Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Telepítettem a játékot és néhány kiegészítõt a következõ sorrendben: Alapjáték--->Éjszakák---->Vár az üzlet--->Mesés Díszletek--->Házikedvenc.
Így a desktop-on van 5 indítóikon. Kérdésem, hogy melyikkel indítsam a játékot, hogy minden kiegészítõ használható legyen?
Elõre is köszönöm a választ!
gamertag: kenobita
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Kiakadt a space a gépeden? <#ravasz1>#ravasz1>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
aproblémamegoldásaakövetkezõ:ctrl-shift-cmajdazittmegjelenõablakbabirni:moveobjectsonígymárkilehettörölnimoveobjectontkülönkellirninemegybe.utánahamegvanmoveobejctsoff
hanemjóakkoramoveobject-tetnemkelltöbbeszsámbanirni
kéremkapcsoljaki
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Alap Sims 2-ben beraktam egy darts táblát. Eleinte játszottak vele, de egy idõ óta, ha odaküldöm a simet játszani, elfogadja az utasítást de megáll a vonal meg a tábla között és nem csinál semmit. Ha el akarom a táblát távolítani azt írja ki, hogy használatban lévõ tárgyat nem lehet eltávolítani. Akkor is ezt írja ha senki nem használja.
Van valami megoldás vagy ez bug? Kerestem a fórumba, hogy járt-e valaki már így, de nem találtam beírást. Úgy nézem a FAQ-ban sincs errõl semmi.
Úgy rémlik, mintha a Sims 1-ben lett volna erre valami megoldás.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
savedsims
downloads
mentés:
neighborhood
egyébként pedig javaslom a sims hivatalos weboldalon a faq, fórum (bbs) olvasgatását
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
!!!HALA MADRID!!!
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
De egy 25000 hozzászólásból álló fórumon nem szoktam keresgélni. 😊
Ha azt megmondod hogy hol találom a mentésemet akkor a többire rájövök.
!!!HALA MADRID!!!
olvasni pl. nem tudsz
egyszerübb mindent azonnal megkérdezni, mint
a) magadtól rájönni
b) kicsit keresgélni a neten meg utánaolvasni
ugye?
😞
Van kettõ cd aminek a címe a Csilli villi cuccok és a Mesés díszletek.
Miket rak a játékba és hova telepítsem, gondolom a Sims 2 könyvtárba.
A játék hova menti a játékállásomat?
!!!HALA MADRID!!!
a nyelv változik
a magyar nyelv a sajátunk, úgy változtatjuk, formáljuk ahogy csak akarjuk mert a mienk
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Na, de látod? Még egy dolog, amit javíthatnának majd a Sims 3-ban.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
on: mit csinál a padlókkal meg a tapétákkal? <#nemtudom>#nemtudom> tudom, maradjak már... <#nevetes1>#nevetes1>
Úristen hód, fújd már ki!!!
pl. én nagyon sokszor felcserélek betüket
az otthoni slimen meg mindig melléütök
az ember milyen gyorsan leszokik fórumozás közben a nagybetûk használatáról! <#whatever>#whatever><#wilting>#wilting>
gondoltam, ez nem hiányzik nekem. 😊
meg már a gépem se nagyon bírná már asszem, ha háromnál több kieg.-et tuszkolnék rá...
de a sims2pack-os tapétákkal meg padlókkal mi a frászt csinál telepítéskor? hova rakja vajon?
tehát majdnem minden, amit le lehet tölteni, és szép, vagy hasznos, vagy praktikus, vagy ... <#vigyor3>#vigyor3><#buck>#buck>
most legutóbb szõnyegeket töltöttem egy csomót. egy egyszerû színösszeállítású szobát is egyedivé lehet tenni egy jó kis szõnyeggel..
jó a custom content, csak tudni kell válogatni (ami persze nem kis feladat, mert hamar belejön az ember abba, hogy minden, ami megtetszik neki, már húzza is lefelé...)
de az nem lesz egyszerû
anyuka ki is tette a szûrét
új mániám a hajak
Neoncsöves: nyugodtan<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>. Jómagam már régóta tervezem... csak, ugye eddig a Grófnõ nem harapta meg Budot, de most majd<#hehe>#hehe>.... a koliból vámpírtanya lesz, vagy pedig csak úgy felszedek Buddal pár szexi csajt, akibõl vámpírt avanzsálok.
