32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#25963 A Simem fogott 2 aranyhalat!!!:D -
#25962 "-w" -
#25961 Hali!
Nem tudjátok, a sims 2-t lehet ablakban is futtatni mint a life sztorit? És ha igen hogyan kell?
-
#25960 Hi! Ez milyen kiegeszito? mikor jelenik meg? tudni mar? -
#25959 milyen klubbok vannak még? -
#25958 Coolfire küldd el az MSN címed priviben, és átküldöm a Fordot!Egyébként jól néz ki, csak nem naon adja a szükségleteket...Azok közül amiket letöltöttem, a Ferrari Enzo Tuning viszi fel legjobban a szükségleteket! -
#25957 Vagy csökkentsd a növények számát vagy nőveld, attól függ hogy a szabad hely kevés vagy a növény.Azt onnan tudod meg h felvettek h bennemarad az 1-ik simed emlékeiben!:)Hát én nem tom, még nem kaptam semmit!:S -
#25956 hi all!
lenne egy problémám már pedig az hogy bementem egy a játékba alap családba és a növényeim mind nagyon jól érzik magukat (burjánzó) az összes mindent megöntöztem élnek és virulnak a növények meg minden felhívom a kertész klubbot kijönnek és megdicsérik a növényeimet csak azt mondja hogy [NÖVELJEM MEG A KERTEM MÉRETÉT] pedig a kertem mérete óriási és igy nem vesznek be a klubba mert nem irták hogy fel avgyok véve.Ezt a kert megnövelési témát hogy tudom megoldalni azaz hogy növeljem a kert méretét hogy nekik jóü legyen???????? és még 1 dolog!
ha felvettek a klubba akkor hogy kapok dolgokat a klubbtól és hol irja hogy fel vagyok véve???
Előre is köszönöm aki segit! :) -
#25955 milyen ford? -
Coolfire #25954 Valaki küldje már el nekem ezt a Fordot. -
#25953 hátha a 3D modellek jó lesznek valamire, úgyis olyanra textúrázod, amilyenre akarod -
#25952 ez megint promó cucc, akár a Ford -
#25951 nem kötelező válaszlni, másrészt nincs fix jó vagy rossz válasz, leginkább csak a programozók tudják minek alapján dönt a program, hogy az adott válasz jó lesz-e vagy rossz
általában platina módban vagy akkor jó, vagy ha eléggé feltöltött értékekkel mentél melóba, de ez sem biztosíték semmire -
#25950 Az igaz... De nem valami színvonalas dolog ez... -
Flora2 #25949 Ráadásul szerintem az egész stuff pack gyártási költségét kifizeti nekik a H&M, hiszen az ő reklámjuk.
Enyhén kiakadtam, amikor megláttam, hogy a Maxis olyan pack-et ad ki, ami egy az egyben egy cég reklámja... vagy rosszul látok? -
Gólya #25948 ami pénzt kapnak érte, abból telik kozmetikára -
#25947 Nekem égne a pofázmányom... :) -
Coolfire #25946 A pénzecske..... -
#25945 Hát szerintem ezek a maxis ruhák hányingert keltőek... az első képen az a rövid zöld zsákruha, meg az a lila csíkos... nagyanyám se venné már fel... csúnyák nagyon.
Akármelyik simses oldalról nagyságrendekkel jobbat tölthet le aki akar...
Egy szóval ez a minikieg egy fabatkát sem ér (legalábbis nekem). Nem is értem, hogy van képük ilyennel előrukkolni!! -
Coolfire #25944 A celeb preorder(1csillár+2ruci) felment,de a könyvet ezredszerre sem tudom felrakni... -
Coolfire #25943 Felrakjam az OFB prima Giudet?Most hátha sikerül...:)) -
Coolfire #25942 Ez igaz....de akkor is ********** -
Gólya #25941 meg legalább pár "normális" ruhafogast csinálhattak volna (vagy polcokat)
ami a 4ESF-en van, na az legalább néz ki valahogy -
Gólya #25940 de - ha jól látom - ezek csak ruhák ....
az meg úgyis van annyi, mint a szemét - és nem tudom, de nekem a Maxis-ruhákból nem sok tetszik -
rage at work #25939 Mert ehhez elég az alapjáték.
Állatos kieget meg csak azok vennék meg, akiknek meg van a Pets.
Első verzió esetén nagyobb bevétel várható :) -
Gólya #25938 most a palijának is van már két aranymedál - feltöltésből meg eladásból, de a pénztárgépből még mindig csak az ezüstnél tart -
Gólya #25937 folyamatosan mindenre
nekem most csak egy házaspárom van, meg egy együttélő pár - utóbbiakkal játszom most, s ahogy megnyitották az üzletet (ill. a csaj, mert ő volt előbb csak egyedül), szépen folyamatosan csinált mindent
de ez a pénztárkezelés iszonyú lassan megy -
Coolfire #25936 Az üzleti panelen mire szoktál először gyúrni? -
Gólya #25935 de azt a nagy halat még nem sikerült senkinek kifogni -
Gólya #25934 jaja - kis bedolgozás, ha már úgyis ott a kedves vevő
és természetesen jönnek a lojalitás-csillagok is -
Gólya #25933 milyenek vagytok ....
inkább horgásztassátok a vevőket -
Coolfire #25932 Az jó...akkor lehet ott halszaküzletet is építeni..:) -
Coolfire #25931 Az én reakcióm is ez volt amikor megláttam egy jópár hete.Hogy mi az anyjukért nem az állatoknak adnak ilyen mini stuffot ki? -
Gólya #25930 nos, tájékoztatnám a nagy ho-ho-ho-horgászokat:
ha közösségi területen lévő boltod mellett van tavacskád és a vevőid horgásznak, ami halat fognak, az bizony a Tied!
háromszoros hurrá a Maxisnak -
rage at work #25929
Ez hiányzott
:)) -
Coolfire #25928 Ez adja a játék sava-borsát szerintem..:)))Mondjuk,mikor az örök platina fok megszerzése előtt kirúgnak,v. skillt vesztek akkor én is kaparom a falat,de mikor 50000 simit nyerek,v. skilleket,esetleg feljebb lépek a szamárlétrán,akkor jó..:)És az hülyeség,mint anno említettem,hogy arany v. platina módban jó lesz a válaszod.Mint már annyiszor említettem a Sims véletlengenerátorral dolgozik az első rész óta.És ez a jó benne,ez teszi szinte megunhatatlanná.Jó most nem játszok vele,mert nincs időm,kedvem etc...de ha belelendülök-úgy ahogy Gólya kolléga-kitűzök egy bizonyos célt,és addig nem hagyom abba amíg el nem érem.Ez lehet 10 perc,de akár 10 óra is.:)Szóval ne add fel,majd bejön..:) -
Gólya #25927 ezért nem szoktam én foglalkozni az ilyenekkel
igaz, nem nyerek semmit, de legalább nem is vesztek -
#25926 :@
Kirugták szegény csávóm a napi 408$ keresetéből :((((
Rosszul válaszoltam egy kérdésre :( -
#25925 Bocs, aztszem elnéztem.... Hüleséget mondtam, sorry! -
#25924 Ha öltözéket változtatsz, vagy berendezést...