Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
Értem.

Ami érdekel, abban meg nem tudok segíten, már rég nem játszom és nem volt olyan simem.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Mike at home
ránézésre aranyos, de ki tudja milyen igazából?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hi. Próbáltátok a Sims Castaway-t? Épp egy olyan gépen van fent ami csak inkább szöveg-táblázat kezelésre használnak, semmi nagyteljesítményû dolog, és egy picit aggaszt, hogy a maximális felbontás csak 800x600, hogy most ez csak az integrált grafkártya miatt engedélyez csak ilyen kis felbontást vagy ez fix?

mert mindenkinek magánügye, hogy mivel játszik és mivel nem
na szóval mondtam, meg ne sértõdj😊

viszont:
akinek volt már ingatlanügynök simje, szeretném ha megosztaná velem, hogy is kell ezt az egészet elkövetni
szóval szépen aprólékosan (venni kell telkeket, építkezni rájuk vagy bármi hasonló, vagy egyáltalán hogy is van ez?)

Legend Killer
most ez miért az? lol. sztem az szar.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

hmm...
(erre szokás mondani, hogy egyéni szoc.problem.)😊
meg ne sértõdj...<#wave>

Legend Killer
Mit szóltok a MySimshez? én nem fogok azzal jáccani 😄D.

Legend Killer
Kábé 😊, rég nem néztem ide 😊.

ember...merre jártál mostanában?? a vadak között??<#circling>
aug. végétõl, az utolsó kieg-gel jött

Mike errõl az oldalról már volt szó korábban - elfelejtetted?<#wink>

kem001
Végre kijavították a mobiltelefon problémát 😄

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Legend Killer
mióta van mágia? 😄 Harry Potter 😄D.

Legend Killer
Ne durcizz 😊, nem áll jól neked 😄. Biztos egyszer azt is javítják :S 😊.

Hát fontos pl., hogy ha bejövõ hívás van a sim mobiltelefonjára, akkor a mobil már nem tûnik el az inventoryból, ha a sim fel akarja venni.
Vagy fontos, hogy ha az apartmanos mailboxba randi utáni leveleket hoz a postás (Éjszakák kieg!), akkor a mailbox nem alakul át többé normál (lakóházi) mailbox-szá, amikor a címzett sim kiveszi onnan a levelet (és onnantól nem lehetett bele pl. heti lakbért fizetni).
Azt viszont sajnos nem látom, hogy javították volna, hogy az apartman elé lerakott randi utáni ajándéktárgyak (amiket álomrandi után szoktak hozni - Éjszakák kieg) felvehetõek legyenek. Ugye, ezeket olyan helyen teszik le a lakás elé, ami közös területnek számít, és még moveobject on-nal sem lehet felvenni õket. Úgy néz ki, továbbra sem. <#gun>

Magic Boy
Már crack is van hozzá a Gamecopy-n.
Az viszont érdekelne, hogy miket is javít. (gyenge az angolom)

