Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
lehet tudni mikor éhes?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Van egy olyan opció,hogy "etetés" akkor kap egy szép nagy csülköt..azzal el van egy darabig.Viszont,ha éhes kirakja a csalit..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike at home
mivel kell etetni?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ha folyamatosan eteted,akkor nem eszik meg senkit.Ha éheskirakja a tortaszeletet),akkor hívd át a nemkívánatos simeket..😊)

Neuman
A SimPe ezt írja ki mikor indítom: Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000135).

!!!HALA MADRID!!!

Mike at home
aztán benyeli egy bocinövény
éppen ezért nekem egy sincs

Akarom mondani 2 sim..

Hajajjj..de még mennyi..gondold el,van egy full tápos simed,és azt akarod,hogy soká éljen.Volt amikor 2 1/2 tartállyal ivott meg egy sim.😊Kicsit nem figyeltem oda az öregedésére..😊))

Vagy a bocinövény "teje",az is fiatalít 3 napot,bármilyen módban iszod.

Mike at home
az az életelixir
ha aranyban vagy platinában iszod fiatalít 3 napot
5 töltet van benne, amit egymás után, egyszerre is meg lehet inni

Hát pölö azért mert nem ma kezdtem játszani...😊)Ha a Titkos Társágban jársz,egyszerûen beraksz mindent a hátizsákodba..de ez a kolira is igaz.

Lol, hogyan lehet a kaszás-hívót megfújni? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Grat!<#eljen> Nekem nem megy ilyen hamar és sokszor ne mjön össze, vagy mert ne makarom, vagy mert egyszerûen elbaltázom.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Neuman
Az ifjúság hozó ital vagy hasonló nevû szerkentyûnek van valami szerepe?

23894 hozzászólásnál látható a képen.

!!!HALA MADRID!!!

Sõt meditátam és jógáztam is..

De mire jó a víruskészítés?A nem kívánatos szomszédok ellen?Gyógyszert is hiába készítettem velük platinában alig használt valamit.Most mindketten õrült tudósok..😊

Valami olyasmi..rohan,ráül,hány és köhög.Azt írja vmi. rejtélyes betegség...biztos e-coli..😊

Mike at home
fosás is van a játékban? :o

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
no ezt pl. SimPE-ben fix áttudod irni

másrészrõl
csinálj egy családot akiknek boltjuk van köztelken
áruljanak kocsit dupla áron

te ne a menübõl vegyél kocsit, hanem menj el a boltba, és vedd meg tõlük
mindjárt 20k az autó

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Egyébként már mid a kettõ sim meghalt 1-2 szer,mert a jutalomtárgy(gyógyszerkészítõ)adott nekik rendesen.Fostak,hánytak,köhögtek és kakukk.Még jó,hogy a titkos társasából megfújtam a kaszás-hívót..😊Úgyhogy volt egy-két eljegyzés és lagzi is..Az volt a legjobb amikor szinte mindenem eladtam,hogy összejöjjön a 10000 simi.Hát az az arcplasztika készlet se kutya(TT szintén),olyan rútságot csinált a nõbõl platina módban,hogy csak néztem..Egyszóval,zajlott az élet..😊)

Ezért szeretném átírni a tárgyak árait mert sztem a sims 2-ben hamarabb hozzálehet jutni drága cuccokhoz mint az 1.be. Ha jól tudom 10e dollár egy kocsi. Legyen 20e 😄 Máris hiába van 50e pénz abból fele majdnem elmegy.

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Ezt most dobtam össze cc. 2 nap alatt. Most már várom a Seasonst.Mindkét sim örök platina,megvettem a legnagyobb kéglit Tengerszemfalván,úgyhogy jöhetnek az Évszakok.Még halastavam is van..😊

LOl, de kemény szöveg<#eljen><#hehe>. Meg ez a Józsika név is, ahogy így olvasom kész<#hehe>. Grat a lóvé bezsebeléshez!<#eljen>

nekem kerek 50 000 a rekem... és asszem zsebtolvajként

Most ez a legtöbb jutalomlóvém..:

Mint mindig<#shakehead>.

