Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drephis
hát most elvagyok a kutya, macska tartással 😊

help

Shiwo
attól függ, neked mi a jó

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Drephis
egy kérdés: a seasons jobb mint a pets?

help

Kodlovag
A fenébe...

Hogy minden kiegészítõ pont olyankor jelenik meg, hogy éppen nincs egy deka idõm se játszani vele. Még a Petsben is annyi minden van, amit nem tapasztaltam meg. Arról nem is beszélve, hogy csak egy hónapja csináltam az elsõ servo robotot az ofb-vel. Bekapcsolásig még nem jutottam. Azt meg már elképzelni se merem, hogy az étteremnyitást mikorra fogom halasztani...
Addig olvasgatom a fórumot, és nézem, hogy Ti többiek milyen jót játszotok.

Shiwo
most igen..de tegnap este elég dúrvánszar volt, mikor mmo-ztam..

Web mester
Nekem is az van... Sztem jó.

Shiwo
hát igen..a chello és a velejáró szívások 😄

Web mester
Dekár hogy még nincs meg az Évszakok.<#schmoll2> Sajnos nincs elég hely hogy felnyomjam.<#idiota><#idiota><#idiota>

Web mester
Hát igen, az Évszakok...

Második helyen vagyunk<#eljen>. Néha azért az is kell, hogy top 10-ben legyen a topik.

Népszerû témák
1. UPC-CHELLO
2. Sims 2
3. Partyarcok
4. IL-2 Sturmovik
5. Command & Conquer III
6. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
7. Humoros és aranyos képek, videók
8. F1CHL - Retro
9. Resident Evil 4
10. '80 as évek zenéi

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Shiwo
jah, az engem is idegesített, hogy minden egyes esõnél bámészkodni akart...ki is vettem az automata cselekvést..

Shiwo
ez most komoly ?

Mike
hát ez már csak ilyen
amit utoljára építettem azt is elkezdtem éjfél körül, és csak azt vettem észre hogy már világosodik

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

<#wink>... amúgy ez a robot hol található meg? :S Érdekelne.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Igen, ez tény. Kedvelem az egyszerû stílust és ezért lett "dobozház" féle. Meg azért, mert a bonyolultabb építést még nem próbáltam. Kitartás az aztán kellett<#hehe>.... kemény két órát dolgoztam a telken<#hehe>. Legalább a Kertészklub összejött<#eljen>.

Mike ezt nekem írtad? :S Ha ne mtalálkoztál, hát most ennek is eljött az ideje. A kisházak amúgy szobák.

Mike
a minap elromlott a kajaszállító robot, és az emeleten is rakott le piszkos tányért, felküldtem Kevint hozza le, hát látni kellett volna, hogy lehorgadt szegénykémnek a feje, és mint egy ónmadár felbattyogott a tányérért, és lehozta, de mint egy lassított film 😊

Hassan B
A formatervezés elég "dobozház", a színekrõl ne is beszéljünk... De azért kellhetett hozzá egy kis kitartás. <#eljen>
😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Mike
érdekes ez a házban a kisházak, ilyen koncepcióval még nem találkoztam

Ja és picikét néha szaggat is, ha arrébb ciszem a kamerát, szóval ilyenkor szünet és oda tolom. Meg tényleg eltart egy ideig, mikor Bud pl medencében szórakozik, kamera meg a ház elõtt van és oda vinni igaz rövid idõ, de mégis olayn rossz. Valamit valamiért<#hehe>.... ha a telek nagy, ezt vállalni kell cserébe.

huh, jó nagy!

Na, Bud birtoka. Eléggé drága lett<#hehe>. Sry azért, hogy bal oldalt látszik a másik kép, de késõn vettem észre, hogy a paint így arrébb tolta, vagy mi a fene :S.

Én is innen töltök<#ravasz1><#eljen>. Meg is adtam volna a linket neki is, csak délelõtt, ahol vagyok, ottani gépen nicns elõugró ablakok blokkolása és midnen szar elõjön<#rolleyes>.

az viszont kicsit idegesítõ, hogy a simem képes éjszaka fölkelni megnézni a hóesést (lehet, túlságosan is olyan, mint én?) - s persze, kialudta magát (hajnal 2-kor)

ezt nem tudom - idáig még nem jutottam
egyelõre csak figyelgetek
szerintem ha raksz be kandallót, akkor lesz fûtés<#crazya>
de biztos, hogy van, mert bent a simem egy pántos felsõben normális hõmérsékleten üzemel

Mike
van fûtés a házban?
jó lenne ha lenne, mert akkor lehetne csinálni szaunát

Mike
akkor cool növényemberének egy szál gatyában is melege van?

