Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szijó!
Vedd le az összest uninstall/manual,hagyd a pitlibe a mentést(be kell venni a leszarom tbl.-t).😊)Lefuttatsz egy Registry Medicet v. Registry Mechanicet õk szépen kipucolnak mindent,majd rakd újra az egészet,mivel itt a Seasons(legalábbis p2p hálón már az olasz fent van).Most nekem is szûz telepítés várja aggódva..ehehh.😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

cseri001
Igen, többször próbáltam, és mindig ugyanaz volt az eredmény...
Registry-t meg tudtommal nem pucoltam... (most bután nézek...- mivel lehet azt, vagy milyen program használatának lehet ilyen "mellékhatása"?)
De tudtommal semmi olyat nem használtam, amit ezt megelõzõleg még soha.

És tegnap új momentum merült fel... Már a Pets-et sem látja, nem tudtam uninstallálni sem. Viszont elindult. Teljes káosz.

Mivel jobb nem jutott az eszembe, uninstall lett a vége.. De a Pets-szel nem tudok mit kezdeni... Kitöröljem manuálisan?
És ez a registry dolog hogy mûködik? Ha valamit nem uninstall-lal szedek ki, annak elvileg marad nyoma, nem?
Tudom, enyhén szólva <#lama> vagyok, de ha tudsz valami okosságot, akkor légyszi oszd meg...
Szeretném újrarakni, mert a Season-st mindenképp meg szeretném nézni, hogy milyen... Nem lenne jó, ha emiatt nem mûködne rendesen.
<#integet2>

Úristen hód, fújd már ki!!!

Siiikkeeerrrrüülllllttttt!!!!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii> Este 8-tól toltam egészen hajnali fél 1-ig, mire végre megharapta Budot a Grófnõ Carmen Collins (nevét is sikerült megjegyeznem). Gettobuxa õ rá gondoltál, hogy fiatal? Szerintem õ már nem fiatal felnõtt, hanem simán felnõtt, de nem tudom :S. Pfú mennyit szenvedtem én! Elõször is legalább még háromszor elkellett mennem a Crypt 'O Night Clubba, mire osonkodva bejött a csaj. Aztán rakat duma, vicc és flörtölés után meghívtam a koliba, ahol elõbb nem rég szakított Jordan London (félre értés ne essék, a sim csaj, csak ilyen neve van) Buddal, mert az áthívta újdonsült másik csaját, valami Trysdane Andrews :S - akinek a tesójával összefutottam a Cryptben. Vigyorogva megjegyeztem magamnak, hogy még szerencse, hogyy az MI nem olyan fejlett, hogy Trysdane tesója lekeverjen Budnak egy pofont, mert mással kavart elõtte - és most Jordan is és Trysdane is csak a barátai és Budnak is az vágya, hogy a legjobb barátjai legyenek. Na mondom felõlem.... úgyis a Grófnõre koncentráltam.
Régen azt olvastam itt, hogy miután 100-n van a kapcsolati viszony és 50-n fölött a napi izé, akkor várni kell, hogy majd õ kezdeményezzen és, akkormegharap. Lezavartam etye-petyét, meg csomó smárolás volt és vicc mesélés, meg játék; de õ mindig párnacsatázni akart. Aztán behívtam a koli ebédlõjébe és Bud elkezdett zabálni, a csja követte. Kaja eltûnt, felálltak és, akkor megharapta!<#eljen>
Most van király vámpíros koporsója Igor és Fiaitól és ott szunnyad nappal.

Kérdés: Hogyan fog így Bud nappal órára járni, vagy, ha arra nem is - eddig is kihagyta õket -, akkor a záróvizsgákra? Gyorsan átrepüli a napos részt és órán nem fogja bántani a nap? Ti mit tettek ilyenkor? Harmadév elsõ szakaszában van azt hiszem Bud.
Mit kell tennem, hogy Bud is megharaphasson másokat, vagy csak megijesszen? Eddig az opcióknál lopakodás, repülés meg oda menés és ugrálás volt azt hiszem, mikor vámpírrá változott. Gondolom szoros kapcsolatba kell kerülnöm a leendõ áldozatokkal, de mennyire? Ugyanis Budnak a félelmei közt van, hogy elveszti a Grófnõt, mint legjobb barát és nincs kedvem dobni a kapcsolatot a vámpíroskodás miatt, mert már totál egymásba zúgtak, az eljegyzés is ott van ajánlatnál; cska még nincs kedvem eljegyeztetni õket.

Ja meg a koliban mielõtt a Grófnõ megharapta Budot, oda settenkedett Katerine Kaukerhez és nem tudom, hogy miért, de a kövi pillanatban Katerine fullra oda rondított a padlóra<#hehe>. Megijesztette volna és ezért, vagy szimplán már mehetnékje volt Katerine-nek?

