32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Gólya #31491 igen, tudsz olyat csinálni - van ilyen
van egy kozmetikusi szék (talán a székek/különleges között?), arra lesz hozzá szükséged
elég rizikós, mert amíg tanulgat (bronz- ill. ezüst medálos), addig bizony elcsúfíthatja a falu lakosságát (fülig rúzsozott száj és hasonlók)
no de ha ez az óhaja...mindent a simekért -
#31490 hát ha a simcsaj ezt akarja, akkor bizony lehet -
#31489 Hali All!
Kérdésem a következö!
Kozmetikát tudok csinálni? nöi sim figurámnak pedál medálja, hogy kozmetikus legyen!
Tudok ojat csinálni? vagy ijen nincs?
segitségeteket elöre is köszönöm!
Üdv
Gaga -
#31488 Akkor is, ha csak kettesed lesz? :) -
#31487 akkor kell hozzá a 3d-s model is, mesh-nek hívják -
#31486 Ezek új modellek, nincsenek benne a játékban. -
#31485 ezek a meglévők átszinezése, vagy teljesen új modellek, amik nincsenke a játékban? -
#31484 hello, az lenne a gondom hogy letöltök a játékhoz autókat, ruhákat ...
és megcsinálom a download mappát ahogy kell, oda berakom a cuccokat és nem minden működik pl. berakok 10 kocsit és abbol mondjuk csak 3 működik pedig ugyanonnan töltöttem le mindegyiket, mi lehet a baj?
válaszotokat előre is köszönöm -
#31483 grafkártyadriver
ati-d van? -
rico86 #31482 Sziasztok az a problémám hogy a sims2 ben és a kiegészítőiben
a falakon nem jeleniti mega program tapétákat és a falak villognak
namost ez elég idegesítő ugyhogy ha valaki meg tudja mondani mi lehet a gond akkor azt megköszönném.
rico86 -
#31481 mármint szabad hely. -
#31480 lehet felteszem mindet. van 39 gigám a gépen :D. -
#31479 az ikea csak stuff
nagy kieget kell crackelni, indítani
University 1, Nightlife 2, Open for Business 3, Pets 4, Seasons 5, Bon Voyage 6, Freetime 7, Apartment Life 8
TSBin dir
sims2ep_?.exe -
#31478 hát de úgycisnáltam me az ikeásat raktam fel utojára, és azt crackeltem és mégis klép:S -
#31477 felteszed a kiegeket, és azt az exe-t inditod, aminek a száma a legnagyobb -
#31474 hali
olyan kérdésem lenne,hogya barátnőmnek letöltöttem a sim2 t de ugy h 10 csomo kiegészitő is van hozzá,feltettünk párat az alapjátékhoz, irták h felteszem amennyit akarok és ameiket utojára tettem fel ,azt kel cak crackelni és ka menni fog..de van amikor el se indul, aztán töröltünk 1-2 kiegészitőt, ak már elindul de játék közbe mindig kifagy, elfeketedik a kéernyő és annyi.. mi lehet a probléma? esetleg vmi frissités,patch van ohzzá? vagy video kari drivert kéne frissiteni,vagy windows szervizcsomagot? vagy mit kéne csinálni, van vmi ötletetek?
előre is köszi
üdv -
Flora2 #31473 Á, patch biztos nem töröl character fájlokat, maximum megakadályozza a fölösleges újabbak generálását.
Ez az új AL patch pl. írja is, hogy a javítással a játék már nem fog olyan sok új social group npc-t kreálni, mint eddig (ezek az új apartmanos városbeliek, akik az 5 különböző szociális csoportba tartoznak, és mindegyiknek AL-os haja és AL-os ruhája van... nekem generált egy rakást, szinte nem látom kétszer ugyanazt az arcot a városban.) -
#31472 mégegy dolog, most hogy van működő simPE érdemes kitörölgetni kézzel a sok felesleges idegenvezetőt, vagy ezeket már törölte vmelyik patch? -
Flora2 #31471 Ez engem is halálra idegesített, de az újabbik AL patch (mert ami fent a hiv. oldalon, az már a második verzió), úgy néz ki, nekem segített ezen, amióta felraktam, azóta mindenki zokszó nélkül tanulja az extra ismereteket, mint a kisangyal. A patch2 előtt nekem csak akkor voltak hajlandóak tanulni ezeket, ha minden szükségletük zöldben volt.
