32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Ez is érdekes,semmi indítási lehetőség a telepítés befejezésekor,mint a többnél...
  • Gólya #25559
    Kőmíves Kelemen kései utóda:

• rage at work
    Na, akkor az egyik stuff okozhatta, hogy átállt.
  • rage at work
    Igen. Azoknál, akiknél angol a Sims.
    Itt közülünk csak nálad, mivel mindenki másnak magyar.
  • Kodlovag
    Hát nekem pl most is 24 órás rendszer van. Minden angolul van fenn, US English. Mondjuk csak az EP-k, a stuffok nincsenek. Nem is lesznek.
  • Mike
    "Utána meg azok fognak szívni vele, akiknek angol a teljes Sims, mert a kiegészítő US English helyett UK English régiókóddal kerül telepítésre, elállítva az órát 24-ről 12-re, meg összezavarva a neveket"
  • rage at work
    Nem lehet, hogy csak nálad ? ( Angol Sims )
  • Mike
    nem akarom mondani, de már régóta am pm van
  • cseri001
    Szóval szörnyen figyelmetlenek voltak... és szar az egész? :)
  • rage at work
    A Seasons betöltő bmp-jét az ő saját mappájában írd felül a Celebration saját bmp filejával, persze a neve maradjon ugyanaz.

Utána tuti, hogy azt a képernyőt kapod
    :-)
  • rage at work
    Utána meg azok fognak szívni vele, akiknek angol a teljes Sims, mert a kiegészítő US English helyett UK English régiókóddal kerül telepítésre, elállítva az órát 24-ről 12-re, meg összezavarva a neveket

Nekik vissza kell írni a registryben US Englishre
    Akkor minden helyreáll magától
  • Coolfire
    A Petssel sem indul..
  • Coolfire
    Ezt én is tudom,de én bulis töltőképernyőt akarok!
  • rage at work
    Szerintem felesleges volt leszedni a Pets-et meg a Seasonst, a vége ugyanaz lesz. Seasons-ről fog indulni, s működni fog jól. Mindegy a kiegészítők installjának sorrendje, a legújabbal indul
    S szerinte most a Seasons a legújabb.
  • cseri001
    Nem lehet, hogy ezt a Bulis cuccos izét már előbb megcsinálták? Mármint még a Pets meg a Seasons előtt?
    Szerintem ennek kellett volna az első ilyen kisebb kiegészítőnek lennie...
  • rage at work
    300 mega az egész :)
  • Coolfire
    Nincs bazzeg régiókódja sem...
  • Coolfire
    Nem semmi,az egész újrarkásakor(patch nélkül)már nem 4MB-t,hanem 601Mb adtot rak a c-re.Na erre kíváncsi leszek..
  • rage at work
    Hát, akkor így jártak.
    Ők maguk kiiktatták a másolásvédelmét ennek a kiegészítőnek
    :-))
  • Coolfire
    Igen az új Pets és Seasons patch kavar be neki.Nem volt jó a csapatok között az összhang..hülyék.
  • rage at work
    Ha a registryben megnézed a Celebration alatt a suppression.exe kulcs értékét, nincs is benne a sims2ep4 meg a sims2ep5
  • rage at work
    Az biztos, hogy nem fogom levenni sem a Pets-et, sem a Seasonst.
  • rage at work
    Ez akkor gyárilag ilyen jó ?
    Újabbnak látja a Seasonst, mint a Bulis cuccokat ?

Akkor,szerintem, indítsuk az Évszakokkal, s kész.

Így viszont a hivatalos fórumon is lesz róla szó bőven,
    biztos meg fogják páran kérdezni, miért az Évszakokkal kell indítani a játékot...
  • Coolfire
    Ezt nagyon elkúrták:

Le kellett venni a Seasont és a Petset az új patchek miatt.A crack jó,csak ez egy "kicsit" hamarabb kész volt.
  • Coolfire
    Nem értem ezt a celeb stuffot.Eddig mindegyik saját töltőképernyővel indult.Az eredeti is évszakokkal akar?
  • cseri001
    Kösz a türelmed (is). :)
  • Coolfire
    A nyelvi kód.
  • cseri001
    Naja. Ezt már a múltkor is mondtad, csak már elfelejtettem, mert akkor nem úgy oldottam meg, hanem a kényelmesebbet választottam a FAQ-ból, a linket.
    Viszont: mi az a 18? :)
  • Coolfire
    Start/futtatás és az ablakba "regedit".Van ott még egy "+" jelecske,oda is menj,ott át kell írni a languaget 18-ra,és a languagenamet hungarianra.
  • cseri001
    Ha elindul, megpróbálom átírni... Elég csak a számot? És engedi csak úgy simán átírogatni?
    (És ebbe a "Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő"-be hogy jutok be? - A Saját gép-ben van ilyen???!!)
  • Coolfire

Ezt kell átírod.
  • cseri001
    Egy kis változatosságra vágytam volna én is. ;)
  • cseri001
    Igen, emlékszem, átírtad a régiókódot (a magyart egy borítóról nézted le).
  • cseri001
    Hát a Vitality két nyelvet ajánl csak, az angolt és a spanyolt... És tényleg jobb lenne magyarul. De kiegyeznék én egyelőre az angollal is. :)))
  • Coolfire
    A Season thai-koreai meg mittomén verzával megcsináltam(máig az van,mert alc.clone nem kell krekk),sőt ezt használják maxi imagenek is.Csak hát ha valamit krekkelnek ahhoz nem kell klón file.
  • rage at work
    Igen, játszottam vele, a párom pedig végig is vitte mindkét sztorit. Szerintem, kifejezetten ötletes, fordulatos történetek, érdemes végigcsinálni őket.
  • cseri001
    Eeegen, már rájöttem, hogy először nem jöttem rá...
  • Coolfire
    Azért jobb magyarul tolni.Tényleg csak két nyelven telepíthető?
  • cseri001
    Lehet?
    (De igazad van, előbb induljon el... aztán meg már nem nagyon fog zavarni, hogy nem magyar, hanem inglis. - Mondjuk most a sims magyar...)
  • rage at work
    Pont ugyanezt írtam én is