32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Dracon #31531 Helló!
Az a kérdésem, hogy leszedtem az üzlet kieget, és látom hogy van kocsi is benne, de nem lehet használni. Mit kell tennem, hogy az is működjön? -
phoenix1 #31530 Az-az érdekes, hogy nála D:/Flóra dokumentumai/EA Games/The Sims2.... mappa van.
Sordoran: milyen operációs rendszert használsz? -
#31529 Töröld ki a Documents and Settings/neved/Dokumentumok/EA Games mappa teljes tartalmát,s utána indítsd el a játékot
Akkor az automatikusan létrehoz újra mindent ami kell -
#31528 Sziasztok!
Van egy kis baj a Sims 2-vel nálam. Megpróbáltam már idén felrakni 1-2 alkalommal a játékot újra a gépre, de utóbbi időben nem sikerült. Most végre felment a gépre, elindul, de először ezt írja ki:
Utána betölt egy város (érdekes ám hogy csak 1 város látszik, az előre telepítettek azok meg se jelennek, vagyis amik alap játékban lennének).
Aztán ha elindítok egy családot, vagy létrehoznék egyet, a töltés végén kidob egy hibaüzenetet, hogy a Sims 2 hibát észlelt, ezért leáll. És annyi, kivág. Fenn van az alapjáték (magyar), az éjszakák, és a házi kedvencek. objects.package fájlt már egy másik DVD-ről is bemásoltam, de azzal is kidob, szóval nem az a fájl a ludas. Valakinek valami ötlet pls? -
#31527 LOL :DD. -
#31526 lusta vagy kattingatni, lolkirály? :( -
#31525 sims3-mas topik
amikor a sims2 megjelent, a sims1-ben rengeteg dolgot lehetett csinálni, amit a 2-ben nem
majd jönnek a kiegek
jól működő üzleti modelt miért dobma ki az EA
lehet hörögni, de ennyi energiával, fönnakadhatsz azon, hogy miért keleten kel fel a Nap -
Gólya #31524 hát azért annyira röviden szerintem nem lehet összefoglalni - nekem meg sajna egyre kevesebb az időm, csak bekukucs, aztán megyek tovább
azért jó olvasgatást:) -
#31523 lol, ennyi erővel pár mondatba összefoglalhattad volna, hogy mit tudunk eddig. -
Gólya #31522 van egy sims3 fórum is - meg egy simmetria meg ...
no de tudod...google
de mert állítólag aranyos vagyok:
sg/sims3
simmetria
mysims -
#31521 majd a legvégső kiegre mondhatjátok, h pompás :D és jön a Sims 3 abban meg állítom, h a 2 tartalmából semmi nem lesz :DD. se állatok, se szerelmes éjszakák se mittoménmi :DD... vagy lehet tudni má vmit a 3-ról? azon kívül amit eddig tudunk, hogy bejárható szomszédság, nincs töltés és ilyesmik. -
#31520 ellenben egész jó -
#31519 ez má a hányadik cucc? LOL -
#31518 Újdonságok a The Sims(TM) 2 Paloták és parkok Cuccokban
-----------------------------------------------
Új építészeti dolgok
Építs minden eddiginél menõbb házat az alábbi újdonságok segítségével!
* Építészeti válogatás
- Az Építés mód ezen új kategóriájában dekoratív építészeti elemeket találsz.
* Tetõ dõlésszögének csúszkája
- Ez a csodás új eszköz oly egyszerûvé teszi tetõd dõlésszögének beállítását, mintha csak egy csúszkával csinálnád - merthogy ez a helyzet. Ints örök búcsút a szokványos tetõknek!
Vadiúj tárgyak
Dobd fel otthonod ezekkel a menõ új cuccokkal!
* Mennyezeti ventilátor
- Háromféle variációból választhatsz, s mind olyan könnyedén hûti le simjeid szobáit, ahogy te levegõt veszel!
* Napelemek/Szélmalon
- Nagyon menõ manapság a zöldség! Légy hát te is zöld, s fogd munkára a nap tüzes erejét vagy a szél hûvös folyamát. Simjeid nem csak a bolygót mentik meg a napelemekkel és a szélmalmokkal, hanem simoleonjaikat is!
* Kerítésoszlopok
- A kerítésoszlopok segítségével létrehozhatod álmaid kerítését, teraszát vagy bármilyen elkerített terét! Megtartják a rájuk pakolt emeletet és tetõt - képzeld csak el, milyen szépséget lehet kihozni belõlük!
* Széles lépcsõk
- Ezek a lépcsõk az elegancia és a kifinomultság jelzõi, minden palota kötelezõ elemei. Vendégeidnek egyszerûen leesik majd az álla ezektõl a csodás építészeti megoldásoktól!
* Új postaláda-színek
- Unod a szokványos szürke postaládád? Cseréld le! A Tervezõ eszközzel immár tetszésed szerint színezheted a postaládádat!
Csodás külsõk felhúzása
3 új építészeti stílus várja simjeidet
* Art Deco
- Modern és elegáns: e stílus egyszerû geometriai formákkal és elemekkel díszít - kiváló választás, ha modern-retró megjelenésre pályázol!
* Marokkói
- Egzotikus hangsúlyok, melyek távoli tájakat idéznek: ezt nyújtja a marokkói stílus, méghozzá bármilyen épületnek!
* Második Birodalom
- E stílus a Viktoriánus kor régi szép idejébe repít vissza manzárdtetõivel és kifinomult dizájnjával. Igen dekoratív és nagyon elegáns: kiválóan illik azon simekhez, akik minõségi, tekintélyt parancsoló lakra vágynak.
