32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#25883 Mármint hazamentem de a titkos táraság helyére visszamenni már nem tom!Pls help! -
#25882 Hello!Ha elrabolt a titkos társaság legközelebb h lehet visszajutni? -
#25881 Már biztos megtaláltad a fiatalító löttyöt, de ha nem akarsz azzal totojázni, akkor van egy kaja, amit ha megeszik a delikvens, akkor fiatalodik tőle, egészen a felnőttkor elejéig visszaállítja az "életcsíkot".
Juvenate, a modthesims2-n. Én már kipróbáltam, és működött... -
Gólya #25880 hogy félreértés ne essék, nem magamtól vagyok ilyen okos, a párom "diktált", én csak titkárnői szerepet vállaltam -
Gólya #25879 hello, Coolfire
hogy is van az, hogy neked a halak becsomagolva poccantanak a hűtőben? ehhez kell valamit még csinálni?
mert az enyémeket csak úgy pucéron rakta be - igaz, így is elvitték a többm mint száz cápit három nap alatt -
Coolfire #25878 Ennek semmi köze a másolt játékokhoz.Itt valszeg az lesz amit Gólya írt,futtass le egy dxdiagot,nézz szét a játék olvass el filejában,frissíts drivevereket(bár én még a gyárit használom)etc..
Majd jön Rage,ő hátha tud vmi okosságot. -
Coolfire #25877 Ott van az életcéljutalmak legvégén,egy ki tartály zöld löttyel.De a bocinövényel is fiatalodhatsz,bár az elég rázós..:) -
Coolfire #25876 Elég sok.Hackelheted a jegyeid,ehhez meges logika ajánlott,máskülönben jön a zsé és elviszi a gépet+bírság,összeszedheted az aspijutalmakat a házból,te rendelkezel a társaság pénzével vehetsz minden szirszart és ezt mind bele a hátizsákba.:)Ha végeztél az univval a leendő lakásban meg szépen kipakolsz. -
Coolfire #25875 Ja csak kéne egy login,v. egy nem blacklistes serial(eredeti).Dobja már fel nekem valaki a fakuba..:)Majd én is rakok fel dolgokat,jó?:)) -
Coolfire #25874 Nagyon jól el lehet vele szórakozni amúgy,de amikor már 100k felett laknak a városokban,és mindenkinek minden kínja van,na akkor abbahagytam.:)De az 5-dik részt kíváncsian várom... -
Coolfire #25873 Azt sehogy,mert odapakolja a registrybe az összes bejegyzést,tehát ha szűz ikszpét raksz fel,akkor azt hiszi,hogy nincs fent.Az is igaz,hogy nagyon sok játék elindul registry nélkül is,de a sims nem tartozik ezek közé. -
#25872 hátizsák
spirációs pontok
azt hiszem 33k körül van egy életelixir
fontos, hogy sárga vagy fehér módban használd csak, 3 napot tudsz vele fiatalodni, vagyis 3x5-öt az 15 nap, ennyi időd van újabb 30k aspi pont összegyűjtésére, ami nem nehéz, ergo tinédzser kortól örökéltü lehet a simed
ha gyerekként akarod, akkor csak a SimPE jöhet szóba
ott át tudod állítani a hátralévő időt -
#25871 nem az számít eredeti-e vagy se,
de egyébkánt fogalmam sincs mi lehet -
#25870 én ezt nem találom :\ -
Gólya #25869 -képernyő- és/vagy hangkártya meghajtó vizsgálata (célszerű mindig a legfrissebb használata)
-directX kompatibilitás probléma
-a telepítőanyagban levő readme.txt-ben vagy egyéb instrukciókban nincs-e "nem kompatibilis" jelzés a gépedben levő bármilyen eszközre vonatkozóan -
#25868 #25866: akkor az első :|
#25867: csak ennél -
Gólya #25867 csak ennél a játéknál, vagy másoknál is? -
#25866 Hátt...Ha nem eredetiben van meg akkor lehet az a baj, ha meg eredeti akkor sztm nem bírja a géped... -
#25865 valaki mondjon valamit, kéreem! #25858 -
#25864 Elrabolt a titkos társaság!Ennek van vm előnye? -
#25863 De nem tudom feltenni sehogyan se, még commanderrel se... -
#25862 Jah és egyébként le lehet tölteni a Ford Mustangot!www.simshungary.hu megkeresed, rákattolsz arra h letöltöm, ha még nem regiztél akkor, regizel azon az oldalon amit bead, letöltöd és felrakod. -
#25861 Én úgy fiatalítom magam, h szerzek 1 csomó életcéljutalmat, (mert ugye nagy a családom:D) és veszek tehénnövényt meg életelxírt és gondolom a többit már tod! -
Gólya #25860 ugyan nem állsz meg a fejlődésben, de három napot fiatalíthatsz a simeden az aspi-pontokért vehető itallal - öt adag van egy üvegben, ez már egy üveggel is 15 nap -
#25859 nincs vmi fiatalító lötty, amit ha megiszok megállok a fejlődésben?
