32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Gólya #25923
    ez nagyon helytelen
    mindenesetre ki fogom próbálni, hátha mégis ....
  • DaVinci Betti
    Ez a Fashion Stuff kieg.mikor jelent meg?
  • Coolfire
    Ultrahipermegabrutál grafika...
  • Eltherion
    mármint a medencére értem
  • Eltherion
    hogyan lehet azt csinálni hogy a víztükör olyan szépen tükröződik,(ha már megvan az évszakok)............
  • Olcsy
    THX:D
  • Mike at home
    igen
    csald meg a szeme láttára
  • Mike at home
    persze ez elég nyers, theát igazából ez azt jelenti vmilyen szállítást kérsz, aztán szövegkörnyezettől függően lehet magyarra fordítani normálisan
  • Olcsy
    Megcsináltam magam újból,mert van 1 csajszee akit megcsináltam a Sims-be és mondta h jöjjünk össze de közben eljegyeztem 1 csajt.Egyébként vissza lehet vonni az eljegyzést?
  • Olcsy
    Ohhh THX!Hogy lehettem ennyire feledékeny?Pont most vettük angolból!:)
  • Mike at home
    szállító hívása
  • Mike at home
    legközelebb linket is
  • Olcsy
    Pls #25892!
  • Web mester
    Ez az egész egy nagy reklám... Madonna új cégét reklámozza.
  • Mike at home
    ezt hogy érte el? ott ülnek 20-an minimum
    és az utolsó képen az a testtartás tényleg jó
  • Web mester

• Coolfire
    Ez jó kérdés,de szerintem nem e te siméédébe.
  • Coolfire
    Igen ez így lehet,mert én is kattingattam rendesen amíg olyan helyet nem találtam,ahol bevethettem a bűzbomba csalim.De érdekes az NPC-k bezzeg bárhol tudnak.
  • Eltherion
    hell o,,, lehet valahonnan sokkal nagyobb telekméretekeet letölteni plz help me!!!.......
  • Gólya #25904
    ja igen - ha a közösségi telken, ahol a bolt van csinálok egy tavat, akkor ha történetesen a vevők horgásznak, az a hal kinek a hátizsákjába kerül?
    a vevőébe, vagy az én simemébe?
  • Gólya #25903
    mondjuk az fura, hogy a tónak nem minden pontján kapok lehetőséget horgászatra - talán a mélységtől függ a dolog?
    pedig eléggé mélyítettem lehetőség szerint mindenütt
  • Gólya #25902
    a 25710-esen van a kép a házról, egy 2x2-es telken van, tehát nagyjából lemérhető, mekkora a tó - aranymedállal kb. öt simpercenként fog halat, tehát iszonyú mennyiséget lehet összeszedni egy tavasztól őszig tartó időszak alatt
  • Mike at home
    akkor belépsz az egytem területére, és ott csinálsz egyetemistát
    nem kell neki se szülő, senki
  • ColdFire
    de ugy nem lehet, hogy csak csinálok mékerrel egy csávót, akit alapbol egy kiadó házba teszek be?
    nem akarok én a muterjukkal foglalkozni, meg pakkot kapni otthonrol :D
  • Mike at home
    elküldöd egyetemre, egy teljesen más térkép
  • ColdFire
    kösz az életes helpeket:)

egyetemre hogy lehet menni? :o
    lehet ugy, hogy csak beköltöztetek egy tini gyereket egy kiado házba egyetem körül?
    mert alap sims2-be nem lehetett egy tinit betenni egy házba, kellettek hozzá szülők:)

• Coolfire
    Nem nagy.Nekem az egyetemen szinte egy kis pocsolya volt,pár növénnyel,és szarásig lehetett belőle halacskát fogni.
  • Olcsy
    Kösz, már megvan.
  • Olcsy
    Hello!Akkor mit tegyek ha azt írja ki hogy no cookies found amikor le akarom tölteni a CEP - Color Enable Package-et?
  • Olcsy
    Én csak hosszan megnyomtam a közepes vizet.
  • Mike
    mekkora tó kell, hogy legyen benne hal?
  • Olcsy
    A Call transport-ot le tudja nekem fordítani magyarra?
  • Coolfire
    Nem rossz elgondolás,ha "élelmiszerboltból" akarsz éldegélni.Emlékszem amikor kijött az OFB én is árultam sütiket(elég sokáig tartott amíg rájöttem hogy kell beárazni őket),nekem az Alaszkát vitték,és a tortákat.Csináltam homárt is,az is fogyott ám rendesen.Rá lehet ezeket mindenre beszélni.:)Azt fogom kipróbálni,hogy a töltött pisztráng és a rostonsült harcsa milyen tetszést arat.Bár nem jó,mert akkor a halaspultba nem jut.Tényleg ha vkinek nincs fent az OFB a szezonba sem lesz medálja?
  • Gólya #25890
    nekem olyan szépen visznek mindent, mintha csak fizetnének nekik
    arra már rájöttem, hogy nem szabad összekeverni a saját termelésű cuccot meg a "nagykerest", mert akkor a saját nem kell a kutyának sem
    ez a "lékelés" bizony jól jönne, de most úgy szerveztem, hogy tavasztól őszig horgásznak, kertészkednek, télen meg sütik a sütiket (meg amikor van egy kis szabadidejük), s így nagyjából folyamatos a nyitvatartás
    ja és milyen édesszájúak a simek! a süti megy a legjobban (legalábbis nálam)
  • Gólya #25889
    oké, semmi gond, csak csodálkoztam meg kezdtem kicsit irigykedni
  • Coolfire
    Nem csalunk!:))
  • Coolfire
    De az biztos,hogy a hal télen a homemade cuccok közül a legkelendőbb.Igaz vitték az epret,parikát paradicsomot(nekik is kell a c-vitamin),de a hal a legjobb tapasztalataim szerint.Csak ezekből folyamatosan hiánycikk lesz,oké a zöldséget,gyümölcsöt melegházzal lehet pótolni,de az a hülye tó befagy.Nem tudom miért nem lehet lékelni.:)
  • Coolfire
    Tényleg nincsenek becsomagolva...szori..:)
  • Coolfire
    Én legalábbis úgy láttam,hogy be vannak.Azért a nagyesküt nem teszem le rá.:)Már elég régen nem simseztem,de mindjárt megsassintom.
  • Kodlovag
    Telefon -> Call transport és a felugró ablakban kiválasztod, hogy a Titkos társasághoz akarsz menni. Jönni fog a limo. Nem taxit kell hívni, azzal nem tudsz visszamenni.