32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Gólya #25923 ez nagyon helytelen
mindenesetre ki fogom próbálni, hátha mégis .... -
DaVinci Betti #25922 Ez a Fashion Stuff kieg.mikor jelent meg? -
Coolfire #25921 Ultrahipermegabrutál grafika... -
Eltherion #25920 mármint a medencére értem -
Eltherion #25919 hogyan lehet azt csinálni hogy a víztükör olyan szépen tükröződik,(ha már megvan az évszakok)............ -
#25918 THX:D -
#25917 igen
csald meg a szeme láttára -
#25916 persze ez elég nyers, theát igazából ez azt jelenti vmilyen szállítást kérsz, aztán szövegkörnyezettől függően lehet magyarra fordítani normálisan -
#25915 Megcsináltam magam újból,mert van 1 csajszee akit megcsináltam a Sims-be és mondta h jöjjünk össze de közben eljegyeztem 1 csajt.Egyébként vissza lehet vonni az eljegyzést? -
#25914 Ohhh THX!Hogy lehettem ennyire feledékeny?Pont most vettük angolból!:) -
#25913 szállító hívása -
#25912 legközelebb linket is -
#25911 Pls #25892! -
#25910 Ez az egész egy nagy reklám... Madonna új cégét reklámozza. -
#25909 ezt hogy érte el? ott ülnek 20-an minimum
és az utolsó képen az a testtartás tényleg jó -
-
Coolfire #25907 Ez jó kérdés,de szerintem nem e te siméédébe. -
Coolfire #25906 Igen ez így lehet,mert én is kattingattam rendesen amíg olyan helyet nem találtam,ahol bevethettem a bűzbomba csalim.De érdekes az NPC-k bezzeg bárhol tudnak. -
Eltherion #25905 hell o,,, lehet valahonnan sokkal nagyobb telekméretekeet letölteni plz help me!!!....... -
Gólya #25904 ja igen - ha a közösségi telken, ahol a bolt van csinálok egy tavat, akkor ha történetesen a vevők horgásznak, az a hal kinek a hátizsákjába kerül?
a vevőébe, vagy az én simemébe? -
Gólya #25903 mondjuk az fura, hogy a tónak nem minden pontján kapok lehetőséget horgászatra - talán a mélységtől függ a dolog?
pedig eléggé mélyítettem lehetőség szerint mindenütt -
Gólya #25902 a 25710-esen van a kép a házról, egy 2x2-es telken van, tehát nagyjából lemérhető, mekkora a tó - aranymedállal kb. öt simpercenként fog halat, tehát iszonyú mennyiséget lehet összeszedni egy tavasztól őszig tartó időszak alatt -
#25901 akkor belépsz az egytem területére, és ott csinálsz egyetemistát
nem kell neki se szülő, senki -
#25900 de ugy nem lehet, hogy csak csinálok mékerrel egy csávót, akit alapbol egy kiadó házba teszek be?
nem akarok én a muterjukkal foglalkozni, meg pakkot kapni otthonrol :D -
#25899 elküldöd egyetemre, egy teljesen más térkép -
#25898 kösz az életes helpeket:)
egyetemre hogy lehet menni? :o
lehet ugy, hogy csak beköltöztetek egy tini gyereket egy kiado házba egyetem körül?
mert alap sims2-be nem lehetett egy tinit betenni egy házba, kellettek hozzá szülők:)
-
Coolfire #25897 Nem nagy.Nekem az egyetemen szinte egy kis pocsolya volt,pár növénnyel,és szarásig lehetett belőle halacskát fogni. -
#25896 Kösz, már megvan. -
#25895 Hello!Akkor mit tegyek ha azt írja ki hogy no cookies found amikor le akarom tölteni a CEP - Color Enable Package-et? -
#25894 Én csak hosszan megnyomtam a közepes vizet. -
#25893 mekkora tó kell, hogy legyen benne hal? -
#25892 A Call transport-ot le tudja nekem fordítani magyarra? -
Coolfire #25891 Nem rossz elgondolás,ha "élelmiszerboltból" akarsz éldegélni.Emlékszem amikor kijött az OFB én is árultam sütiket(elég sokáig tartott amíg rájöttem hogy kell beárazni őket),nekem az Alaszkát vitték,és a tortákat.Csináltam homárt is,az is fogyott ám rendesen.Rá lehet ezeket mindenre beszélni.:)Azt fogom kipróbálni,hogy a töltött pisztráng és a rostonsült harcsa milyen tetszést arat.Bár nem jó,mert akkor a halaspultba nem jut.Tényleg ha vkinek nincs fent az OFB a szezonba sem lesz medálja? -
Gólya #25890 nekem olyan szépen visznek mindent, mintha csak fizetnének nekik
arra már rájöttem, hogy nem szabad összekeverni a saját termelésű cuccot meg a "nagykerest", mert akkor a saját nem kell a kutyának sem
ez a "lékelés" bizony jól jönne, de most úgy szerveztem, hogy tavasztól őszig horgásznak, kertészkednek, télen meg sütik a sütiket (meg amikor van egy kis szabadidejük), s így nagyjából folyamatos a nyitvatartás
ja és milyen édesszájúak a simek! a süti megy a legjobban (legalábbis nálam) -
Gólya #25889 oké, semmi gond, csak csodálkoztam meg kezdtem kicsit irigykedni -
Coolfire #25888 Nem csalunk!:)) -
Coolfire #25887 De az biztos,hogy a hal télen a homemade cuccok közül a legkelendőbb.Igaz vitték az epret,parikát paradicsomot(nekik is kell a c-vitamin),de a hal a legjobb tapasztalataim szerint.Csak ezekből folyamatosan hiánycikk lesz,oké a zöldséget,gyümölcsöt melegházzal lehet pótolni,de az a hülye tó befagy.Nem tudom miért nem lehet lékelni.:) -
Coolfire #25886 Tényleg nincsenek becsomagolva...szori..:) -
Coolfire #25885 Én legalábbis úgy láttam,hogy be vannak.Azért a nagyesküt nem teszem le rá.:)Már elég régen nem simseztem,de mindjárt megsassintom. -
#25884 Telefon -> Call transport és a felugró ablakban kiválasztod, hogy a Titkos társasághoz akarsz menni. Jönni fog a limo. Nem taxit kell hívni, azzal nem tudsz visszamenni.