Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mivel csináltad meg h. ne legyen rata melltertó?<#bee1><#bee1><#bee1><#idiota>

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

gettobuxa
na csak sikerült (legalább is remélem) a kis családomat feltenni 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

rage
Semmi köze hozzá.
Ez egy sztori-központú, mindentõl teljesen független rész.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

csokifa
Sziasztok <#vigyor2>

Tudtok vmi errõl a Sims Kertvárosi Krónikákról? Ezt vajon rá lehet telepíteni a Sims2-re vagy ennek semmi köze hozzá azt tudom h ez nem kiegészítõ.
De sehol nincs róla normálisan írva.

Elõre is köszi a segítséget.
Csáó

Bud = Bud Bundy. Ugyanis elkésítettem Bundyékat, bár totál nem hasonlítanak az igaziakra, de a lényeg, hogy meg vannak<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Most jól felhúzta agyam Sims 2<#violent>. Budot elvittem az egyetemen bevásorolni Tengerszemfalvára. Vettem legalább 4-5 ruhát és a koliba vissza vittem, ahol már az egyik elõzõ simem miatt volt ruahszekrény. Oda megyek nagy boldogan, hogy végre Bud nem fog ilyen szar cuccot hordani, erre köznapi viselet tervezésénél semmi nincs azon kívûl, ami eddig volt meg neki<#violent>.

Ötletek, hogy hova lett az a sok ruha? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

na errõl ennyit 😊)
pedig meg akartam mutatni a kis családomat...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

még sose szúrtam be képet, remélem sikerül!

hali...hol lehet letölteni a simshez tetoválásokat ?? plz. help..
Hassan B
Semmilyet...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

leszedtem az éjszakák kieg.et és annyit akarok kérdezni h. milyen patch et kell még beszerválnom ahhoz h. mûködjön a nem eredeti alap sims 2 vel???

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

ps2n is

urbijoe
The Sims 2: Pets
ez ps2-n is magyar vagy csak pc-n?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

nekem is tul nagy virágoskertem van, nem gyõzi a kertész...
én újra szoktam építeni ha már sok elszáradt növény van...
de nem gond, szeretek a kerttel babrálni

Kata
Ez nekem is gondot okoz néha, ha szép kertet építek. Valahol találtam "mûanyag" növényeket, amik ugyanúgy néznek ki, mint a növények, csak épp nem kell öket öntözni meg gyomlálni. Letöltöttem, de nekem mintha nem mûködnének...

[/cserf][/fülünyúl]

Törzskönyvezni? Eleve fajból választottam ki, amit a gép betett így a játékba, nem ilyen keverék kutya. Csak elfelejtettem.

Mike at home
le kell törzskönyvezni, és akkor már elérhetõ lesz a kreátorban

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hogayn lehet a kutya fajtáját utólag megnézni? :S Vennék neki egy nõstényt, mert hím van, de hát elfelejtettem a fajtáját :S. Lentebb kérdeztem, csak azt hiszem nem kaptam arra választ.

Pharaoh
Építettem egy hatalmas csodás kertet, de a kertész nagyon lassan halad, így az egész elszáradt és tele van gyommal, van valami cheat vagy valami módszer, hogy a kertész gyorsabban dolgozzon, vagy ne száradjanak el a növények?

Végre megszülettek a babák!<#eljen><#worship><#worship> Ikrek lettek!<#eljen><#hawaii>
Elõtte meg egy tûzvész végig söpört a családon és majdnem oda égett a csávó és a kutya, a csaj oltotta el õket<#idiota><#hehe>.

Hol tudom utólag megnézni, hogy a kutya milyen fajta lett? Vennék egy ugyan olyan fajtát, mint ami msot van és nõstényt, hogy hátha lesznek kis kutyák.

Mike
magas kreativitás kell hozzá
meg talán sztár barátok
veszel nyakláncokat és gyémánt gyûrûket és azokat add ajándékba a sztáronak, így gyorsan össze lehet velük barátkozni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Web mester
Tudom nem nagyon ide ilik, de lenne egy kérdésem a Sims-el kapcsolatban. A SIMS topicjában nagyon ritkán írnak és nekem pedig elég sürös lenne a kérdés. Talán valaki tudja:
Superstarba nem tudok tovább jutni a reklám zenénél. Nem teccik annak a simnek. Pedig a használatiútasitás szerint ez következik. Mit kell most csinálni?

rotator
Áhh, addig próbálkoznak, amíg egyszer csak bejön nekik.

Mike
akkor aztán nem játszanánk vele
remélem pont a sims online bukása miatt nem lépik ezt meg

Na ja, sajnos.

Kodlovag
Biztos lehetsz benne, hogy ha a Sims 3 valaha is online lesz, akkor az is elõfizetõs lesz. Ezzel lehet folyamatosan nagyot kaszálni.

Jah, akkor nem kell. Meg aztán Sims 2 és társai rulz, meg majd Sims 3!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#wave>

Mike at home
elõfizetõs, online

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Egész jó ez<#eljen>. Megjelent már? Ugyanis erre nem siekrült rájönnöm, meg warezon se láttam :S.

Tudom, mint mindenki jó haverja<#eljen>. Majd utána nézek 😛.

Mike at home
google a te barátos

Próbálkozni mindig lehet. Amúgy mi az a second life? :S Nem vágyom erre, nekem tökéletesen jó a géppel is, csak mekkora poén lenne már Sims-t multiban tolni.

