32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Shiwo
    hehe :) kitettem a falra 1 rakat preparált halat... nemsokára jött a pingvin, bement a házamba az emeletre és jól megnézte őket :D

amúgy valaki írta, hogy lehet hallal etetni...de hogy ? nyers hal nem kellett neki...az elkészített halat eszi csak meg ?
  • Kodlovag
    A simek csak hadoválnak össze-vissza, semmilyen nyelven nem beszélnek. Úgyhogy magyar szinkron sem lesz.
    Ha meg a szöveges rész magyarítására vágysz, az természetesen már régóta van. Nézd meg a leggyakrabban előforduló kérdéseknél.
  • ddiiddgg
    Nem tudja valaki hohy van e már a sims 2-höz magyar szinkron?
    Ha van akkor valaki küldje el a linket az emailcimemre.
    cimem: [email protected]
    NAGYON FONTOS LENNE!!!!
  • Code92
    papa roach - not listening
    egész jó szám(punk)
    és mellékesen az eggyüttes tagjai is rohadt jól megvannak csinálva:D
  • cseri001
    azért értettem ám...
  • cseri001
    Hát, még mindig én vagyok a hozzáértőbb... Nem látszik, mi?
  • cseri001
    Mi az a "nukeolva"?
    Már megint itt káromkodtok...
    Így lesz. Megvárom a Reloaded-et, addig szépen leszedem, és csinálok egy registrypucovát.
    A mai vitaly-s javított exe-s próba elmarad, mert nem tudtam kiírni cd-re, holnapra meg lehet, hogy meglesz a másik...

És ha majd az se megy, akkor majd gondolkodom ezen a kártyadolgon. Ugye a simsnek nem fog fájni ez a machinálás?
    Apropó! A videókártyatelepítésnél ugye nem kell beállítani majd semmit? Mert akkor úgymaradok, amint bármit kér, hogy állítsak be...
  • rage at work
    "Az előző kártyadrivert csontra szedd le,reset és utána telepítsd az újat."

Reset helyett inkább egy restart, ha lehet
    :-)
  • Coolfire
    Nincs vmi hozzáértő férfiember a házban?:)
  • Coolfire
    Összefoglalva:
    1.)A gamecopyról szedd le a 3 cracket,próbálgasd.
    2.)Várj egy Reloaded verziót
    3.)Videókártya frissítés..:))

Ui.:De először szedd le,és rakd fel újra.Közben persze regpuc,meg ilyesmik..
  • Coolfire
    Az nem sok..az eltávolítás menüben megkeresed a drivert-lehetőleg a vidikártyáét..:))-restartolsz,felrakod az újat,és ismét újraindítod.
    De szerintem is előbb teszteld a reloadedest,mert ha maga a telepítés se úgy műxik(registry,common files,etc..)akkor hiába az új crack.Márpedig a vitalytis ezért lett nukeolva ha jól tudom.
  • Coolfire
    Én pölö a gyáriakat használom nforceból és atiból is.Még nem kavart be.Igaz a kártyák is "aránylag" újak..:)
  • cseri001
    Most viccen kívül... Szerintetek én ne hagyjam a fenébe ezt a francos kártyadriver frissítést?
    Ez most kicsit nekem izé, hogy szedjem le a régit, és aztán rakjam fel az újat... Mindenesetre végigjátszom előbb a Reloaded verzióval a dolgokat, hátha összejön, aztán ha nem jó úgy se, akkor visszatérek a drivercserére. Utálok ennyire hülye lenni valamihez. (Akkor nem lenne gond, ha bármikor újra tudnám rakni az egész rendszert, de nem tudom, úgyhogy ha valami nagy baromságot csinálok, ami után végképp nem megy semmi, akkor legalább egy hét, mire kész a gép.)

