Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítsetek, mert egyedül nem boldogulok...Például mi ez az sd4hide vagy mi? És a mini image-et mire és hogy lehet használni? <#vigyor3>#vigyor3>
Tudom, hogy sokaknak itt ez a kisujjából.., de nekem magas, mint disznónak a farzseb, úgyhogy lécccciiii segítsetek. <#help>#help>
Úristen hód, fújd már ki!!!
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Ezt írták december 12-én...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
15 fájl összesen. Nem tudom mennyire mûködik, mert én nem próbáltam.
De már az Egyetemet is kiadták magyarul, ha azt megszerzed és telepíted, akkor elvileg magyar lesz az egész.
Próbáld ki ezt a 15 fájlosat elõbb.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
néztem jó hajakat, és kell hozzá a mesh, amit le is szedtem. eddig oké. aztán le kell szedni külön a hajakat is minden színben?
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
hopp, ki figyel a jobb felsõ sarokban? 😊
elég ha feltolom a vga driverT?
Megvan a Sims 2 (alapjáték) angol változata, és kéne hozzá a teljes magyarosítás, már mindenhol kerestem, de nem találom (csak max. 98%osat). Vki adjon egy linket léccy, és elõre is köszi 😄
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Van egy kis problémám a Sims Kertvárosi Krónikákkal!! Méghozzá az hogy elinditom és windows ablakban futtatja a játékot!! És már a telepítés után a legelsõ inditásnál is ablakban nyílt meg.!!
Hogylehetne beállítani azt hogy ne windows ablakba futtassa???
Nagyon kéne a segítség!!!<#banplz>#banplz>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
ha nagyon zavar a "mûvi" sim, kreálj gyereket is a felnõtt mellé - azt olyanra csinálod, amilyenre akarod (legfeljebb megmarad örök gyereknek)

[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
egyébként csak írogatok, hogy mik zavarnak a játékban - ne gurulj be ennyiért (mi lesz a jövõ héttõl?)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
és a pár simnapos gyerekkor?
így is elég hosszadalmas a játék
bõven van idõ reggel reggelizni, matatni, fürdeni, wc-zni
jó ágy kell
minden kieg-ben vannak a meglévõket kiegészítõ új cuccok, új interakciók, sok mindent közben bele-bele raknak, fejlesztenek
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
mert én láttam - azt hiszem, az MTS2-õn már repteret