Ja és azért az tök szar, hogy mindig ugyanazok a simek vannak a kolikban. Ugyanis még ezek a simek, akik Buddal laknak egy koliban, még legelsõ simemmel voltak együtt - aki engem alakított - és azóta nem cserélõdtek. Belehet menni úgy a koliba, hogy az õ életüket is irányítsam, ha nincs ott egy általam kreált és irányított sim?

Azt hiszem ennyi.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike at home
verdén be kell állítani hogy a simedé, és akkor nem jön érte a kocsi

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

én még arra nem jöttem rá h kell saját verdával melóba menni... nem mintha akarnék, de próbáltam, és nem ment 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Hogy kell költöztetni?<#idiota><#hehe>

Csak vicc<#ravasz1><#wink>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

nyilván ha másik városba költözöl, ott nem ismersz senkit, így barátaid se lesznek egyelõre...

én azt szoktam mindig megszívni, mikor építek egy új házat, és oda költözök, h az emberkéim körbepofozzák egymást...
1 fickóm van meg 3 csaj, nem rokoni kapcsolat, hanem mindenki mindenki szeretõje. és mikor kiszállnak az új pecó elõtt, ugye köszönnek egymásnak, csak ez nekik a smárolást jelenti, és aztán jön a többiek féltékenysége, meg a körbepofozkodás...
minden költözés után egy hetem megy rá h újra mindenki mindenkivel jóba legyen...
😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Mike at home
nem, nem 😊 te fogod leirni innentõl kezdve

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Neuman
Csak annyit mondok, hogy tedd be a Faq-ba, akkor legközelebb nem kell leírnod 1001-szer is. 😊

Köszi!

!!!HALA MADRID!!!

Mike at home
most mér mindegy

saját hely keresése
költözés

legközelebb vki megkérdi TE FOGOD neki leirni

Mike at home
illetve angolul írom, mert úgy tudom fejbõl

a) számítógép - find own place tehát egyik simmel leülsz, aztán amikor megkérdi ki menjen vele, mindkit átteszel, jön a taxi család el
b) településképernyõ - move, van rá kólön ikon az emberkéknél
a berendezési tárgyakat eladja ebben az esetben, a kapcsolatok megmaradnak, tehát a házon move, ekkor a család felkerül a listára és be lehet költöztetni egy másik házba

és most el ne kezd, hogy "látod lehetet volna egybõl ezt irni" mert megverlek 😊

Neuman
magyar

!!!HALA MADRID!!!

Mike at home
na jólvan
nem kell berakni a házat a listába

magyarul vagy angolul irjam, mid van, angolul tudsz?

Neuman
Szoktam használni keresõt akármennyire is hihetettlen és akkor szoktam csak a fórumozókhoz fordulni, ha nem találok a gondomra megoldást!

Most is ez történt.

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Még annyi hogy: Megnyitottunk Vár az üzlet résszel játszok.

A település nézetben találtam olyat amivel át lehet rakni a saládom, de akkor azt írja elveszik minden rokonság egyebek.
Van erre megoldás?

Be lehetne rakni a Faq-ba is, elvégre azért van.

!!!HALA MADRID!!!

Mike at home
bonyolilt nem irom le, már 1000x le lett irva

szerinted fent a szöveg dísznek van?

"Mielõtt bármit kérdezel, használd a lap alján lévõ keresõt,"

Neuman
Nem erre voltam kíváncsi, de azért köszi a semmit!

Tudom mi az a keresõ.

!!!HALA MADRID!!!

Mike at home
lap alján a keresõ

Neuman
Valaki leírná hogy kell költöztetni?
Köszönöm!

!!!HALA MADRID!!!

Ok<#eljen>. Szegény Bud az elmúlt két nap kiruccanása miatt picit fáradtabb lett, de betettem koliba eszpresszo kávét és tökre feltuningolta este 8-kor a felére lecsökkent fáradságát, szóval megyek vele megint a Cryptbe, hátha ott lesz és én nekem is tervben van, hogy másokat is vámpírrá változtatok Buddal<#eljen>.

alapból 😊
hát igen, ki kell fogni h összefuss vele 😊
én multkor rávettem h harapjon meg mégegy csini buxát, ugyhogy már két szép vámpírlány is van a környéken 😊)

Letöltött cucc, vagy alap? Amúgy majd csak ráakadok :S már, ha alap<#hehe>... de thanks!<#wave>

van fiatal vámpírcsaj is 😊
és egész jól is néz ki!

van fiatal vámpírcsaj is 😊

práti=párti<#rolleyes>

Buzulni? Kérem alássan, Bud csaj práti és, amikor ott nyomultam régebben a simemmel, akkor is csajt fogott ki, aki vámpír volt. Valami grófnõ izé volt a neve :S. Szal semmi buzulás<#ejnye1><#hehe>.

