32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Letöltés -
Gólya #25719 tényleg ...
Kodlovag: Neked nincs valami tipped erre a teleknagyobbításra? -
Gólya #25718 ja, csak nem emlékeztem a nevére, mert mint mondtam, nem foglalkozom vámpírokkal -
cyberboci #25717 ok kösszönöm -
#25716 Szerintem a Crypt O'Night klubra gondolt (vagy mi is a neve). De szerintem csak annyi a lényeg, hogy éjszakánként járj szórakozni Downtownba. Majd fog jönni. -
cyberboci #25715 és vámpírklubbot hol találok? mert csak nightklub meg ilyenekel találkoztam eddig... ??? :S -
cyberboci #25714 köszönöm -
Gólya #25713 a vámpírklubban biztos találsz - hogy hogy kell csinálni, nem tudom,mert nem szeretem a vámpírokat, de biztos lesz, aki tud segíteni -
cyberboci #25712 hello. merre, vagy hol találhatok vámpírt?? vagy lehet csinálni??? -
Coolfire #25711 Pfff..erre sajnos semmi tippem sincs.Talán a "kőművesek" tudnak valami okosságot mondani.:) -
Gólya #25710
na ide kellene mindkét irányban még 3-4 négyzetnyi hely (vagy esetleg saját szabad telekszerkesztési lehetőség) -
Gólya #25709 tényleg, az még mindig nem megoldható, hogy egy icipicit megnagyobbíthassuk a telket?
mert nem kellene ám sokkal nagyobb - elég nagy különbség van a 2x2 és 2x3-as telek között - csak pár négyzetnyi terület kellene még
nem találkoztatok valahol ilyen lehetőséggel? -
Gólya #25708 aha, akkor még van mit dolgozni rajta - az elsőket ui. beraktam a hűtőbe
(főleg amilyen vendégjárás van a csajnál..) -
Gólya #25707 mivel ez a csaj is teljesen "újkeletű", a skilleket egy elgáns mozdulattal becsaltam, így sikerült két- vagy három életcélt megcsináltatni vele, közben feltornázta a kertészet-horgászat-üzleti medáljait (azt hiszem, írtam lentebb, hogy ez most a negyedik boltja), előbb volt egy kutyája, kapott egyet ajándékba, aztán fialt a kutya két kiskutyát (ők voltak azok a kis "aranyosak", akiket sürgősen eladtam, mikor felnőttek, aztán eladtam a két nagyot is, vettem két macsit, most van három kismacs, meg az újult ürge (most őt kell betanítani mindenféle pedál-medálokra), aztán ugye ott az üvegház, a gyümölcsfák ... -
Coolfire #25706 Nekem kábé olyan 60db halam volt,mind elvitték..úgyogy 100-ig meg se állj..:))Főleg ha enni is akarsz belőle a simjeiddel. -
Coolfire #25705 Frissen.Vettem 4 hűtőpultot és telepakolgattam.Szép csomagolást is kapnak.:)A harcs egymaga elfoglal egy polcot.Párat kipreparálva kiraktam dísznek a falra.:) -
Coolfire #25704 Mondjuk-mivel nem rég kezdtem teljesen újra-az első cél a simem full feltápolása:összes skill és medál,persze közben azért nemi élet is..:),majd egy kutyus feltápolva(uszkár),majd utána asszony és gyerek..:) -
Gólya #25703 simán "frissen" árulod, vagy kitömve?
