32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gólya #25680
    így már kicsit jobb - az előbb elnéztem picit
  • Gólya #25679
  • Shiwo
    nagy kosár - kis kép
  • Gólya #25677

azért kissé ez is "eltolt" dolog - ekkora kosárban tíz ilyen macsi is elférne
  • Shiwo
    és ne felejtsük el, hogy a játékban is van egy kis "könyvecske-szerüség", amelyben több dolgot leírnak..
  • Gólya #25675
    ja igen ... pusztán jóindulatú megjegyzés: előbb olvass, utána kérdezz, mert ugyan levették a főcím alól a figyelmeztetéseket, de ez még nem jelenti azt, hogy előbb vagy utóbb nem küldenek el melegebb éghajlatra
    nézz körül a faqban, más fórumokon, s ha végképp nem találsz valamire megoldást, akkor kérdezz
  • Gólya #25674
    akkor itt az ideje az olvasásnak
    egyébként a "Város"ban kell lennie étteremnek, nézz körül jobban
  • Olcsy
    Hát még nem olvastam el a kézikönyvet...de nekem sehol sincs étterem...
  • Gólya #25672
    bemész az egyikbe, megnézed, mi van ott és megcsinálod - ha az nem megfelelő
    de neked semmi infod nincs erről a játékról?
  • Olcsy
    Hogy lehet éttermet csinálni?
  • Gólya #25670
    journalism career
  • Web mester
    Bulis cuccok mini game
  • Kodlovag
    A Voodoo kártyákat nem támogatja a Sims2.
    Ha futtatni akarod, kell egy Radeon 8500 vagy jobb, GeForce 2 GTS vagy jobb, esetleg egynémely S3 meg Intel kártya is megfelelhet.
  • Olcsy
    Hello!Ahhoz hogy a Simem újságíró legyen milyen szakmában kell dolgoznia???
  • rage
    Igen, van mini image.
  • Mester01
    Hello!!

Föltettem a gépre a sims2 (4CD) de a haverom elvitte a CDket és azok nélkül nem megy a game van valami mini image fálj???
  • Mike at home
    hát az kicsit necces
  • cyberboci
    128 mb os geforce 440 -es a vidógártya.
  • Olcsy
    THX Gólya!:)
  • Gólya #25661
    küldd el úszni, vagy csinálj neki hűsítő italt
  • Casper007
    Megmondaná valaki, hogyan támaszthatok fel egy simet?
  • Mike at home
    nem fog különösebben
    mondjuk a vidkarit nem irtad milyen
  • Mike at home
    amikor kimelexik arra kell
  • cyberboci
    jah és eddig nem szaggat,,.. érezhetőe.. illetve amikor balra vagy jobra megy a camera akkor egy picit
  • cyberboci
    szerintketek szagatni,, akadni fog a játék ha felteszem még az éjszakákat is? eddig ezek vannak fent:sims2,évszakok,házikedvencek,..
    gépem:
    768mb ram
    3400 proci
    128 mb videokártya

plz help :)
  • Gólya #25655
    nálunk se patch, se celeb-cucc (egyedül a karácsonyi kieg. van fenn - de minek?), ezért nem tudom
    de ami furcsa, hogy amint eddig láttam, főleg a Maxis-cuccokkal van gond - ugye, nálam inkább a letöltött holmik vannak, a párom csak eredeti tárgyakat használ, s fura módon pl. nála beregadnak az étkezőasztalba a simek, nálam nincs ilyen (mondjuk olyat már láttam az enyémeknél, hogy pl. két macsi fura módon összenőtt - mintha csak sziámi ikrek lettek volna, de ugye a macsi is Maxis-termék)
    a gestapo ellen meg minek a hack? foglalkozni köll azzal a kölökkel!
  • Gólya #25654
    úgy tudom, csak a kertészklubtól kaphatsz, ha tetszik nekik a kerted (de ahogy eddig olvasgattam a többiektől, igencsak "piszkálódnak", úgyhogy kapd össze magad)
    mondjuk - szintén a többiek elmondása alapján - szerintem nem nagy dolog, de biztos jó valamire
  • Olcsy
    Köszi Gólya!Hol lehet kívánságkutat venni?
  • Mike at home
    a perk up, öngyulladás és gestapo ellenes hack működik a patchek és a celeb cuccok után is? van erről valakinek pozitiv/negativ tapasztalata?
  • Gólya #25651
    ha meg nem akarsz a "Város"ba menni, csinálhatsz a faludban is
  • Gólya #25650
    pedig kellene lenni a Downtownban
  • sozs
    A kártya egy régi Voodoo 3fxd ha jól emléxem, mert ezt tudtam beletenni az IBM PC-be....
  • Firerock
    császtok
    tudnáűtok vmi olyan patchet,eszközt amivel tudok kiskutyát/macskát csinálni(vmelyik honlapon láttam hogy csak rá kell kattintani és már születik is a kicsi)
  • Olcsy
    Sziasztok!Hol vannak disco-k?Csak mert virágvége városban vok és ott nincs 1 disco sem... és ott sincs ahol le lehet rakni a házakat.A következő kiegészítok vannak meg:The Sims 2 Évszakok,The Sims 2 Egyetem,The Sims 2 Éjszakák.
  • Shiwo
    minek csalni...randizzanak sokat a simjeid, akkor baromi sok aspirációs pontot kapnak és tudnak venni élethosszabbító lötyit..
  • Kongy
    bakker,akkor semmuit sem ért a játékom!? Erre csak azt tom mondani CTRL+Shift+C Aging Off!!!
  • rage
    Milyen típusú kártya ?
  • sozs
    Idézek:
    Failed to find any DirectX 9.0c compatible graphics adapters in the system! ... "Directx9c hibával elszáll a program."
    Failed to find any DirectX 9.0c compatible graphics adapters in the system! ... "Directx9c hibával elszáll a program." Ez vagy azért van mert beta-release a Directx9c,vagy mert a WinXP SP2 az.De nem azért, ahogy sokan hiszik, hogy a kártya nem lenne directx9 kompatibilis.Esetleg hangproblémák is el??fordulhatnak, ilyenkor a dxdiag progival ezt ellen?rizni kell, hogy nincs-e vmi hiba.
    A kérdésem a következő, a directx tesztet lefuttatva minden OK, hang is, akkor tényleg a kártya a szar??
  • Mike at home
    hát itt ilyet ne kérdezz!
    warezolj szépen úgy ahogy tudsz

mod
  • Hikoro
    A játékot!