Japep
Ja, kössz!
Már megnéztem...<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Mike at home
lehet
ott kell kolbászolni sajna, amig fõvámpirúr meg nem jelenik
sajnos Bud kénytelen lesz egy kicsit buzulni, bár ha elég türelmes vagy akkor nem kell

Mike at home
mivan? milyen kis medence van? akkorát építesz amekkorát akarsz

Mike at home
ahonnét jólesik

Buddal nyomulok az egyetemen és elhatráoztam ,hogy õ lesz a koli vámpírja<#eljen><#hehe>. Elmentem délután Crypt 'O Night Clubba, mert emlékeim szerint ott lehet felcsípni a vámpír/drakula csajt. Ott dekkoltam este 8-ig, 9-ig, csak Bud már lefáradt és elmentem. Aztán másnap 20:00 körül mentem és ott virrasztottam reggel 6-ig, de sehol se volt vámpír/drakula csaj.

Hogyan lehet rábírni a játékot, hogy oda vigye, vagy két esténél többet kell ott tölteni? Plusz az egyetemistáknak lehet vámpír/drakula csajuk, vagy csak a felnõtt simnek? Erre nem emlékszem, bár azt hiszem, mikor elõször kipróbáltam, akkor is egyetemre járt a simem és neki második alkalomra ott volt és megfûzte a csajt, amaz meg megharapta.

Japep
Kössz!
De én nem arra a kis medencére, hanem a kinti, óriás úszómedencére gondolok.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Mike at home
berakod a fal mellõ a kandallót és lesz kémény
a medencét is megtalád az építõ mód utolsó ikonjánál

Japep
Hello!
Ha én építem a házat. akkor hogyan lehet kéményt/kandallót és kintre medencét csinálni???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

pl ezt ird be: sims 1 downloads
ezt is kidobja találatnak, itt van elég cucc:
http://www.thesimsresource.com/downloads/free/sims1/

de mit írjak be?

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Mike at home
le is tölthetsz

Mike at home
google

jah, meló...

amúgy tudok majd az egyedi városrészbe automata családokat pakolni, vagy nekem kell majd minden házba családot tervezni?

ne kérdezd meg, honnét tudnád a programot letölteni!
Ez nem az leszz amit én akarok!
Sziasztok!! A sims 1-hez honnan tudok (ha lehet) kiegészítõket leszedni (pl:embert ruhát stb.)Segítsetek légyszi!!!!!<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#help><#help><#help>

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Csak úgy mondtam.... nem értek hozzá és próbáltam tippet adni.

Mike
dehogy kell újratelepíteni

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Végsõ megoldás (nem, nem a halál<#idiota><#hehe> ->Aliens)windows újra telepítés. Ez tényleg egyedi eset :S.

Mike
fogalmam nincs
megpróbáltad többszöri reset után is?
esetleg nem pucoltattál idõközben vmivel registry-t?

cseri001
hát azzal indítottam... de attól még kiírta, hogy idõközben uninstalláltam az Egyetemet, pedig nem is... aztán jött a tortúra, amit leírtam....
és most -hiába van újratelepítve az Egyetem- mégsem "látja" a játékban, nem elérhetõ...

egyáltalán miez az egész, hogy kitalálja, hogy leszedtem valamit, amikor pedig érintetlenül ott van a gépen.
azon a meghajtón, ahol a sims van, még csak nem is babrálok soha semmit... úgy vigyázok rá, mint a kutya a csontjára, erre tessék!

Mike
akkor mi a gond? pets-szel indítsd

Mike
mondtam én, hogy nem

Devids Pro
Kiraktam a linkeket.
Amúgy nem tûntem el 😉
cseri001
hi
van erre valami ésszerû magyarázat? :
Kb. egy hónapja játszottam utoljára a Sims2-vel, tegnap megint szerettem volna. Ez a helyes kifejezés, ugyanis indításnál kiírta, hogy idõközben én uninstalláltam az Egyetemet. Na, mondom, az jó, mert én nem is tudok róla! (Aszongya, lépjek ki, és installáljam újra, különben elvesznek a diákjaim stb.)
Annyira nem értek ahhoz, hogy ilyenkor mit és honnan kell kimásolni, és igazság szerint annyira nem sajnáltam volna, hogy elveszik minden egyetemvárosbéli mentés, dehát azért mégis...)
Úgyhogy inkább kiléptem, és újraraktam az Egyetemet. A végén persze frissíteni akart, és rájött, hogy hoppá, a Sims2 alapjáték sincs telepítve (?!?!) - milyen érdekes pár perccel elõtte meg simán elindult ... (akkor hogy lehet, hogy aztán nem találja???)
Eztán fogtam, és kimásoltam mindent ami fontos lehet, és (uninstall nélkül) újraraktam az alapot is.
Indítás után (most ugye már friss az az alap és az Egyetem is) sehol nincs az Egyetemváros... (az ikonja a faluképernyõn nem választható, mintha fent sem lenne a gépen az Egyetem)
Ja, a Pets van még fent, azzal az ikonnal gond nélkül indult minden alkalommal, az Egyetem "újra"rakása után magyarul...
Szóval erre van valami magyarázat?

a faq-ból nem tûnik ki