-
Gólya #25702 lehet, még egy halasboltot nyittatok vele - ha már elég sok cápa lesz a hátizsákban -
Coolfire #25701 Én is csak ingame képen láttam az egyik külföldi oldalon.Eddig 8 féle halat sikerült kifognom.Mondom nagyon nagy a kereslet irántuk a simek körében.:) -
Gólya #25700 mondjuk lehet, hogy inkább sárkányvirágot kellene árulnom - most, hogy már azt is csinál a csaj, jobban megy, mint a többi - csak ezt jóval lassabban is csinálja meg (míg a többihez elég 10-15 perc, ehhez kell egy fél óra) -
Coolfire #25699 Nem muszáj,én pölö felteszem,ha már itt van a gépen.:)A kritikus hibákat általában az új kieg/stuff javítja.Bár az utolsó hagy némi kívánnivalót maga után.:)Ha van petsed és seasonod azok patcheit mindenképp rakd fel.És pesrsze a megjelenési időrend utolsó darabjával kell indítani(kivétel a celeb stuff).Ha csak azok vannak amit írtál,akkor az évszakokkal indíts. -
Gólya #25698 na még akkora halat én sem láttam, pedig szorgalmasan pecázgat a csajszi
na de most újítottam neki egy ürgét - ketten hátha többre mennek -
Gólya #25697 hát a skilleken már túl vagyunk
ez a virág viszont folyamatosan karbantartja a simet - az energia kivételével (de az is jóval lassabban csökken, mint a virág nélül), arra viszont nagyon jó a paprika-puncs -
Coolfire #25696 A kezdetekben volt virágboltom,és megyegetett is valahogy,de abbahagytam. -
Coolfire #25695 Nekem élelmiszerboltom volt.Volt egy nagycsomó halam úgy vitték mint a cukrot(még az egyetemen arany medálom lett kertészetből és horgászatból),árultam mindenféle zöldséget is.Télen teljesen kifosztottak,mindenhol piros x,úgyhogy becsuktam a boltot.Igaz üvegházban zöldségezhettem volna,de az a hülye tó meg befagyott,így nem tudtam a halakat pótolni.A kékharcsát azt nagyon vitték még akkor is ha kurva drágára áraztam be.Valaki fohott már akkora halat,mint maga a sim? -
Coolfire #25694 De a könyvespolctól nem,amin minden skillt megtanulhatol..:) -
#25693 Sziasztok!
Ha felteszek kiegeket. Pl. Sims2+Egyetem+Éjszakák+Évszakok,
akkor mindegyikhez külön-külön fel kell tenni az update-e(i)ket??
és melyikkel inditom a gammát? (vagy mindig a legfrissebbel? akkor benne lesz a többi kieg?) -
Gólya #25692 ja igen ... a sárkányvirág még az újságírói karrier-tollnál is jobb -
Gólya #25691 egyébként nem tudom, hogy vagytok vele - ez a kieg. nekem nagyon tetszik
valahogy nagyon jól sikerült
eleinte figyelgettem az időjárás változásait - mostmár kevésbé - na ennek köszönhetően az előbb majdnem leestem a székről: remek kis nyári vihar, dörög, villámlik, s ez utóbbi a szívbajt hozta rám (igazán nagyszerű villámokat fotózgatok a játékban - igaz, amikor a valóságban dörög, villámlik, ha lenne egérlyuk, amibe beférek, belebújnék; erre nincs is megfelelő smiley) -
Gólya #25690 van-e valamelyikőtöknek virágüzlete otthon?
s ha igen, hogy megy?
mert az enyém igencsak nyögvenyelős - nem tudom, miért, mert volt már otthon pl. műszaki bolt, semmi gond nem volt vele - igen szépen haladt;
van a csajszinak három másik boltja közösségin, azokkal sincs semmi gond - de ez a "házi virágbolt" nagyon döcög -
#25689 THX! -
#25688 Mostanába nem nyomom a gamét,inkább a prince of persiát és a king kongot nyomom,de ha már unom az izgalmat lazítok 1et a Sims2-őn... -
#25687 Én nem szeretem a macsekokat! -
Gólya #25686 nálam is, de attól még tele velük a ház -
#25685 nálam a macska ott alszik ahol hely van -
Gólya #25684 ja és van három ilyen kismacsi, plusz a két nagy - tele a ház macskakosárral -
Gólya #25683 jól van na, mondtam,hogy elnéztem
-
#25682 jah, így már látni is valamit :) -
Gólya #25681 igen - ezért szokták mondani: az olvasottságot nem pótolja semmi