32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Mike at home
    mit?
  • Hikoro
    Hol tudom letölteni??
  • Coolfire
    Ja persze, te építesz is rendesen.Azért én is bekattannék.:)
  • Coolfire
    Ja ma a kondigépen gyulladt ki a simem...Nem értem,azért ennyire genyák/figyelmetlenek nem lehetnek a programozók.Jó,kapjon hőgutát,de akkor se haljon meg,hiszen nem mindig van aki eloltsa.A megfagyás is király,de abba még egy simem se halt bele,"csak" kicsit megdermedt egy időre.:))
  • Coolfire
    Hú én hánxszor nulláról kezdtem...nekem sem halt ki még egy generációm sem.Ez alatt a pár év alatt v. vmi hiba v. direkt törlés miatt sokszor újrakezdtem.Nem is láttam szinte még saját öreg simeket..:)
  • tmartin
    Ti honnan töltötétek le a magyarítást?
  • Gólya #25634
    még a sims1 volt, amikor elromlott a gépünk ...alig hittük, hogy helyreálljon minden, vissza minden játék, amit csak lehetett - és újrakezdtünk mindent
    az biztos, hogy csendes idegbajt kapnék, ha ez még előfordulna, de az is biztos, hogy újrakezdeném
    s azt bizony én is sajnálnám, hogy játszom a simmel, pátyolgatom, babusgatom és akkor egyszer csak nincs ....
  • Kodlovag
    Én utálnám azt látni, hogy bármi, amit alkottam eltűnik vagy tönkremegy.
    Ha pl elvesznének a mentéseim, valszeg nem kezdeném újra a simset.
  • Gólya #25632
    s egyáltalán nem vigasz, hogy szép élet után ...
  • Gólya #25631
    hááát ... én se mai csirke vagyok, de bizony nem szívesen engedném el a simjeimet - ki lehet rakni őket townienak, s akkor újra viszontláthatjuk őket (talán mert a való életben már túl sok mindenkit kellett elengednem ...)
  • rage at work
    A Házi Kedvencek eredeti exe-jét akár vissza is másolhatod, felteszed az Évszakokat, s azt crackeled.
    Onnantól azzal indul a játék.
    A Celebrationst nyugodtan felteheted, azt sem kell crackelni, mert továbbra is a Seasons-szel fog elindulni a program
  • liverpool123
    császtok ugye a Házi kedvenc kiadást crackeltem és most szerencsére mükszik most rá akarom rakni a Seasonst akkor azt is crackeljem be és működni fog? és a legújabbal mit kezdjek?(Celebrations vagy mio)
  • Flora2
    Bemégy a www.snootysims.com-on a Cheats almenübe, ott van az összes csaláskód.
  • cseri001
    Nagyon sok helyen találhatsz kódokat, de nem is kell messzire menned, mert itt is van a
    FAQ-ban

Csalások címszó alatt keresd.
  • tmartin
    valaki tud mondani nekem kódokat
    énis tudok egyet motherlode pénzes kód
  • rage
    Celebration Stuff, angol manual, harmadik oldal:

