32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• cseri001
    Na, én rage-et kicsit félreértettem, mert még nagyon azon agyaltam, hogy mindenképp az egész Reloaded cuccot meg kell majd szereznem. :)
    Az nem jutott el hozzám, hogy ő is "csak" az exe-t mondta. :)
  • cseri001
    Ez meg még jobb ötlet... Megpróbálom.
    Most aztán válogathatok a lehetőségek közül!
    Köszönöm szépen.
  • Coolfire
    Majd csinálunk belőle magyart,csak induljon el rendesen..:)
  • Coolfire
    Nem írnak semmit a hivatalos oldalon sem,hogy crackkel miért a Seasonnal kell indítani
  • Coolfire
    Megelőztél,amíg kerestem egy fixed exet..:)
  • cseri001
    Jó ötlet, köszi!
    (Játszottál vele?)
  • Coolfire
    Innen szedd le ezt The Sims: Life Stories v1.0 [MULTI16] Fixed EXE 07-02-2007 RELOADED .A játékot nem töröld le,ezzel futni fog rendesen.
  • rage at work
    Szerintem, le sem kell szedni, elég letölteni a Reloaded féle cracket, felülírni az exet, s kész.
  • cseri001
    Esetleg még valaki Life Stories indítás témában??? (#25493)
  • cseri001
    Oké, köszi, akkor megszerzem a Reloaded verziót... Neked azzal jó lett?
    (Akkor először te is a Vitality-vel próbálkoztál, ugye?)
    Uninstall, registry pucova, és utána a Reloaded telepítéssel fogok próbálkozni, hátha... :)

Ez a Vitality még ráadásul csak angol-spanyol telepítési lehetőséggel- bár ez még nem lett volna baj..., ha elindulna.
  • rage at work
    Igen, Seasons betöltő képernyő - Celeb zene
    Viszont, ha megpróbálod crack nélkül elindítani a celebrationst, akkor ugye kiírja, hogy tedd be azt a lemezt, s akkor lehet látni mögötte a celebrations betöltő képernyőjét :-))
  • Coolfire
    Nem különösebben foglalkoznak vele..nem nukeolták,nincs proper crak etc...Lehet,hogy tényleg a szezonnal kell indítani?
  • Coolfire
    Hogy?A celeb nyitóképével?Mert nekem seasont ad,de egész más a "főcímzenéje".:)
  • Coolfire
    Lehet,hogy a patchekkel nem számoltak.Szerintem az alap+celeb stuffon törték.Nem biztos,hogy sims buzik a Reloadesek..:)))
  • rage at work
    Hátha azt azok is olvassák, akik a cracket készítették :)
    Kipróbáltam azt, hogy feltettem a Celebrationt, nem crackeltem, csak elindítottam a Seasonst,s már ment is.
    Elég érdekes...
    Ezek szerint az eredeti verzióval is így működik ?
    Akkor teljesen felesleges hozzá a crack...
  • Coolfire
    Látom az nforceon is ténykedtél..:)
  • Coolfire
    Igazad van,asszem visszatérek a miniképhez ha lesz.Tudtommal is minden stuff(a Holiday-n kívül)saját ikonnal indult.
  • Shiwo
    egy kérdés... szőnyeget, linóleumot, satöbbit amin járni lehet, azt ellehet valamivel forgatni ? és ha igen, mivel ? mert van 1-2 olyan, amivel jó mintázatot akkor lehet kihozni, ha elforgatod (pl van egy negyed-nap, vagy az utas szőnyeg)
  • rage
    Szerintem nem jó a crack. Ha megpróbálod törés nélkül indítani, akkor kéri a Celebration lemezt. Ha megtöröd, akkor kiírja, hogy az Évszakokat kell indítani, s annak az indító képernyője is látszik, mintha a Celebration Stuff fent sem volna.
    Más kérdés, hogy a cuccok tényleg benne vannak, de nem tudom, ez így mennyire lesz stabil....
    Majd megvárjuk a következő cracket is, vagy legjobb lenne egy clone.
  • rage
    Akkor minek hozzá a crack ?
  • Coolfire
    De az a kevéske cucc viszont benne van...
  • Coolfire
    Szépen kirakja az ikont,de aszongya az Évszakokkal indítsam...beszarás..
  • Coolfire
    Jah szeretek mindenfále játékot kipróbálni a Sims familytől kezdve a nézd a hátamon át a kalandig és az fpsig,fociig.Mindenevő vagyok.Egyedül az autós/motoros/ etc...játékokat nem csípom..:)
  • Coolfire
    Jah,most akatram szólni..Egyébkénd Devids,küldd már el privibe a szerver belépő logint,mert elszórtam valahova
  • Devids Pro
    Hm már ilyen is van:
    The.Sims.2.Celebration.Stuff-RELOADED
  • Dave0092
    rossz verziot szettél le...
    RELOADED-- ezt a verziot szedd le
    nálam is ez volt
  • cseri001
    Az lemaradt, hogy aztán már csak OKÉ-t lehet nyomni, és kilép a játékból.
  • cseri001
    Sziasztok
    Feltettem a Life Stories-t, de az indításnál valami ilyesmit írt ki: "The application crashed, and it will terminate now" vagy valami ilyesmit....
    Nincs valami ötletetek, hogy mi lehet a gond???
  • Kodlovag
    Olyan sorrendben rakod, ahogy akarod.

