Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
a tanyasi élet örömei <#smile>

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
na látjátok emberek, ez a különbség közetetk és rage között
õ ELOLVASSA a hivatalos fórumot is
te meg NEM

Mike
jar fileokat felmásolod vmivel a telefonra (usb kábel, infra) majd telepítés

Mike
kezdhetnél megtanulni ékezetek nélkül irni, mert ez így nagyon szar

Mike
az aging off okozhat problémákat
pl. eltûnik a telek a követezõ kiegnél, nem jön többé semmilyen jármû
egyszerübb akkor már a simPE-be beirni a gyerkkorban 8 helyett mondjuk 20-30-at, vagy ha gyerek tini korba lépett sims age kóddal visszaállítani gyerekké
tini kortól szintén nem kell az aging off, mert a tini már tud inni lötyit, 15 nap alatt meg simán össze lehet szedni 30k pontot

Mike
esetleg locsolódroid jól jöhet

Mike
le kell mindent betonozni, ahogy az egyik haveromék a házuknál, szép lassan lebetonozták 5 év alatt a fél telket, mondtam is neki, hogy nem normálisak 😊

Még az lenne a jó,ha a budiból ki lehetne vinni az anyagot egy pöcegödörbe.Természetes trágya...😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Nekem a TV idQjósa mondta,hogy egy villámhárító nem ártana.Viszont a simem vágya,hogy megcsapja a villám...

A kertközpontban van minden.

Mikor a sok szar növénybQl komposztot csinálsz.Ez a kertészkedés külön iparág,egy teljes embert kíván.Azért,hogy mindig minden burjánzó legyen,meg kell ám dolgozni.ElQször parcella,majd rá mqtrágya v. komposzt(ez biocucc,ez jobb szvsz).Utána ültethetsz fákat,és paradicsomot.Ahogy nQ a jártassági szint,egyre több féle növényt tudsz termeszteni(OFB pedál-medál).Öntözgetni,gondozni,permetzni kell Qket foyamatosan.Én az arany medálommal már beszélek is hozzájuk..😊)

Elküldtem ismét a másik címre.

Shiwo
idõjárás-jelentés újságban:

"..szép napos idõ van.." < ezt valahogy megbírtam állapítani én is 😊 bezzeg azt nem írta, hogy este vihar lesz..apropó...ázott el már valakinek a simje ? enyém még nem...érdekelne a hatás 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Lol, ez eszembe se jutott, hogy readme-ben ilyen is lenne. Eddig egyszer se néztem meg a readmet, csak nfo-t a telepítés miatt. Hasznos dolgokat írtak le<#eljen>. Úgy, hogy thanks Coolfire a bemásolását!<#wave> Ja, látszik, hogy magyarok is benne voltak... bár, ha bele gondolok, akkor ezt nem nagyon értem :S, mert hát eddig is benne voltak, mióta magyar nyelv van a telepítõknél, nem?<#ravasz1><#wink> Kifordítaná le azt a sok-sok angol dolgot a játékban angolról magyarrá, ha nem egy elszánt magyar csapat? Vagy ez máshogy történik? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ja komposzt: errõl jut eszembe, hogy mikor kell komposztálni? :S Ültettem pár paradicsomot a melegházban. Meg a másik, hogy csak trágyázni lehet egy, vagy több zsákkal és paradicsomot ültetni egyet, vagy többet? Nálam ezek a funkciók vannak és hát nem tudom :S, mintha azt olvastam volna, hogy építés menü és ott a nem tudom milyen részlegnél, ahol a kertész cumók vannak; lehet választani. Csak, hogy onnan vettem ki ezeket a dolgokat.

Szóljatok, ha nem érthetõ.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mindenhol átírtad a maxot ? (low, medium, high)
cseri001
köszi, aranyos vagy.
megnéztem, de nem jött át, válaszoltam.

(ránk fog szólni Mike, hogy ejnyebejnye) <#whatever><#vigyor5>

Úristen hód, fújd már ki!!!

.jar fileként amit be kell vennie a telódnak.

Elküldtem mélbe,próbálkozzál vele..

még mindig csak a 900*600-as (azt hiszem) választható (vagy 960*600? - nem igazán értek a mûszaki dolgokhoz), de már lényegesen jobb a helyzet

A hivatalos fórumban volt, sok embernél elõjött ugyanez a probléma (fõleg Gef 6200-as kártyák esetén) s ezt beállítva nekik már választható volt az 1024*768.
mi is kipróbáltuk, nem jött be
viszont van egy másik, amivel kicsit jobb a helyzet (enyhe tojás alakot vesz fel a kezelõpanel<#nyes>):
uintProp maxResWidth 1280 és uintProp maxResHeight 960 (cheat-ablakban is mûködik)

cseri001
Én is mindig elfelejtem. De felírtam. Csak azt se találom soha, mikor kéne. <#vigyor5><#wave> Írd fel te is valahová, ahol majd BIZTOSAN megtalálod. <#vigyor3><#awink>

cseri001
Sony Ericsson K510i (elvileg kompatibilis lenne, legalábbis a SE oldalán le lehetne tölteni rá, régebben próbáltam is, de persze pont az az oldal nem mûködött, így aztán...)- meghát 900-ért--- igencsak gondolkodtam rajta. Plusz még hozzáadódott volna a letöltés költsége is azt hiszem. Szóval nem lett belõle semmi. Ezért örültem meg, mikor megláttam a FAQ-ban.. csak most meg nem tudok vele mit kezdeni. 😊

Kiakaszt ez az Q betq..

Azt hittem az a kinti és nem a sims hQmérséklete...