'Playing the Game
    Note: If you have installed The Sims 2 Pets or an expansion pack (EP) released after that, you will want to use the shortcut and disc related to that EP. If you try to launch The Sims Celebration Stuff shopping pack (SP) using the shortcuts created by the installer and you have The Sims 2 Pets or a more recent EP installed, a prompt will appear asking you to start the game using the most recently installed EP instead.'
  • Coolfire
    A saját kolimból sikerült(ő mosakodott a csapnál)ezt a másik NPC-t azt hiszem én költöztettem anno koleszba.Szeretem,ha mindenkinek 6 vágya van.Ezért szoktam mindig végigdumcsizni az egyetemi telkönyvet,hogy ismerjem őket.De mint alább írtam nem mindig jön össze.Nem hinném,hogy tőlem idősebb lennél..:)
  • Flora2
    Kár, sajnálom, hogy egy fontos részét - szerintem - kihagyjátok a játéknak. Nekem egy fontos érzés átélni (a Sims2-ben is), hogy valaki megöregedhet és meghalhat - és ekkor sajnos el kell engedni, de lehet, hogy szép életnek ér a végére, és akkor ez egy felszabadító meghatódás is lehet... az én játékomban már egy temetőt meg lehetne tölteni életüket végigélt, és végelgyengülésben elhunyt sim-ekkel... én sajnálnám, ha ezt nem tapasztalnám meg... (de lehet, hogy csak túl idős vagyok hozzátok képest) ; )
  • Flora2
    Egyetemistával összeköltözés - saját tapasztalatok:
    - játék közben kollégista sim javasolja a beköltözést egy másik diáknak a saját koleszába: NEM;
    - Egyetemvárosban a Binből (Tárolóból) diákot (vagy tinit) beköltöztetni már lakott koleszba: IGEN;
    - Egyetemista sim javasolja a beköltözést egy másik diáknak saját bérelt kéglibe (nem kolesz): IGEN;
    - normál városban felnőtt sim javasolja a beköltözést egyetemistának, ha az egyetemista nem irányított karakter: IGEN, (és a diák beköltözés után rögötn felnőtté változik);
    - normál városban felnőtt sim javasolja a beköltözést egyetemistának, aki irányított karakter az egyetemvárosban: NEM, mert a játék elvárja, hogy vagy végezd el vele az egyetemet, vagy ő maga jelentse be az egyetemen telefonon, hogy dobbant az egyetemről, és kerüljön ki a Tárolóba.
    Nem tudom, van-e még variáció.
  • Coolfire
    Már megint nem megy valamiért egyetemistával az összeköltözés...hol megy,hol nem.Ez mitől függhet?
  • Kodlovag
    Én még egy simemet sem hagytam meghalni. Kivétel Dina Caliente. Amikor még csak 1 napja játszottam a simseztem, és nagyon nem voltam képes odafigyelni a simekre, Dinát halálra ilyesztette a náluk lakó szellem.
    Meg aztán volt egy simem, amelyik éhenhalt. De azt sikerült visszakönyörögni a haláltól.

na jó. Pontosítsunk úgy, hogy még egy simet sem hagytam megöregedni. Így öregségben sem haltak meg.
  • Kodlovag
    Igen, ahhoz meg hanyagnak kell lenni. Viszont akkor meg szanaszét locsolja a vizet a fürdőszobában. De ha közbe hugyoznak is, akkor mi minden folyik ki a padlóra? Fúúúúj...
  • Coolfire
    Ezek hugyoznak a zuhanyba is?Mondjuk anno Mikenak abban igaza volt,hogy így gyorsabb..:)))
  • Dave0092
    én még csak 4 :D
  • Dave0092
    akkor elvisz a kaszás :d
  • Kongy
    a nagyon nem lenne jó...
  • Coolfire
    Még csak 7 éve simsezek..
  • Kongy
    Télleg és akkor mi van amikor a Simeink megöregednek és meghalnak????
  • Coolfire
    Pfff...akkor beégtem.:))Na ez nekem új.Szóval ilyen tirpákkal vagyok 3 villámban...Ki is hajintom a francba.:)
  • Kongy
    Ha vkit idegesítenek a kis kockák amikor vki tusol akkor:
    CTRL+Shift+C a megjelenő csíkba berírod ezt:intprop censorgridsize 0
    nézd a változásokat
  • Dave0092
    ez természetes...
  • Kodlovag
    Nem zuhanyozik, hanem a csapnál mosdik. Elővesz egy szivacsot, és mosakszik. Ehhez büdösnek, és azt hiszem, outgoingnak is kell lennie. A magyar simsben nem tudom hogy írják ezt.
  • Coolfire
    A csaj ott zuhanyozik a "konyha" közepén.De már nem először.
  • Kodlovag
    Na de hol itt a grafikai hiba? Én akárhogy is keresem a hibát ezen a képen, nem találom.
  • Coolfire
    Egyre több benne a grafikai hiba....
  • Coolfire
    Na ez a nem semmi...:)))
  • Coolfire
    És jó amúgy?Mert még nem próbáltam.Hogy indul el?
  • Sikoly85
    Mert nekem má megvan:D igaz nem valami sok uj cucc van benne de azért jó:D
  • Coolfire
    Úgy tudom,nincs.Miért?
  • Sikoly85
    Valakinek megvan má a celebration stuff?