Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Wow, máris nedves lett a paplanom!
😊

rage
Celebration stuff
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Neuman
Mobiltelefont hol tudok vásárolni? mert eddig sehol nem találtam

!!!HALA MADRID!!!

Oké, thanks!<#wave> Majd, akkor igyekszem megkeresni õket és elérni a három barát szintet. Buddal meg van, csak õ felnõtt. Kelly meg még nagyon az elején van az Egyetemen: elsõ éve.

Esetleg nicns valami opció telefon híváskor, vagy számítógépen (és ilyesféle helyeken), hogy Ttikos Társaságba csatlakozás? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

rotator
Engem már nem is érdekel a Seasons.
Mi jön utána?
😊

Majd kiderül mikor jön. A lényeg, hogy hamarosan<#eljen>.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Holnap 27.e USA-ban megjelenik! A többi magától érthetõdõ. De ha nem is holnap de a héten már meglesz minden kedves sims kedvelõnek rajongónak 😉

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Ha minden igaz holnap már meglesz 😛

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Lehet van annyira intelligens a sims hogy belekalkulál olyat is hogy esetlegesen egy nõ nem lehet terhes 😞

CoD23
hali<#integet2>
tud valaki valamit a seasonról ??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Neuman
Miért nem akar terhes lenni a csajom, már egy ideje próbálkozok, de nem akar?

!!!HALA MADRID!!!

Mivel NPC-k,teljesen kiszámíthatatlanok.Volt olyan hogy nem is kellett vadászni rájuk-mert,mint utólah kiderült-a lakótársaim is "lámások" voltak.Az a lényeg,hogy 3 barátod legyen.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

feltettem vistára a simset,
háát akad, nincs élsimitás :S:S
nvidia 6600gt 128 mega kártáym van
100.25 es driverrel

Mike at home
matthew king, szerinted minek küldtem neked privátot?
passzióbol? ha nem hiszed el, amit írok, menj és kérdezd meg bárhol, de itt többet ne

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nekem köztelken is van custom cucc, semmi baja

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Neuman
Számít gyereknemzésnél hogy milyen az életcélmutató? Szülésnél vagy gyereknemzésnél?

!!!HALA MADRID!!!

cenobite
Nálam XP-n is tökéletes. Mindegy, ezen nem veszünk össze. 😊

gamertag: kenobita

használak=használok

Ezért használak én úgymond gyári Sims 2 és társait<#eljen>. Semmi letöltött cucc, bár lentebb ugye kifejtettem, hogy igen szép és hasznos munkák.

Amúgy, te otthon dekkolsz? Vagy mi, hogy ilyenkor Sims 2-zöl? Ha igen, jó neked, én is lennék otthon végre már... hamarosam majd megyek haza és, akkor végre Budnak az új kéróját felépítem, mert felnõtté vált<#eljen>. Vettem egy nagy telket, pontosan a legnagyobbat és elneveztem Bud Bundy birtoknak<#hehe>.

Szóval lesz mit építenem, ja és a Titkos Társaságot is becserkészem Egyetemen lévõ simemmel. Van valami konkrét hely, ahol ezek az öltönyös, vagy milyen fazonok szoktak járkálni Coolfire?

mai tapasztalatom: küldöm a simemet a kávézóba, elindul, félúton közli: hibát észlel, leáll
no nem adom fel ilyen könnyen, ismétlés - közlemény ugyanaz
jó, megpróbálok bejutni ép. módban a telekre, közlés ua.
szóval a végeredmény: minden közösségi telek töröl, majd amire feltétlen szükség van, újraépít
gyanú, hogy olyan cuccok voltak benn, ami nem tetszett a Pets-nek
tanulság számomra: közösségi telek csak és kizárólag Maxis-cucc, utána jöhet annyi kieg., amennyi jólesik (ez a napom se telik hiába)

szuper!<#integet2>

Looool, ez kész!<#hehe>
Kár, hogy nem kérdeztem elõbb. Szóval ez csak az Egyetemen használható? Vagy ott vannak? Mindegy, a lényeg, legközelebb lenyúlok minden hacker holmit, meg ilyesmit<#eljen><#hehe>. Váhh, Budból mekkora vámpír hacker lehetett volna!<#eljen><#hehe>
Igaz, van egy simem még az Egyetemen és végzõs, de talán még nem késõ<#eljen>

Egyetem város,3 lámaöltönyös cimbi,és éjfélkor elvisznek megbilincselve limóval.Onnantól kezdve még a jegyeid is hackelheted,req. magas logika skill...

Szóval mi ez a Titkos Társaság, hol tudom megtalálni és hogyan tud simem tagja lenni?

