32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #25480 Na végre...van szezon peccs(45,5MB)
The list of changes:
Custom objects will now be preserved when uploading Lots to the Exchange.
Musician Career Track career reward (Rock Hammer) now has audio functioning correctly.
Sim Babies no longer cry excessively.
Ez mind ok..a gyulladást,vajh direkt nem javították?peccs -
#25479 faq -
T Zsolti #25478 sziazstok az lenne a kérdésem hogy valaki tud e a sims 2 éjszakák hoz telepitö kodot. ha tud akkor pls irja meg nekem -
#25477 minden ingatlanról van cetlid, azt is kirakhatod -
matti12 #25476 hi. ha veszek az üzletes kiegben egy ingatlanirodát azt hogy tom vezetni?mert csak a könyveket meg a székeket tudom árulni.ingatlant nem -
CandyTrash #25475 Helloka, az a kérdésem lenne, hogy megcsinálom bodyshopba facán az embereket, de a játékba sehogysem tudom betenni őket, és amikor családot csinálom, a letöltött cuccok pl rózsaszin sem, más smink haj ruha stb, már nincs ott. HELP lécci! köszi :) -
#25474 Hali!
Tök mindegy a textura (tehát az hogy valaki ződ és hogy mennyire ződ), az csak a gamert meg a képernyőt nézegető egyéb emebreket zavarhatja. A sim a gama motorjának csak számok halmazát testesiti meg (objektum a szoftveresek terminölógiájában), akár fizikai kitejedés, képesség, státusz, érzelem(!!). Láttam már távolkeleti gamer simcsaládját: aranyos kis sárgabőrü, ferdeszemü emeberek, aztán valszeg vmi délszaki(esetleg arab) csávó csupa markáns barnabőrü, szakálas férfiakat és "csadort" viselő nőket tartalmazó simcsaládját. Nincs különbség, az hogy egy sim éppen ufó-szerü, hát Istenem izlés dolga (én spec. kerülöm az ufós érzést de ez csak a privát bajom:)). -
#25473 mire gondolsz egész pontosan? -
#25472 Van egy kérdésem a sokat tapasztalt játékosoktól. A fiam (7 éves) "családja" vegyes, fele normál sim, fele zöld ufó (ha jól mondom). Kérdés ezek az ufók befolyásolják negatív vagy pozitív értelembe a nem ufó tagjait a családnak, vagy csak a kinézetük ilyen? -
#25471 hát nemtom -
#25470 és a seasont kell crackelni vagy kell hozzá sd4hider? -
#25469 pets után tedd fel a patchet majd a Seasons-t is -
#25468 Hát sajna én nem tok segíteni,nekem még nem volt ilyen eset... -
#25467 Légyszi vki segítsen plz, már kb 3x feltettem a kérdésemet(kérésemet)
Mst csak a family fun stuffig van fent minden, az m1 is de ha feltszem a petset, update, crack akk elindul és a bemutatóvideó után kilép egy hibaüzivel amiben csak egy piros X van -
#25466 nézzegessetek mysims videókat
Rage te ugyanitt a wii-s zeldát is nézd meg -
Gólya #25465 nono - van itt más is -
Gólya #25464 az ajándékba kapott apjukkal azt csináltam - tulajdonképpen annyi eredménye volt, hogy ő legalább nem verekedett az anyjukkal
de ezt a két kölyköt rövid úton adom el, mert az nem megy, hogy a csajszi menekül a boltba, mert az kimondottan nyaralás ahhoz képest, ami otthon van (négy kutya - ebből kettő óránként veri szét egymást, a másik kettő állandóan marakodik, plusz mindegyik mindegyikkel civódik), ott az üvegház tele zöldséggel, a gyümölcsfák; ráadásul a csaj társasági beállítottságú (a munkahelyen már felmondott)
sok ez szegény fejemnek
-
#25463 áháh, hát féljetek -
#25462 Neveld meg őket, hogy barátságosabbak legyenek másokkal -
#25461 Miért nem? Regisztrálj, ingyenes... Ha 503-as hiba jön, akkor próbáld még egyszer. -
#25460 Nagyon is igaz. Én is iker vagyok, úgyhogy mondhatom. -
Gólya #25459 nagyon sok mindentől függ
na most ez elég off, de:
az okosok szerint pl. az is meghatározó, hogy ki melyik időszakában született a csillagjegyének (hű de hülye megfogalmazás!)
