Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalább olvastam egy hozzászólást az elmúlt százból, ami a játékkal foglalkozik és nem a letöltéssel vagy a technikai gubancokkal.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
sajnos csak a kérdésekre szoktam emlékezni, a válaszokra már nem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Azért tartják annak, mert kisebb a hardware-igénye, meg gyárilag ablakban fut, amit amúgy ki lehet kapcsolni 😊
Az új Sims mitõl "laptopbarát" ?
Still Alive
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az lenne a gondom, hogy feltettem már az éjszakákat, az üzletet, télapós cuccokat, mesés diszleteket, ezután próbáltam a házikedvenceket,sikerült is, elis indul a játék, de a bemutató után mikor beadná a város választás
lehetöségét lefagy, kiirja, hogy The sims egy kis négyzetben, gondolom,
ez valami hibajelzés, és vége.
Tudnátok segiteni, hogy ez miért lehet?
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
kicsit visszaolvasoll, van még egy versenyzõ aki a 6200-zal szív
hivatalos fórumot olvasgasd
eddig a csak fiúk vannak a családban, örökbefogadással is csak fiú 😊))
Miért van az, hogy nekem 3 gyerekbõl 3 lány ???
Nincs rá valami mód, hogy lehessen szabályozni, mert én fiút akarok...<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nah kirpobáltam.
most aza gondom, hogy azt irja tél van, meg halom hogy zug a szél, meg ruszkiba mennek ki, de egy falat hosem jött kb 3 napja
mi lehet a gond:??
a játékban fotóztam - de beszél ám matekról is meg minden egyébrõl, amirõl a simek is szoktak
ezenkívül meg lehet simogatni, s amíg hóember van az udvaron, addig visszajár
Elõre is köszz!(amúgy te ezt attad http://www.thesimsresource.com/downloads/free/sims1/
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Ui.:Nem felejtettem el helyesen írni,csak még mindig nincs hosszú "ö"-m.
Azonban játszani jó az összessel!<#eljen>#eljen>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Akinek chelloja van
ON
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
(nem mintha lett volna bármiféle elvárásom a kieggel szemben...😛 )
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...