32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Gólya #25680 így már kicsit jobb - az előbb elnéztem picit -
Gólya #25679 -
#25678 nagy kosár - kis kép -
Gólya #25677
azért kissé ez is "eltolt" dolog - ekkora kosárban tíz ilyen macsi is elférne -
#25676 és ne felejtsük el, hogy a játékban is van egy kis "könyvecske-szerüség", amelyben több dolgot leírnak.. -
Gólya #25675 ja igen ... pusztán jóindulatú megjegyzés: előbb olvass, utána kérdezz, mert ugyan levették a főcím alól a figyelmeztetéseket, de ez még nem jelenti azt, hogy előbb vagy utóbb nem küldenek el melegebb éghajlatra
nézz körül a faqban, más fórumokon, s ha végképp nem találsz valamire megoldást, akkor kérdezz -
Gólya #25674 akkor itt az ideje az olvasásnak
egyébként a "Város"ban kell lennie étteremnek, nézz körül jobban -
#25673 Hát még nem olvastam el a kézikönyvet...de nekem sehol sincs étterem... -
Gólya #25672 bemész az egyikbe, megnézed, mi van ott és megcsinálod - ha az nem megfelelő
de neked semmi infod nincs erről a játékról? -
#25671 Hogy lehet éttermet csinálni? -
Gólya #25670 journalism career -
#25669 Bulis cuccok mini game -
#25668 A Voodoo kártyákat nem támogatja a Sims2.
Ha futtatni akarod, kell egy Radeon 8500 vagy jobb, GeForce 2 GTS vagy jobb, esetleg egynémely S3 meg Intel kártya is megfelelhet. -
#25667 Hello!Ahhoz hogy a Simem újságíró legyen milyen szakmában kell dolgoznia??? -
#25666 Igen, van mini image.
-
Mester01 #25665 Hello!!
Föltettem a gépre a sims2 (4CD) de a haverom elvitte a CDket és azok nélkül nem megy a game van valami mini image fálj??? -
#25664 hát az kicsit necces -
cyberboci #25663 128 mb os geforce 440 -es a vidógártya. -
#25662 THX Gólya!:) -
Gólya #25661 küldd el úszni, vagy csinálj neki hűsítő italt -
#25660 Megmondaná valaki, hogyan támaszthatok fel egy simet? -
#25659 nem fog különösebben
mondjuk a vidkarit nem irtad milyen -
#25658 amikor kimelexik arra kell -
cyberboci #25657 jah és eddig nem szaggat,,.. érezhetőe.. illetve amikor balra vagy jobra megy a camera akkor egy picit -
cyberboci #25656 szerintketek szagatni,, akadni fog a játék ha felteszem még az éjszakákat is? eddig ezek vannak fent:sims2,évszakok,házikedvencek,..
gépem:
768mb ram
3400 proci
128 mb videokártya
plz help :) -
Gólya #25655 nálunk se patch, se celeb-cucc (egyedül a karácsonyi kieg. van fenn - de minek?), ezért nem tudom
de ami furcsa, hogy amint eddig láttam, főleg a Maxis-cuccokkal van gond - ugye, nálam inkább a letöltött holmik vannak, a párom csak eredeti tárgyakat használ, s fura módon pl. nála beregadnak az étkezőasztalba a simek, nálam nincs ilyen (mondjuk olyat már láttam az enyémeknél, hogy pl. két macsi fura módon összenőtt - mintha csak sziámi ikrek lettek volna, de ugye a macsi is Maxis-termék)
a gestapo ellen meg minek a hack? foglalkozni köll azzal a kölökkel! -
Gólya #25654 úgy tudom, csak a kertészklubtól kaphatsz, ha tetszik nekik a kerted (de ahogy eddig olvasgattam a többiektől, igencsak "piszkálódnak", úgyhogy kapd össze magad)
mondjuk - szintén a többiek elmondása alapján - szerintem nem nagy dolog, de biztos jó valamire -
#25653 Köszi Gólya!Hol lehet kívánságkutat venni? -
#25652 a perk up, öngyulladás és gestapo ellenes hack működik a patchek és a celeb cuccok után is? van erről valakinek pozitiv/negativ tapasztalata? -
Gólya #25651 ha meg nem akarsz a "Város"ba menni, csinálhatsz a faludban is -
Gólya #25650 pedig kellene lenni a Downtownban -
#25649 A kártya egy régi Voodoo 3fxd ha jól emléxem, mert ezt tudtam beletenni az IBM PC-be.... -
#25648 császtok
tudnáűtok vmi olyan patchet,eszközt amivel tudok kiskutyát/macskát csinálni(vmelyik honlapon láttam hogy csak rá kell kattintani és már születik is a kicsi) -
#25647 Sziasztok!Hol vannak disco-k?Csak mert virágvége városban vok és ott nincs 1 disco sem... és ott sincs ahol le lehet rakni a házakat.A következő kiegészítok vannak meg:The Sims 2 Évszakok,The Sims 2 Egyetem,The Sims 2 Éjszakák. -
#25646 minek csalni...randizzanak sokat a simjeid, akkor baromi sok aspirációs pontot kapnak és tudnak venni élethosszabbító lötyit.. -
#25645 bakker,akkor semmuit sem ért a játékom!? Erre csak azt tom mondani CTRL+Shift+C Aging Off!!! -
#25644 Milyen típusú kártya ? -
#25643 Idézek:
Failed to find any DirectX 9.0c compatible graphics adapters in the system! ... "Directx9c hibával elszáll a program."
Failed to find any DirectX 9.0c compatible graphics adapters in the system! ... "Directx9c hibával elszáll a program." Ez vagy azért van mert beta-release a Directx9c,vagy mert a WinXP SP2 az.De nem azért, ahogy sokan hiszik, hogy a kártya nem lenne directx9 kompatibilis.Esetleg hangproblémák is el??fordulhatnak, ilyenkor a dxdiag progival ezt ellen?rizni kell, hogy nincs-e vmi hiba.
A kérdésem a következő, a directx tesztet lefuttatva minden OK, hang is, akkor tényleg a kártya a szar?? -
#25642 hát itt ilyet ne kérdezz!
warezolj szépen úgy ahogy tudsz
mod -
Hikoro #25641 A játékot!