32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#25319 Akkor majd kipróbálom... Mert eddig úgy csináltam, hogy beköltöztettem az új családokat egy telekre, csináltam zsét házra, mentettem, ki a faluképernyőre, ott költöztetés a másik, nagyobb telekre, vagy kész házba. :)
Azért csak egyszerűbb ez a familyfunds. :) -
Flora2 #25318 Igen, én csináltam már,a familyfunds működik Bin-ben levő családra is, és házon belül is. A familyfunds cheat egyébként az egyik kieg-hez kötött (Éjszakák?), lehet, hogy akinek nem működik, annak nincs meg a kieg? -
#25317 Igen, valami ilyesmire gondoltam, de még nem próbáltam sose...
Ez akkor is működik, ha még a Family Bin-ben van a család? -
#25316 Na, néztem ezt a számítógépet az insimenator-on, de nem találtam. Nem tudod esetleg,hogy ki a kreátor, vagy hogy melyik szekcióban találhatom meg? (Jó, bevallom, nem kerestem órákig... , dehát dolgoznom is kell valamikor! )
-
Gólya #25315 ez nekem valamiért nem működött - lehet, elírtam valamit (bár többször kísérleteztem)
de az biztos, hogy ez a szgép nagyon jó -
#25314 Van pénzbeállítós cheat: familyfunds családnév pénz
A faluképernyőről működik, és beállítja, hogy mennyi pénzük legyen. Szívás akkor van, ha több ugyanolyan nevű család is van. Mert akkor mindig az egyiket állítgatja. Ki kell próbálni, megy-e a házon belülről.
Én mindig ezzel szoktam kezdéskor az új családnak pénzt adni, hogy beköltözhessenek a kiszemelt házba. Csak annyit, amennyi a házra kell, meg egy ágyra. (a házat én rendszerint alapfokon berendezett konyhával és fürdőszobával csinálom) Aztán a többiért küzdjenek meg saját erőből. -
#25313 ezt megnézem, hogy mire lehet még használni... -
#25312 Ilyen volt nekem is, jobb is volt, mint most. De azt hiszem, ez talán még az sims1-ben fordult elő. :)
Habár... nem is... eleinte nem tudtam kódokat.... Abban volt egyáltalán pizza? Már nem emlékszem. -
Coolfire #25311 Sok,nagyon sok..remélem.Van mit még belerakni,mint alább írtam. -
Coolfire #25310 Valamivel meg kell alapozni a simem életét..vagy süllyedjek vissza arra az időre,mikor még normális hűtőre sem telt?Mikor pizzán éltem,és alig vártam azt a szaros ki előléptetést és a vele járó pénzmagot?Így legalább tudok egy "szórakoztatóparkot" nyitni,amiből csordogál egy pár simi naponta.:) -
#25309 Hááát, más lesz a megjelenési forma. A beltartalomban is biztos lesz változás, dehát az alap adott, nem? Életszimulátor...
De amúgy tényleg nem tudom elképzelni, hogy mitől lesz annyira más.
(Mondjuk ötleteim lennének, hogy hogy lehetne jobbá tenni)
Íéék nemtom, hogy bejelentették e, de a szóbeszéd 2009, mint kiadási év, ha jól emlékszem... Addig még vajon hány 2-es kieg. lesz? :) -
Flora2 #25308 Nem jelentették be a Sims3-at hivatalosan, de nemrég olvastam valami angol nyelvű interjút egy Maxis-ostól, hogy hányan dolgoznak ott (kb. 150-en), és milyen teamek vannak a stábon belül, és kiderült, hogy van egy "Sims 3" munkacsapat is. : )) Én el tudom képzelni a Sims3 újításait (pl. mit szólnál, ha az arcuk fokozatosan, lassan napról napra öregedne?, és a hajuk is fokozatosan, szinte szálanként őszülne meg?...), de van olyan újítás is, amitől félek, pl. nem szeretném, ha az eddigi rajzos grafika helyett mondjuk filmszerű lenne a látvány... -
#25307 Enyveskezű! -
#25306 De én már türelmetlen voltam, és játszani akartam, csak időközben rájöttem, hogy ez-az nem valami praktikus a koli kialakításán... Szeretem, ha olyan a kéró, amilyennek én jónak látom. :) -
Gólya #25305 de mégsem óvodás ...
