32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#25520 Na, én rage-et kicsit félreértettem, mert még nagyon azon agyaltam, hogy mindenképp az egész Reloaded cuccot meg kell majd szereznem. :)
Az nem jutott el hozzám, hogy ő is "csak" az exe-t mondta. :) -
#25519 Ez meg még jobb ötlet... Megpróbálom.
Most aztán válogathatok a lehetőségek közül!
Köszönöm szépen. -
Coolfire #25518 Majd csinálunk belőle magyart,csak induljon el rendesen..:) -
Coolfire #25517 Nem írnak semmit a hivatalos oldalon sem,hogy crackkel miért a Seasonnal kell indítani -
Coolfire #25516 Megelőztél,amíg kerestem egy fixed exet..:) -
#25515 Jó ötlet, köszi!
(Játszottál vele?) -
Coolfire #25514 Innen szedd le ezt The Sims: Life Stories v1.0 [MULTI16] Fixed EXE 07-02-2007 RELOADED .A játékot nem töröld le,ezzel futni fog rendesen.
-
rage at work #25513 Szerintem, le sem kell szedni, elég letölteni a Reloaded féle cracket, felülírni az exet, s kész. -
#25512 Esetleg még valaki Life Stories indítás témában??? (#25493) -
#25511 Oké, köszi, akkor megszerzem a Reloaded verziót... Neked azzal jó lett?
(Akkor először te is a Vitality-vel próbálkoztál, ugye?)
Uninstall, registry pucova, és utána a Reloaded telepítéssel fogok próbálkozni, hátha... :)
Ez a Vitality még ráadásul csak angol-spanyol telepítési lehetőséggel- bár ez még nem lett volna baj..., ha elindulna. -
rage at work #25510 Igen, Seasons betöltő képernyő - Celeb zene
Viszont, ha megpróbálod crack nélkül elindítani a celebrationst, akkor ugye kiírja, hogy tedd be azt a lemezt, s akkor lehet látni mögötte a celebrations betöltő képernyőjét :-)) -
Coolfire #25509 Nem különösebben foglalkoznak vele..nem nukeolták,nincs proper crak etc...Lehet,hogy tényleg a szezonnal kell indítani? -
Coolfire #25508 Hogy?A celeb nyitóképével?Mert nekem seasont ad,de egész más a "főcímzenéje".:) -
Coolfire #25507 Lehet,hogy a patchekkel nem számoltak.Szerintem az alap+celeb stuffon törték.Nem biztos,hogy sims buzik a Reloadesek..:))) -
rage at work #25506 Hátha azt azok is olvassák, akik a cracket készítették :)
Kipróbáltam azt, hogy feltettem a Celebrationt, nem crackeltem, csak elindítottam a Seasonst,s már ment is.
Elég érdekes...
Ezek szerint az eredeti verzióval is így működik ?
Akkor teljesen felesleges hozzá a crack... -
Coolfire #25505 Látom az nforceon is ténykedtél..:) -
Coolfire #25504 Igazad van,asszem visszatérek a miniképhez ha lesz.Tudtommal is minden stuff(a Holiday-n kívül)saját ikonnal indult. -
#25503 egy kérdés... szőnyeget, linóleumot, satöbbit amin járni lehet, azt ellehet valamivel forgatni ? és ha igen, mivel ? mert van 1-2 olyan, amivel jó mintázatot akkor lehet kihozni, ha elforgatod (pl van egy negyed-nap, vagy az utas szőnyeg) -
#25502 Szerintem nem jó a crack. Ha megpróbálod törés nélkül indítani, akkor kéri a Celebration lemezt. Ha megtöröd, akkor kiírja, hogy az Évszakokat kell indítani, s annak az indító képernyője is látszik, mintha a Celebration Stuff fent sem volna.
Más kérdés, hogy a cuccok tényleg benne vannak, de nem tudom, ez így mennyire lesz stabil....