-
#31517 Sikerült elindítani az új stuff-ot
Hozzávalók :
Daemon Tools Pro Advanced 4.30.0303 - vIDE channel
SPTD 1.56
YASU 1.5.8101
-
zamballa82 #31516 Aha.
Szóval a nyelvet telepítéskor kell kiválasztani.
Köszönöm a helpet.
TXH. -
rage at work #31515 Az Egyetem megjelent magyarul és angolul is, de nem úgy mint a későbbiek (multilanguage) hanem külön verzióban.
A magyar változatot kellett hozzá beszerezni, hogy magyar legyen. -
phoenix1 #31514 ... ne szólj meg, én úgy emlékszek, hogy az egyetembe is lehet választani magyar nyelvet. -
kalapos #31513 Rendben ha megoldom valahogy szólok.
-
Gólya #31512 konkrétan panziót szeretnél üzemeltetni?
vagy az apartmanhoz kapcsolódóan háztulajdonos lennél?
ha sikerül megoldani, tedd már közzé oké? -
#31511 aha
miért, azt kell inditani? -
rage at work #31510 Kijött az új Stuff.
De még nincs hozzá crack, s anélkül nálam egyelőre nem sikerült elindítani még. -
#31509 ha megvan a freetime kieg, akkor hotelt is létre tudsz hozni, ergo panzióként működni
hogy ezt saját háznál lehet-e? nem tudom
ha csak bevétel kell, akkor vegyél 2-3 futópadot, pár asztalt székekkel, partiasztalt, kanapé tv-vel, a jutalomtárgyak kzül a rózsás szerelmi jakuzzit, és szedj belépti dijat
primán lehet vele keresni otthon, és szinte semmit nem kell csinálnod érte
-
#31508 az alap és az egyetemen kivül mindegyik tartalmazza a magyart is -
kalapos #31507 Üdv
A simjeim szépkellemes ben laknak és az lenne a kérdésem azt meg lehet oldani hogy készítek néhány szobát és kiadom albérletbe?Vagy ehez a belvárosba kellene költözni?És mi ennek a menete? -
#31506 tudtommal a reloaded verziók tartalmaznak magyar nyelvet -
zamballa82 #31505 Sziasztok.
Lenne egy S.O.S. kérdésem.
Egy rokonomnak kellennek az új epizódok.
Ezeket én nem is tudom szerezni de nem magyarul.
Neki meg van az alap meg még 1 2 kiegészítő és magyarul.
A magyarosítás hogy működik???
A régebbi részek felül írják és az új rész is magyar lesz???
Vagy valahol van külön epizódokhoz magyarosítás???
Segítsetek.
Előre is köszönöm.
-
#31504 csakhogy nem ül bele a székbe, hanem böszen nézegeti a széket! meg a másik, hogy fullos takaritás skill mellet ugye amikor alakithatom már magam a sérot, senkinek nem tetszik!
simán meg nem tudok senkin gyakorolni mert a székre kattintva nem adja azt az opciot, ha barátom, ha szerelmesem ha akárkim!
mindenféleképpen megosztom akkor veletek a dolgot, ha tudom mi a szitu! -
#31503 nem elég indítani egy home business-t, aztán egy szobát kialakítani, aztán simán belelülnek a székbe, és ha kész fizetnek? -
#31502 próbáld ki, aztán meséld el, hogy volt -
#31501 akkor nekem is lesz a dolgom, ahhoz hogy közösségi területen legyen, kell a szék pénztárgép, és tábla?
vagy mi kellhet még?
köszönöm a gyors válaszokat! -
#31500 sosem próbáltam, csak a boltot, éttermet
még hotelt sem, pedig az lehet, hogy szép bevételt hozna -
Gólya #31499 valószínűleg megoldható otthon is - de erről nem tudok Neked semmit mondani, én közösségi telken oldottam meg
az otthoni üzleteléssel kapcsolatban nekem annyi rossz tapasztalatom volt, hogy a magánszférához tartozó ajtókat lezártam, így viszont aki az üzletembe jött, általában a lakásajtó előtt hisztizett egy röpke órácskát, hogy bizony ő ott nem tud bemenni
így szépen áttelepültem közösségire, ott semmi gond
ha igaz, kell venned jegyautomatát s akkor nem elviszik a székedet, hanem szépen helyet foglalnak ha elég meggyőző vagy -
#31498 nem öregszik és este nem fogynak a szükségletei!
tud repülni!
Hátránya: nappal a koporsoban pihen! :) -
#31497 Mi az előnye és a hátránya, ha vámpír vagy? -
#31496 éjszakák kieg! - Esti idökben elnyomulsz a Cyrpto Night club-ba, találkozol a vampirnövel vagy a vampirral, megszolitod, hogy a kapcsolataid között legyen!
Ha megvan, este 19-7 ig hivhatod bátran, mindig jönni fog. haverkodás ezzerel, egy szer kétszer etye petye, azt megharap! :)
annyi ha magas a logikai pontod sokáig tarthat, mert nem hisz a sim a vámpirban! ha megvan botogság és öröm! :) -
#31495 Hogy lehet valakiből vámpírt csinálni? -
#31494 ezt tudom, megvettem neki. otthoni üzletként tudom használni?
szegény lelkem vámpir is, igy este van arra lehetöség, hogy embereken dolgozzon. azt meg csak bolt szerüen üzhetem ugye, mert az emberek alszanak...
vettem táblát, kialakitottam ugy egy szobát, de nincs ojan opciom hogy áruljon hajvágást! csak a széket tudom beárazni, de akkor elviszik,
ez esetleg kivitelezhető?
köszönöm a gyors válaszok! -
Gólya #31493 Mike Te mivel játszottál eddig? -
#31492 azzal nem csak hajat vágni lehet?