Minden segítséget nagyon szépen köszönök (újfent). :)
  • cseri001
    Te is?
  • Mike
    én már rég elvesztettem a fonalat
  • Mike
    csendben mondanám hogy a grafkártya driver sem jelent semmit
    én az Oblivionost használom már talán fél éve-éve, és még mindig jó
    igaz túl sok mindent nem futtatok, csak sims meg rainbow6 meg néha fifa07 illetve bf2
  • Coolfire
    Ez már hardware forum lassan.:))
  • Coolfire
    Teljesen mindegy melyiket szeded,hacsak vmi kis plusz nincs mellékelve,mint nekem az ATI-hoz(Asus).Az előző kártyadrivert csontra szedd le,reset és utána telepítsd az újat.
  • cseri001
    Nem kutyulódnak majd össze az előzővel? (Mondjuk alapból azt sem értem, hogy ezek hogy tudnak összegabalyodni. Elvileg ezeknek nem cserélődniük kellene? Vagyis az újnak felülírni az előzőt? - vagy nem értem.)
  • rage at work
    Azt tedd fel, amit az nvidia oldaláról leszedtél.
  • cseri001
    Jó kérdéseim vannak, mi?
  • cseri001
    Vagy akkor az inno3d-ről melyiket kell leszednem vajon?
  • cseri001
    E! Abból a hyperthreadingből meg a bios kapcsolgatásból kb. kukkot se értek, úgyhogy tényleg nem is fogok vele foglalkozni. :)
    Az inno3dések közül meg láttam, hogy XP-hez van vagy 5 db, ezért nem tudtam, hogy most akkor mi van?
    Amit rage mondott, azt letöltöttem az nvidia oldaláról.
    Akkor most azt ne tegyem fel? Ha megnézem, hogy melyik van fent, akkor most mi alapján döntsek, hogy jó van-e fent, és feltehetem-e ezt a 93.71-est?
    Tudom..., béna vagyok.
  • Coolfire
    pedig itt van:
    http://www.inno3d.com/support/download_inno3d.html
    És azt a verziót amit rage mondott(93.71(WHQL))
  • Coolfire
    Csak előtte szedd le az előző drivert,mert ha nem összekutyulódnak,s abból semmi jó nem származik.
    PROBLÉMA: A játék röviddel indulás után lefagy.
    Néhány frissebb NVIDIA illesztőprogram futásában probléma következik be, ha a „hyperthreading” be van kapcsolva a processzorodon. Próbáld frissíteni az illesztőprogramot. Ha ez nem segít, a hyperthreading BIOS–ban történő kikapcsolásával a probléma megkerülhető. Ha nem tudod, mi az a hyperthreading, vagy a BIOS, akkor valószínűleg nem éri meg ezekkel foglalkoznod. Keresd fel videokártyád gyártóját, és kérj további segítséget
  • Coolfire
    Sims 3 még 2-3 év,a következő EP kitudja.Egyébként ilyen kisérletezős fajta vagyok...ennek elég sok jó dolog köszönhető..:))Igaz,most ez nem jött össze,mert hivatalosan lett elqrva.
  • cseri001
    Köszi, leszedem akkor azt.
    De azért még mielőtt feltenném ezt a cuccot, lenne egy olyan óvatos kérdésem , hogy ugye ez nem fogja "bántani" a Simset?
    Ennél a simsnél sose lehet tudni, hogy mi nem tetszik neki...
  • Coolfire
    Nem,és még megpróbálhatod a maxiimageval is.DE lehet az is,hogy a cédékép szar,mint anno a superstar 1 cédéje,hogy a .binjét pathcelni kellett(ez van az nfoban).Úgyhogy ha egyik sem jó a 3 közül,akkor meg kelkl szerezned a Reloaded verziót.
  • rage at work
    Az Nvidia oldalán lévő legutolsó hivatalos driver, ami XP-hez készült, tökéletes a 6600-as kártyákhoz is. (93.71)
  • cseri001
    NA NE MÁR!!!
    Rongyok?! Rongyokat akarnak ránksózni?! Remélem ez kamu, mert ez igen szánalmas lenne azért...

bocs a kiabálásért...
  • cseri001
    Nem lehet, hogy a videókártya driver-ét kellene frissíteni?
    Az nem okozhat ilyesmit, ha ott nincs rendben valami? (az info fájl ír valami ilyesmit)
    Csak az a baj, hogy Inno3D-s kártyám van (Nvidia Geforce 6600 LE)...
    Az Inno 3D ide vonatkozó oldalán viszont nem ismerem ki magam, minden ömlesztve van, nem találom a nekem megfelelő drivert, az Nvidia oldalán meg meg sem említik, hogy egyáltalán valaha lett volna 6-os sorozatuk...
    Esetleg segítetek kitalálni, hogy vajon kell-e egyáltalán frissítenem, és ha igen, akkor mit kell leszednem? (Ha egyáltalán kell...)
    Tényleg, a gép enged feltenni olyan drivert, amihez nincs hardver, vagy régebbi, mint az épp fent lévő verzió?
  • mariann84
    Szerintem se kell leszedni a pets-et meg a season-t csak hogy a bulis indító induljon el. Mellesleg nem sok új cuccot adott... pár torta, virág, esküvői haj,asztalok,esküvői kelléket. Amiket amúgy sem használtam. Jó lenne valami értelmes kieg, mint az évszakok. Vagy ha nem megy már, akkor csinálhatnák a sims3-at...
  • cseri001
    Rage, Cool...
    Nem lett jó a Life Stories a Reloaded crack-jével sem, ugyanazzal a hibaüzenettel elküld a frászba.
    Most majd még azt megpróbálom (addig, amíg meg nem kapom a teljes Reloaded verziót), hogy a gamecopyworld-ről letöltöm a Vitality javított exe-jét, és azzal megpróbálom elindítani... Hülye ötlet?
  • cseri001
    Szerintem nem lehet elforgatni...
  • Shiwo
    #25503-re akkor senkinek ötlete ? :(
  • Coolfire
    Végül is minden benne van,azzal az apró szépséghibával,hogy a szezonnal kell indítani.Majd kidobnak egy frissítő peccset.
  • matti12
    hi ha veszek üzletees kieg.ben ingatlanirodát akkor azt hogy tom ahsználni mint ingatlanirodát? mert nemtom
  • Coolfire
    DE ez túlzás már:Sims 2 Hm fashion stuffHa ez nem kamu,az gáz.Csináljanak inkább egy jó vakációs EP-t.
  • rage
    Tudja ő,hogy úgy sem indulna el :)
  • Coolfire
    Én várok inkább...vmi nagyon el van cseszve..