, rákatintok hogy üdvözölje, elindul, de a vendég pofátlan és bejön a házba csak ugy, de a simem nem ott köszönti aohl épp találkozik vele, hanem ott ahol eredetileg állt, mármint oda megy, ahova kiadtam neki elöször a parancsot, nahmeg egykét dolog.. korház, temetések, rendes szomszédok, különleges tárgyak, és azért süriteni bele a nyaralásokat állatokat, mert 10000000000000 % ra modnom nektek hogy amint kin az évszakok rá 1 honapra jön a hir, hogy készitik a vakáciot... azután meg a makin magic-et....

nekem spec. semmi bajom, de ha ennyire érdekel, szavaztasd meg a T. közönséget - nem hinném, hogy mást mondanának

a topikot pedig nemigen fedi homály, mert annyira azért nem rossz a Sims2
az természetes, hogy az új mindig érdekesebb, de már csak nosztalgiából is vissza-visszanéz az ember néha a régi dolgokra (bár a Sims1 és a Sims2 között van akkora különbség, hogy az ember utóbbit részesíti elõnyben)
de hogy a 3-ra mit fognak kitalálni? kinyúl és pacsit ad?

Mondjuk a 2 közben elõvenni az elsõt elég durva,ezt tapasztaltam.A Sims 3-ban nem tudom még hová tudják spirázni a dolgokat.Grafikailag szinte már lehetetlen újítani,úgyhogy lövésem sincs mi lesz benne más.

Most õszinte legyek?Kicsit meglepõdtem,amikor a témaindító Amiga helyett-meg is kérte a hg jogot-te lettél.Volt amikor nem voltál egészen objektív,de amúgy semmi bajom a ténykedéseddel.Pölö a mai nap mikor megkérdeztem Daveee-t,hogy tényleg ilyen szar a hlyesírása v. direkt csinálja.Ezt kapcsiból törölted,pedig vicc volt.És az alanya sem vette komolyan.De én nem pályázom hg posztra,csak vicc volt az is.Nem lenne rá idõm,amúgy rég az enyémek lennének a sims topikok(hú de nagy arcom van).😊))

én aztán nem 😄
van külön polc az egész SIMS 2 sorozatomnak, lemezre nyomtatva, borito csinálva szval oyan mint az eredet stb...
és amint befejezik, és hallom hogy kb 1 hét és jön a sims 3, akkor valszeg egész sims 2 törlöma gépemrõl és elfeljtem, disz a polcon 😄

Hát az lett a sorsa az elsõnek is.Az újdonság varázsa.😊Elnyelni nem fogja,mert biztos lesz pár emberke aki még a 2-nél fog tartani.

Mike at home
ennyire szar voltam? szóljatok ha valami nem tetszik, nyugodtan

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akkor ezt majd elnyeli a feledés homálya

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

keresd vissza az eredeti oldalon

rotator
Ha akkora elõrelépés lesz a Sims 3 a 2-höz képest, mint a 2 az 1-hez viszonyítva, akkor semmi keresnivalója nem lesz itt.

Amúgy a Sims 3 topik hg-ja én leszek..<#idiota><#vigyor3><#zavart2>

A nyalizás csúnya dolog...<#ejnye1>

Értelmetlen dolog lenne akkor is.Ezzel az erõvel a Sims topikra megkértem volna anno a hg jogot és az lett volna a Sims 2.De nem tettem,mert semmi köze a 2 résznek egymáshoz,ugyanúgy ahogy szvsz szerint a Sims 3-nak sem lesz ehhez.Ez kábé olyan mintha az összes Quakenak,Tomb Raidernek etc... egy topikja lenne.Mekkora kavarodás lenne ott.

sziasztok <#wave>
http://paysites.mustbedestroyed.org/booty/
tudja valaki ezek közül melyiket érdemes leszedni? ugye ahol van jpg fájl is, ott könnyû eldönteni 😊
nekem csak tapéta, padló, meg bútorok kellenének, ruha meg smink, ilyesmi nem...
valaki felrakta/ismeri ezeket?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Nem szóltak semmi különöset ehh... na nem baj.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike at home
Rage 23485 csak neked 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Helyes és továbbra is te leszel a házigazda<#eljen> Beszóltam a The Sims Life Stories topikba, hogy itt is simán elférne, megyek megnézem; hogy mit válaszoltak rá<#hehe>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike at home
tessék wide-ban már nem látszik a cipõje, egyébként is felesleges ekkora felület

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
aha, majd figyeljél 2008-ban
ez topik egy mozdulattal Sims 3 topikká alakul át 😊

kopaszrobert
csak nem néztem körbe😄

GW: Axino Hun;

rotator
Szerinted? 😊

kopaszrobert
Sims Life Storiesnek van magyar verziója?

GW: Axino Hun;

urbijoe
a life stori-ban hogy tud két ember játszani ?
lehet külön profilt csinállni?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Igaz azt írtam,hogy nem fogok a sztoriról írni,de ez nagyon tetszett😊)

Az nem fog összejönni.Mármint a Sims 3 topik bezáratása.

Azért annak kell majd új topik.Ezzel az erõvel a Sims topikot is folytathattuk volna,

Mike
csak a kérdésrõl jutott eszembe

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nesztek kép 😊

1600x900

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike at home
mire gondolsz? 1024x768-ban, vagy kihúzva a desktop teljes egészére?

Mike at home
nem fogok 3-4 topikot olvasgatni 1 helyett
ebbe a topikba meg már túl sok idõt öltem, hogy veszni hagyjam

Mike at home
bezáratom majd, ne aggódjál

hogy lehet olyan nagyságban játszani mint Davee

TDUnick:HUN_PETI850 BF2name:RAYLT94

nah azért ez igaz....

Hassan B
Szerintem meg kell... 😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Mike at home
Ebben a topikban bõven elfér a Stories, úgyis február 23-ig pangás van

Mike at home
gondolkodtam hogy töröljem, de akkor legyen

Mike at home
szerintem a sims 3-nak sem kell új topik

majd átírom ennek a címét

jaj jovan má, maradhat, sztem senkise ugy kezte hogy már ugy születet, hogy inen meg inen lehet elszedni xy cuccokat, hagy irja, aki értelmesebb az ugyis torrentel

Légyszi ne írd be a beszerzés helyét.
Elég ha annyit írsz neked Proper van.

Ha lehet töröltesd is a hozzászólást.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

azért ezt ne mond, márcsak hogy the sism ezis benne vana nevében 😄D😄
meg az egész a sims 2 motoron van, csak ugy kivannak csonkolva a cuccok, és belett épitve a storiez life, és kész

Majd a Sims 3-nak.Én úgysem írok róla többet,más meg írjon oda.Annyi köze azért van,hogy sims2 alapú.Bár akkor az összes konzolverziót is ide lehetne írni.Meg ez végül is maga a Sims 2 ha nem vetted volna észre.Ha lejátszottad a sztorikat,v. szabad játékot játszol,simán átvált az alapra.Addig viszont nincs építõ menü.Ennyi.

Web mester
Hát szerintem érdemes neki nyitni. Semmi köze nincs a Sims 2 -höz...

Minek?Elfér itt is.

Web mester
Látom többen itt beszéltek a Krónikákról. Van ám külön topicja. Itt.

Oké, majd letöltöm, akkor a közel jövõben, csak most még nicns más, ami kellene; így várok.

ugyan mint a sims 2 nek, tökre ugyanaz midnen,c sak azért nincs annxyi tárgy benne, de az ajándékok amiket kapunk a sim-ektõl azok nagyon pofásak