no mindegy, foglalkozzunk inkább a játékkal -
Coolfire #25304 Hát igen,nehéz elképzeni hogy fogják a 2-őt túlszárnyalni.Nem vagyok nagyon képben de íéék hivatalosan is bejelentették a 3-at? -
Coolfire #25303 A tatyó nekem akkor hasznos,mikor a titkos társaságból hozok el cuccokat és a koleszból..:) -
#25302 "de hát Ti felnőttek vagytok, vagy nem?"
Hassan B nem, ha az adatlapja igaz. :) -
#25301 Szerintem lehet építkezni kollégiumban... Csak még beköltözés előtt. Jól is nézne ki, ha az ELTÉsek átépítenék a Schönherz kolit. :) -
#25300 Igen, az inventory tényleg jó dolog, ha az ember nem akarja a pénzkódot használni...
Viszont nekem az nem tetszett, hogy nem lehet építkezni a kollégiumokban... mondjuk azt is meg lehet oldani kóddal. :) De szerintem nem valami szerencsés helyzet, hogy trükközni kell, ha át akarod alakítani a kolit...
A Sims 3-mat meg el sem tudom képzelni... Nekem már ez a 2. is felért egy csodával. :) Persze nyilván nem fognak alapból mindent belepakolni... ahogy a 2-vel sem tették. De a 2-vel az volt a helyzet, hogy már eleve nagy előrelépés volt a születéstől-halálig, meg hát ugye az 1-hez képest a grafika is.
-
Gólya #25299 van egy fekete színű szgép - az InSimenatorról lehet beszerezni (MQ computer), ezzel nagyon sok mindent lehet csinálni, többek között a felesleges pénzt jótékony célra felajánlani
szerintem csak kis csalás, s ami lehetőség még van rajta, az sem megvetendő - ha nem muszály, nem kell használni őket -
Gólya #25298 Mike és Hassan B - kezdem magam úgy érezni, mintha óvodában lennék
olyan "add vissza a babaruhát", "megmondalak anyukámnak", "örök harag" színezete van megint a dolgoknak
de hát Ti felnőttek vagytok, vagy nem?
miért kell ezt csinálni? attól, hogy valakinek nem tetszik, amit a másik csinál, még nem biztos, hogy az egyáltalán nem jó, csak épp annak a valakinek pont az nem tetszik
kísértetiesen olyan ez az egész, mint egy másik fórumon történt, csakhogy ott tizenéves gyerkőcök közt tört ki a botrány
- teljesen feleslegesen
nekem azt mondták anno, ha valamiért dühös vagyok, előbb számoljak sokáig, aztán még tovább, aztán beszéljem meg saját magammal, s utána esetleg másokkal - nem rossz tipp
pardon, hogy megint beleugattam magasabb tudorok dolgába, de elég elkeserítő, ami néha folyik itt
házigazda felhatalmazva, hogy ha nem megfelelő a hozzászólás, törölje! -
Coolfire #25297 Ugyanaz mint az első sorozatnál.Majd a végére lesz totál egész a játék.Még bizti lesz új életcél,meló,nyaralás,egy valag új tárgy,ruci+állatoknak pár dolog,új városrész,talán még online játék lehetőség?...etc..de most egy peccs esne jól..:) -
#25296 Télleg bocs..
Jobb ha nem írok ide többet...
Sziasztok! -
#25295 persze hogy úgy lesz, fogd fel előfizetéses játéknak -
#25294 egyébként a képek fent vannak a galériámban, és ha hazamegyek visszateszem a Tokiohotelest is
ja és megjegyezném, hogy egyikük sem langyi -
#25293 ne félj...nyugodj bele, valszeg az lesz..ha alapból beletennének mindent, hogy húznának le róla annyi rókabőrt.. -
#25292 Velem is előfordult már, hogy elépítkeztem százezer simoleont egy üzlet beindításához, aztán lebontottam az egészet.