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

rage
Van új patch.
A fontosabb dolgokat javítja

Bathtubs from The Sims 2 Kitchen & Bath Interior Design Stuff can now be tinkered with.
All badges now take the same amount of time to acquire as they did in The Sims 2 Open for Business.
Lots now reset when an entire family moves in with another family
Switching between a pet and a Sim during a magical fire no longer improperly disables the Rewards panel.
All versions of Jewelry Rack from The Sims 2 Bon Voyage will now be available
Sims can now ask neighbors they have good relationships with to watch their children when leaving the lot
Cauldron now has ‘resume’ option for interrupted spells
Witch’s hats no longer become the default hairstyle when a Sim witch ages.
Sims may now invite their apartment neighbors to house and sports parties
Teens in neighboring apartments will no longer briefly appear both in the car and in their room when asked to sneak out.
Gameplay will no longer get stuck when a witch goes to the magic world while on a blind date
Maids and Butlers will now make the Murphy Bed and Heart Bed if they are messy.
Roommates can now gain hobby enthusiasm
Toy Dog will no longer get stuck in ‘Play With’ animation
Occupied apartment lots can now be moved in neighborhood view
The nanny will no longer stop working if a toddler falls asleep in a pet bed
Lots saved while the NPC witch is present will still have the witch when loaded again.
Sims can no longer be let into neighboring apartments while Freeze Time is in effect.
In Thai, spellbook now properly shows alignment.
Sims who use Vivificus Zombiae no longer end up with wants and fears as if they had a relationship with themselves.
Cars placed on unoccupied apartment lots now remain when a Sim moves in
Apartment neighbors of pre-made families are now hidden properly.
Downtown Community lots Similar Sights Sculpture Park and Lulu Lounge no longer are overlapped by buildings
Maxing out physiology knowledge no longer makes gaining all other skills much easier.
Typos in item descriptions fixed
In Traditional Chinese, while selecting “Spell: Save from Death,” Sim’s name is now properly displayed.
Apartment Mailboxes now behave properly when Sim attempts to retrieve a Love Letter
Hand of Darkness Floor Lamp now takes less time to create.
Correct thought bubbles now appear while Sim is reading a genre book without The Sims 2 FreeTime installed.
Sims on hotel vacations with their roommate are no longer stranded after their vacation time expires.
Toddlers and babies are no longer chosen as part of a group when going downtown.
Wall decoration height adjustment hot keys now match game tips in all languages
In Polish, build mode music track list is fixed
Correct Sim names will now be displayed for all Networking Messages
Conjured servants no longer count against the Sim per household limit
College Rock now an available radio station without Sims 2 University and Sims 2 Pets installed.
The lifetime aspiration pop-up window now appears correct in all languages.
The heads of witches will now look correct after they drop out of college.
Sims with Body Skills from 1 to 4 are now susceptible to death by Murphy Bed
Sims will now continue to play the piano until told to stop
Adult Sims can no longer ask young adults to be roommates.
There is no longer an error when a Sim returns to their parent’s apartment after college.
Computer in Apartment now behaves properly when Sim is awarded many scholarships
The landlord will now continue gardening, even if a butler is present
A nine Sim family can no longer be attained by having twins when there are already seven members
Sims may now Marry/move-in with their landlords
Moved in families’ apartments will no longer be hidden from view when the occupying family exits them
Error will no longer occur when player locks in and strands a neighbor in their apartment
Sims will now properly answer their cell phones and the phones won’t disappear from the inventory
A former landlord that has moved in with a Sim can no longer collect rent
Freeze Time spell no longer causes errors with Contained Pets
Chastity Gere will no longer cause an error if married
Dream Date Flowers/Card can now be placed anywhere on shelves
Butler will no longer leave the lot with a baby

Legújabb DT + 1.3-as YASU továbbra is viszi
De akinek kell, GCW-n van hozzá crack is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

TopGun
Szia! Ezek TENYLEG Gyonyoruek! es az elozo hozzaszolasodhoz is grat, az is nagyon jo!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Mike at home
Dokumentumok/EA Games/The Sims 2

és onnan mindent

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nagyon szívesen feltölteném, csak itthon még egy nyavajás DVD olvasóm se nincsen. 😞

Köszi a választ, és ez eddig okés is de melyik mappából mert olyan mappa hogy neighborhood minden kiegészító mappájában van... :-(
én úgy tudom hogy a neighborhood (szomszédság) mappát vagy mappákat kell menteni és akkor az egész város megmarad elvileg, ha visszamásolod.
igen minden benne van, de nézd meg, elvileg mindegyik mellett van kép is, meg mesh is.
Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy a játék mentéseit hova tárolj a gép? Formáznom kéne a gépet de szeretném ha a mentéseim megmaradnának. Elõre is köszi a választ.
Mike at home
és a meshek is benne vannak a csomagban?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
egyébként meg nemtom, de szerintem Louis, Raonjena, xmsims, helaene, windkeeper kicsit sem rossz, sõt

