32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gólya #25440
    még annyi a villámokhoz, hogy érdemes azokat a "műveleteket" csináltatni velük, ami mellett villám van, ui. sokkal több pontot szerezhetnek vele (tehát pl. ha a szórakoztatások között a disznó vicc mellett van villám, akkor azt érdemes, vagy a szimpla beszélgetések közt a pletyka, vagy az "ülök és mesélek" mellett, akkor azt)
    így sokkal könnyebben fejlődik a kapcsolat
  • cseri001
    Akkor tépek a snootysims-re, de izibe! Köszi Flora.
  • cseri001
    Az Ikrek-Skorpió a való életben sem nagyon működőképes... :)
  • cseri001
    Ez a villám-elvesztés akkor sem tetszik nekem... Az ürgét én gyártottam, tudtam a turn-on/turn-offjait, a nő Nina Caliente, az övét meg szépen átállítottam a Cserebú-cserebáj masinával.., és az eleinte kétvillámos háromvillámos lett...
    De most visszament kettőre...
    Igazából az az egészben a legfurcsább, hogy egyik pillanatról a másikra. (A megbödösödésben lehet valami, de... nem tudom.)
    Majd megvizsgálom újra a turn-on/turn-off-okat, hátha rájövök, mi a problem...
    Köszi...
  • Olcsy
    Mármint magas!
  • Olcsy
    Áhh nem tudtam letölteni az évszakokat,nekem maga!Inkább megveszem...
  • GTheo
    a másik kérdésemre esetleg tudsz válaszolni?:)
  • Flora2
    A villámok arra jók, hogy minél több villám van két sim között, annál hamarabb válnak elérhetővé kettejük között olyan társasági interakciók (tánc, flört, stb.), amik másoknál - akik még csak most találkoztak össze - csak később bukkannak fel; a villámosok gyorsabban barátkoznak össze, és gyakoribb az esélye az autonóm flörtnek. Ha pl. a karrieredben az előléptetéshez kell még gyorsan két barátot szerezned, mindenképpen villámosokkal barátkozz, mert gyorsabban jutnak el a barátságig, mint ha nincs villám (vagy pláne pirossal áthúzott van).
  • Flora2
    De igen, a villámok függnek a csillagjegytől is (ami valójában a személyiségük). És az aspirációtól is, és a turn on-turn off-tól is. Mind a háromtól. Amikor kijött az Éjszakák kieg, pont ezért raktak fel a sims2.com-ra egy táblázatot a csillagjegyek közötti vonzás-taszításról. Ez a tábla most is látható pl. a snootysims.com Info Centerében, a Compatibility of Zodiacs-nál.

Hogy hányfajta hal van, azt is meg lehet nézni a snooty-n az Info Centerben, a Seasons Talent Badges-nél, ahol a Fish-halászatnál leírja, milyen halak vannak, és százalékosan mekkora az esélye annak, hogy kifogd őket. : )

Halat, gyümölcsöt eladni: Üzleti kieggel biztos, hogy működik a beárazás-eladás, rá lehet őket pakolni a pultra helyezhető átlátszó tálcára is, meg abba az üveges hűtővitrinbe is, ami az Üzleti kieggel jött (halaspultnak ideális). Zöldségesboltom van már, minden más simem innen viszi haza a friss narancsot. : ) Dzsúzt még nem próbáltam eladni - ha el lehet, akkor szóljatok!
  • GTheo
    Kül mire jók ezek a villámok?
    Na plz vki help, feltettem a Petsig mindent, patch, crackeltem a petset, elindítom(azt nmtom h kell e sd4hider de lehet) és elindul a bemuató videó és ott ha noymok 1 klikket vagy vége akk kilép hibaüzivel amiben 1 darab piros x van... PLZ HELP !
  • Gólya #25430
    csak egyet tudok: Ikrek - Mérleg és Vízöntő, viszont nem jó párosítás az Ikrek - Skorpió és Szűz
    ja és általában (az okosok szerint) az azonos jegyűek sem jönnek ki igazán jól - de ezek szerintem csak részben igazak
    az biztos, hogy "két dudás egy csárdában" kicsit sok

de nagy valószínűséggel biztosabb, ha a turn-okat megnézed (mi tetszik, mitől tart, ill. mit nem szeret) - így könnyebb összehozni a simeket
  • matess13
    tök mind1 sztem milyen a DT mert én 3.47-el nyomtam eddig és sd4hide-al...de most van 4.08-om...és nem mindig azzal a kieggel kell elindítani amit legutoljára rax hanem azt amelyik a legfrissebb...vagyis ha megvan minden kiegészítőd akkor csak a season ikonjával indul..mással ne is próbáld hiába rakod utoljára a Pets-et..
  • Kodlovag
    Azt, hogy a turn on egyezik, azt úgy kell érteni, hogy a másik sim megfelel az első sim turn onjának.
  • Kodlovag
    Közben nekem az volna a kérdésem, hogy hány fajta hal van a játékban? Nekem eddig 3 fajtát sikerült kifognom, mindegyikből van kicsi meg nagy is.