Csak így tovább, grat, eddig jó!<#eljen>

Jobban fut vele mint az XP-vel...

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

cenobite
Isten õrizz, hogy vistával szennyezzem a gépem! <#ravasz1>

gamertag: kenobita

kitolja vistán a sims-et?

ami most hirtelen eszembe jutott: parsimonious.org ha jól emlékszem
(de már olyan régen játszottam a Sims1-el, hogy többre nem emlékszem - meg akkor még nem is nagyon töltögettem)
ja még azt hiszem, a komosimsen is találsz falat, padlót

Mike at home
ha nagyon nem megy kérdezzél még bátran, neked segytünk, mert ha jól látom csak 11 vagy
(ha idpsebb lennél repültél volna innen a "sürgõs lenne" után a sims-gyel ugyanis ez sims2 topik)

Mike at home
akkor rajta

egyébként meg google

sims house party download

vagy ott a startlap

A hozzád, az pontosabban Coolfire akart lenni, csak mellé kattintottam akkor. Sry.

Én nem játszottam Sims 1-gyel, a Sims 2 és társaihoz pedig nálam midenn gyári, vagy alap. Ahogy tetszik. Meg vagyok elégedve azokkal a holmikkal és bár nem mondom, van pár csicsás ház és a többi is jó, amit készítenek, meg a ruhák és egyéb holmik is dícséretet érdemelnek, mert igényes és szép munkák<#eljen>, attól én még meg vagyok az alap dolgokkal<#eljen>.

Keress rá google-n és néz más letöltõ oldal után, vagy nem tudom. Igaz, Mike-ék itt nem rég nagy link gyûjtõ akcióba kezdtek, hogy összegyûjtsék az ilyen letöltõ oldalakat, ahol cuccokat lehet leszedni a Sims 2 és társaihoz, lehet, hogy köztük van Sims 1-es odlal is, bár nem tudom ezt :S.

Írjatok légyszi!!

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Nálam is minden oké és én se próbáltam ki az összeset igaz, de legalább három-négy már volt kiadva a simnek és teljesítette azoakt.

Lol, mik vannak. Még sehol se vagyok hozzád és Mike-hoz, meg a többiekhez képest.

Neuman
Király voltam leszedtem a Csilli Villi kiegészítõt és minden eltûnt.

ezdhetem elõrõl?

!!!HALA MADRID!!!

Ok, de mi az a Titkos Társaság? :S Még nem akadtam ilyenre a játékban. Egyébként én is egy ideje játszom vele már, csak nekem lassabban mennek a dolgok, ne mvagyok olyan szélvész, mint te<#hehe>.

nem

Mike at home
Sims topikban megkérdezted?

Sûrgös lenne !!!!!!

Császtok!
Kaptam egy weblapot, ahonnan a sims 1 house partyhoz lehet kiegészítõt leszedni (pl.:ruha,ember stb.) én innen nem tok leszedni cucokat mert nem értem hogy kell leszedni. Légyszi agyatok egy másikat ahonnan könnyen tok leszedni cuccokat. <#help><#help>

Nekem is mindig beakadnak a parancsoknál,pedig semmi plusz cucc nincs fent.De mindig más és más parancsot "felejtenek el" végrehajtani.

Mike at home
nekem 2 gb raamom van egy 7600GT-vel, ez azért még bírja a lassan 2 giga plusz cuccot

nem tudom.....
én rengeteg simet, házat csináltam az utóbbi idõben - na ezeket kiselejteztem
meg a rengeteg letöltött házat is
most (legalábbis részemrõl) olyan üres a falu, hogy még - össz-vissz egy simet hagytam meg házastól
sajna a downloads-könyvtárból nem nagyon tudok válogatni (pedig biztos jólesne a játéknak, ha kevesebbet kellene szenvedni, de hát errõl ugye már volt szó, hogy a Maxis-cuccok nem nyerték el a tetszésemet (legalábbis egy jó része)
lehet, inkább gépet kellene cserélnem?

Mike at home
no igen, de minek alapján döntsem el, mit tegyek vissza és mit nem?

Mike at home
hát nem tom, lehet

<#nemtudom>

nekem általában mindet megjegyzi - azt hiszem, 8 vagy 10 lehet fönt egyszerre, de még eddig nem volt gubanc (még nagyobb családban sem)

nem kellene kicsit "rendberakni" a cuccaidat az Évszakok elõtt?

Mike at home
ehyszerüen idagbajt kapok, nálatok is elfeljtenek a simek mindent? kiadok 3 parancsot, 1-et még megcsinál, aztán annyi