Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Én örültem a hozzászólásodnak. Nem volt az olyan spoileres. Elég baj lenne, ha csak ennyi lenne a kiegben. De hát százszor ennyi van.

Legalább olvastam egy hozzászólást az elmúlt százból, ami a játékkal foglalkozik és nem a letöltéssel vagy a technikai gubancokkal.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Mike at home
felmerült már ez a kérdés, de hogy mi volt rá a megoldás?...

sajnos csak a kérdésekre szoktam emlékezni, a válaszokra már nem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Az a Kertvárosi Krónikák.
Azért tartják annak, mert kisebb a hardware-igénye, meg gyárilag ablakban fut, amit amúgy ki lehet kapcsolni 😊
Hali!
Az új Sims mitõl "laptopbarát" ?

Still Alive

Mike at home
ok

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy feltettem már az éjszakákat, az üzletet, télapós cuccokat, mesés diszleteket, ezután próbáltam a házikedvenceket,sikerült is, elis indul a játék, de a bemutató után mikor beadná a város választás
lehetöségét lefagy, kiirja, hogy The sims egy kis négyzetben, gondolom,
ez valami hibajelzés, és vége.
Tudnátok segiteni, hogy ez miért lehet?
Egyébként ha túl sokat foglalkozol a növényeiddel,arany fokozatban,akkor lehetsz növényember...pufff...még egy poén..😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mike at home
huh, simem dugott egyett a jakuzziban, egybõl irtó melege lett 😊))

Nem tudom,ez teljesen véletlen alapon megy,az biztos ha ikrek kell,akkor túrótortát kell etetni a asszonnyal,az ivarra nem tudok mit mondani.Dea z biztos,hogy lehet egy v. kétpetéjü ikred is.A hármasikernél nem tudom,mi az ivararány.

xeth004
Hogy csináltad a 3 lányt??<#guluszem1> Nekem 4 fiam van, pedig lányt akartam<#falbav>. Általába éjszaka akciózunk, bár egyszer egy másik családdal REGGEL bírkóztunk az ágyba és úgy lány lett, bár több mint valószínû, hogy csak véletlen. Ha gondolod cserélhetünk vagy 2õt<#idiota>

Sokmindent lehet csinálni és minden nagyon jó benne 😄
rage
A DX9.0c detektálási hiba azt hiszem megoldható, ha a játékot -w paraméterrel ablakban futtatja.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Akkor csak bejött a trükk 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Shiwo
azt tudtam, hogy meglehet simogatni..amúgy én is kitettem a hóembert, és nálam is elkezdett trécselni vele 😄

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Valaki írna mit lehet az évszakokba csinálni és hogy mi a jó benne?!
Nah, nekem is sikerült a felbontást belõni Geforce 6200-asok, figyelem! írta valaki lentebb a következõket , amit én a szomszédságban írtam be cheat ablakba: uintProp maxResWidth 1280 és uintProp maxResHeight 960. látszólag nem csinált semmit, de azért megnéztem a graf.options-t, és csodák csodájára ott volt az összes felbontás, választható és mûködik.Rage! Neked ezer köszönet a fáradozásaidért 😊
Tájékoztatás pusztán.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Mike at home
igen, de nem kell minden poént ellõni, még fel sem tettem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Azt hittem ez a topik a tapasztalatokról/élményekröl szól..úgy látszik rossz helyen járok...

Na mind1 azért kösz!

Mike at home
gondoltam

kicsit visszaolvasoll, van még egy versenyzõ aki a 6200-zal szív

hivatalos fórumot olvasgasd

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Geforce 6200. De mondom nem volt eddig semmi baj vele, csak újra telepitettem az Xp-t és azóta nem indul.

Mike at home
nekm pont ellentétes a bajom
eddig a csak fiúk vannak a családban, örökbefogadással is csak fiú 😊))

Mike at home
milyen vidkarid van?

Mike at home
mondj el mindent, ne is törõdj vele, hogy sokakanak még nincs meg

Mike at home
hát nem tudom, szerintem az egyetem rém unalmas, a üzlet jó, mert sok újat adott és érdekes amig összeszeded a sok pedál-medált, randi rendszer sem rossz, de sok újat nem adott, a háziállatok meg hiába jól kidolgozottak, elég vérszegény, hogy a kutyának van egy gumicsontja aztán szevasz

Mike at home
Vistán szar lassú

A legfrissebb driver van a gépemen, és direcx-et is raktam fel újat. A faq-ban azt olvastam, hogy az SP2 miatt is elõfordul ez a hiba. De nincs leirva hogy hogyan lehetne megoldani ezt a próblémát.

Mike at home
ez kit érdekel?

