32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#25279 Ezt nem értem... mivel húzott fel? Egyébként szerintem "mod = jó példa". Káromkodni priviben is lehet (bár szvsz. ott is kerülendő) és azzal nem botránkoztatsz meg senkit. -
Gólya #25278 mire jó a vásárló?
-
#25277 mivel nagyon felbosszantott Hassan, igen -
#25276 Erre a mérsékelten kultúrált üzenetre tényleg szükség volt? -
#25275 Heh? -
#25274 de tudod mit bazmeg, nincs kép -
#25273 ez eszembe sem jutott :(
most éppen ilyen hajaim vannak, szerintem annyira nem rosszak
szidd louis-t meg az xmsims-et :) -
#25272 Tegnap tettem fel pár képet a repülőteremről a simfeelingre, lusta vagyok ide is feltöltögetni, aki szeretné ott megnézheti. -
#25271 Én most egy ilyet hoztam össze... :) (Bár még nincs teljessen kész...)
-
Coolfire #25268 Na odaadtam a bannerműhelyeseknek a két utolsó borítót.Remélem hegesztenek vmi. frankó bannert nekünk..:)) -
#25267 Most meg is mondhatnám, de inkább adok egy linket:
sims2faq.atw.hu
Itt mindenféle Sims 2 kiegészítőhoz találhatsz CD-kulcsot az FAQ részben. Erre az oldalra mutat egyébként a banner alatt az a nagy kék felirat is. -
kdenes16 #25266 hello! valaki nem tudja megmondani hogy mi a sims 2 csili-vili cuccok telepítő kódja??????
köszi -
Coolfire #25265 Devids!Feltoltam a Pets és Seasons borítót(thx Hoz_Hun),linkeld már ki. -
#25264 fotózáshoz nincsenek vkinek tippjei?
mindegy hogy hol a kamera?
azt hittem hogy azt fotózza le amit lát, nem pedig a hülye zöld nágyzetet
ha meg vizszintesen akarok fotózni akkor belelóg a kamera a fotózó simmel -
Gólya #25263 az biztos, hogy nem sok Maxis-holmi van a házban
fura, mert pl. a Maxis étkezőasztalába beragad a sim, a letöltöttel semmi gond nincs -
#25262 az padlóburkoló
ott majd lesz terasz, majd ha lesz rá pénz
ugyanis most csak kb 10k-t csaltam be az elején, meg a melegházravalót, de minde mást arcuk verejtékével szerezték - szépen elküldtem melózni őket abból van a ház
sokáig be sem volt pucolva -
Coolfire #25261 Látom,van pár nem "gyári" cuccod.. -
Gólya #25260 este még ideevett a penész néhány hívatlan vendéget:
-
Gólya #25259 házavató:
-
Gólya #25258 mondjuk ez sem kicsi, s egyelőre egy sim lakja, viszont a felső szint bővíthető:
-
Coolfire #25257 Virágvége városkában,eddigi tapasztalataim szerint. -
#25256 hát nálam a garázsnak van ilyen lapos teteje..elvileg padlóburkolat, kőböl..nem úgy tünt, mint ami beázott volna.. -
Gólya #25255 nem ártana utánanézni, ki járt még a házban annak idején -
Gólya #25254 jó nagy ház
de a lapostetőnél nincsenek beázási gondjaid? (egyáltalán az tető, vagy csak padlóburkoló? mert egyszer próbáltam a terasz tetejét üvegcsempével fedni, de nagyon szépen beesett az eső) -
#25253 a postás az néger ? :) vagy a villanyszerelő ? :D -
#25252 Nagyon durva... XD -
#25251 biztos volt az ősök között néger -
#25250 igen
majd teszek be belső képeket is -
#25249 Hát nemtudom, de néger akkor is fura. :) -
#25248 Hát most lett volna világoszöld? -
#25247 Zöldség anyukának és fehér apukának néger gyereke lett :D Elég érdekes (anyuka eredetileg fehér volt)
Épp itt hány a kölök, pont az anyukára :) -
#25246 Nekem nagyon tetszik, de számomra már teljessen kontrolálhatatlan lenne... :)
Egyébként azok az ablakok letöltött cuccok? -
#25245 4 -
#25244 Anyám! Hányan laknak benne? -
#25243 ja és az új ház, ez se kicsi de használhatóbb mint az előző volt
-
mert ez így nem jó -
#25241 hogy kell használni a fényképezőmasinát, soha nem volt még ilyenem, csak nagyon béna képet tudok, meg útban van minden -
#25240 a jacu -
#25239 bödönke?az mi? -
#25238 Sziasztok!
Még egy probléma adódott. Feltelepítettem a lányomnak a Csili-vili-t, de nme akar elindúlni, hanem jön a szokásos "elnézést kérünk" szöveg a Microsoft-tól, mi lehet a baj?
Illetve, ha olyan videó kártya van a gépbe amit a játék nem támogat (azt írja nem támogatja Directx 9.c, pedig de), ki lehet ezt valahogyan kerülni? (tudom vegyek bele másikat, csak ez egy IBM gép, és nem megy bele akármilyen, nem fér bele....)