32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Sikoly85
    Gondolom hallottátok má hogy készül a sims3. Pl az má durva lenne ha nőne benne az ember szakálla azt borotválkozni kéne:D mert ez még hiányzik belőle:D
  • Olcsy
    Légyszi írjon vk vm-t v rakjon fel képet csak h ne haljon ki ez a fórum!!!
  • Coolfire
    A new Pets patch is now available for download here:
    http://thesims2.ea.com/update/getpatch.php?appVersion=1.6&variation=cd&languageCode=

Ez a Petshez van,de új...
  • Coolfire
    Hehe...a hivi fórumon is vakációs kieget írkálnak...beszarok,ha az lesz..:))
  • Coolfire
    Szori..kívánságkút van...
  • Coolfire
    Lássuk csak:
    Ugye az alapok megegyeznek kivéve a 3D-t,DNS-t,öregedést,életcélt..etc.Jött a livin large,ebből csak a szervó van,DZSINN NINCS!.:))Az egyetem nem volt az első sorozatban,ergo újítás.
    A House Party és a Hot Date feltuningolva randirendszerrel,új életcéllal=Éjszakák.A stuffokra nem pazarlok betűket.:)Jön a Vacation ami hiányzik eddig a második sorozatból(szerintem is arra gyúrnak,mert időjárást már csináltak)tehát már csak egy vakációs városrészt kell "összedobni".Jött az Unleashed..a kedvenc.:)Itt a Pets és a Seasons keveréke.A Superstar karrier szinten benne van a 2-ben,ezt is "megvenném" ha expansionként kijönne.:))Hát a Makin' Magic nem tudom belekerül-e,vagy dolgoznak-e ilyen típusú kiegen.
  • Dave0092
    80% hogy vmi Holiday-es féle lesz, utolso kieg az vmi Makin Magic lesz
  • Coolfire
    Én csak a kertészetem miatt csinálok egy egész erdőt,pár komposzttartállyal..:))
  • Sikoly85
    hát most fent van az összes a gépemen:D
  • Gólya #25350

szegény csaj hiába gereblyézik
  • Gólya #25349
    miért, az eddigieket már teljesen kibelezted?
  • Sikoly85
    Köszi:) má várom hogy legyen kövi kiegészitő:D
  • Coolfire
    A coolfire könyvtárba ott pihizik 4 cucmó a Seasonhoz(hivatalos),ha gondolod,linkeld ki.
  • Coolfire
    Még nincs egyenlőre-tudomásom szerint-expansion bejelentve.Most április 3.-án jön a Celebration Stuff,akkor majd bizti kiköhögi az íé.
  • Coolfire
    De már úgysem aktuális.Ha valaki csinál egy tárhelyet,oda feltolom.Mert nem tudok ilyesmit/lusta vagyok (választható)..:)))207 oldal,ja és angol.Ha esetleg a link érdekel vkit(torrent)-már ugye warezszünet van-esetleg a fakuba rejtjük,v. kispoilerezzük.Vagy esetleg lementem a torrent filet és azt dugjuk el.Summa summarum nekem minegy,minden megoldás érekel,már ha kell egyáltalán vkinek a szépséghibái ellenére.Bár jobban átolvasva(FoxIt,Acrobat)nem olyan rossz,pár hasznos dolog van benne.A többi is jól jönne,úgyhogy ha vki tud ilyesmiről ne fogja vissza magát..:))Dc,torrent,ed2k etc..jöhet.
  • Coolfire
    Ő lenne az:
  • Sikoly85
    Hali. nem tudjátok lesz e még kiegészitője az évszakok után?
  • Gólya #25342
    most megnéztem - már nem találom, de időnként nézz rá, mert valószínűleg nemsokára meglesz az új kieg-hez "igazított" is
  • Coolfire
    Sehogy sem megy,pedig már floppyméretűre daraboltam..folyamatosan átviteli hibát ír..
  • Coolfire
    Nem megy feldarabolva sem,meg amúgy is szar.Néhol be van rakva simses kép a szövegre(Igaz van missing files.rar is)
  • Devids Pro
    Esetleg próbáld meg feldarabolva
  • Hassan B
    Abban sehogy, csak ha fennan a Nigftlife (Éjszakák) is...
  • mama2
    Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy a Sims 2 kiegészítőjében a Pets-ben, hogy lehet saját járművem?
  • Coolfire
    Mondjuk elég ratyi,úgyhogy nem kár érte..
  • Coolfire
    A 4 Seasons cucc felment,viszont az OFB Prima Guidet nem tudom felrakni.Pedig már 2x próbáltam..Devids!
  • Coolfire
    Most üldözöm őket..azért többet ér egy POG,mint egy manual...:)
  • Coolfire
    Jó.:))
  • Gyocsika
    Oksa!!!
  • Mike at home
    ja
  • Coolfire
    Na van/lesz OFB Prima Guidem.Érdekel valakit(50MB)?Feltöltsem?Meg van seasons pre-order pack is.
  • Mike at home
    de ne felejts el telepítés elött a Dokumentumokban lévő EA GAMES könyvtárról másolatot készíteni
  • Mike at home
    persze
  • Mike at home
    íhy van
    minden kéró használat közben vizsgázik, nem volt ég olyan koleszom amit nem kellett volna kicsit átalakítani
    dehát ugye van rá konzolparancs
    az meg nem cheat
  • Mike at home
    valszeg teljesen 3d-s lesz már, és nem négyzetrácsos
    jó lenne ha valóban lennének kövérek és soványak, magasak és alacsonyak, és hangból is lehetne hogy simhez kapcsolódjon ne életkorhoz, mert ez igy jelenleg nagyon fura
  • Mike at home
    ilyeneket meg ne mondj hogy nem irsz ide többet
    irj nyugodtan
  • Mike at home
    ok, np
  • Gyocsika
    És magyar marad?
  • Kodlovag
    Telepítheted. Úgyanúgy az Évszakokat kell indítani utána.
  • Kodlovag
    Igen. Én pl csak akkor használom, amikor még a binben van a család. Persze azért tesztelés céljából kipróbáltam már beköltöztetett családnál is. De ott is a faluképernyőről. Működött.
  • Gyocsika
    Hali!
    Az a helyzet hogy fel vannak telepitve nálam a kiegészítők ilyen sorrendben Sims 2 - Egyetem - Üzlet - Pets - Évszakok és a kérdésem az lenne hogy a night life-ot most tudtam megszerezni és ezután én még rátelepithetem az évszakos után? Vagy nem?