Web mester
Vagy globális felmelegedés 😄

remélem 😄

Hassan B
Próbálkozz csak tovább... 😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hassan B
Új VGA driver, esetleg DirectX...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Japep
Hello!
Miért van az, hogy nekem 3 gyerekbõl 3 lány ???
Nincs rá valami mód, hogy lehessen szabályozni, mert én fiút akarok...<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Hello! Segitséget szeretnék kérni, mert a faq-ban nem kaptam egyértelmû választ! A Sims 2 inditásakor azt írja ki, hogy directx 9.0c kompatibilis kártya felismerése sikertelen. Eddig rendesen futott csak mióta XP SP2-t használok azóta van ez. Mit tehetnék, hogy ne irjon ki hiba üzenetet? Nagyon örülnék ha valaki segitene!

Web mester
Mert asszem 4 naponta változnak az Évszakok.

hellllo
nah kirpobáltam.
most aza gondom, hogy azt irja tél van, meg halom hogy zug a szél, meg ruszkiba mennek ki, de egy falat hosem jött kb 3 napja
mi lehet a gond:??

szerinted?
a játékban fotóztam - de beszél ám matekról is meg minden egyébrõl, amirõl a simek is szoktak
ezenkívül meg lehet simogatni, s amíg hóember van az udvaron, addig visszajár

Köszz!tudsz még vmit adni ahól van még ilyen cucc (mármint az 1-hez)
Elõre is köszz!(amúgy te ezt attad http://www.thesimsresource.com/downloads/free/sims1/

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

CoD23
Mindenkinek mûxik Vistan ??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Rage47
Seasons-ben csak az új városban változnak az évszakok?
Ja és erröl az jutotteszembe,mikor az alapjáték megjelent,már akkor volt olyan kép amikor a simet megqrta a villám a jacuzziban/nál.Már ezek akkor tudtak vmit.😊Csak szépen folyamatosan adagolják.Azért bukta lett volna-anyagilag-,és kb. 10GB a játék,ha ezt mind belesüritik.

Nekem is az van,miskolcon még a régi értékekkel megy,majd vmikor nyáron talán 2 hét nem müködés után lesz 10mbit.

Én elöre azt mondtam,szerintem jobb lesz mint az elözöek.Nos ez-föleg,hogy megkaptam a kívánságkutat beigazolódott.3 kívánság van egyenlöre?Románc,pénz és barátok.A villám is elporlasztott két simet,mondjuk ezzel rápacsáltam,mert elöléptetés volt utolsó fok,jött volna a platina,erre kinyiffantak.Mondjuk visszafokoztak sima feltalálóvá,mert elqrtam a választóst.Most arra leszek kíváncsi,ha mindenki kap ellenszérumot,akkor a tipegökböl is normál gyerek lesz?Mert ha igen,akkor így fogom csináltatni a gyerekeket velük.Nincs v. terhes v. nem,3 nap okádás és 3 nap csecsemökor.

Ui.:Nem felejtettem el helyesen írni,csak még mindig nincs hosszú "ö"-m.

Nincs olyan itt, hogy jobb, vagy rosszabb. Szerintem. Egyszerûen arról van szó, hogy vagy nem gondolkodtak nagyon az alap Sims 2 kiadásánál a fejlesztõk;vagy nagyon megakarták szedni magukat a kiegészítõkbõl, amik most jönnek. Midnegyik kiegészítõ jó és hasznos, s egyiknek sinscen hátránya, csak elõnye. Mivel új dolgok érkeznek. No, persze most itt van a Pets után az Évszakok, amit mindenki annyira várt: talán ez picivel jobb a többinél - azt mondtam ninsc jobb. Van, ha a nép azzá teszi a nagy várakozásával és ilyesmijével -, egyébként ez is csak egy egyszerû kiegészítõ. S amiért talán jobb: az idõjárás változás, évszakok. Ám ez mind-mind benne foglaltatik a Sims 2-be, tehát, hogy visszakanyarodjak gondolatom elejére: semelyik kiegészítõ se jobb, se rosszabb a másiknál.

Azonban játszani jó az összessel!<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

OFF:
Akinek chelloja van Leginkább a classic-os érdekel. Amsterdam, London,Budapest. Mennyi a feltöltés/letöltés? Budapestre 3mb LE 900kb/sec FEL. London-ba 374kb LE 340 FEL Amsterdam-ba 300 le és fel... valami szutyok van a chelloval. külföldi servereken 160as pingek
ON

CoD23
És van olyan aki Vistan fittatja ??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Shiwo
az én elvárásaimnak megfelelt...

(nem mintha lett volna bármiféle elvárásom a kieggel szemben...😛 )

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

LegionarR
Sztem eddig ez a legeredetibb kieg a Sims 2 mellé...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

CoD23
Hali
(akinek fenn van, és játszik vele)
arra lennék kíváncsi, hogy mit szól ehhez a kiegészítõhöz??
<#integet2><#crazya>