32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gólya #31491
    igen, tudsz olyat csinálni - van ilyen
    van egy kozmetikusi szék (talán a székek/különleges között?), arra lesz hozzá szükséged
    elég rizikós, mert amíg tanulgat (bronz- ill. ezüst medálos), addig bizony elcsúfíthatja a falu lakosságát (fülig rúzsozott száj és hasonlók)
    no de ha ez az óhaja...mindent a simekért
  • Mike at home
    hát ha a simcsaj ezt akarja, akkor bizony lehet
  • GTi Gaga
    Hali All!
    Kérdésem a következö!
    Kozmetikát tudok csinálni? nöi sim figurámnak pedál medálja, hogy kozmetikus legyen!
    Tudok ojat csinálni? vagy ijen nincs?

segitségeteket elöre is köszönöm!
    Üdv
    Gaga
  • rotator
    Akkor is, ha csak kettesed lesz? :)
  • Mike at home
    akkor kell hozzá a 3d-s model is, mesh-nek hívják
  • lordnero
    Ezek új modellek, nincsenek benne a játékban.
  • Mike at home
    ezek a meglévők átszinezése, vagy teljesen új modellek, amik nincsenke a játékban?
  • lordnero
    hello, az lenne a gondom hogy letöltök a játékhoz autókat, ruhákat ...
    és megcsinálom a download mappát ahogy kell, oda berakom a cuccokat és nem minden működik pl. berakok 10 kocsit és abbol mondjuk csak 3 működik pedig ugyanonnan töltöttem le mindegyiket, mi lehet a baj?
    válaszotokat előre is köszönöm
  • Mike at home
    grafkártyadriver

ati-d van?
  • rico86
    Sziasztok az a problémám hogy a sims2 ben és a kiegészítőiben
    a falakon nem jeleniti mega program tapétákat és a falak villognak
    namost ez elég idegesítő ugyhogy ha valaki meg tudja mondani mi lehet a gond akkor azt megköszönném.
    rico86
  • Legend Killer
    mármint szabad hely.
  • Legend Killer
    lehet felteszem mindet. van 39 gigám a gépen :D.
  • Mike at home
    az ikea csak stuff
    nagy kieget kell crackelni, indítani

University 1, Nightlife 2, Open for Business 3, Pets 4, Seasons 5, Bon Voyage 6, Freetime 7, Apartment Life 8

TSBin dir
    sims2ep_?.exe
  • fireball
    hát de úgycisnáltam me az ikeásat raktam fel utojára, és azt crackeltem és mégis klép:S
  • Mike at home
    felteszed a kiegeket, és azt az exe-t inditod, aminek a száma a legnagyobb
  • fireball
    hali
    olyan kérdésem lenne,hogya barátnőmnek letöltöttem a sim2 t de ugy h 10 csomo kiegészitő is van hozzá,feltettünk párat az alapjátékhoz, irták h felteszem amennyit akarok és ameiket utojára tettem fel ,azt kel cak crackelni és ka menni fog..de van amikor el se indul, aztán töröltünk 1-2 kiegészitőt, ak már elindul de játék közbe mindig kifagy, elfeketedik a kéernyő és annyi.. mi lehet a probléma? esetleg vmi frissités,patch van ohzzá? vagy video kari drivert kéne frissiteni,vagy windows szervizcsomagot? vagy mit kéne csinálni, van vmi ötletetek?
    előre is köszi
    üdv
  • Flora2
    Á, patch biztos nem töröl character fájlokat, maximum megakadályozza a fölösleges újabbak generálását.
    Ez az új AL patch pl. írja is, hogy a javítással a játék már nem fog olyan sok új social group npc-t kreálni, mint eddig (ezek az új apartmanos városbeliek, akik az 5 különböző szociális csoportba tartoznak, és mindegyiknek AL-os haja és AL-os ruhája van... nekem generált egy rakást, szinte nem látom kétszer ugyanazt az arcot a városban.)
  • Mike at home
    mégegy dolog, most hogy van működő simPE érdemes kitörölgetni kézzel a sok felesleges idegenvezetőt, vagy ezeket már törölte vmelyik patch?
  • Flora2
    Ez engem is halálra idegesített, de az újabbik AL patch (mert ami fent a hiv. oldalon, az már a második verzió), úgy néz ki, nekem segített ezen, amióta felraktam, azóta mindenki zokszó nélkül tanulja az extra ismereteket, mint a kisangyal. A patch2 előtt nekem csak akkor voltak hajlandóak tanulni ezeket, ha minden szükségletük zöldben volt.