Csodálkoztam is amikor,mindig más színq volt a hQmérQ:
* Idõjárás tippek
- Kísérd figyelemmel az idõjárásjelentést: kapcsold be a tévét vagy olvasd el az újság híreit. Készülj fel a várható viharokra, jó idõ esetén egy kis pillangókergetésre vagy hívd át a szomszédokat egy kiadós hócsatára. Vigyázz, az idõjósok persze nem mindig pontosak.
- Az idõjárás viszontagságai simjeidet is megviseli. Figyeld személyes hõmérõjüket, ha túlságosan felmelegednek, akkor kidõlhetnek, és ha túlságosan lehûlnek, akár meg is fagyhatnak!

Hmm..a takarékosság..
Maradék
- Túl kicsi a család? Hat emberre fõzöl, pedig csak ketten vannak? Simjeid végre eltehetik a maradékot egy késõbbi alkalomra. Kattints az ételre, miután mindenki evett, és válaszd a TEGYE EL A MARADÉKOT. Máris visszakerül a hûtõbe! Késõbb simed a hûtõre kattintva kiválaszthatja a VEGYE ELÕ A MARADÉKOT menüpontot, majd kiválaszthatja a maradék típusát.
Látszik,hogy magyarok is dolgoztak rajta..😊)

Tényleg érdemes elolvasni a readmet..😊))

Nem értem mondjuk mire gondolsz,de ha fent a tulipánjelecskére kattintol,olyan idQjárást hozol létre,amilyet csak akarsz.

De milyen jó lesz az komposztnak.Akkor ha azzal tápolod a földed és beszálsz a növényekhez,rendesen burjánzanak..😊)A kertészklub fQnökénekm adtam egy rohadt parit,hát nem örült neki..😊

Bakker van ilyen a beállításoknál,hogy talaj behavazása?Beszarok...

ha itt lettem volna,én még a moncsi driverre tippeltem volna,de ha az ikszpé 1024-ben indul..

rage
A következõt tedd.
A Seasons mappában keresd meg a TSData mappát, azon belül a Res mappát, s ebben a CSConfig könyvtárat.Ebben a könyvtárban nyisd meg mondjuk Notepaddel a graphic rules.sgr nevû file-t.
Keress ebben arra rá, hogy ScreenModeResolution
Itt egymás alatt találsz több beállítási lehetõséget a uintProp maxResWidth és a maxResHeight értékekre. Hármat vagy négyet is, mindegyik esetben a maxot írd át 1024-re illetve 768-ra.
A default értékeket ne bántsd.
Most mentsd el a változásokat, s el fog indulni a játék 1024*768-ban.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

télleg, ha már lehet egetverõ baromságot is kérdezni:
aging off-al nem is lehet nyomni, h váltakozzanak az évszakok? 😞

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Lol. Én Szépkellemesbe nyomom és õsznél tartok, szóval majd kiderül, hogy lesz-e ott is.

Shiwo
gyanítom, hogy köze lehet ahhoz, hogy sivatagos pályán jáccom (de csak ezért nem tiltottam ki a telet 😄)

Ez nagyon kééésszzzz loooooooooool!<#hehe> Szerintem amúgy nem annyira látszik, hogy minimum graf. Hogyan került oda a pingvin?<#hehe> Egyszerûen téli idõszak miatt Északi sarkról eltévedt ide, vagy mi?<#hehe>

és pénzt nem is kért... vagy rosszul emléxem hogy minden alkalom után fizetni kell, mikor hazaindul? a másnap még nem volt, mert azóta építkezek...

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Shiwo
máker..

sehogy, maradt magától... én is csodálkoztam, vártam is mikor jön be vécére vagy valami, de semmi, robotolt végig... 😊

Shiwo
de hogy marasztaltad ? o.O

minden más ment 1024-ben, petsig bezárólag minden jól ment.
mára feladtam, lefárasztott . délben tettük fel és még ma nem játszottam vele... Köszi azért a segítséget és ha van vmi ötleted írd meg ide fórumba, mert holnap délután fogok azért még próbálkozni.
jah, 5 napig non-stop 😊
legnagyobb telken kis vityilló, hatalmas kert 😊

rage
Minden más játék szépen mûködik 1024*768-ban?
S amikor a Seasonst leszedted, s a Pets-et indítottad, akkor is normálisan elindult 1024-ben?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Shiwo
éjjel is locsolt ?!? nekem hazahúzott, mondván, hogy késõ van... és persze akkor nem is láttam, vagy 3 napig...

Hát igen, ettõl féltem, hogy ha jön az õsz, a simjeim egész nap a kertben gereblyézhetik a leveleket, különben lemegy a Környezetük pirosba és óbégathatnak... (?) Még jó, hogy a Maxis nem találta ki, hogy a fû is nõni fog és egész nyáron folyton füvet kellene nyírni... még jó!<#gun><#nyes>

feltelepült az új directx,nem segített, a win98-as ötlet se lett jó..
nekem volt már h 5 napig ott volt a kertészcsaj, és éjjel is locsolt, gazolt... persze mikor hazament, nem mondta h mára végeztünk, mert nem is így volt 😊 ...kevés az az 5 fa meg hosszú sövény 😊)

rage
Ha esetleg ez sem segít, akkor most azt próbáld ki, hogy az indítóikonon jobb klikk/tulajdonságok, kompatibilitási mód, s tedd win98 kompatibilis módba.
Hátha...

igen, pets teljesen jó volt. meg eddig se volt probléma, most telepítem az új directx-et, hátha jó.
rage
Direct X -2007 február

Próbáld meg ezzel frissíteni a Direct X 9-est