32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Coolfire #25560 Ez is érdekes,semmi indítási lehetőség a telepítés befejezésekor,mint a többnél...
-
Gólya #25559 Kőmíves Kelemen kései utóda:
-
rage at work #25558 Na, akkor az egyik stuff okozhatta, hogy átállt. -
rage at work #25557 Igen. Azoknál, akiknél angol a Sims.
Itt közülünk csak nálad, mivel mindenki másnak magyar. -
#25556 Hát nekem pl most is 24 órás rendszer van. Minden angolul van fenn, US English. Mondjuk csak az EP-k, a stuffok nincsenek. Nem is lesznek. -
#25555 "Utána meg azok fognak szívni vele, akiknek angol a teljes Sims, mert a kiegészítő US English helyett UK English régiókóddal kerül telepítésre, elállítva az órát 24-ről 12-re, meg összezavarva a neveket" -
rage at work #25554 Nem lehet, hogy csak nálad ? ( Angol Sims ) -
#25553 nem akarom mondani, de már régóta am pm van -
#25552 Szóval szörnyen figyelmetlenek voltak... és szar az egész? :) -
rage at work #25551 A Seasons betöltő bmp-jét az ő saját mappájában írd felül a Celebration saját bmp filejával, persze a neve maradjon ugyanaz.
Utána tuti, hogy azt a képernyőt kapod
:-) -
rage at work #25550 Utána meg azok fognak szívni vele, akiknek angol a teljes Sims, mert a kiegészítő US English helyett UK English régiókóddal kerül telepítésre, elállítva az órát 24-ről 12-re, meg összezavarva a neveket
Nekik vissza kell írni a registryben US Englishre
Akkor minden helyreáll magától
:-) -
Coolfire #25549 A Petssel sem indul.. -
Coolfire #25548 Ezt én is tudom,de én bulis töltőképernyőt akarok! -
rage at work #25547 Szerintem felesleges volt leszedni a Pets-et meg a Seasonst, a vége ugyanaz lesz. Seasons-ről fog indulni, s működni fog jól. Mindegy a kiegészítők installjának sorrendje, a legújabbal indul
S szerinte most a Seasons a legújabb. -
#25546 Nem lehet, hogy ezt a Bulis cuccos izét már előbb megcsinálták? Mármint még a Pets meg a Seasons előtt?
Szerintem ennek kellett volna az első ilyen kisebb kiegészítőnek lennie... -
rage at work #25545 300 mega az egész :) -
Coolfire #25544 Nincs bazzeg régiókódja sem... -
Coolfire #25543 Nem semmi,az egész újrarkásakor(patch nélkül)már nem 4MB-t,hanem 601Mb adtot rak a c-re.Na erre kíváncsi leszek.. -
rage at work #25542 Hát, akkor így jártak.
Ők maguk kiiktatták a másolásvédelmét ennek a kiegészítőnek
:-)) -
Coolfire #25541 Igen az új Pets és Seasons patch kavar be neki.Nem volt jó a csapatok között az összhang..hülyék. -
rage at work #25540 Ha a registryben megnézed a Celebration alatt a suppression.exe kulcs értékét, nincs is benne a sims2ep4 meg a sims2ep5 -
rage at work #25539 Az biztos, hogy nem fogom levenni sem a Pets-et, sem a Seasonst. -
rage at work #25538 Ez akkor gyárilag ilyen jó ?
Újabbnak látja a Seasonst, mint a Bulis cuccokat ?
Akkor,szerintem, indítsuk az Évszakokkal, s kész.
Így viszont a hivatalos fórumon is lesz róla szó bőven,
biztos meg fogják páran kérdezni, miért az Évszakokkal kell indítani a játékot... -
Coolfire #25537 Ezt nagyon elkúrták:
Le kellett venni a Seasont és a Petset az új patchek miatt.A crack jó,csak ez egy "kicsit" hamarabb kész volt. -
Coolfire #25536 Nem értem ezt a celeb stuffot.Eddig mindegyik saját töltőképernyővel indult.Az eredeti is évszakokkal akar? -
#25535 Kösz a türelmed (is). :) -
Coolfire #25534 A nyelvi kód. -
#25533 Naja. Ezt már a múltkor is mondtad, csak már elfelejtettem, mert akkor nem úgy oldottam meg, hanem a kényelmesebbet választottam a FAQ-ból, a linket.
Viszont: mi az a 18? :) -
Coolfire #25532 Start/futtatás és az ablakba "regedit".Van ott még egy "+" jelecske,oda is menj,ott át kell írni a languaget 18-ra,és a languagenamet hungarianra. -
#25531 Ha elindul, megpróbálom átírni... Elég csak a számot? És engedi csak úgy simán átírogatni?
(És ebbe a "Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő"-be hogy jutok be? - A Saját gép-ben van ilyen???!!) -
Coolfire #25530
Ezt kell átírod. -
#25529 Egy kis változatosságra vágytam volna én is. ;) -
#25528 Igen, emlékszem, átírtad a régiókódot (a magyart egy borítóról nézted le). -
#25527 Hát a Vitality két nyelvet ajánl csak, az angolt és a spanyolt... És tényleg jobb lenne magyarul. De kiegyeznék én egyelőre az angollal is. :))) -
Coolfire #25526 A Season thai-koreai meg mittomén verzával megcsináltam(máig az van,mert alc.clone nem kell krekk),sőt ezt használják maxi imagenek is.Csak hát ha valamit krekkelnek ahhoz nem kell klón file. -
rage at work #25525 Igen, játszottam vele, a párom pedig végig is vitte mindkét sztorit. Szerintem, kifejezetten ötletes, fordulatos történetek, érdemes végigcsinálni őket. -
#25524 Eeegen, már rájöttem, hogy először nem jöttem rá... -
Coolfire #25523 Azért jobb magyarul tolni.Tényleg csak két nyelven telepíthető? -
#25522 Lehet?
(De igazad van, előbb induljon el... aztán meg már nem nagyon fog zavarni, hogy nem magyar, hanem inglis. - Mondjuk most a sims magyar...) -
rage at work #25521 Pont ugyanezt írtam én is
:-)