Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki tudja, miért nem mûködik? vagy csak nálam nem jön össze?
lehet számolnom kellene: "1, 2, 3 mukodj!"?
University: Kapsz egy új életkort (fiatal felnõtt). Egyetemre küldheted a simedet, amit ha elvégzel, magasabb fizetséget kapsz. Az egyetemi élet nagyon mókás. Bulizhatsz sokat, csatlakozhatsz házakhoz stb.
Pets: Olyan mint a Sims: Unleashed. Vehetsz/csinálhatsz kutyákat, macskákat. Vehetsz papagájt, hörcsögöt megilyenek.
Open for Business: Véleményem szerint ez az egyik legjobb kieg. Saját boltot nyithatsz, alkalmazottakat vehetsz fel és persze rengeteg bevételt csinálhatsz.
Seasons: Mindenképp érdemes feltenni. Végre megkapod a 4 évszakot. Gyümölcsfákat telepíthetsz és kertészkedhetsz, horgászhatsz is. A termést eladhatod vagy feldolgozhatod.
Free time: Szabadidõs foglalkozásokat kapsz. Minden simnek lesz egyfajta hobbija, amivel foglalkozni akar szabadidejében.
Nightlife: Belevághatsz az éjszakai életbe. Csomó közösségi területre mehetsz szórakozni. Plusz ami a legjobb: saját autód lehet garázzsal.
Bon voyage: Olyan mint a Sims: Holiday. Simeket elviheted nyaralni különbözõ helyekre.
Apartmant life: Simedet elköltöztetheted közösségi területre kis lakásb. (ezzel még nem játszottam)
A kiegek mellé jött 7 tárgykiegészítõ-csomag is. Ezeket is érdemes feltenni mert azért vannak benne jó dolgok 😊
Bocsi a wall of text-ért
Geforce 7300 GT, 768 Mb DDR RAM,AMD Athlon 2400+ 2GHz, 110 Gb HDD
Rég láttalak.
Jó az új logód.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Összesen hány kieg jött ki a játékhoz, mik ezek és melyik min változtat?
Pár kérdés.
Melyik az utolsó patch az alap játékhoz? (ha lehet linket is kérek)
Honnan tudok jó kiegészítõket (házak, ruhák, szemek, szájak, stb...) leszedni az alapjátékhoz?
Tudtok adni egy linket az alapjátékhoz való nude patch-hoz?
...
Az éjszaka közepére végre sikerült újra megszereznem az összes kiegészítõt és stuffot, majd hajnali fél 4-re mindezt fel is telepítettem bízva abban, hogy végre simán, korlátok nélkül játszhatok, azaz a játék lehetõségeit elõzetes aggodalmak nélkül kihasználhatom (pl. olyan érzéssel küldhetem a simeket bármelyik közösségi területre, amilyennel fõzni vagy TV-zni).
A letöltött kiegészítõ tárgyakat / felszereléseket tartalmazó, 1,3 GB-os Downloads mappa megfelelõ helyre törénõ másolása után elindítotam a játékot, a következõ 5 - 6 percben pedig kissé csalódottan a betöltõképernyõt nézhettem csak. A hosszas töltögetések után végre megváltoztathattam a képernyõ beállításokat minden tekintetben a maximumra.
Egy 7 tagú család elékészítése után végre eljöt a kiadós vígasz ideje: teljesen folyamatosan futott, és végre nem voltak az élek "recések". Egy kis megszállott figyelgetés eredményeképp észrevettem, hogy néha "berángat".
Ezzel csak az a gond, hogy a Nagyvárosi élet megjelenéséig az elõzõ PC - összeállítással is futott ilyen jól a játék, igaz élsimítás nélkül. Mivel ez egy sokkal erõsebb gép, mint régi, a tesóménál (Celeron 1,7 GHz, 1 GB RAM, GeForce FX 5600 256 MB VRAM) pedig méginkább, elvárnám, hogy jóval kevesebb idejig töltse és gyorsabban futtassa a nagyvárosi életet, mint az elõbb említett tesó gép a Nightlife-ot.
Ettõl eltekintve a sebesség bõven elég a zavartalan játékmenethez, de a Crysis jobban fut, pontosabban nem "rángat be". 😄
Nem a telhetetlenségemet szerettem volna hangsúlyozni, hanem a Sims 2 meglepõ sebességbeli produkcióinak jó esélyét bármilyen gépen.
A 7600 GT teljesítményét tekintve nem tudom, mely modellek között, de biztosan a sima 6800 fölött helyezkedik el, ezért érdekes, hogy a régi gépemen egy idõben tökéletesen (1 - 2 szélsõséges esetet kivéve: rengeeg sim, iszonyatosan zsúfolt terep) futott a Bon Voyage a FreeTime megléte mellett 1 GB RAM-mal.