Mike at home
miért neked mik voltak? vannak képeid is a letöltött cuccokról?
ha igen, betömörítve feltehetnéd vhová, ahonnét le lehetne tölteni, érdekelnének

szivesen 😊
1000x köszönet a linkekért. 😊

Még 1 oldal, elõre elkészített és becsomagolt simeket lehet itt találni, valami gyönyörûek, egy ideje már csak ilyen emberekkel játszok és az egész várost kicseréltem már. Csak rá kell kattintani a kiválasztott nevére, majd download:

http://simstyle.forumfree.net/?f=4585552
nah akkor megadok nektek egy honlapot, ahol az összes fizetõs sims 2höz való letöltéseket feltették, mondván paysites must be destroyd, a fizetõs oldalakat el kell pusztítani, 😊 isteni cuccok vannak fent, csak végig kell bogarászni, töltsetek:

http://paysites.mustbedestroyed.org/booty/
Igen ahogy mondod: bõr, haj stb.
Eszembejutott, hogy még régebben kiírtam DVD-re a feltelepített játékot, ott megvannak a régi kiegészítõk; viszont azt NAGYON bánom, hogy akkor nem töltöttem le a simsfiles-rõl a többi kiegészítõket.
Ezeket az oldalakat és még jópárat végignézve - azokhoz képest amik nekem voltak meg ezek a mostaniak nem sokat érnek - vannak azért jó dolgok nehéz találni de vannak.

Mike at home
mi nálad a genetika? bõr, haj, ilyesmik?

Louis, Raonjena, xmsims, simresources, helaene, windkeeper, sim2sisters, seomi, simguys, happy honey hunt, stb

Tudnátok ajánlani egy jó weblapot ahol genetikákat lehet letölteni. Régen annyira jó volt a http://www.simsfiles.de/, mostanra már csak lakberendezési dolgok vannak rajta. Nagyon sajnálom, hogy ennyire megváltozott azóta, sok tényleg nagyon jó oldal ezalatt a 3-5 év alatt eltünt a süjjesztõbe, amiket most lehet látni az interenet azok semmit sem érnek sajnos. 😞
Léci segítsetek, elõre is köszi.

TopGun
Koszi! nekem teljesen ertheto volt a valasz, a feny tronja kerdesemre!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

még ami jellemzõ a mágiát tanuló simekre: ahogy haladnak elõre a mágiában, úgy változik a bõrük - talán olyan 6-7-es mágiatudásnál (amikor már jó boszi) szépen csillogóvá válik a bõre (mintha csillámló testápolóval lenne bekenve😊), aztán a teljesen elkötelezett simet egy fénybuborék-akármi veszi körbe (ez látszik a képen az én simem körül is)

természetesen a varázslatok "megviselik" a simeket, elfáradnak és csökken a varázserejük is, tehát nyilvánvalóan utána pihenniük kell s tanulni, tanulni újra
no és persze a mágikus dolgok is elfogynak egyszer (attól függõen, milyen gyakran varázsol a sim), de ezek beszerezhetõk illetve elkészíteti a sim is, ha rendelkezik megfelelõ tudással

ja azt persze megint lehagytam, hogy az elsõ képen készül az a bizonyos trónus, a másodikon pedig megpihen a fáradt sim az eredményes munka után😊

(off: ez mire volt jó, hogy nem lehet sms-ben vip-et rendezni? akkor tudnék javítgatni magam is a hsz-okon)

remélem, most már jó lesz...

tehát: A Fény Trónusát nem lehet megvenni, meg kell csinálni
illetve...
ha tanulsz úgymond "fénymágiát", akkor egy bizonyos szint után eljuthatsz Az Örök Fény Birodalmába (fordítás szabadon😊), s az ott található trónt igénybe veheted
a trónon ülõ sim valamennyi értéke (éhség, tisztaság, stb.) maximumra fut
a mágikus telken megtalálható Phoebe Akárki, akitõl vásárolhatsz mágikus dolgokat, amiket felhasználhatsz varázslataidhoz (ismerõs ugye a Sims1-bõl)
ahogy a tanulás során fejlõdik a sim mágiatudása, úgy képes egyre több dolgot elkészíteni
A Fény Trónusát csak a fénymágia felé maximálisan elkötelezett sim képes létrehozni - igen fárasztó munka, de az eredmény önmagáért beszél😊
boszi pedig úgy lehet egy simbõl, hogy kellõképpen összebarátkozik egy elkötelezett boszival (vagy a jó vagy a rossz képviselõjével), s úgy 70/20-30-as kapcsolat esetén megkérheti, változtassa õt boszivá
van tehát jó és rossz boszi, ill. egy "közömbös" - ez valahol a kettõ között van

