Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az valami iszonyú, hogy egy juice elfogyasztásához majd egy simórára van szüksége a simnek, egy reggeli fürdõszobai toalett kb. másfél óra, ahhoz, hogy kiérjen egy 2x2-es telken a házból az autóhoz bõ negyedóra és még lehetne sorolni, mennyire irracionális az idõ
vagy az amerikaiak ezeket mind ilyen lassan csinálják? csak mi vagyunk kapkodó idegbajosok?
egyszer kifejezetten erre figyeltem egy vasárnapi ebédnél:elég sokat szoktunk közben dumálni, s egy háromfogásos kaja így is csak fél óra
(vendégséggel egybekötve is max egy óra)
ha meg a reggeli készülõdés ennyi ideig tartana, talán, le sem kéne feküdni (igaz, csak egy fürdõszoba van, de ennyire futotta)
Úristen hód, fújd már ki!!!
de az ilyen hozzám hasonló bénáknak marad a töltögetés, meg a remény
gamertag: kenobita
még saját magad is megállapítottat mekkora marhaságot kérdeztél
a verést ne vedd szó szerint 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
a custom cuccokra több idõ jut, más a motiváció, stb
nem tudom kik terbezik pl. a tuhákat van-e külön divattevezõ, megnéznek-e mindenféle katalógusokat, mi éppen a divat, stb
elsõ dolgom volt a bodyshopban a texzúrákat átszerkezsteni
így minden félévben jön szépen a bevétel
majd lesznek még cuccok, nem kell aggódni
a pets egyébként tényleg vérszegény
Csináltam is rögtön 2 staffi kutyust. Ahogy beköltöztem a házba, rögtön szétrágták az RC autót, egy széket, kiborították a kukát, odapisáltak mindenhova. Szóval tök élethû! <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
De maga a kutyakészítés rész is nagyon jó lett. Szóval nekem tetszik, színesíti a játékot.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
s ha már figyelik, akkor ........???????
miért van az, hogy a mások által készített cucc jobban néz ki? (bár ugye ezeknek is megvannak a maguk hátrányai: nem mozdul a haj, belóg a bútor ide-oda, egymásba lehet rakni kód nélkül is stb., stb.)
Aztán lehet, hogy felpakolom.
Köszi a progit! 😊
De azon kívül, hogy állatot lehet tartani, semmi a világon nincs benne... semmi extra.
(És itt sajnos megint fel kell hoznom az egyes szériában a hasonszõrû <#buck>#buck> kieget, az Unleashed-et.. alap lett volna nálam, ha én vagyok a fejlesztõ, hogy legalább azokat a dolgokat beleteszem a kettesbe, ami az egyben benne volt.. na mindegy..)
Így is el tudták adni, mert a jónép megveszi, mert KUTA van benne. <#circling>#circling>
Sorry, ha valakinek belegázoltam lelke virágoskertjébe.
Mondjuk a Pets-nél nem volt ilyen hírverés hónapokkal a megjelenés elõtt.Ott akkor nagyon titokban tartottak mindent.Az a sanda gyanúm,hogy a Seasons már hamarabb megvolt mint a Pets,csak nem bírták a fanok nyomását..😊
Mondjuk õket is meg lehet érteni.. valamivel el kell adni a gémet...
De ezt a videót nem fogom megnézni, az fix.
Én még emlékszem arra az idõre, mikor a barátnõmmel a megjelenés napján szaladtunk megvenni a Hot Date-et, mert már égtünk a vágytól, hogy kiházasítsuk szegényes agglegénysorából azt a bizonyos Michael Bachelor-t. Mert mindössze annyit tudtunk az egészrõl, hogy randizni lehet, meg házasodni, stb. de részleteket nem igazán... És hazafelé tartva az úton nyálcsorgatva néztük a cd borító hátoldalán azt a pár képet, hogy deeejóóó, étterem is lesz , meg downtown stb.
Na hát ez a feeling a Sims2-vel kapcsolatban nekem még eddig soha nem jött össze.