Egyébként miféle brutál prociigény? A program memóriaigényes.
  • Mike
    hardcore gamers
  • Johnny23
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy érdemes minden kiegészitőt felrakni? Nemfog naon belassulni a cucc? (1ébként ezt a brutál proci igény kérdést már javitották vmi peccsel?)

- milyen sorrendben érdemes felrakni a cuccot (patch-ekkel beleértve!)

köszi a választ
  • Coolfire
    Na ezek közül az Oblivion az amit még nem néztem meg.A többit én is nyomom kevéske szabadidőmben.:)De csúszok,mert pölö a Hitman Blood Money-t tegnap fejeztem be.
  • rage at work
    Hát, a Stalkert végignyomtam, a Tiberium Wars éppen folyamatban van, ha ennek vége, akkor Oblivion kiegészítő következik, de valóban vannak olyan játékok, amiket max csak megnézek, s néha tényleg csak azért írogatok be más fórumba, hogy segítsek ha valakinek gondja van :)
    Lásd NFS Carbon magyarosítás pl. Azt megoldottam, de a játékkal nyomtam vagy három percet :-))
  • Coolfire
    Meg a gitárt,mert eddig ugyanúgy szólt,mint az egyetemi.Mert ugye először Rock Isten lettem..:))
  • Coolfire
    OFF:
    Azért látom,nem csak ebbe a topikba jársz..:)Amikkel most játszom/játszottam szinte mindenhol ott vagy.Végig is nyomod ezeket a gamekat,vagy csak segítség szinten?:))
    ON
  • Coolfire
    Igen,ezt én is olvastam BBS fórumon.A Petsnek ez már talán a 3-dik peccse a C-E-P-pel együtt.Én is is felraktam mindet,sőt újabban azt csinálom,hogy az összest az alaptól.Érdekes módon,ha magát az alapot patchelem,akkor nem szól,hogy újabb cucc van a gépen azt is rakd fel,minden figyelmeztetés nélkül felmegy,míg a tööbinél írja.
  • rage
    Külön felhívják a figyelmet, hogy hiába van fent a Seasons, a legutolsó Pets patchet is fel kell tenni, mert a kettő együtt javít ki mindent.
    A Pets javítása elég sokrétű, a Seasons-ban csak a folyton síró csecsemő - problémát kell kijavítani.
  • Coolfire
    Ez már biztos a celeb stuff peccse.
  • Coolfire
    Mert nem bugos a drága
  • Mike at home
    ez aztán nagyon vérszegény