Apartment Life patch újabb verzió, több javítás! -
#31470 roofslopeangle x
x = 15-75 -
#31469 mi szerint dől el, melyik sim tud tanulni az új ismeretek közül, és melyik nem? pl. fiziológiát. ugyanabban a családban egyk sim hajlandó erre, a másik kinyitja, majd azonnal be is csukja a könyvet -
Dominic901 #31468 A háztetők magasságát hogy lehet állítani(laposítani, magasítani)?
Előre is thx a segítséget -
Gólya #31467 ha sajnálod a régi bútort, nézz el a mysimsre, ott a tippek között erre is találsz megoldást -
#31466 familyfunds jó lesz
hiába vásárolok össze mindent, a 80 ezres házat nem tudják kifizetni, ha elköltöztek -
Flora2 #31465 ... az Éjszakákkal, megnéztem. -
Flora2 #31464 A készpénzt tényleg nem tudják a számlájukon magukkal vinni, én ilyenkor csak azt tudom tenni, hogy a fölös készpénzen kiköltözés előtt veszek egy csomó méregdrága szobrot, képet, szökőkutat, és bepakolom az inventoryjukba, aztán az új házban ezeket eladom az inventoryból, és máris van pénzük bútorra.
A házvásárló pénzcheat-nek én a familyfunds-ot használom, mert az a Tárolóban levő családokra is működik, nem kell őket köztes folyamatként egy üres telekre költöztetni egy motherlode-hoz... valamelyik nagykieggel jött a familyfunds, de hogy melyikkel? -
#31463 ennyire ne írjon ide senki, azt hittem 3 óra alatt csak irtok vmit :( -
#31462 röhej
van a családnak elég szép mennyiségü készpénze, 120k, és nem tudnak venni egy új lakóházat ahová a fiatalok elköltözhetnek, építettem egy újat, kisebbet (mert ugye a nagy szaggat, ahová elköltözne mindki a nagyin kivül (nagyi marad, mert ha mindeki kiköltözik, kidobálja a bútort is) és ha azt mondom nekik hogy számítógép, költözés, akkor kikerül a kampánia a listára, a kezdő 20k-val, legalább a kp rájuk eső részét kapnák meg
:(((((((
szerintetek van erre megoldás?
a megint 2x költözünk, egyszer egy üres telekra, majd pénzcheat, majd továbbmegy mindeki, az eredetileg megvásárolni kivánt házba - vicc nem? van pénzem, de chaetljek :( - szal ezen kivül vmilyen ötlet? -
#31461 Desmodronic! Figyelj ide menj ide: http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_the_sims_2_nl.shtml Itt esetleg van, amit keresel. -
#31459 :D, azt hittem elsőre, hogy jó drága, tévedtem. -
Gólya #31458 miért kellene szégyellni magad?
örülhetsz, hogy van munkád...
a többiek meg annak, hogy más úton-módon is beszerezhető a játék:) -
Gólya #31457 áá, szóval osztás van?:))
akkor én is beállok a sorba...:)))
megkeresem azt a házamat, ami a legkedvesebb és azt - ill. annak az árát kérném szépen...(miért nincs egy pirulós, szégyellős smiley?) -
#31456 egye fene, nem kell berendezés :) -
Desmodronic #31455 Nem!az Éjszakák, de ahhoz sincs meg ugyanígy a crack!és ugyanazt írja ki mint az egyetem!már csak ehhez a kettőhöz kéne crack és fenn lenne minden, illetve még van kettő kiskiegészítő de az nem lényeg! -
#31454 Az egyetem az utolsó kieg amit feltettél? -
Desmodronic #31453 Helló!azt szeretném kérdezni hogy, ha rámegyek pl. az egyetem-re akkor azt írja ki hogy rakjam be a rendes cd-jét!na most mikor megnyitom a mappáját akkor crack mappának nyoma sincsen!Hatudják, hoyg hol lehet elrejtve akkor lécci írjátok le!és azt szeretném még megtudni, hogy attól hoyg nem az egyetemmel indítom most el, mivel az kiírja amit már az előbb beírtam,akkor is benne lesz az még?? -
#31452 Szerintem annyira nem drága. -
#31451 csodálkoztam miért raktad be a házat mégeccer, utána olvastam el ezt a hsz-t... már értem. KICSIT SOK LENNE, NEM? :D Pár milla biztos lenne a felépítése, de lehet milliárd is :DD.
amúgy, ha nagyon sokat nyerek, akkor egye fene megkapod :PP. -
-
#31449 Muti képet arról a házról.