mert ez elég rossz hogy 26 nap és tata leszek :\
amugy emberkém jelen pillanatban gyorsétteremben kiszolgáló, 360 körüli összeget hoz haza:) -
#25858 sziasztok! lenne egy olyan problémám, hogy amikor elkezdenék játszani a játékkal úgy két-három-négy perc után elkezd vékonyan és folyamatosan sípolni és közben lefagy. mi lehet a baja? lehet valamivel orvosolni?
előre is köszi -
#25857 sims2+ kiegek mind megvannak, hurrá, kezdődhet a buli,csajok,kutya,cica,üzletek :DDD -
#25856 Ez az izémizé egy nagyon precíz megfogalmazás volt. A maga módján tud bonyolult is lenni. Kijelölni a lakó/ipari/kereskedelmi zónákat, megszervezni a munkába járást, közlekedést, egészségügyet, oktatást, kulturális épületeket, kikapcsolódási lehetőségeket, közműveket, adózást stb... Rövidebben: biztosítani, hogy a város fejlődőképes legyen, és egy olyan várost létrehozni, ami tetszik neked.
De van neki saját topilja itt az sg-n, keresd meg. -
#25855 Ilyen bonyolult izémizé?:DCsak mert nem naon értek én az ilyenekhez!:D -
#25854 Te vagy egy polgármester, és egy város fejlődését kell irányítgatnod. Szóval, akarsz Sim Demszky lenni? Megpróbálhatod felépíteni akár New Yorkot is. -
#25853 A Sim City miről szól? -
#25852 sztem sehogy, mert a C-re is pakol dolgokat, attól függetlenül, hogy a nagyrészét hova telepíted... -
#25851 azt hogy lehet megoldani,
hogy nekem a D:/-n van a sims és a C:/-n az xp
és ha ujrarakom az xp-t akkor mindig ujra kell rakni a sims-et is mert ha elinditom az exe-t akkor nem indul el mert kiirja hogy nincs telepitve?
más játék simán megy ,nem kell mindig telepiteni -
#25850 Köszi, találtam egyet.
Van mi arany, bár nem fénylik...
A minap a simlányom találkozott egy színesbőrű pasival. Szerelem első látásra, két villámos érdeklődés. A kezdeti ismerkedés után rákérdeztem a képzettségeire. Kiderült, hogy a kreativitása egész jó, de munkanélküli. Hamarosan összeházasodtak és fergeteges lagzit csaptak.
Most jön a csattanó.
A pofa közel ötvenezes simoleont hozott a háztartásba, túl volt egy váláson, van egy gyereke és néhány nap múlva megöregszik!
Na ez nem semmi. -
Coolfire #25849 Húbaz micsoda leánykérések mennek itt..:) -
Coolfire #25848 Szintén zenész...:)Bár engem nem fenyeget az elbocsátás veszélye,körülöttem is megritkították a népet.Igaz legtöbbjüket más osztályokra,szakambulanciákra tették át. -
#25847 ahaaam:)
köszi asszony :D -
#25846 Egy srác modellt szerkesztett, én meg uv mapokat és textúrákat csináltam, aztán simPE-vel beraktuk a játékba. -
#25845 és ezt hogy csináltad?:)
gépeket hogy pakoltál bele?:) -
#25844 Nem tüntek el, ott vannak. A Házak topik 131-es oldalán kezdődik, és 4 hozzászólásnyi kép van ott.