32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Sikoly85 #25359 Gondolom hallottátok má hogy készül a sims3. Pl az má durva lenne ha nőne benne az ember szakálla azt borotválkozni kéne:D mert ez még hiányzik belőle:D -
#25358 Légyszi írjon vk vm-t v rakjon fel képet csak h ne haljon ki ez a fórum!!! -
Coolfire #25357 A new Pets patch is now available for download here:
http://thesims2.ea.com/update/getpatch.php?appVersion=1.6&variation=cd&languageCode=
Ez a Petshez van,de új... -
Coolfire #25356 Hehe...a hivi fórumon is vakációs kieget írkálnak...beszarok,ha az lesz..:)) -
Coolfire #25355 Szori..kívánságkút van... -
Coolfire #25354 Lássuk csak:
Ugye az alapok megegyeznek kivéve a 3D-t,DNS-t,öregedést,életcélt..etc.Jött a livin large,ebből csak a szervó van,DZSINN NINCS!.:))Az egyetem nem volt az első sorozatban,ergo újítás.
A House Party és a Hot Date feltuningolva randirendszerrel,új életcéllal=Éjszakák.A stuffokra nem pazarlok betűket.:)Jön a Vacation ami hiányzik eddig a második sorozatból(szerintem is arra gyúrnak,mert időjárást már csináltak)tehát már csak egy vakációs városrészt kell "összedobni".Jött az Unleashed..a kedvenc.:)Itt a Pets és a Seasons keveréke.A Superstar karrier szinten benne van a 2-ben,ezt is "megvenném" ha expansionként kijönne.:))Hát a Makin' Magic nem tudom belekerül-e,vagy dolgoznak-e ilyen típusú kiegen. -
Dave0092 #25353 80% hogy vmi Holiday-es féle lesz, utolso kieg az vmi Makin Magic lesz -
Coolfire #25352 Én csak a kertészetem miatt csinálok egy egész erdőt,pár komposzttartállyal..:)) -
Sikoly85 #25351 hát most fent van az összes a gépemen:D -
Gólya #25350
szegény csaj hiába gereblyézik -
Gólya #25349 miért, az eddigieket már teljesen kibelezted? -
Sikoly85 #25348 Köszi:) má várom hogy legyen kövi kiegészitő:D -
Coolfire #25347 A coolfire könyvtárba ott pihizik 4 cucmó a Seasonhoz(hivatalos),ha gondolod,linkeld ki. -
Coolfire #25346 Még nincs egyenlőre-tudomásom szerint-expansion bejelentve.Most április 3.-án jön a Celebration Stuff,akkor majd bizti kiköhögi az íé. -
Coolfire #25345 De már úgysem aktuális.Ha valaki csinál egy tárhelyet,oda feltolom.Mert nem tudok ilyesmit/lusta vagyok (választható)..:)))207 oldal,ja és angol.Ha esetleg a link érdekel vkit(torrent)-már ugye warezszünet van-esetleg a fakuba rejtjük,v. kispoilerezzük.Vagy esetleg lementem a torrent filet és azt dugjuk el.Summa summarum nekem minegy,minden megoldás érekel,már ha kell egyáltalán vkinek a szépséghibái ellenére.Bár jobban átolvasva(FoxIt,Acrobat)nem olyan rossz,pár hasznos dolog van benne.A többi is jól jönne,úgyhogy ha vki tud ilyesmiről ne fogja vissza magát..:))Dc,torrent,ed2k etc..jöhet. -
Coolfire #25344 Ő lenne az:
-
Sikoly85 #25343 Hali. nem tudjátok lesz e még kiegészitője az évszakok után? -
Gólya #25342 most megnéztem - már nem találom, de időnként nézz rá, mert valószínűleg nemsokára meglesz az új kieg-hez "igazított" is -
Coolfire #25341 Sehogy sem megy,pedig már floppyméretűre daraboltam..folyamatosan átviteli hibát ír.. -
Coolfire #25340 Nem megy feldarabolva sem,meg amúgy is szar.Néhol be van rakva simses kép a szövegre(Igaz van missing files.rar is) -
#25339 Esetleg próbáld meg feldarabolva -
#25338 Abban sehogy, csak ha fennan a Nigftlife (Éjszakák) is... -
#25337 Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy a Sims 2 kiegészítőjében a Pets-ben, hogy lehet saját járművem? -
Coolfire #25336 Mondjuk elég ratyi,úgyhogy nem kár érte.. -
Coolfire #25335 A 4 Seasons cucc felment,viszont az OFB Prima Guidet nem tudom felrakni.Pedig már 2x próbáltam..Devids! -
Coolfire #25334 Most üldözöm őket..azért többet ér egy POG,mint egy manual...:) -
Coolfire #25333 Jó.:)) -
#25332 Oksa!!! -
#25331 ja -
Coolfire #25330 Na van/lesz OFB Prima Guidem.Érdekel valakit(50MB)?Feltöltsem?Meg van seasons pre-order pack is. -
#25329 de ne felejts el telepítés elött a Dokumentumokban lévő EA GAMES könyvtárról másolatot készíteni -
#25328 persze -
#25327 íhy van
minden kéró használat közben vizsgázik, nem volt ég olyan koleszom amit nem kellett volna kicsit átalakítani
dehát ugye van rá konzolparancs
az meg nem cheat -
#25326 valszeg teljesen 3d-s lesz már, és nem négyzetrácsos
jó lenne ha valóban lennének kövérek és soványak, magasak és alacsonyak, és hangból is lehetne hogy simhez kapcsolódjon ne életkorhoz, mert ez igy jelenleg nagyon fura -
#25325 ilyeneket meg ne mondj hogy nem irsz ide többet
irj nyugodtan -
#25324 ok, np -
#25323 És magyar marad? -
#25322 Telepítheted. Úgyanúgy az Évszakokat kell indítani utána. -
#25321 Igen. Én pl csak akkor használom, amikor még a binben van a család. Persze azért tesztelés céljából kipróbáltam már beköltöztetett családnál is. De ott is a faluképernyőről. Működött. -
#25320 Hali!
Az a helyzet hogy fel vannak telepitve nálam a kiegészítők ilyen sorrendben Sims 2 - Egyetem - Üzlet - Pets - Évszakok és a kérdésem az lenne hogy a night life-ot most tudtam megszerezni és ezután én még rátelepithetem az évszakos után? Vagy nem?