Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
kb 4,5 giga lett a vége, és nem is indul a játék...
törölni kellett elég sokmindent, fél gigás downloads könyvtárral indul csak... nektek mennyi lehet max?
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
pedig szándékosan odatettem egy bokrot, munkábamenet letudandó
másik beteges mániám, hogy a gyerköcöket elküldöm a buszig majd ott még játszanak egy kicsit a hordozható játékgépükkel úgy 45-50-ig
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
szerintem ez eszébe juthatott volna a Maxisnak, amikor megcsinálták a Pets-t (ehhez nem kellene várni a Sims3-ra)
a gazt én is utálom - jó lenne egy olyan fa, mint az 1-ben volt, kifejezetten kutyák számára
az meg még jobb, mikor mondjuk a kertben levõ jacuzzi mellé teszi tiszteletét a kis drága - a jacuzziban meg ott ül a vendégsereg<#nevetes1>#nevetes1>
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
sõt - azt hiszem, már volt is errõl szó - nekem ez a bajom a nettel: írom, írom a magamét, s szerintem nem jön át pl. olyan, hogy most a mondanivalómhoz vágtam egy grimaszt, vagy épp a hangsúly volt olyan, amibõl következtetni lehet arra, hogy amit írsz/mondasz, végül is mi akart lenni (rakhatok utána kisezer smileyt)
ha meg "hivataloskodik" az ember, az már megint nem olyan
mindegy, tulajdonképpen aki akar, az élõ fába is beleköt, aki meg nem, az nem
de szerintem elõször az "alap"dolgokat kell megtanítani nekik - tudod, mint a gyerekeknél - persze ez nem jelenti azt, hogy így kell csinálni, csak nálam ez valahogy természetes volt, hogy elõbb a "szobatisztaság", aztán a többi<#smile>#smile>
másrészrõl emberek simán egy szón is meg tudnak sértõdni
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Nekem vagy még nincs ilyen parancs, vagy majd késöbb lesz, ha már megtanult egy-kettõt, de majd megnézem és thanks!<#wave>#wave>
Amúgy nagyon lol... egyik éjjel oda csinált a kutya a kertben a számítógép mellé, mert az nem fért be a házba. Másnap család ébredezik, jön a busz, gyerekek kelnek, anyuka meg ott álldogál a gép mellett. Gyerekek elõbb éppen frankón pancsoltak a khm....vízeletben<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>, aztán erre a kutya oda megy, se szó se beszéd, hátra vágja magát és elkezd õ is ott fürdeni lol<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
Amúgy Bundyékat elkészítettem Sims 2-ben én is<#eljen>#eljen>. Valaki emlékezetem szerint már szúrt be róluk egy képet, hogy megkreálta õket. Most én is és élet rajz és minden van. Al híres szakács akar lenni<#hehe>#hehe>, Peg meg azt szeretné, ha 3 gyereke lediplomázna. Na, megnézem, hogy Kelly mikor fogja letenni a diplomát<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>. Bud és Kelly meg még kicsik és 3/4 az átlaguk a suliban... majd elkanászodnak õk az egyetemen<#hehe>#hehe>.
Jaja, ezeket tudom és pl elkezdtem tanítani a tetszhalott parancsot neki. Egész jól halad vele. Meg idõközben kizavartam a kertbe, kapott egy házat, mellé tálkát és azt a játék csontot, aztán kész és nem pattogott.Meg csak azért "szenvedett" szerintem, mert nem tudta eldönteni, hogy a dolgát bent, vagy kint végezze, de most már mindig kint végzi.
viszont nevelni tudod - megdicsérheted, ha a házon kívül végzi dolgát, összeszidhatod, ha a házban követi el ugyanezt
elvileg nem hülye (csak még keveset tud), tehát ha folyamatosan kapja ezeket a nevelõ célzatú dolgokat, elõbb-utóbb szépen megszokja, hol is a helye
mondjuk azt nem tudom, a tied miért "szenved", az enyémek még eddig mindig elintézték önállóan - nem kellett küldeni õket; amit Coolfire írt, hogy van ilyen parancs, pontosan ezért még nem is figyeltem (nem volt rá szükség)
megnéztem a 2 után az 1-et, hét vmi förtelem hogy néz ki
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
De rá lehetne menni sok ilyen finomításra, apróságra, amitõl még életszerûbb/szagúbb lehetne a játék. A kiegészítõk és ötletek pedig jöhetnének a végtelenségig.
De szerintem kissé hülyeség, hogy az ember megvesz egy szériát, aztán két év után dobja félre, mert kijön egy új, fejlettebb, szebb sorozat. Lehet, hogy én már nem fogok áttérni a sims3-ra, ahhoz nagyon-nagyon jónak kellene lennie...
Valahol itt kezdem megérteni, hogy mindenki szarik a legitimitásra, és miért nem veszi meg kemény pénzekért a szoftvereket.
[/cserf][/fülünyúl]
grafikailag bõven van még hova fejlõdniük..(Singles ha másban nem is,de grafban sztem übereli..)
játéktechnikailag is igazán lehetne alapból benne több dolog..pl. hiányolom, hogy simjeim nem tudnak együtt zuhanyozni...okés, gyerekeknek is szól, de akkor miért nem tesznek bele vmi gyerekzárat..(meg ha gyerekeknek szól, akkor ennyi erõvel miért lehet kinyiratni a simseket...)
alapvetõ hülyeségeket is kivehetnék pl. hogy ne vigye be folyton a házba a csekket, miért nem lehet 1bõl befizetni..vagy hogy a 10 fizikumu emberke (tán még akkor is ha rendõr) csak sikoltozik mint a hülye, ha jön a betörõ..egyáltalán kutya elriasztja ? vagy csak akkor, ha véremgzõ vérebet nevelünk belõle ? vagy ha valamit leakarok tetetni a simssel, akkor had határozzam már meg, hogy hova tegye le..
szal bõven van még mit kihozni ebbõl a játékból, csak az a baj, hogy a készítõken nem az motiválja, hogy minél többet kihozzanak belõle, hanem az, hogy minél több pénzt szerezzenek a különbözõ kiegek (rókabõrök) kiadásával...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Szóval ötleteket pls.
de az már majdnem 2009
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
lehet hogy túl komolyan veszem a topikot? 😊
nagyits be, láthatod hogy néz ki a kezük
bõven lehetne még a simek modelljén finomírani
meg mondjuk lehetne külön ruhadarabok, cipõ, zokni, poló, gatya (fehérnemüt csak azért nem írok mert ugye az amcsik rettenetesen prûfek, egybõl pedofiliát kiáltana minimum fél tucat szenátor) szall kb. olyan grafikai elõrepélésre számítok, mint az 1 után a 2
mag talán sikerül végre valós 3D-t megalkotni, tehát nem egy rácsszerkezet szerint teheted le a bútorokat, hanem szabadon forgatva (persze "mágneses" tulajdonsággal, giondoljatok itt étkezõasztalra és a székekre)
több most hirtelen nem jut eszembe
biztos volt olyan amikor nem voltam objektiv
a hsz-edet meg azért töröltem, mert nem szeretnék itt flémet, veszekedést
Talán ennyi elég lesz.
[/cserf][/fülünyúl]