27.-én jön ki elõször sajna.Csúsztatnak.😞

Mike at home
idõpontok:

febr. 23. 27
márc. 2

Mike at home
nem egészen
a simPE egy általános editor
nagyon sok mindenbe bele lehet vel nyúlni, többek között ebbe is, hogy egy adott sim-nél ne 8 nap legyen a gyerekkor hanem mondjuk 20
de még egy csomó mindent be lehet a simeknél állítani

töltsd le, nézd meg
tools - neighborhood - neighborhood browser - sim browser

hogy globálisan is át lehet-e állitani dolgokat? azt nem tudom, ennek a fórumokon utána kéne olvasni

Lehet hétvégén is kijön. Vagy az nem lehetséges?

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

nyugi, majd a jövõ héten
akkor úgyis lesz itt olyan perzsavásár, csak gyõzd a fejed kapkodni<#vigyor2>

cseri001
hát erre valami okosabb fog majd válaszolni, mert én annyira nem vagyok benne a témában. Én életemben egyszer használtam, azóta se soha... Jó kis program, csak nekem megõrül tõle a gépem, szóval likvidáltam. 😊

Elképzelhetõ, hogy van ilyen lehetõség.

Úristen hód, fújd már ki!!!

LegionarR
100%, vagy nem, 1000 kösz! <#vigyor3>

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

CoD23
hali nah van valahi a seasonnal kapcsolatban?
<#integet2>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Köszi! Általánosítani is lehet a beállításokat globálisan? Tehát beállítom pl hogy az öregkor pl 100 nap legyen és azt alkalmazza az összes simsre aki a játékba van?

cseri001
Igen.. Sokmindenen lehet változtatni. Majdnem mindenen.
Lesd meg: http://sims.ambertation.de/en/about-simpe/

Tényleg meglehet adni hogy egy sim bizonyos korszaka hány napig tartson? pl a felnött 40 ? az öreg meg 60 ? Tehát ilyesmi a SimPE ?

cseri001
Amit furcsállok, hogy amióta a pets fent volt, nem kellett a játékhoz a cd sem, csak úgy az ikonjáról indítottam.

cseri001
Na ezzel most megint kezd halványulni az az érzésem, hogy értek bármit is. <#rolleyes>
Sims2 alap és Egyetem eredeti, az Éjszakák ilyen mountolós formában van meg, a Pets viszont cd-re kiírt, crack-elõs változat...
Akkor ilyenkor? <#crazya><#vigyor0>

bocs akkor
Lenne 1problémám letöltöttem a Sims2 és rakok ba a házba ablakokat de nem lessz világosabb a ház ha valaki tudja hogy kell beálítani vagy vmi akko írjon köszönöm.
Végül is ha megj. sorrendben pakolod fel egytõl-egyig,akkor elég lesz a petshez(minimage+sd4hide,igy peccselhetõ)v. crack(így asszem nem).Ergo a Nightlifeot csak be kell mountolni DT-vel.

cseri001
#23873-ért bocs. Rádcsaptam, mint gyöngytyúk a takonyra, mikor megláttam, hogy itt vagy. <#taps>

cseri001
Köszi. Értem. Ez az sd4 hide nem volt teljesen világos, hogy mire van.

Nem vmi megosztós gyerekek ezek a svájciak,egy p2p hálón nincs.Igaz más életkörülmények,szokások....

cseri001
Nekem is segíts, nekem is! Tudsz? Lécciléccilécciiii!<#vigyor5>

Ez mind mountolható Daemon Toolssal.Az mds,mdf Alcohol,a bin cue Nero.Az sd4 hide,az elrejti az alább írt progikat,a miniimage bemountolva DT-vel,elindítja a gamet.Remélem érthetõ.

Nem,mert így van.

Én nem tudok neked 100 %-os választ adni, de én úgy tudom, hogy a Sims2 lemezeit már eleve úgy gyártják le már Kaliforniában, hogy az összes nyelv rajta van (a magyar is). Az alapjátéknál és az Egyetem kiegnél ez még nem így volt (az Egyetem kieg ezért két hónappal késõbb jött ki Magyarországon, mint a hivatalos megjelenés), de az Éjszakák kieg óta így van. Remélem, nem mondok hülyeséget.

cseri001
Ja... olvastam a FAQ-ot, de sajnos abból én nem értem, hogy mit kell csinálni. Tekintsétek úgy,mintha most látnék elõször gépet életemben.
(Szégyen...)