Meg még az is volna a kérdésem, hogy hogy lehet halakat eladni? És gyümölcsöket? Esetleg dzsúzokat is lehet?
  • Kodlovag
    Szerintem a csillagjegyek nem számítanak. Legalábbis hülyeség lenne, mert semmilyen módon nem befolyásolható egy sim csillagjegye.
    Amik szerintem számítanak: turn-on, turn-off és aspiration.
    Ahogy szerintem működik (én eddig így tapasztaltam):
    - Ha 1-1 turn on egyezik: 1 villám
    - Ha 2-2 turn-on egyezik: 2 villám
    - Ha még az aspiration is egyezik: +1 villám
    - De ha a turn-off teljesül: -1 villám
    - Két simnek egymás felé ugyanannyi villámja van, és ha változik, akkor egyszerre változik.

Tehát tegyük fel, hogy megegyeznek a turn-onjaik és az aspijuk, és van 3 villámjuk. Nem tudom pontosan milyenek a simjeid, de pl az egyiknek kalap, fürdőruha, fehérnemű, büdösség, stb. a turn-offja. És a másik átöltözik, vagy büdösre izzadja magát. Tulajdonképpen nem változik semmi, de hopp, máris vesztettek egy villámot. Ilyet tudok elképzelni.
  • cseri001
    Nem is szépségipar, hanem szórakozattóipar... De úgyis tudod, miről van szó...
  • cseri001
    Hát, ha annyira tetszik neki, vegye el férjül, aztán majd ha a háztartásban lesz már, akkor a Szépségipar karrierjutalom tárgyával (valami plasztikaisebészeti gépezet) átalakíthatod az ürge teljes arcszerkezetét, hogy ne rázzon tőle a hideg. :)
  • cseri001
    Na de mondom: semmit sem változtattam egyiken sem, és mégis eltűnt egy villámjelecske. Még ha az egyiknél, akkor oké, de mindkettőnél egyszerre...

Amúgy milyen csillagjegyek illenek egymáshoz???
  • Coolfire
    De ezt megtaláltam,és "megveszem",csak nosztalgiból..:))
  • Coolfire
    Egyébként nem tudtam azt sem,hogy az állatoknak személyiségjegyük van..na ennyit a tudományomról..:))
  • Gólya #25420
    jó jó, csak érdeklődtem
  • Coolfire
    A primagamesen ván pár oldalnyi bemutató minden simshez...ebookban sem lehet letölteni,mert nem vagyunk jók nekik..
  • Coolfire
    Nincs mese meg kell találnom a könyvecskéket..:))
  • Coolfire
    A csillagjegye kívül nem változtattál?
  • Coolfire
    Azt hiszem a 3 villámhoz ez kell:érzékeny pontok,csillagjegyek és az életcél.
  • Coolfire
    A fakú egy kis upgradera szorul ugyan,de nem azonos a prima guidevel..:))
  • Coolfire
    Azt nem tudom,de az egyik lánysimemnek olyan 3 villámos pasija van,hogy a hideg kiráz tőle olyat rút szerzet.Semmi ízlést nem programoztak ezekbe a simekbe..:))Igaz kívánságkútos.
  • Gólya #25413
    természetesen
  • cseri001
    Én is kipróbáltam... Nekem is működött már létező, és még Familybin-ben lévő családoknál is...
    familyfunds
  • cseri001
    résztől = részről :)
  • cseri001
    Azért köszi... majd nézegetem. De ha esetleg te előbb észreveszed, megteszed, hogy szólsz, ugye?
  • cseri001
    Egy érdekes történt a simjeimmel...
    Hogy a bánatos túróba lehet az, hogy egy három villámos kapcsolatból mindkét résztől hirtelen két villámos lesz??? Semmit nem változtattam egyiken sem, minden ugyanolyan... Mi lelte őket?
    Van erre valami értelmes magyarázat?
    Hogy tudom visszaállítani az eredeti (háromvillámos) állapotot?
  • Gólya #25408
    bekukucsoltam a faq-ba , de vagy nincs, vagy vak vagyok
    kérdés: az állatok személyiségjegyeit hogyan változtathatom meg? egyáltalán lehet-e?
  • GTheo
    Igen avval indítom, elindul jön a bemutató videó és ha annak vége vagy nyomok egy klikket akk kilép vmi hibaüzenetettel amiben csak egy piros x van... plz help vki
  • kopaszrobert
    a háziállatok öszeházasodhatnak(vagy egy pár lehetnek) a játékban?
  • Coolfire
    Kölcsön kellene venni a snooty-ről a cuccokat..:)
  • Coolfire
    És az általános dolgok után jönne mindegyik tippje,meg ilyesmi.
  • Coolfire
    Na oxy,de ha olyan bug van,annak a javítására vársz kábé egy fél évet?Ezek alternatívák.Ki is lehetne egyből a a gamecopyra linkelni a cracket és a mini/maxi képeket.Amúgy is a nájtlájfig is krekkeltél?:))
  • Coolfire
    Ami még maradjon(szerintem)

Nem megy az épí­tkezés,mit csináljak? Bár már a könyökömön jön ki..:))
    Nem jelenik meg a cheat (csalás) ablak!
    Mennyit foglal eddig a Sims 2 a kiegészítőkkel együtt?
    Cheats - Csalások
    Nagyjából ennyi.A többi mehet a levesbe.
  • Devids Pro
    én mindig crackelem, patchelni meg sosem szoktam, következő kieg úgyis javítja a dolgokat