32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Olcsy
    A Simem fogott 2 aranyhalat!!!:D
  • Mike at home
    "-w"
  • miche
    Hali!

Nem tudjátok, a sims 2-t lehet ablakban is futtatni mint a life sztorit? És ha igen hogyan kell?

• TopGun
    Hi! Ez milyen kiegeszito? mikor jelenik meg? tudni mar?
  • ColdFire
    milyen klubbok vannak még?
  • Olcsy
    Coolfire küldd el az MSN címed priviben, és átküldöm a Fordot!Egyébként jól néz ki, csak nem naon adja a szükségleteket...Azok közül amiket letöltöttem, a Ferrari Enzo Tuning viszi fel legjobban a szükségleteket!
  • Olcsy
    Vagy csökkentsd a növények számát vagy nőveld, attól függ hogy a szabad hely kevés vagy a növény.Azt onnan tudod meg h felvettek h bennemarad az 1-ik simed emlékeiben!:)Hát én nem tom, még nem kaptam semmit!:S
  • picipoC
    hi all!

lenne egy problémám már pedig az hogy bementem egy a játékba alap családba és a növényeim mind nagyon jól érzik magukat (burjánzó) az összes mindent megöntöztem élnek és virulnak a növények meg minden felhívom a kertész klubbot kijönnek és megdicsérik a növényeimet csak azt mondja hogy [NÖVELJEM MEG A KERTEM MÉRETÉT] pedig a kertem mérete óriási és igy nem vesznek be a klubba mert nem irták hogy fel avgyok véve.Ezt a kert megnövelési témát hogy tudom megoldalni azaz hogy növeljem a kert méretét hogy nekik jóü legyen???????? és még 1 dolog!
    ha felvettek a klubba akkor hogy kapok dolgokat a klubbtól és hol irja hogy fel vagyok véve???

Előre is köszönöm aki segit! :)
  • Olcsy
    milyen ford?
  • Coolfire
    Valaki küldje már el nekem ezt a Fordot.
  • Mike at home
    hátha a 3D modellek jó lesznek valamire, úgyis olyanra textúrázod, amilyenre akarod
  • Mike at home
    ez megint promó cucc, akár a Ford
  • Mike at home
    nem kötelező válaszlni, másrészt nincs fix jó vagy rossz válasz, leginkább csak a programozók tudják minek alapján dönt a program, hogy az adott válasz jó lesz-e vagy rossz
    általában platina módban vagy akkor jó, vagy ha eléggé feltöltött értékekkel mentél melóba, de ez sem biztosíték semmire
  • cseri001
    Az igaz... De nem valami színvonalas dolog ez...
  • Flora2
    Ráadásul szerintem az egész stuff pack gyártási költségét kifizeti nekik a H&M, hiszen az ő reklámjuk.
    Enyhén kiakadtam, amikor megláttam, hogy a Maxis olyan pack-et ad ki, ami egy az egyben egy cég reklámja... vagy rosszul látok?
  • Gólya #25948
    ami pénzt kapnak érte, abból telik kozmetikára
  • cseri001
    Nekem égne a pofázmányom... :)
  • Coolfire
    A pénzecske.....
  • cseri001
    Hát szerintem ezek a maxis ruhák hányingert keltőek... az első képen az a rövid zöld zsákruha, meg az a lila csíkos... nagyanyám se venné már fel... csúnyák nagyon.
    Akármelyik simses oldalról nagyságrendekkel jobbat tölthet le aki akar...
    Egy szóval ez a minikieg egy fabatkát sem ér (legalábbis nekem). Nem is értem, hogy van képük ilyennel előrukkolni!!
  • Coolfire
    A celeb preorder(1csillár+2ruci) felment,de a könyvet ezredszerre sem tudom felrakni...
  • Coolfire
    Felrakjam az OFB prima Giudet?Most hátha sikerül...:))
  • Coolfire
    Ez igaz....de akkor is **********
  • Gólya #25941
    meg legalább pár "normális" ruhafogast csinálhattak volna (vagy polcokat)
    ami a 4ESF-en van, na az legalább néz ki valahogy
  • Gólya #25940
    de - ha jól látom - ezek csak ruhák ....
    az meg úgyis van annyi, mint a szemét - és nem tudom, de nekem a Maxis-ruhákból nem sok tetszik
  • rage at work
    Mert ehhez elég az alapjáték.
    Állatos kieget meg csak azok vennék meg, akiknek meg van a Pets.

Első verzió esetén nagyobb bevétel várható :)
  • Gólya #25938
    most a palijának is van már két aranymedál - feltöltésből meg eladásból, de a pénztárgépből még mindig csak az ezüstnél tart
  • Gólya #25937
    folyamatosan mindenre
    nekem most csak egy házaspárom van, meg egy együttélő pár - utóbbiakkal játszom most, s ahogy megnyitották az üzletet (ill. a csaj, mert ő volt előbb csak egyedül), szépen folyamatosan csinált mindent
    de ez a pénztárkezelés iszonyú lassan megy
  • Coolfire
    Az üzleti panelen mire szoktál először gyúrni?
  • Gólya #25935
    de azt a nagy halat még nem sikerült senkinek kifogni
  • Gólya #25934
    jaja - kis bedolgozás, ha már úgyis ott a kedves vevő
    és természetesen jönnek a lojalitás-csillagok is
  • Gólya #25933
    milyenek vagytok ....

inkább horgásztassátok a vevőket
  • Coolfire
    Az jó...akkor lehet ott halszaküzletet is építeni..:)
  • Coolfire
    Az én reakcióm is ez volt amikor megláttam egy jópár hete.Hogy mi az anyjukért nem az állatoknak adnak ilyen mini stuffot ki?
  • Gólya #25930
    nos, tájékoztatnám a nagy ho-ho-ho-horgászokat:

ha közösségi területen lévő boltod mellett van tavacskád és a vevőid horgásznak, ami halat fognak, az bizony a Tied!

háromszoros hurrá a Maxisnak
  • rage at work

Ez hiányzott
    :))
  • Coolfire
    Ez adja a játék sava-borsát szerintem..:)))Mondjuk,mikor az örök platina fok megszerzése előtt kirúgnak,v. skillt vesztek akkor én is kaparom a falat,de mikor 50000 simit nyerek,v. skilleket,esetleg feljebb lépek a szamárlétrán,akkor jó..:)És az hülyeség,mint anno említettem,hogy arany v. platina módban jó lesz a válaszod.Mint már annyiszor említettem a Sims véletlengenerátorral dolgozik az első rész óta.És ez a jó benne,ez teszi szinte megunhatatlanná.Jó most nem játszok vele,mert nincs időm,kedvem etc...de ha belelendülök-úgy ahogy Gólya kolléga-kitűzök egy bizonyos célt,és addig nem hagyom abba amíg el nem érem.Ez lehet 10 perc,de akár 10 óra is.:)Szóval ne add fel,majd bejön..:)
  • Gólya #25927
    ezért nem szoktam én foglalkozni az ilyenekkel
    igaz, nem nyerek semmit, de legalább nem is vesztek
  • ColdFire
    :@

Kirugták szegény csávóm a napi 408$ keresetéből :((((
    Rosszul válaszoltam egy kérdésre :(
  • sozs
    Bocs, aztszem elnéztem.... Hüleséget mondtam, sorry!
  • sozs
    Ha öltözéket változtatsz, vagy berendezést...