Ezt a szaporodást nem értem :S... azt akarod mondani, hogy maradjon így a kapcsi és ne jegyezze el vele magát Bud? Hajtson a fiatal csajokra és velük építsen egy vámpír tanyát, vagy mi? :S
megint láttam egy videót az évszakokról - komolyan át kell vizsgálnom a downloads-mappát
<#sir>#sir>
de amit eddig láttam, az nagyon tetszik<#vigyor2>#vigyor2>
Minden kis izéstuff is fent van? Nem gagyik?
Lehet, hogy hülyeség, de én már az Éjszakákat is igencsak átgondoltam és elõször fel se akartam tenni, merthogy milyen hülyeség már, hogy vámpírok szaladgálnak... de aztán végül azért nem tettem fel, mert akkor még minden eredetiben volt, csak az nem.., és nem is akartam vele szenvedni. (Mert régen értettem még valamennyire ezeket a démontúlszos meg ilyesmi dolgokat, de manapság már síkhülye vagyok hozzá..., elfelejtettem, hogy mit-hogy kell.. és net nélkül ilyesmibe nem is akarok belekezdeni)
Szóval, száz szónak is egy a vége... nekem már a karácsonyos stuff pack is sok volt, de mikor kijött ez a hepifemilifunizé, vagy mi, akkor dobtam egy hátast. De tudom, hogy ezzel sok gyerek is játszik... de azért jó, hogy nem kötelezõ! 😊))<#vigyor2>#vigyor2>
Annak idején kérdeztem is itt, de nem értette senki, hogy mit is akarok...
Köszi, letöltöttem mindkettõt, holnap (ma már nem, mert mh.-en vagyok, nem tudom hazavinni) esküszöm mindkettõt kipróbálom 😊
Azzal remélem nem csinálok zûrt, ha nem csak az egyiket használom, elvégre ugyanazt csinálják.. (csak hátha az egyik jobban?)
Registry medic-bõl csak egy free trial-t találtam, de nem baj.
Azért a mentéseket nem szívesen hagynám a fenébe, én a házakkal szeretek pepecselni, és nem szeretném, ha az a sok meló kárbaveszne.
(Amúgy abban tényleg igazad van, hogy szinte semmi problem nincs, ha semmi custom content nincs a játékben, viszont úgy szörnyen unalmasak lennének a házak, meg a simek is.)
Most úgy kb. 700 mega volt a Downloads mappa, mielõtt leszedtem... csináltam azért másolatot... De fogok válogatni, hogy mit teszek vissza, mert ész nélkül mindent belepakoltam eddig... Nem fogja bírni a gépem, ha még egy kieg-et rápakolok...
Neked most csak az alap van fent? Te sose sajnálod az emberkéidet, meg a házaidat?
a downloads, savedsims, neighborhood mappákat nyugodtan le lehet másolni valahová
1. órára is tudsz menni, kimászik a koporsóból, aztán mondod neki, irány a suli, és akkor szépen füstölögve elcsászká a napon
ebbõl az következik, hogy:
a) mielõtt befexik a koporsóba legyen maxon mindene, mert elfüstölhet útközben, illetve amikor jön visszafelé
b) nézd meg merre megy el, és építs neki abba a sarokba egy kis házat (pinyót) a koporsójánakm, így nem kell átsétálnia a fél telken
fedett helyen még úgy ahogy bírják a napot, de kint a szabadban nagyon nem
2. harapás
azt tudod mekharapni akivel 50 fölött van a tartós kapcsolatod (best friends) vigyázni kell azonban azzal, hogy az éppen NPC vámpír haverok hajlamosak mekharapni jóbarátaikat, tehát csak vigyázva amikor áthívod õket vendégségbe (nekem anyuka kölkét akarta megharapni mindig, tölthettem vissza) fontos az is, hogy aki egyszer vámpír volt, annak a börszine sápatag marad örökre (simPE sim surgery-je ellenben segíthet, ha valakit érdekel leirom, hogy használja)
3. ijesztgetés
ijesztgetni bármikor bárkit lehet, irritate alatt van (nemtom mi ez magyarul)
4. fõvámpírok
a vámpírgróf nem tud szaporodni, ebbõl követketõen jó eséllyel a grófnõ sem
nem tudsz bemenni
öld meg õket, és akkor lesznek újak