Mike
már próbálták
ott a second life ha erre vágysz

Oké és mégegyszer nagyon thanks!<#wave> Ma is fogok játszani vele és, akkor majd megnézem<#eljen>.
Azért az lol, hogy leokádja magát, miután sikeres volt a gyerek gyártás<#hehe>.... az életben nem teljesen így van szerintem.

Meg így Sims 3-ról eszembe jutott, hogy a készítõk megpróbálkozhatnának egy rendes Sims multival<#eljen>. Nem tudom milyen lett az a kísérlet, amit így piacra dobtak, de azért a mai technikával simán összelehetne hozni. Pl, mint a Wow. Lennének Sims karakterek és egy nagy város, vagy több. Aztán ott élnének és irányítanánk õket, ismerkedhetnének és közben cseveghetnének a kari userek és ugyanúgy lenne minden, mint így simán a játékban. Például... de még ezernyi megoldás van egy jó multihoz, csak most így hírtelen ez jutott eszembe.

Mike
enyém cc másfél giga
a hajnál és a sminknél szaggat is rendesen

valamiféle kis csilingelés
a rakétának semmi köze hozzá, azzal nem kell foglalkoznod - ez jóval utána van (már ha van)
egyébként nem hinném, hogy egy nap számítana, ha sikerrel jártak, akkor a kb. egy nap elteltével a csajszinak úgyis kezd nõni a pocakja, sõt ha szerencsétlen, akkor - ha mondjuk este foglalkoztak gyerekgyártással - már másnap reggeli után rohan a WC-re, vagy legalábbis feltûnõ hányinger kínozza

tudod=tudom

Sry, csak félre írtam<#hehe>.

Csak most se tudod milyen hangot kéne figyelnem igazából :S. A "tûzijáték" végén a rakéták durrogását, vagy valami mást? Ha mást, akkor pontosan mit is? Mintha ugyanis hallotam volna valamit :S... valami kis zenélés, vagy mi a fene volt, de semmi egyéb. A 24 plusz, vagy mínusz iksz óra meg még nem telt le, szóval nem tudom, hogy sikerrel járt-e. Csak azért próbálkozok ennyit, mert a simnek az az álma, hogy három gyereke lediplomázzon és van neki kettõ, akik most mentek egyetemre.

a manó se tudja
hallottam már 2 gigás könyvtárról is, amivel simán töltött percek alatt (valószínûleg gépfüggõ), nekem most kb. 400 mega van, s nyugodtan szaladgálhatok, míg betölt (a simkreáló meg még lassabban - azalatt még csucsulni is lehet)

jaja, érdemes a végén "fülelni", mint a tapsi, mert ha nincs csilingelés, nincs baba sem, s ha nagyon kell, legfeljebb visszazavarod õket az ágyba (ez pl. egy családcentrikusnál nem is nagyon okoz problémát)

viszont nekem volt olyan simem, akinek semmi gondja nem volt az elsõ idõszakban sem (igaz, a többi bepótolta a rosszulléteket)

nincs mit - úgy látszik, vagy nem akarnak, vagy nem tudnak most belekavarni (ami persze nekünk csakis jó lehet)
viszont ezek szerint érdemes ránézni két-három naponként

rotator
Köcce! 😊

Oké, thanks infot!<#wave> Már rég növekednie kellett volna, akkor a hasának, szóval nem jött össze. Sebaj, még próbálkozok<#eljen>.

új probléma:
Sims 2-re tegnap felraktam az éjszakák kiegészítõt. Elindult.
ma felraktam még az egyetemet és a Megnyitottunk vár az üzletet és nem tom sehogy elindítani. pls help me
Kodlovag
Ha elmulasztottad volna a hangoicskát:
26 óra elteltével növekszik meg a hasa. Addig csak összehányja a vécét. Újabb 26 óra múlva még nagyobb lesz a hasa, és találd ki hány óra múlva (igen, 26) megszületik a baba.
Érdekes, hogy 26, és nem 24. (Lehet, hogy rosszul emlékszek, és 22. Az biztos, hogy 2 különbség van a 24-hez képest)

Kodlovag
Nekem kb 1GB a Download könyvtáram. De olyat se csinálnék soha, hogy csak úgy beömlesztek ennyit egyszerre. Mert mi van akkor, ha az egyik rossz, vagy összeakad egy másikkal, és amiatt nem indul el? Hibás következtetést vonhatsz le, hogy csak fél gigás könyvtár megengedett. Pedig elég lenne csak azt az 1,2,...10 db-ot törölni, ami problémás.
Mondok példát. Vannak olyan cuccok, amikbõl csak egy lehet benn, különben döglik a játék. Ilyen pl az eredeti bõrszínek felülírása. Minden bõrszínhez csak egyet rakhatsz be. Egyenként az összes fájl jó, de együtt nem mennek.
De egyébként is azt vettem észre, hogy minél több a letöltött cuccom, természetesebben annál lassabban indul a játék, és egyre jobban akadotik is. 4.5 gigával ki se merném próbálni, mert 10 perc alatt se indulna el.
Igenis neki kell állni válogatni. Jóból is megárthat a sok.

Olyan... hmmm... áhh nem tudom. Mindenesetre látszik ,hogy rég Sims 2-tem, mert eddig "porosodott" a vinyón. Na majd kitapasztalom ezt, de thanks!<#wave> Max lesz egy egész gyerek falka<#hehe>.

ja, ok 😊
szóval nektek mekkora max downloads könyvtárral indul még a játék? 😊

Mike
van egy kis printyiprünty hangeffekt ha összejött a gyerek