32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #25400 Azért szóljatok,ha elbaszok valamit. -
Coolfire #25399 The Sims 2
a.)Az egyetlen crack:
The Sims 2 v1.0 [MULTI] No-DVD/Fixed EXE Money(This executable works 100% on the international CD or DVD version of the game, it does NOT work with the US version!)
b.)The Sims 2 v1.0 [ALL] No-CD/Fixed Image #2 21-09-2004 iND
Mount the SIMS2.MDF CD-Image using DAEMON Tools.
The Sims 2 Egyetem
The Sims 2: University [ENGLISH] No-CD/Fixed Image #2 06-03-2005 TNT
Mount the TNT_SIMS2_UNIVERSITY_MINIIMAGE.MDS Mini-Image using DAEMON Tools.
The Sims 2 Éjszakák
The Sims 2: Nightlife [MULTI] No-CD/Fixed Image #3 17-09-2005 TNT
Mount the TNT_SIMS_2_NIGHTLIFE_MINIIMAGE.MDS CD-Image using DAEMON Tools.
The Sims 2 Megnyitottunk vár az üzlet!
The Sims 2: Open for Business [MULTI] No-CD/Fixed Image #3 05-03-2006
a.)Mount the SIMS2EP3_1.MDS CD-Image using DAEMON Tools v4 or the latest Alcohol 120%.
Use an anti-blacklisting tool, like SD4 Hide, to avoid SafeDisc v4 blacklisting of DAEMON Tools or Alcohol 120%.
b.)Reloaded crack
The Sims 2 mesés díszletek cuccok
a.) The Sims 2: Family Fun Stuff [US] No-CD/Fixed Image(maxi)
Mount the SIMS2SP1_1.MDS CD-Image using DAEMON Tools v4 or the latest Alcohol 120%.
Use an anti-blacklisting tool, like SD4 Hide, to avoid SafeDisc v4 blacklisting of DAEMON Tools or Alcohol 120%.
b.)Reloaded crack.
The Sims Csilli-Villi cuccok
Ehhez csak crack van:The Sims 2: Glamour Life Stuff v1.0 (v1.5.0.121) [MULTI] No-CD/Fixed EXE 27-08-2006
Razor 1911
The Sims 2 Házikedvenc
a.)Maxi image
Mount the POSEDEN-SIMS2EP4.ISO Maxi-Image in DAEMON Tools v4.06.
Use an anti-blacklisting tool, like SD4Hide, to avoid blacklisting of DAEMON Tools
b.)Reloaded crack
The Sims 2 Seasons
a.)Mount the NS-SIMS2_EP5_MAXI-POSEDEN.MDS Maxi-Image in DAEMON Tools v4.08+rejtés Y.A.S.U v1.07-el
b.)Reloaded crack.
Itt megjelnési sorrendben vannak írva a stuffok,kiegészítők.A telepítési sorrenddel lehet variálni,pölö a Seasons után felrakni az Egyetemet,de
MINDIG A LEGUTOLJÁRA MEGJELENT EXPANSION VAGY STUFF IKONJÁVAL KELL INDÍTANI!!!Célszerű a többi ikont letörölni az asztalról,hacsak nem akarsz villogni vele..:))
-
Coolfire #25398 A DT4.08 mellé a yasu és az sd4hide is hasznos. -
Coolfire #25397 De nem is jó krekkelni,ha pakolsz még rá,mert kavarhat. -
Coolfire #25396 Hogy legyen magyar az egész Sims2 az összes expansionnal és stuffal?
Ehhez magyar Sims 2 és Egyetem szükséges,a későbbiek automatikusan magyarul települnek,hacsak valaki direkt nem angolul akarja játszani.
Ha angol az alapjáték,akkor rá kell rakni a hivatalos magyarítást:
1.)Install
2.)A FAQ-ból letölteni a magyar filokat 7-zippel egyesíteni,és futtatni.Majd a regkód(ide link).
3.)Így elvileg magyar lett.
Az eredeti magyar v. magyarított Sims 2-re az angol University telepítése:
1.)Ideiglenesen a második cd előtt angollá kell tenni a Sims 2-őt(angol regkód MX08004261 link ),máskülönben a frissítéskor rollbackolni fog.A telepítés után a Sims 2 Régiókódját vissza magyarra(link).
2.)Letöltöd az univer-hun.rar filet(letöltések v. direktlink) ennek a tartalmát bemásolod,a regfilet elindítod és máris magyar.
Az Éjszakáktól kezdve minden expansion és stuff magyarul fog telepedni.
-
#25395 Alap sims2-höz nincs crack továbbra sem.