Majd megvárjuk a következő cracket is, vagy legjobb lenne egy clone. -
#25501 Akkor minek hozzá a crack ? -
Coolfire #25500 De az a kevéske cucc viszont benne van... -
Coolfire #25499 Szépen kirakja az ikont,de aszongya az Évszakokkal indítsam...beszarás.. -
Coolfire #25498 Jah szeretek mindenfále játékot kipróbálni a Sims familytől kezdve a nézd a hátamon át a kalandig és az fpsig,fociig.Mindenevő vagyok.Egyedül az autós/motoros/ etc...játékokat nem csípom..:) -
Coolfire #25497 Jah,most akatram szólni..Egyébkénd Devids,küldd már el privibe a szerver belépő logint,mert elszórtam valahova -
#25496 Hm már ilyen is van:
The.Sims.2.Celebration.Stuff-RELOADED -
Dave0092 #25495 rossz verziot szettél le...
RELOADED-- ezt a verziot szedd le
nálam is ez volt -
#25494 Az lemaradt, hogy aztán már csak OKÉ-t lehet nyomni, és kilép a játékból. -
#25493 Sziasztok
Feltettem a Life Stories-t, de az indításnál valami ilyesmit írt ki: "The application crashed, and it will terminate now" vagy valami ilyesmit....
Nincs valami ötletetek, hogy mi lehet a gond???
-
#25492 Olyan sorrendben rakod, ahogy akarod.
Egyébként miféle brutál prociigény? A program memóriaigényes. -
#25491 hardcore gamers -
#25490 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy érdemes minden kiegészitőt felrakni? Nemfog naon belassulni a cucc? (1ébként ezt a brutál proci igény kérdést már javitották vmi peccsel?)
- milyen sorrendben érdemes felrakni a cuccot (patch-ekkel beleértve!)
köszi a választ -
Coolfire #25489 Na ezek közül az Oblivion az amit még nem néztem meg.A többit én is nyomom kevéske szabadidőmben.:)De csúszok,mert pölö a Hitman Blood Money-t tegnap fejeztem be. -
rage at work #25488 Hát, a Stalkert végignyomtam, a Tiberium Wars éppen folyamatban van, ha ennek vége, akkor Oblivion kiegészítő következik, de valóban vannak olyan játékok, amiket max csak megnézek, s néha tényleg csak azért írogatok be más fórumba, hogy segítsek ha valakinek gondja van :)
Lásd NFS Carbon magyarosítás pl. Azt megoldottam, de a játékkal nyomtam vagy három percet :-)) -
Coolfire #25487 Meg a gitárt,mert eddig ugyanúgy szólt,mint az egyetemi.Mert ugye először Rock Isten lettem..:)) -
Coolfire #25486 OFF:
Azért látom,nem csak ebbe a topikba jársz..:)Amikkel most játszom/játszottam szinte mindenhol ott vagy.Végig is nyomod ezeket a gamekat,vagy csak segítség szinten?:))
ON -
Coolfire #25485 Igen,ezt én is olvastam BBS fórumon.A Petsnek ez már talán a 3-dik peccse a C-E-P-pel együtt.Én is is felraktam mindet,sőt újabban azt csinálom,hogy az összest az alaptól.Érdekes módon,ha magát az alapot patchelem,akkor nem szól,hogy újabb cucc van a gépen azt is rakd fel,minden figyelmeztetés nélkül felmegy,míg a tööbinél írja. -
#25484 Külön felhívják a figyelmet, hogy hiába van fent a Seasons, a legutolsó Pets patchet is fel kell tenni, mert a kettő együtt javít ki mindent.
A Pets javítása elég sokrétű, a Seasons-ban csak a folyton síró csecsemő - problémát kell kijavítani. -
Coolfire #25483 Ez már biztos a celeb stuff peccse. -
Coolfire #25482 Mert nem bugos a drága -
#25481 ez aztán nagyon vérszegény