Vagy az én készülékemben van a hiba? <#wilting>#wilting><#vigyor3>#vigyor3>
mondjuk én a Maxis helyében figyelgetném azokat, amiket a többiek csinálnak, ennek megfelelõen kicsit lehetne csökkenteni ezeknek a számát (vagy tényleg egy selejtezési lehetõséget adnának - ha valakinek jobban tetszik az, amit a többi kreátor csinál, akkor csereberélhessen, akinek meg jó az alapkészlet, az használhassa azokat)
álom, álom, édes álom ....... (biztos nem egyszerû megcsinálni - ha nem lehetetlen)
más: nagyon tudnám értékelni, ha legalább már a Sims3 úgy készülne, hogy az alapcuccokból lehessen kiszedegetni dolgokat - igazából nem értek ehhez a részéhez, lehet nem megoldható, de azért jó lenne
most ezzel az új kieggel megint jön egy vagon új cucc .....
jó, tudom, nem mindenki töltöget hozzá plusz dolgokat, de szerintem akkor is túlzás pl. a rengeteg festék, padló
na mindegy, ez csak az én véleményem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Szerelmes a Grófnõbe, meg még egy csajba, akit megharapott és õ is vámpír, aztán mivel ugye a szükségletei nappa lbefagyasztódnak és éjjel is lassan csökken, ezért midennhova eljárogatok vele, ha nincs épp lecke írás, vagy skillek fejlesztése. Álomrandit zavart le Trysdane Andrews csajjal, akit megharapott és cserébe hozott neki csak úgy egy távcsövet - a legjobbat - és rózsát amin frankó versike van<#hehe>#hehe>. Kérdés: én is tudok neki adni valami tárgyat és rózsát? Jó lenne.
Aztán a Grófnõt áthívtam és etye-petyéztek, mire meglett a három etye-petyés vágya és befolyási szintje nõtt. Most már Nyájas Irányító<#eljen>#eljen> és lett rakat befolyás pontja, vagy mi. A Grófnõ az etye-petye után kikászálódott az ágyból, mint Bud és elindult. Visszaakartam hívni, hogy viccet meséljen Bud, vagy nem tudom már és nem jött, mert megkereste Katerina Kaukert - akit egyébként a korábbi befolyási pontokból simán megharaptathattam volna vele, de nem tettem - és megharapta<#hehe>#hehe>. Most, akkor Katerina míg be nem vesz ellenszérumot, addig vámpír lesz és miután Bud kijárta az egyetemet - végzõs -, s bejövök egy másik simmel, vámpír marad Katerina? Ugyanis az király lenne, mert nem kéne a Crypt 'O Night Clubban várnõm csomót a Grófnõre.
Végezetül a befolyási pontokat arra használtam fel, hogy Viktor Tan megírja a félévi házi dogáját Budnak, aki épp most kezdte az utolsó év elsõ félévét. Így félévi házi doga letudva<#eljen>#eljen>. Azt hittem amúgy, hogy Viktor Tan majd a felénél abba hagyja, vagy elején és esetleg pont a végén, mert ugye szükségletei lecsökkennek, de nem: megírta. Nem semmi volt nézni, hogy más készíti el Bud helyett.
Aztán még annyi ,hogy Jordan London sim csaj most már csak barát, szóval a kapscolatoknál azt mutatja, de ugyanúgy ott van a smaci, flört meg midnen és miután már nem lett dühös Budra, simán smaciztak is, annak ellenére, hogy a Grófnõvel épp ott enyelgett közben. Hogy is van ez, akkor? Csak, akkor pofozza fel, ha szerelmes is belé? Egyébként a félelmei között volt egy idõben az, hogy ne harapja meg Jordan Londont... nem is tettem. Egyrészt, mert én se akartam, hogy megharapja, mert elsõ csaj volt Budnak és milyen lenne már, másrészt meg.... na mindegy ,elfelejtettem ezt :S. .. talán a másrészt az, hogy ugye félelmei között ott volt. Utána meg már eltûnt a félelmei közül ez a dolog. Miért? Mert a kapcsolat listán lejjebb csökkent pl a barátsági szint, vagy feljebb?
Ja és Mike nem építettem semmi fedélt a koli elé. Azt azonban megnéztem, hogy merre sétál el órára. Csak úgy emlékeztem ,hogy a másik irányba is szokott, na midnegy :S. Szóval egyszerûen oda reptettem Budot a végére és ott leállítottam a jtáékot, kiválasztottam az órára/záróvizsgára menést és elment viszonylag picit lecsökken szükségletekkel. Az viszont lol, hogy eddig talán egyszer sikerült úgy eltalálnom a koporsóba fekvést, hogy ne keljen fel utána rögtön, mert nem álmos. Olyankor meg 7-kor kell a nap a játékban és besüt és õ persze parázik meg minden... de azt hiszem már ezt is sikerült belõnöm úgy, hogy pont, akkor menjen a koporsóba :S.
Na, ennyi a beszámolóm egyenlõre.
Mégegyszer kösz.
Egyébként értettem a vicced, csak így egy kicsit nehezen olvasható.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.