Mike
a játrda melletti jakuzzi azért kissé fura

Pharaoh
Ha a veteményeskert nem az üvegházban van, akkor minden télen elszárad minden?

a sim mellett van egy kis hõmérõ - akkor oké, ha zöld

Mike
hol mutatja hogy meleg van vagy fázik a sim?

saxicola
http://gportal.hu/picview.php?prt=398423&gid=1737084&index=1

www.gportal.hu/bioshock

cseri001
hogy keresned se kelljen...

az elõzõt elb..sztam

Úristen hód, fújd már ki!!!

cseri001

cseri001
mért van olyan szar kedve az ürgének???

cseri001
wanadoo-n nézd meg, ott megtalálod...
most lehet warezolni, szóval nem leszek ezért seggbe rúgva 😊

éjszaka kitört a hóvihar, bár az idõjós száraz hideg idõt ígért - már csak a farkasüvöltés hiányzik<#vigyor2>

Ahogy írtam korábban is, a probléma a játékkal van, fõképp a 6200-as kártyákkal kapcsolatosan. A hivatalos fórumban ezt írta az EA mint megoldás, ott több embernek bejött ez, ha neked nem, az akkor elég balszerencse, de sokat jelenleg nem tudsz tenni, várni kell egy patchre, vagy egy újabb EA által kiadott megoldásra

Nem hiszem, hogy a fórumozók sok új ötletet tudnának itt neked adni ezeken felül (esetleg 1024*768 helyett írj 1280*1024-et mindenhova), figyelgesd te is a hivatalos fórumot.
24262
egész tûrhetõ - és már nem tojás csak ki kellett lépni a játékból meg vissza (ebbõl is látszik, milyen érzékem van bizonyos dolgokhoz<#circling>)

A fáradozásaim jutalma:

És már mindenki növényember...meg van két virággyerek is..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Szia
Reggel még gyorsan kipróbáltam amit mondtál,ts data-ban átírást.. ugyanúgy csak 800*600 ... és nem is választható semmi más 😞 pont a gef6200-as szériához nem jó a season?? hihetetlen... remélem marha gyorsan adnak ki valami patchet mert így nagyon csúnya a grafika...Valakinek más ötlet? :s
Rage ezer köszi az eddigi segítségedet is! Majd még késõbb visszanézek, írok, ha valami sikerült..
Kemény<#eljen>. Nem szóltam, akkor semmit. Ha télen már fázik, az is jó. Csak mondom: én levagyok maradva picit. Tegnap telepítettem és két órán át építettem Bud birtokát. Kissé drága lett lol. A Kertészklub vizsgálóbizottsága, mikor vizsgáztatta a kertet, vagy hogy mondják ezt már.... szemlét tart, mit tudom én, akkor el volt ragadtatva a végén. Csak a parcellát, vagy mi a fenét hiányolta a meleg házból.

Majd teszek be képeket du-tán, ha haza értem.

Web mester
Valaki légyszi mondja már meg hogy honnan töltitek le az évszakokat!!!!!!!!Az összes többi megvan de ezt nem találom!!!!!!!😞
Shiwo
van olyan, aki összel simán mászkál rövidben...az oroszoknak meg tán még melege is van olyankor még 😄 viszont a tél az trükkös a játékban..még kabátban is elkezd fázni egy idõ után kint a sims..

Élet szimulátor! <#vigyor2>
A való életben is ez idegesít. 😄

GW: Dor Von Hun [HD]

Ja évszakokról jut eszembe. Budnál õsz van. Újatlan pólóba és farmerba öltözött, vagy mi, mikor felnõtté vált. Egy nap maradt a nyárból, mikor játszani kezdtem. Most õsz van és lazán sétálgat a kertjében ebben a cuccban. Azért nem semmi, hogy hidegben is ilyen jól elvan. Bár mondjuk én is bírom a hideget, de újatlanban azért nem mászkálnék<#hehe>.

Igen, de nem írja le, hogy mikor kell.

Thanks az útmutatást!<#wave>

cseri001
köszi!!