Gigabyte Ga-P35-DS3L | Intel Core 2 Duo 3,2 GHz (E8500) | 2*1 GB 800 MHz Kingmax DDR II | ASUS EAH4850 512 MB | Samsung 320 GB (SATA II) | Pioneer 112 D | ASUS 550 W
Ezeken a neveken keresztül tudtok több infót megtudni a kiegészítõkrõl:
The Sims 2 - Styling Factory
The Sims 2 - Fashion Factory
The Sims 2 - Face Factory
http://cdgalaxis.hu/PC/15105/lakas-mania-sajat-butorok-a-sims-2hoz.html
http://cdgalaxis.hu/PC/15034/divatmania-design-eszkoz-a-sims-2hoz.html
egyáltalán ezeket ki gyártja?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
jó, mondjuk van 2 gigányi letöltött cuccom is, ezekhez azonban ragazskodom
ami szépen fut, és néhol bizony jobb mint az alapjáték, az a hajótörött krónikák, szerintem a nyaralásos részt valahogy így kellett volna megcsinálni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
tedd fel azokat, amik tányleg érdekelnek
ne nagyon használj letöltött cuccokat
legyen 2 giga memória a gépben
legyen statikus a swapfile
Így azokat leszedtem. Van egy csomó letöltött cuccom, mégis viszonylag gyorsan megy.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

gondolkodj egy kicsit: nemcsak közösségi területek vannak pluszban, hanem cselekvés, munka, ruha, haj, tárgyak meg még lehet sorolni a többit
ha ilyen alapon akarod "megválogatni" a játékot, akkor rakd fel az alapot és kész<#rolleyes>#rolleyes>
Érdeklõdnék, hogy szerintetek melyik kiegészítõk terhelik le a gépet. Nincs egy erõmûvem, ezért igencsak zavart a hosszú töltési idõ, amikor felraktam mindegyik kieget. Ezért csak azokat akarom felrakni, amik miatt nem kell hosszú hosszú perceket várnom. Én elméletem az, hogy azok miatt nõ a töltési idõ, amik közösségi területeket adnak hozzá az alapjátékhoz (nightlife,pets,university,bon voyage). Ez így van?
a hites pl. valahol olvasta, hogy ha alapot is építünk a leendõ apartman alá, akkor az úgy nem jó - na most nekem van erre egy cáfolat: anno építettem egy (gondolva a jövõre😊) apartman-jellegû kolit, azt most áthoztam az új városba és átírtam apartmanra
alapon van, mégis mûködik
aztán: volt egy dupla lakásom (közös fallal, egymás tükörképei) mélygarázzsal - nosza jó lesz ez is (élve a gyanúval, ahogy letettem a telket, megpróbáltam átírni, engedte)
szépen rendbe teszem, bebútorozom, írnám át a telektípust, nem engedi
jó, visszabontok egy darabot az építkezésbõl, megnézem - még mindig nem engedi
no így aprajával eljutottam egész a bejárati ajtóig - hát itt meg az nem tetszett neki
szóval most ott tartok, hogy nem igazán látom tisztán, mi/mik az/azok a dolgok, ami/amik miatt nem lehet apartmanként használni egy épületet <#nemtudom>#nemtudom>
http://www.sims2wiki.info/wiki.php?title=Tutorials:Building_an_Apartment#Overview
Üdvözlet és nagyon köszönöm azéert,hogy foglalkoztatok a kérésemmel<#integet2>#integet2>
" azóta akármit írok be a cheat ablakba nem engedi tovább építeni"
ez idézet Katinagyi hsz-ából
(tökmindegy, hogy cheatnak vagy kódnak hívod - egyik helyen így, másik helyen úgy szerepel, a snootyn pl. következetesen cheat)
a másik fura dolog, hogy van elvileg egy cheat, ami engedélyezné az apartmanon belül az építkezés egyébként korlátozott lehetõségeit, viszont nem mûködik - pedig a snootyn jelent meg<#fejvakaras>#fejvakaras>
azt pedig saját bõrömön tapasztaltam, hogy ha lakó van az apartmanban, nem szabad piszkálni a telek típusát - tehát mielõtt az ember változtatni akar valamit, ki kell költöztetni a lakót/lakókat
biztos hogy van ilyen a apartmanhoz is, nézd meg az olvassel.txt-t vagy a kódokat a gamefaqs.com-on
sajna én sem tudok mit mondani<#shakehead>#shakehead>
Segítséget szeretnék kérni!Elkezdtem építeni egy apartmant,de közbe el kellett mennem és elmentettem a játékot és kiléptem.Na azóta akármit írok be a chat ablakba nem engedi tovább építeni.Csak az apartmanokba a belépés utáni opciókat engedi.Kövezet,tapéta stb.Van ötlet,hogyan tovább?(A changeLotZoning apartmenbase nem reagál sem ha residental-nak írom,sehogysem lehet tovább építkezni.)
Köszönöm a segítséget elõre is,Itt még mindig számíthattam segítõ kezekre😊)
Üdvözlet Mindenkinek!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
házaspár egyik tagja fölkel a totyihoz éjjel 3 körül, a másik kialudta magát ekkorra, s õ is fölkel (eddig nem zavarta õket, ha a másik meglépett mellõlük, aludt reggel 6-ig)
más: küldöm a simet, kapirgálja össze a lehullott faleveleket...egy csomót összegereblyéz, a többire újra kell mondani, hogy csinálja meg (eddig amíg volt falevél gereblyézett, sõt a sövényt is megnyírta)
véletlenül nem magyarok ülnek ott és ténykednek?<#conf>#conf>
Elkezdtem egy filmet csinálni, de nem igazán boldogulok a windowsos szerkesztõvel (csak nagyon alap dolgokat tud).
Valami olyan kéne nekem, amivel a játékban készült képeimet fel tudom használni, de úgy, hogy behúzza õket, mondjuk négyet a kép négy sarkába, középen meg fut egy video. Ilyet lehet csinálni vmi progival?
Láttam, hogy haladó filmesek a sony vegast ajálották, de az nem ingyenes. 😞 (meg persze nem ártana, ha van rajta magyar nyelv 😊
ettõl függetlenül lesz olyan - ha ugyan nem kezdett azóta a Maxis valamit ezzel -, hogy a vevõk ott vergõdnek majd a lezárt ajtók elõtt😊, de legalább nem mászkálnak be