Új daemonnal sdhide-al bekapcsolt safedisk mellett sztem továbbra is hibát észlelt leállt üzenet van, vagy nem? -
Coolfire #25394 CD kulcsok(szerintem elég egy mindegyikből)
Sims2:
THA2-Z3FK-OR1A-3HZ4-2WUS
Egyetem:
R44C-HRNL-VUCT-8WAZ-U1G9
Éjszakák:
NJ99-FNBL-7DEV-6A24-QDEV
Megnyitottunk vár az üzlet!:
XVSA-24UG-G34W-NG32-YRLD
Mesés díszletek cuccok:
F4EN-XDGJ-8HWJ-F8HV-MRLD
Házikedvencek:
AHNW-MG5V-XBOX-LRLD-RULE
Csilli-Villi cuccok:
APG8-DSJF-Q9A1-A9A8-1911
Évszakok:
252A-PPWQ-X2AZ-ZX22-5RLD -
Coolfire #25393 Általános kategória:
CD kulcsok
Hogy legyen magyar az egész Sims2 az összes expansionnal és stuffal?
a.)Magyar Sims 2 DVD+angol University telepítés
b.)Angol cd/dvd Sims 2+angol University telepítés és a magyarításuk
CD/DVD emulation software detected ...",Virtuális meghajtót észlelt, és leállt a program(upgadelni)
Letöltöttem a netről dolgokat, hova kell tenni? -
#25392 mindig az utolsó kieggel kell indítani -
#25391 és a petsel is indítod ? -
#25390 Srácok vki help plz, feltettem a Family Fun Stuffig mindent, jelenleg avval futtatom de ha felteszem a következő 2 kiegészítőt, akkor vmiért nem indul, pedig patchelem is és crackelem is a Petset.. -
Coolfire #25389 Ide rakhatom? -
#25388 - mert ma már van jó crack
- mert nem a 3.47-es DT-t kell használni hanem az újat, sdhide-dal
vagy crack
-
Coolfire #25387 Majd mindjárt összedobok egy újat és igényesebbet..:))) -
Coolfire #25386 Meg összeszededem a hozzávalókat:crack,mini/maxi image.Jó?Az előző is az én és Sipőcz kolléga műve..:)
-
Coolfire #25385 Hát igen a FAQ-t aktuálisabbá lehetne tenni:mondjuk a minipackokon kívül az expansion legfontosabb kérdéseit/válaszat belerakni.Na most unatkozom,csinálok egy másikat,felhasználva a prima guidet. -
Coolfire #25384 Ejnye-ejnye rossz az info....a krekkek voltak szarok,ezért van minikép hozzá.Az alap Sims 2-t azzal is érdemes játszani -
Coolfire #25383 Ha ezt sok helyre írod ban lesz... -
Sikoly85 #25382 Igen crackelni kell mert anélkül nem lehet épiteni. Meg ha jól emlékszem akkor annak idején volt egy hibás seria amivel nem lehetett épitkezni ha be crackeltem akkor se. -
Coolfire #25381 Bazeg..ha ilyen télmániás vagy csinálj sarki időt:állítsd mind a 4 évszakot télre. -
Coolfire #25379 Tényleg azt nem lehet beállítani,hogy a kommunális hulládékot ne a kukába,hanem egyenesen a komposzttartályba rakják?Mert így először kivitel közben le kell rakni,ami akkor kínos ha elfelejtem folytatni,aztán jönnek a csótányok és a gyilkos legyek.:) -
Sikoly85 #25378 Jah csak mikor hóembert akartam csinálni, mire felépitette el is olvadt:D Sokat élvezkedhettem a látványon.:D -
#25377 Aspi tárgyasat ha valaki megírja beteszem.
Építkezéses rész miért nem jó?
Program hibát észlelt és leállt miért nem jó? -
#25376 nem lehetne :) -
#25375 Ebből a 6 hozzászólásból meg lehetne csinálni egyet
:-) -
#25374 aspi tárgyak leirását bővíteni kéne -
#25373 sdhide-ot is meg lehetne említeni -
#25372 A program hibát észlelt ezért leállt.
-
#25371 építkezést is át kell irni -
#25370 Crackeljem a játékot? - elavult, hülyén jön ki a másik kérdés után -
#25369 ennyi energiával át is irhatom :) -
#25368 Mondj konkrétumot, és akkor igyekszem frissíteni -
#25367 a faq-t kéne egy kicsit friisiteni kéne, van benne egy-két hiba
tévedés, meg néhol kissé elavult -
Coolfire #25366 Nem,csak gaz lesz(de az eddig is volt),meg a sövényt lehet nyírni,ahogy az egyik prof. tette az egyetemvárosban..:)) -
Coolfire #25365 Ez a fórum sosem hal ki amíg itt vagyok.. -
Coolfire #25364 5 nap.Nekem még sok is mikor télen nem tudok horgászni.Fogtatok már óriás harcsát?Én képen láttam,majdnem akkora mint maga a sim. -
Coolfire #25363 Jajj...az esszémből kihagytam az OFB-t.Na az is újítás,és időjárás szempontból a Seasons is. -
Sikoly85 #25362 Még annál is jobb:D meg fagy benne az ember ha nem öltözik felrendesen mikor kimegy a postáért:D csak tul gyorsan változik benne az évszak -
#25361 miért halna ki? -
#25360 Jah!Én jövőhéten veszem meg a Sims 2 Évszakok-at.Nő benne a fű?