na ez most egy eléggé összecsapott dolog, de talán értetek belõle valamennyit😊

Magic Boy
Hogy lehet valakibõl boszorkány és milyen lehetõségek vannak még? (pl.Druida van?)

Sakkfigura, utánna még kell kattintani még valahová; a lényeg, hogy onnan már könnyedén megtalálod.

Magic Boy
A távcsöveket melyik menüben találom? (minden simem azt akar, de sehol se találom.

TopGun
Szia! A Feny tronjat hogy lehet megszerezni, vagy megvenni?

csaba90
mégis lenne gond.. én a dvd-s változattal játszom ahhoz meg kell crack carckelem és nem jó :S

Csaby

csaba90
nem kell köszi.. a FAQ-ban van egy két tanács.. ha azzal se megy akkor még jelentkezek!

Csaby

csaba90
Sziasztok! Az miért van hogy nem tudok falat építeni?:S meg kerítést? bokrokat meg bútorokat azt tudok vagy valamit rosszul csinálok?:S válaszokat elõre is köszönöm 😊

Csaby

Mike at home
bármilyen más kérdésedre, szívesen válaszolunk 😊

krisztianp16
Okés,Azért köszönöm.

Idioták kiméljenek!!! :)

Mike at home
letöltési linket itt nem kapsz
elmész a boltba és megveszed
ha mégsem, az a magánügyed

hg

allock
a package fájlokat mivel tudom kicsomagolni? vagy lehetséges ilyen?
gondolok én itt a zenékre 😄

#hhwnd

Húú, hát készítettem egy teljes listát az angol és magyar nevekkel, csak most ninsen itthon nálam. Valószinûleg addig vki megírja. Ha jól látom azért még hiányzik kiegészítõ a listáról. Itthon is van egy lista de az nem updatelt. 😞

Én is kérdeznék. A Kertvárosi Krónikák (angolul keverem inkább nem írom) a PackageInstaller runtime hibával el sem indul. Kerestem a google-n, de semmit nem találtam. Nagyon egyszerû szöveget ír, vmi C0x00. Nem tudtok rá megoldást. A Kertvárosi Krónikákat magyar nyelven tettem fel a konzolba is elõjön egy-két hiba, lehet, hogy valahol a nyelv miatt lenne, hogy nem indul. Mondjuk a konzolba olyakot ír, hogy duplikált erõforrás - duplicate resource ami azért elég fura. 😞
Elõre is köszi. A listát pedig ahogy tudom felteszem. 😉

Magic Boy
Ez minden vagy van még valamilyen kieg?

00.A Sims 2
01.A Sims 2 Egyetem
02.A Sims 2 Éjszakák
03.A Sims 2 Megnyitottunk vár az üzlet
04.A Sims 2 Házi kedvenc
05.A Sims 2 Évszakok
06.A Sims 2 Jó Utat
07.A Sims 2 Szabadidõ(freetime)
08.A Sims 2 Nagyvárosi élet
09.A Sims 2 Mesés Díszletek
10.A Sims 2 Csilli-Villi Cuccok
11.A Sims 2 Bulis Cuccok
12.A Sims 2 Divatos Cuccok
13.A Sims 2 Trendi Tini Cuccok
14.A Sims 2 Konyha és Fürdõszoba lakberendezési Cuccok
15.A Sims 2 Ikea-s lakberendezési Cuccok

Magic Boy
Srácok a Package és a Sims2Pack kiterjesztésû fileket hova kell rakni?

Van a játékhoz (alapjáték) olyan crack, hogy nem kérje a DVD-t?