tehát pl. ha valaki Ikrek, de az időszak elején vagy a végén született, akkor befolyással lehet rá az előtte ill. utána következő csillagjegy is
tehát egy jún. 18-20. körül született Ikrekre már a Rák csillagjegy tulajdonságai is hatnak, ill. egy máj. 25-30. körül születettre a Bika jegy tulajdonságai
egyébként meg a csuda tudja - egy valami biztos: az Ikrek tényleg kettős személyiség, s jaj mindenkinek, ha rossz napját fogja ki -
Coolfire #25458 Azt lehet,v. forrásként megemlíteni.Igaz ezek nagy része,hivatalos oldali info,de azért ők is megdolgoztak vele. -
Gólya #25457 de hivatkozni lehet rájuk, nem?
s szerintem az is elég - annyi simses oldal van magyarul - ha valakinek gondot okoz az idegen nyelv, azokon a helyeken is talál infot, csak keresni kell -
Coolfire #25456 Már évek óta sasolom,szerintem máig a legprofibb simses olad. -
Coolfire #25455 És az ikrek rák?:)) -
Gólya #25454 ugyan a porfelhőtől nem látszik, de ez az a két kis aranyos kutya, akikről az előző fotó készült, s akik állandóan játszottak egymással:
ez akkor készült, amikor felnőttek -
Coolfire #25453 Ezért akartam a fakut a snootyra alapozni.De elég szemét dolog a tudtuk nélkül lenyúlni a táblázataikaz.Legfeljebb megkérni a tulajt,hogy lelophassuk őket..:) -
Coolfire #25452 Most olvastam el...az alábbit is onnan kínlódtam..de nem sikerült táblázatba raknom.. -
Coolfire #25451
Zodiac sign Attracted to Repelled by
Aries Gemini/Taurus Cancer/Libra
Taurus Aries/Libra Virgo/Cancer
Gemini Pisces/Virgo Capricorn/Aries
Cancer Taurus/Scorpio Gemini/Aries
Leo Sagittarius/Cancer Capricorn/Gemini
Virgo Aquarius/Sagittarius Leo/Taurus
Libra Virgo/Cancer Pisces/Scorpio
Scorpio Pisces/Leo Libra/Aquarius
Sagittarius Pisces/Capricorn Libra/Scorpio
Capricorn Aquarius/Taurus Leo/Gemini
Aquarius Capricorn/Sagittarius Scorpio/Virgo
Pisces Scorpio/Gemini Leo/Aries
-
#25450 És zenekart se tudom,ho hogy kell alapítani... -
#25449 Én ott nem tom letölteni... -
#25448 Itt van:
kívánságkút -
#25447 Igen, azt ki kell érdemelni. De a modthesims2-n van egy megvásárolható. Most találtam... -
#25446 Aha!Köszi! -
Gólya #25445 nem vehetsz, csak kaphatsz a kertészklubtól - ha megérdemled -
#25444 Hali!Tudja valaki,ho az Évszakokban ho lehet kutat venni???SEGÍTSETEK!!!
-
Gólya #25443 Wicked és Walter örömmel tudatja a nagyrabecsült közönséggel, megszülettek első kiskutyáik:
Villy:
Vicky:
-
Gólya #25442 a snootyt egyébként is érdemes felkeresni - elég megbízható és sok minden van fenn -
Gólya #25441 egyetértek
de pl. az Ikrek-Szűz már nem ennyire rossz