32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• ColdFire
    neeee :'(
  • Mike at home
    el kell hogy keserítselek
  • ColdFire
    kocsmát lehet nyitni?:)
    amugy üdv:)
  • Gólya #25800
    látod, ezt előbb is mondhattad volna
  • Gólya #25799
    így már értem
  • Mike at home
    aha

mit akarsz feltenni egyébként?
  • sozs
    Akkor is ugyan ez jön elő..... A Házi kedvencek az utccsó amit feltettem, ez a baj esetleg? Az éjszakai élet, a csilli-villi cuccok, mesés díszletek, házi kedvencek vannak a gépen, ebbne a sorrenben telepítve...
  • Olcsy
    THX!
  • Kodlovag
    Falunézetben kattintasz a bal felső sarokban lévő évszakos ikonra, és beállítod, hogy nyár is legyen.
  • Olcsy
    Nah mind1, nem rakom fel a képet inkább elmondom.Úgy vannak kiírva az évszakkijelzőn az évszakok h tél,tavasz,ősz,tél.Nekem ez 1 kicsit zavaros.És ráadásul az évszakváltó géppel nem lehet nyárra váltani...Most mit csináljak?
  • Mike at home
    ha kiürült
    mert különben rendelni kéne bele kaját, és olcsóbb ha a régit eladom és veszek egy újat
  • Gólya #25792
    egyelőre maradok ezeknél - ha már ilyen szépen futnak, miért csereberéljek?
  • Gólya #25791
    azt miért? utána vehetsz másikat
  • Mike at home
    kell 6 darab futópad, meg ahol ehetnek
  • Mike at home
    én a kiürült hűtőt is el szoktam adni :)
  • Gólya #25788
    ráadásul a forgalom olyan, hogy ahányszor bezárna a csaj, mindig jön újabb vevő - az előtt meg illetlenség bezárni (viszont ezekkel a dolgokkal, amit írtam is, nem gond - sárkányvirág, karriertoll)
  • Gólya #25787
    s próbáltam szolgáltatást - nálam meg az nem jött be; valahogy mindig mindenki azt a dolgot akarta, ami már foglalt volt, s persze utána állt a bál
  • Gólya #25786
    esetleg ... ha csak azt csinálod
    de ennek a simemnek négy boltja van, s mint mondtam, mindent elad, ami van: hal, zoldség, gyümölcs, süti
    meg van egy másik élelmiszerboltja (ami nagykeres), egy bútor- és egy ruhaüzlete
    de ez a saját termelésű is szépen halad, igazán nem panaszkodhat, pedig az árai kedvezőek
  • Mike at home
    szerintem a zöldségtermelésben éhen lehet halni

ami szép pénzt hoz az a szolgáltatás

hamar felfuttatható napi 8-10k-ra
    ez zöldséggel elérhetetlen
  • Gólya #25784
    bár igaz, ami igaz, a virág, meg a zöldség-gyümölcs keveset hoz a konyhára, de sok kicsi ugye sokra megy (s ha már úgyis megterem...)
    viszont az aranyhalnak még olcsó árfekvésben is szép jövedelme van
  • Gólya #25783
    aha, ismerős....
    éttermet én is próbáltam - nem jött be
    most ez elég jó - a csaj a boltban megsütött egy vagon sütit (beraktam neki a konyhába a karriertollát meg egy sárkányvirágot - még csak el sem fáradt), most a soros ürgével otthon pecázik meg pátyolgatják a zöldségeket, gyümölcsfákat (jól jártam a fickóval, mikor odaköltözött, derült ki, hogy aranymedálos kertész)
    így most lesz megint egy vagon hal, meg zöldség-gyümölcs, még megvannak a virágok, plusz a sütik; most tavasz van, őszig szépen feltankolnak mindenből, aztán irány az üzlet - két hétig be sem fogom tudni zárni
  • Mike at home
    nekem éttermem volt de csak vitte a pénzt, napi 2-3k minusz, plusz a tulaj dolgozott éjt-nappallá téve, hajtott, volt szakács, pincér, stb felváltva, mert a szakács dög lusta volt, reggel a bárban kezdett, mindig mindenki elfáradt, nem győzte a tulaj elküldeni őket pihenni, majd visszazargatni dolgozni, mikőzben a személyzet helyett főzött, pincérkedezz
    egyedül egy tini haverja, akivel régről barátok voltak, az volt lelkiismeretes
  • Gólya #25781
    szóval ... boltokra visszatérve:
    eddigiek alapján tapasztalat: közösségin sokkal jobban megy a bolt - bevittem a halakat, vitték, mintha még fizetnének is nekik, utána kiraktam a gyümölcsöket, zöldségeket, azt is elvitték, meg volt pár saját készítésű süti, az is elfogyott
    most még elsózom a virágokat, aztán kísérletezek egy kávézó-sütikéző hellyel - volt már valakinek ilyen?
  • Mike at home
    mekkora az a kép
    itt az sg-n lehet galériád, rakd fel oda, 2 mega helyed van

vagy írj mail-t nekem
  • Gólya #25779
    az Isten áldjon meg ....
    nálam nagyobb láma nincs szgép-ügyben, de egyszer kellett elmondani mindent
    keress a közeledben segítséget, mert ez így csak szenvedés
    meg különben is ... a Feszty-körképet akarod felrakni?
  • Mike at home
    hajaj, mondjuk Total Commandert használj
  • Olcsy
    Figyu!Valaki meg tudja adni az MSN címét?És akkor elküldeném neki a képet és ő kirakhatná vhová ahol a többiek is láthatják...
  • Olcsy
    Basszus már v 10x rákattintottam h feltölt, erre megnézem a kép méretét és túl nagy!:@
  • Olcsy
    Nem.1általán nem simshez kapcsolódik!:DCsak felrakom aztán ha megnéztétek letörlöm.:D
  • Gólya #25773
    csacskasims?
  • Olcsy
    Felrakom az 1-ik haverom honlapjára!
  • Gólya #25771
    jajjj....
    csinálj itt egy galériát, ments jpg-be/gif-be és tölts fel
  • Olcsy
    Ha Prox-on akarom feltölteni ezt írja ki:A feltöltött kép nem engedélyezett! Csak JPEG, GIF, PNG!
  • Olcsy
    Hát én még nem, de azt javaslom telepítsd újra a játékot!Talán az segít...
  • Pirlipát
    Már megint egy extra esetem van. Sajnos. Játszok, játszok, kilépek, aztán már nem is indul többet a játék. Nem ír ki semmit, nem csinál semmit. nem indul. Átmegyek másik felhasználói fiokba ott indul. Szuper!!! Letöltéseket átmásolom, indul! Hurrá minden benne is van nagyon örülök!!! Szuper. Legközelebb odaülök tök jó lesz... hát az sem indul!!! Mi a fene lehet a baj?????? Járt már valaki igy???
  • Shiwo
  • Olcsy
    Ha a galériába akarom feltölteni azt írja ki h nincs elég hely a kép feltöltéshez!
  • sozs
    Bocs, nagyon láma vagyok, milyen parancssorba?
  • Shiwo
    töltsd fel máshova és linkeld onnan

például itt feltod tölteni...
  • Mike at home
    rakd a galériádba