Apartment Life patch újabb verzió, több javítás!
  • Mike at home
    roofslopeangle x

x = 15-75
  • Mike at home
    mi szerint dől el, melyik sim tud tanulni az új ismeretek közül, és melyik nem? pl. fiziológiát. ugyanabban a családban egyk sim hajlandó erre, a másik kinyitja, majd azonnal be is csukja a könyvet
  • Dominic901
    A háztetők magasságát hogy lehet állítani(laposítani, magasítani)?
    Előre is thx a segítséget
  • Gólya #31467
    ha sajnálod a régi bútort, nézz el a mysimsre, ott a tippek között erre is találsz megoldást
  • Mike at home
    familyfunds jó lesz
    hiába vásárolok össze mindent, a 80 ezres házat nem tudják kifizetni, ha elköltöztek
  • Flora2
    ... az Éjszakákkal, megnéztem.
  • Flora2
    A készpénzt tényleg nem tudják a számlájukon magukkal vinni, én ilyenkor csak azt tudom tenni, hogy a fölös készpénzen kiköltözés előtt veszek egy csomó méregdrága szobrot, képet, szökőkutat, és bepakolom az inventoryjukba, aztán az új házban ezeket eladom az inventoryból, és máris van pénzük bútorra.
    A házvásárló pénzcheat-nek én a familyfunds-ot használom, mert az a Tárolóban levő családokra is működik, nem kell őket köztes folyamatként egy üres telekre költöztetni egy motherlode-hoz... valamelyik nagykieggel jött a familyfunds, de hogy melyikkel?
  • Mike at home
    ennyire ne írjon ide senki, azt hittem 3 óra alatt csak irtok vmit :(
  • Mike at home
    röhej

van a családnak elég szép mennyiségü készpénze, 120k, és nem tudnak venni egy új lakóházat ahová a fiatalok elköltözhetnek, építettem egy újat, kisebbet (mert ugye a nagy szaggat, ahová elköltözne mindki a nagyin kivül (nagyi marad, mert ha mindeki kiköltözik, kidobálja a bútort is) és ha azt mondom nekik hogy számítógép, költözés, akkor kikerül a kampánia a listára, a kezdő 20k-val, legalább a kp rájuk eső részét kapnák meg
    :(((((((

szerintetek van erre megoldás?

a megint 2x költözünk, egyszer egy üres telekra, majd pénzcheat, majd továbbmegy mindeki, az eredetileg megvásárolni kivánt házba - vicc nem? van pénzem, de chaetljek :( - szal ezen kivül vmilyen ötlet?
  • Joschka
    Desmodronic! Figyelj ide menj ide: http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_sims_2_nl.shtml Itt esetleg van, amit keresel.
  • Legend Killer
    :D, azt hittem elsőre, hogy jó drága, tévedtem.
  • Gólya #31458
    miért kellene szégyellni magad?
    örülhetsz, hogy van munkád...
    a többiek meg annak, hogy más úton-módon is beszerezhető a játék:)
  • Gólya #31457
    áá, szóval osztás van?:))
    akkor én is beállok a sorba...:)))
    megkeresem azt a házamat, ami a legkedvesebb és azt - ill. annak az árát kérném szépen...(miért nincs egy pirulós, szégyellős smiley?)
  • Mike at home
    egye fene, nem kell berendezés :)
  • Desmodronic
    Nem!az Éjszakák, de ahhoz sincs meg ugyanígy a crack!és ugyanazt írja ki mint az egyetem!már csak ehhez a kettőhöz kéne crack és fenn lenne minden, illetve még van kettő kiskiegészítő de az nem lényeg!
  • Magic Boy
    Az egyetem az utolsó kieg amit feltettél?
  • Desmodronic
    Helló!azt szeretném kérdezni hogy, ha rámegyek pl. az egyetem-re akkor azt írja ki hogy rakjam be a rendes cd-jét!na most mikor megnyitom a mappáját akkor crack mappának nyoma sincsen!Hatudják, hoyg hol lehet elrejtve akkor lécci írjátok le!és azt szeretném még megtudni, hogy attól hoyg nem az egyetemmel indítom most el, mivel az kiírja amit már az előbb beírtam,akkor is benne lesz az még??
  • Magic Boy
    Szerintem annyira nem drága.
  • Legend Killer
    csodálkoztam miért raktad be a házat mégeccer, utána olvastam el ezt a hsz-t... már értem. KICSIT SOK LENNE, NEM? :D Pár milla biztos lenne a felépítése, de lehet milliárd is :DD.

amúgy, ha nagyon sokat nyerek, akkor egye fene megkapod :PP.
  • Mike at home

• Magic Boy
    Muti képet arról a házról.