32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#25803 neeee :'( -
#25802 el kell hogy keserítselek -
#25801 kocsmát lehet nyitni?:)
amugy üdv:) -
Gólya #25800 látod, ezt előbb is mondhattad volna -
Gólya #25799 így már értem -
#25798 aha
mit akarsz feltenni egyébként? -
#25797 Akkor is ugyan ez jön elő..... A Házi kedvencek az utccsó amit feltettem, ez a baj esetleg? Az éjszakai élet, a csilli-villi cuccok, mesés díszletek, házi kedvencek vannak a gépen, ebbne a sorrenben telepítve... -
#25796 THX! -
#25795 Falunézetben kattintasz a bal felső sarokban lévő évszakos ikonra, és beállítod, hogy nyár is legyen. -
#25794 Nah mind1, nem rakom fel a képet inkább elmondom.Úgy vannak kiírva az évszakkijelzőn az évszakok h tél,tavasz,ősz,tél.Nekem ez 1 kicsit zavaros.És ráadásul az évszakváltó géppel nem lehet nyárra váltani...Most mit csináljak? -
#25793 ha kiürült
mert különben rendelni kéne bele kaját, és olcsóbb ha a régit eladom és veszek egy újat -
Gólya #25792 egyelőre maradok ezeknél - ha már ilyen szépen futnak, miért csereberéljek? -
Gólya #25791 azt miért? utána vehetsz másikat -
#25790 kell 6 darab futópad, meg ahol ehetnek -
#25789 én a kiürült hűtőt is el szoktam adni :) -
Gólya #25788 ráadásul a forgalom olyan, hogy ahányszor bezárna a csaj, mindig jön újabb vevő - az előtt meg illetlenség bezárni (viszont ezekkel a dolgokkal, amit írtam is, nem gond - sárkányvirág, karriertoll) -
Gólya #25787 s próbáltam szolgáltatást - nálam meg az nem jött be; valahogy mindig mindenki azt a dolgot akarta, ami már foglalt volt, s persze utána állt a bál -
Gólya #25786 esetleg ... ha csak azt csinálod
de ennek a simemnek négy boltja van, s mint mondtam, mindent elad, ami van: hal, zoldség, gyümölcs, süti
meg van egy másik élelmiszerboltja (ami nagykeres), egy bútor- és egy ruhaüzlete
de ez a saját termelésű is szépen halad, igazán nem panaszkodhat, pedig az árai kedvezőek -
#25785 szerintem a zöldségtermelésben éhen lehet halni
ami szép pénzt hoz az a szolgáltatás
hamar felfuttatható napi 8-10k-ra
ez zöldséggel elérhetetlen -
Gólya #25784 bár igaz, ami igaz, a virág, meg a zöldség-gyümölcs keveset hoz a konyhára, de sok kicsi ugye sokra megy (s ha már úgyis megterem...)
viszont az aranyhalnak még olcsó árfekvésben is szép jövedelme van -
Gólya #25783 aha, ismerős....
éttermet én is próbáltam - nem jött be
most ez elég jó - a csaj a boltban megsütött egy vagon sütit (beraktam neki a konyhába a karriertollát meg egy sárkányvirágot - még csak el sem fáradt), most a soros ürgével otthon pecázik meg pátyolgatják a zöldségeket, gyümölcsfákat (jól jártam a fickóval, mikor odaköltözött, derült ki, hogy aranymedálos kertész)
így most lesz megint egy vagon hal, meg zöldség-gyümölcs, még megvannak a virágok, plusz a sütik; most tavasz van, őszig szépen feltankolnak mindenből, aztán irány az üzlet - két hétig be sem fogom tudni zárni -
#25782 nekem éttermem volt de csak vitte a pénzt, napi 2-3k minusz, plusz a tulaj dolgozott éjt-nappallá téve, hajtott, volt szakács, pincér, stb felváltva, mert a szakács dög lusta volt, reggel a bárban kezdett, mindig mindenki elfáradt, nem győzte a tulaj elküldeni őket pihenni, majd visszazargatni dolgozni, mikőzben a személyzet helyett főzött, pincérkedezz
egyedül egy tini haverja, akivel régről barátok voltak, az volt lelkiismeretes -
Gólya #25781 szóval ... boltokra visszatérve:
eddigiek alapján tapasztalat: közösségin sokkal jobban megy a bolt - bevittem a halakat, vitték, mintha még fizetnének is nekik, utána kiraktam a gyümölcsöket, zöldségeket, azt is elvitték, meg volt pár saját készítésű süti, az is elfogyott
most még elsózom a virágokat, aztán kísérletezek egy kávézó-sütikéző hellyel - volt már valakinek ilyen? -
#25780 mekkora az a kép
itt az sg-n lehet galériád, rakd fel oda, 2 mega helyed van
vagy írj mail-t nekem -
Gólya #25779 az Isten áldjon meg ....
nálam nagyobb láma nincs szgép-ügyben, de egyszer kellett elmondani mindent
keress a közeledben segítséget, mert ez így csak szenvedés
meg különben is ... a Feszty-körképet akarod felrakni? -
#25778 hajaj, mondjuk Total Commandert használj -
#25776 Figyu!Valaki meg tudja adni az MSN címét?És akkor elküldeném neki a képet és ő kirakhatná vhová ahol a többiek is láthatják... -
#25775 Basszus már v 10x rákattintottam h feltölt, erre megnézem a kép méretét és túl nagy!:@ -
#25774 Nem.1általán nem simshez kapcsolódik!:DCsak felrakom aztán ha megnéztétek letörlöm.:D -
Gólya #25773 csacskasims? -
#25772 Felrakom az 1-ik haverom honlapjára! -
Gólya #25771 jajjj....
csinálj itt egy galériát, ments jpg-be/gif-be és tölts fel -
#25770 Ha Prox-on akarom feltölteni ezt írja ki:A feltöltött kép nem engedélyezett! Csak JPEG, GIF, PNG! -
#25769 Hát én még nem, de azt javaslom telepítsd újra a játékot!Talán az segít... -
Pirlipát #25768 Már megint egy extra esetem van. Sajnos. Játszok, játszok, kilépek, aztán már nem is indul többet a játék. Nem ír ki semmit, nem csinál semmit. nem indul. Átmegyek másik felhasználói fiokba ott indul. Szuper!!! Letöltéseket átmásolom, indul! Hurrá minden benne is van nagyon örülök!!! Szuper. Legközelebb odaülök tök jó lesz... hát az sem indul!!! Mi a fene lehet a baj?????? Járt már valaki igy??? -
#25767 #25764 -
#25766 Ha a galériába akarom feltölteni azt írja ki h nincs elég hely a kép feltöltéshez! -
#25765 Bocs, nagyon láma vagyok, milyen parancssorba? -
#25764 töltsd fel máshova és linkeld onnan
például itt feltod tölteni... -
#25763 rakd a galériádba