Az viszont tetszik, hogy van a simeknek személyes inventory-juk. Mindig utáltam, hogy a gazdag simjeim csóró gyereket iratnak egyetemre. Így viszont a beiratkozó sim magával tud vinni néhány tárgyat, amit aztán pénzzé tehet.
A kiegészítőkkel együtt (meg ami letölthető) mesésen gazdag lett lehetőségekben ez a játék. Nem csoda, hogy még a konzolos játékeladásokkal szemben is állja a sarat. Csak attól félek, hogy majd a Sims 3-ban is lepusztult tartalommal kezdünk, ami 2-5 kiegészítő után lesz igazán játszható. -
#25291 Aha! Tényleg! Most ez így hirtelen nem is jutott eszembe. De tényleg igazad van. Köszi!! -
#25290 nem kell ahhoz cheat
építs egy medencét, bontsd el, építs, bonts, pénznek fuccs
egyébként építkezésnél nekem ezért is fogy el hamarabb a pénzem, 20x átrajzolom a falakat -
#25289 Azért az nem annyira igazi csalás, ha kicsit előrébblépteted a simet, de a skillpontokat maga szerzi meg. (Vagy ezzel csak magamat akarom megnyugtatni? )
Nagyon én sem szoktam csalni... Építkezéshez zsét max. Mert ha valamibe belekezdek, akkor szeretem befejezni, és ha arra várnék , hogy a keresetükből akarjak valami komolyabbat, akkor megunnám.
De azért én is kis nosztalgiával emlékszem vissza arra, mikor még csak a legolcsóbb zuhanyfülkére, meg a legbénább,legcsúnyább kanapéra telt, és egyedüli szórakozás a sakk (meg a szex ) volt.
Viszont, ahogy lettek új cuccaim a simsben, szépíteni szerettem volna a kégliket, és jött a kaching párszor, aztán azt megunván az ötvenezres csoda.
Van olyan cheat, amivel vissza lehet a zsét a kasszából venni?
Ja: De azért szivi. :) -
#25288 a két simem akikkel játszom summa cum laude végezte el az egytemet, 1 ha állást vállalnak vagy azonnal vagy 1-2 előléptetéssel elérhető a karriertárgy
persze nem szereztem meg mindet, csak 1-2-t
például a fotómasinát, de nem tudom normálisan használni, tehát úgy fotózni vele mint egy igazi géppel lásd 25242 a rengeteg fotozási opcióról nem is beszélve -
#25287 Nem szeretnék cheatelni, mert nekem az eléggé illúzióromboló és hosszú távon elveszi a kedvem a játéktól. Szívesebben látom, hogy a saját erejükből mire képesek a simek.
De azért köszi! :) -
#25286 Csalás nélkül akarod, vagy csalással is jó lenne a jutalom karriertárgy? (Már csak azért, mert én legutóbb használtam egy kis cheat-et egy karriertárgyért....) Lehet, hogy ismered..., csak nem akarod használni? (az újságos) -
#25285 Nem, még nem is nyertem el. Ami azt illeti, csehül állok most a karrierekkel. Azon vagyok, hogy egy család mindkét felnőtt tagját platinává tegyem. -
#25284 na jó hagyjuk akkor ezt, majd lerendezem hassannál, beszéljünk másról:
szoktál fényképezni a karrier fotómasinával? -
#25283 első pillantra engem sem zavart, de aztán kiakadtam rajta eléggé sajnos :( -
#25282 Mike! Ne viccelj már... én komálom a képeidet.
A Sims 2 csak egy játék. Részemről nem értem a "tokiohotel"-t. Számodra ez egy nagy sértés. Ok. De a fórumon sok más ember is megfordul. Rájuk is tekintettel kell lennünk.
Nekem is írhatsz privibe bármikor, ha megbántalak. Hidd el, ha megesik is, nem szándékos. -
#25281 egyébként meg csak azért maradt ott hogy lássa, mihelyt elolvassa ki fogom szedni
szal - hogy is szoktátok? - téma részemről lezárva
nem érdekel senki véleménye
több képet pedig nem teszek fel ide -
#25280 nem vagyok mindig mod, csak ha odairom hogy mod
egyébként olyan vagyok mint a többi user
mivel? letokiohotelezte a simjeimet :(